Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 103

Thread: New 3DS si New 3DS XL

  1. #41 SP
    Junior Member jvaitzer's Avatar
    care merita luat acum: 3DS XL sau NEW 3DS XL? sunt diferente mari intre ele? intreb pentru ca nu am avut niciodata vreo consola nintendo. multam anticipat!

  2. #42 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    New 3DS XL este mai sus cu: hardware mai performant (vor apare jocuri exclusive care nu vor functiona pe 3DS sau 3DS XL), ecranele au imaginea mai buna, 3D-ul superior, al doilea "analog". Eu as merge direct pe New 3DS.

  3. #43 SP
    Junior Member jvaitzer's Avatar
    am inteles. multam de informatii!

  4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu stiu cum puteti voi sa va jucati in rezolutia aceea... de 240 pixeli pe inaltime. Da, inteleg lucrul acesta pt. retro stuff... chiar si arcades, dar pentru o consola lansata in 2015 mi se pare innaceptabil. Cum Dzeu sa vii sa faci "hardware upgrade" si sa ramai in aceeasi rezolutie pe care o au smartphone-urile care se dau moka la abonamente? Si sa mai si vinzi asta cu preturi de peste 1000 RON (cu un joc inclus)...

    Multi vor spune ca e pentru a pastra compatibilitatea cu titlurile DS... dar eu spun ca puteau bine merci sa faca upscale (asa cum face si PSV-ul). Nu cred ca ar exista cineva care sa spuna nu jocurilor 3DS cu o rezolutie mai buna.

    Vroiam sa-mi iau un 3DS XL... am incercat pe consola unui amic, si aveam impresia ca ma joc pe cel mai prost smartphone ever. Si dupa ce am vazut si pretul la New 3DS XL, m-am lasat pagubas. Pacat, pentru ca jocurile sunt (cel putin unele) bestiale! Poate cine stie, in 2-3 ani afla si Nintendo ca altii deja ruleaza in QHD pe ecrane cu diagonala chiar mai mica... Nu zic ca ar trebui sa treaca la asa ceva, dar macar un 720p ar fi ideal.

  5. #45 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    La capitolul asta sta prost consola, foarte slaba rezolutia, asta si din cauza unui hardware slab. Daca mai adaugam si lipsa unui al doilea analog si proasta lui imprementare la New 3DS, camerele alea de telefon din 2005, pretul este total nejustificat. Daca rezolutia era macar dubla, altfel statea treaba.

  6. #46 SP
    Member xenocid's Avatar
    Mai, e ca si cum v-ati plange ca Mona Lisa "nu merita" pentru ca n-are 35mp ca Pluta Meduzei
    Privit de la 30 de cm ecranul de 3DS este suficient pentru o imersiune totala in atmosfera jocurilor. Nu cred ca se opreste nimeni in timpul jocului sa numere poligoane odata ce incepe actiunea.

  7. #47 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    "Polemica" este pornita pe marginea tehnologiei actuale, adica 3DS este cam depasit dpdv tehnologic. Si asta este o realitate, faptul ca platim un pret mare pe o tehnologie depasita.

    Cu toate acestea, i-mi doresc un New 3DS XL, dar ma opreste lipsa timpului. Deja am Wii U care sta mai mult nefolosit.

  8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    Mai, e ca si cum v-ati plange ca Mona Lisa "nu merita" pentru ca n-are 35mp ca Pluta Meduzei
    Intr-adevar, nu merita...
    Attached Images Attached Images mona_lisa_compare.jpg

  9. #49 SP
    Member xenocid's Avatar
    Super efortul MonkY. Apreciez!
    Totusi stii cum se spune, 50000000 de oameni nu pot gresi.

  10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    Totusi stii cum se spune, 50000000 de oameni nu pot gresi.
    Daca sunt majoritatea ca rodarkone (care cred ca are vreo 20 de bucati - cel putin), cele 50 milioane se transforma brusc in doar 2.5 milioane...

    Si avand in vedere ca marea majoritate sunt kids sub 14 ani (nu o spun eu, ci statisticile)... nici nu cred ca se va agita Nintendo sa creasca rezolutia. Parintii vor cumpara oricum. Eu speram ca poate Nintendo se va trezi intr-o zi si va dori sa atraga de partea sa si gamerii mai "hardcore"... dar vad ca procedeaza cu 3DS la fel ca la Wii U.

    Sper ca nu ma intelegeti gresit... am spus mai sus ca vroiam sa-mi iau si eu un New 3DS XL, dar trebuie sa fiu un pic nebun sa platesc pe ceva cu rezolutie de 240 pixeli cam acelasi pret cu o consola next-gen (sau un PC decent).

  11. #51 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Eu am avut 3ds normal 2 bucati, una luata la aparitie, apoi o editie speciala. Le-am vandut pe ambele, dupa o pauza de cateva luni am luat XL, nu l-am tinut mult, i-am facut vant. Acum este posibil sa iau si New XL, dar astept sa scada pretul, si asa nu am timp de el. Totusi, avand in vedere genul de jocuri, este suficienta rezolutia si puterea de calcul.

  12. #52 SP
    Member Ramon's Avatar
    Jocurile au oricum o natura cartoon si nu deranjeaza faptul ca sunt low res sau low poly. Momentan e consola pe care ma joc cel mai mult, am luat-o prin noiembrie si am 15-20 jocuri.

  13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stii, asa s-a zis si la Wii... ca nu deranjeaza low-res, ca sunt oricum cartoonish, si ma uit la cat de bine arata jocurile (sau continuarile lor) pe Wii U cum sa zic... sunt capodopere, nu altceva. Multi inca mai au impresia ca jocurile de Wii U chiar arata la fel ca pe Wii, ca nu are suficienta putere... si ca e normal la ce titluri "cartoonish" sunt. Nici nu stiu cat de mult gresesc...

  14. #54 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu nu inteleg de ce te agiti tu Monky -- nu-ti place nu o cumpara e atat de simplu. Lasa ca-mi mai cumpar eu 20 bucati sa creasca statisticile la 100 milioane ca sa intelegi cat de puerila e comparatia ta faptul ca tu ai avut 7 Xboxuri 360 nu inseamna ca sunt doar vreo doar 12 milioane de utilizatori ai consolei (daca ai avut 8 scadem la 10.5 mil utilizatori)

    Consolele Nintendo si mai ales consolele portabile Nintendo sunt niste bijuterii datorita softwareului in nici un caz nu au excelat niciodata pe partea hardware (si ma refer aici NICIODATA ! incepand cu Gameboy care era mult mai slab comparativ cu concurenta, culmea partea de grafica si ecran - insa excela la software si batery life)

    NDS <<<<< PSP din punct de vedere hardware
    NDS >>>>> PSP din punct de vedere comercial

    3DS <<<<< PS Vita din punct de vedere hardware
    3ds >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> PS Vita din punct de vedere comercial

    new 3DS / 2DS si orice alt model va scoate Nintendo - este si va fi un success din simplul motiv ... software

    Eu ti-am mai zis tie de 1000 ori Monky ca nu conteaza grafica si detaliile decat pana la un punct, cand reusesti sa depasesti acea bariera (psihologica) a "graficii" te vei putea bucura cu adevarat de jocuri

    Vad ca acum pe PC apar extrem de multe jocuri care nu mai au "grafica" si lumea nu mai plange atat - motivul este aceelasi - ieftin si bun ...

    Jocurile AAA au devenit blamate si jupuite inainte sa se nasca (vezi exemplu recent cu "the order" sau lansate in bataie de joc "assassin's creed unity" ) si totusi ma uit la Nintendo ... exista CALITATE sau ma rog control al calitatii (cel putin pe ds/3ds) unde nu vezi patchuri si probabil nu ai sa vezi patchuri niciodata (spre deosebire de PS Vita).

    PS: cred ca l-am mai pus insa sa re-iteram



    Pentru lenesi:

    The results were:
    -3hr 45mins PSP
    -3hrs 55mins 3DS
    -4hrs 02mins DSi
    -4hrs 30mins DS Lite (Silver)
    -4hrs 32mins 3DS XL
    -4hrs 38mins DS Lite (Yellow)
    -4hrs 50mins GBA SP (AGS-101 Bright Screen)
    -5hrs 30mins Gameboy Micro
    -5hrs 45mins DSi XL
    -6hrs 01mins DS
    -8hrs 02mins GBA SP (Black1)
    -8hrs 05mins GBA SP (Black2)
    -9hrs 11mins 3DS (Nyco Pack)
    -11hrs 56mins GBA SP (Silver)
    -13hrs 50mins 3DS (Mugen Pack)
    -15hrs 30mins Gameboy (Interference from child)
    -29hrs 32mins GBA
    -35hrs 45mins Gameboy Colour

  15. #55 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Eu nu inteleg de ce te agiti tu Monky -- nu-ti place nu o cumpara e atat de simplu.
    Nu ma agit, doar eram prin zona si ma minunam si eu cu ce mai face Nintendo bani. Am fost azi la MG special sa testez si eu un nou 3DS XL... si nu aveau niciunul sa-mi arate. Nici macar un 3DS... so i said pass.
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Lasa ca-mi mai cumpar eu 20 bucati sa creasca statisticile la 100 milioane
    Cumpara tati, daca-ti permiti si iti plac, poti sa cumperi si 100. Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ce sa-ti iei si ce nu!

    ---------- Post added 03-03-2015 at 00:35 ----------

    Ah, vad ca ai mai scris/editat dupa... Well, ma bucur ca imi dai dreptate. Nintendo a stat foarte bine la software, dar la hardware au ramas in urma. Eu fix de asta ma "plangeam".... de hardware. De exp. cu Wii U au pierdut din cauza asta, cu toate ca majoritatea jocurilor arata impecabil. Probabil si la Noul 3DS XL ma vor pierde (din nou) pt. ca n-au adus suficient upgrade hardware - sa fiu sincer eu nu inteleg unde draci mai gaseste Nintendo un fabricant de panouri LCD cu rezolutie atat de mica (oare cine le-o face, stie cineva?)... Nu-i bai, ca nu moare Nintendo fara mine. Doar imi spuneam parerea, atata tot.

    Cat despre bariera psihologica cu grafica de care vorbesti... well, am trecut si eu prin asa ceva man. Inca mai joc arcade-uri, ma joc pe MAME una alta... mai retraiesc unele jocuri vechi. Insa aici vorbim de jocuri lansate in 2014-2015... Inainte se plangeau developerii ca nu au suficienta putere de calcul si de aceea jocurile erau taiate. Acum cand tai jocurile nu mai ai nicio scuza. Ce sa zic, ma bucur ca voua va plac jocurile in aceeasi rezolutie cu anii 90 (cred ca si atunci era mai mare de 480 x 240)... eu insa cred ca am cam imbatranit si vreau sa imi clatesc ochii, nu sa incerc sa disting daca pe ecran se misca mana personajului sau poate e piciorul.... sau poate e sabia?

    Insa nu spun niciodata... niciodata. Prin urmare, inca astept sa gasesc pe undeva un New 3DS XL, si sa joc ceva. Poate are cineva pe-aici asa ceva imprumut. Platesc chirie, fac cinste, alea alea...

  16. #56 SP
    Member xenocid's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    nu conteaza grafica si detaliile decat pana la un punct, cand reusesti sa depasesti acea bariera (psihologica) a "graficii" te vei putea bucura cu adevarat de jocuri
    Pe tema asta: am jucat Fire Emblem Awakening 6 luni fara sa-mi dau seama ca personajele nu au ... talpi Am aflat asta dintr-un review ulterior

  17. #57 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    Vreau sa iau un New Nintendo 3DS XL si stiu ca vine fara charger. Trebuie sa cumpar si charger separat sau se potrivesc chargere de la alte gadget-uri?
    Multumesc.

  18. #58 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Se potriveste incarcatorul de DSi, Dsi XL, 3DS si 3DS XL. Nu se potrivesc de la alte aparate, are mufa proprietara Nintendo.

  19. #59 SP
    Member dani20's Avatar
    Eu am un cablu care într-o parte are mufă Nintendo, iar în cealaltă parte are USB normal, așa că pot folosi încărcătorul de la iPad sau de la orice alt telefon. Sau de la computer

  20. #60 SP
    Junior Member legolas's Avatar
    Se potriveste cumva si incarcatorul de la gamepadul Wii U?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Animal Crossing: New Leaf 3DS By Bodolay Botond in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 28 Last Post: 16-11-2016, 09:40
  2. Incarcator New 3ds ? By beni2203 in forum Nintendo DS, DSi, 3DS & XL
    Replies: 3 Last Post: 04-06-2015, 10:09

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts