Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: Promotie Nintendo: Cumperi consola si un joc, primesti un joc gratuit...sau nu!

  1. #1 SP
    Member Leni's Avatar

    Promotie Nintendo: Cumperi consola si un joc, primesti un joc gratuit...sau nu!

    Nu stiu cati dintre voi au vazut, cea mai noua actiune a Nintendo of Europe. Pe scurt, daca in luna decembrie inregistrezi un 3DS si un joc(unul dintr-o lista, nu chiar orice joc) de 3DS pe Club Nintendo, primesti jocul Super Mario 3D Land gratuit. Detalii gasiti aici:

    SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion | Campaigns | Nintendo

    Totusi, daca v-ati gandit ca si mine ca de Sarbatori va cadorisiti cu un 3DS iar prietena/nevasta/fratele/parintii etc. s-au gandit sa va ofere primul joc pentru noua consola, sa nu credeti ca inseamna ca veti putea juca si Mario Land 3D gratuit. De ce? Fiindca promotia este valabila doar pentru anumite tari. Citez pe site-ul mai sus mentionat: "To participate in the promotion, you have to be a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, Austria, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland, South Africa, or Russia."

    What the $%$$#^%# is up with that? Ar trebui sa pornim o petitie sau ceva? Chiar nu se poate face nimic? E o nesimtire cat casa, noi care muncim mult mai mult ca sa ne permitem aceste produse (pret mai mare in Ro+salarii mai mici) sa fim exclusi din aceasta promotie.

    Ce parere aveti?

  2. #2 SP
    Member dani20's Avatar
    Nicio părere... Așa a fost și așa o să fie mereu Ar trebui să ne mutăm toți în altă parte

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Leni: asa cum au ignorat petitia trecuta, asa o vor face si de-acum incolo. Noi putem incerca, nu zic nu. Insa cred ca daca se uita pe Romania si vad ca peste 90% din consolele Nintendo Wii sunt modate... se vor calma repede.

  4. #4 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    @Monky: te iubesc! Ai spus-o atât de bine...că n-a mai rămas nimic de adăugat.

  5. #5 SP
    Junior Member okidoki89's Avatar
    Eu zic ca poti beneficia de oferta asta atata timp cat ai trecut eshop-ul si contul de Nintendo Club pe UK.

  6. #6 SP
    Member Leni's Avatar
    voi incerca de craciun, cand imi aduce "mosul" Zelda

  7. #7 SP
    Junior Member okidoki89's Avatar
    Si eu mi-am cumparat zelda si sunt foarte multumit pana acum de acest joc. Este un joc care merita cumparat pentru efectul 3D.
    Problema mea e ca mi-am cumparat consola la mana a 2 a si nu am acel PIN ca sa mi-o inregistrez pe club nintendo.
    Le-am trimis un mail celor de la customer support poate reusesc sa-mi inregistrez 3ds-ul folosind Network ID(ca la WiiU) sau seria de la consola(cum e pe Club Nintendo America)

  8. #8 SP
    Member dani20's Avatar
    Nu cred că se poate beneficia de oferta respectivă la noi în țară, chiar dacă ești înregistrat pe eShop UK... Ei verifică unde se află efectiv consola după adresa IP; e aceeași chestie ca la Nintendo Video de pe 3DS. Probabil se poate păcăli sistemul tot așa cum se rezolvă și problema cu Nintendo Video. Dar e prea multă bătaie de cap; nu știu dacă chiar merită.

  9. #9 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by dani20 View Post
    ... Probabil se poate păcăli sistemul tot așa cum se rezolvă și problema cu Nintendo Video. Dar e prea multă bătaie de cap; nu știu dacă chiar merită.

    Cum, cum, cum??? As fi curios...chiar as incerca, pentru ca e vorba despre un joc in valoare de 200RON, chiar as vrea sa fac tot posibilul (in limita legalitatii) pentru sa obtin acest joc, care eu consider ca mi se cuvine, la fel ca si altora.

  10. #10 SP
    Member dani20's Avatar
    Nu știu sigur dacă merge, n-am încercat nici măcar pentru Nintendo Video; poate cu ocazia asta chiar o să încerc Oricum, caută pe google Nintendo Video server spoofing și găsești câteva rezultate, de exemplu ca aici.

  11. #11 SP
    Member anduthebest's Avatar
    LOL, am beneficiat de 2 de astfel de promotii pana acum . Setati regiunea consolei pe una din tarile respective si sunteti eligibil. Ce treaba are ip-ul? Daca eram plecat in alta tara si nu aveam ip de UK nu puteam sa beneficiez de promotie? Ba da, se putea. In acest fel mi-am luat mosnter hunter 3 la 50% din pret si am mai beneficiat de o oferta din primavara de 3+1 gratis.

  12. #12 SP
    Member dani20's Avatar
    Monster Hunter l-am luat și eu cu 50% reducere... Dar Nintendo Video tot nu merge, chiar dacă am toate alea setate pe UK. Și asta e o problemă de care se plânge multă lume - identificare locației pe bază de IP. Chiar dacă ești englez - ai plecat în excursie, nu mai beneficiezi de unele chestii/promoții etc. Acum nu știu cum e cu promoția asta, dar dacă se specifică în mod clar că trebuie să fii rezident în una din țările menționate, atunci s-ar putea să verifice locația fizică a consolei.

  13. #13 SP
    Member Leni's Avatar
    Nu stiu ce sa zic...eu deocamdata am schimbat locatia consolei (am pus Germania, pe nintendo.de am deschis si contul Club Nintendo), si de craciun cand primesc Zelda, le voi inregistra ambele, si o sa incerc sa vad daca primesc Mario Land gratis. O sa va tin la curent.

    okidoki89 ai primit vreo-un raspuns de la customer support? am citit pe ceva forum de prin UK ca au mai fost cazuri, si i-a ajutat customer supportul dupa ce li s-a comunicat seria consolei si nu mai stiu exact ce date...

  14. #14 SP
    Member Leni's Avatar
    Am primit aseara Zelda: Link between Worlds, am introdus codul de la 3DS si cel de la Zelda, iar dupa cateva clipe am primit download code pt. Mario 3D Land, iar dupa alte cateva minute de download am primit pe 3DS-ul meu jocul. A mers fara probleme.

    Precizez ca la consola am setat ca si tara Germania, iar contul Club-Nintendo il am pe Nintendo.de

    Sper ca va ajuta, iar care aveti codurile, si nu detineti Mario 3D Land, eu zic ca acum e momentul (sunt totusi 45euro gratis)

  15. #15 SP
    Junior Member okidoki89's Avatar
    Am primit un raspuns de 2 lei in care nu ma ajuta cu nimic. M-am decis sa cumpar un PIN code pentru Nintendo 3ds si sa inregistrez codul

  16. #16 SP
    Member dani20's Avatar
    @Leni: Mă bucur să aud că a mers codul pentru promoție; înseamnă că nu depinde de locația fizică a consolei. Poate încet-încet renunță și Nintendo la chestiile astea cu regiunile și alte prostii de genul ăsta.

  17. #17 SP
    Member Leni's Avatar
    Asa este...ar fi cazul sa renunte, fiindca e foarte urat ce se intampla...disciminare pe fata...
    Oricum, ma bucur ca am putut profita de aceasta promotie, si sper ca am ajutat si pe altii sa profite de ea...(e valabila pana in 13ian. 2014)

  18. #18 SP
    Junior Member mrsonic699's Avatar
    Daca Romania nu e tara serioasa in categoria gaming si Nintendo nu-si scoate bling bling-ul din noi, logic ca nu le mai pasa. Dar nu e numai de Nintendo, pur si simplu ca nu suntem o tara recunoscuta cu o economie decenta. N-ai ce sa faci...

  19. #19 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Din pacate nu avem ce sa facem. Asa e cand majoritatea detinatorilor au console modate si cand, datorita preturilor, suntem nevoiti sa cumparam jocuri din afara tarii.

    La fel si eu, mi-am setat tara UK pe 3DS, ca sa pot cumpara online.

  20. #20 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Cine vireaza in contul CG pentru donatii 250 RON primeste de la mine urmatorul bundle:

    - Zelda a link between worlds download code
    - Super Mario 3D Land download code

    - livrarea codurilor dupa confirmarea intrarii banilor

    Mare atentie
    va rog sa anuntati aici pe thread inainte de depunere pentru confirmare de tipul -> primul venit - primul servit. Oferta este limitata la 1 singur bunddle (cont UK).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 8 Last Post: 08-10-2014, 11:15
  2. Iti inregistrezi consola si primesti un joc gratis By Bodolay Botond in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 0 Last Post: 28-11-2012, 14:07
  3. Replies: 1 Last Post: 17-10-2008, 08:27

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts