Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 214 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 ... LastLast
Results 2,461 to 2,480 of 4276

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #2461 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    That’s fair, atata timp cat nu aplicam dubla masura.

  2. #2462 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    În același timp nu uita de ce un fan PS e atât de fidel mărcii Sony. În principal pentru exclusivități. Microsoft acum nu face decât să concureze cu Sony pe fix aceleași coordonate setate de ei.

  3. #2463 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Pai a cam fost inferior x1 ca si hardware. In plus a fost si cu 50€ mai scump.
    • First of all, nu ma asteptam de la tine. Daca luam Xbox One X cu ai sai 6Tflops si comparam cu PS4 Pro cu ai sai 4.2. Pana si CPU-ul e mai rapid. Sa nu mai vorbim de 12GB RAM vs 8GB, dar in fine...
    • Second, haideti sa nu pornim inca un versus, ca deja sunt plictisit de ele.
    • Third, era vorba de expresie in sine (de "consola inferioara"), care, pardon my french, "e de cac@t". Suna a "rasa inferioara"... mai avem un pic si in loc de white supremacy o sa vedem playstation supremacy.
    P.S. Oricum se stie ca fanbotii preystation sunt cei mai mari hateri. De vreo 20 de ani, nu de ieri, de azi. E dealtfel si unul din motivele pentru care a inceput sa-mi displaca tabara asta de "superiori"... Nici nu stiu daca sunt mai ai naibii cei cu PC Master Race sau cei cu PreyStation. O sa incerc sa fac niste chart-uri, sa vedem ce iese...

  4. #2464 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Tendința asta e încurajată într-o mare măsură și de către marile publicații, care laudă de dimineața până seara cam tot ce face Sony. Am văzut niște articole scrise de McCaffrey acum ceva timp, mai avea puțin și rostea rugăciuni înainte de culcare cu dedicație pentru Sony.

    Acum când se întoarce puțin roata, foarte mulți fani Sony sunt oarecum supărați. Și nu prea văd motivul, atâta timp cât trendul ăsta al achizițiilor și exclusivităților a fost politică de casă în cazul PlayStation.

  5. #2465 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Toate discuțiile pe care le văd de când am revenit pe platformă arată că de fapt avem și membri maturi care văd mai multe perspective a problemelor. Tensiunile legate de "care e mai bun" subliniează doar faptul că anul 2020 și lansarea next-gen a fost una foarte ieșită din comun și că toți așteptăm ceva palpabil, nu doar reclame și leak-uri.

  6. #2466 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Eu tot nu inteleg de ce va legati unii atat de o consola sau alta, nu de alta dar a fii gamer inseamna sa joci cat mai multe jocuri de pe cat mai multe platforme, plus concurenta e foarte importanta si binefacatoare, iar nu in ultimul rand nu uitati ca nici o firma nu face ceva daca nu ii va aduce castig deci ii doare in cot de X si Y, pe ei in intereseaza castigul.
    Mai terminati cu chestii de genul wow am Iphone sunt smecher...

  7. #2467 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Oricât se incearacă/ se eplică, etc.. nu veți reuși cu uni.
    O țin pe a lor.
    Alți s-au luat la bătaie și chiar au ucis pt așa ceva.
    Asta este nivelul la anumiți oameni si nu doar pe subiectul asta

  8. #2468 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ce se ataca unii pe aici. Forumul a devenit un fel de bula de corectitudine politică fata de console. Sa nu cumva sa se supere fanii xbox că nu au avut jocuri timp de 7 ani. La fel a fost și generația trecută când ziceam de Sony că are un gunoi de sistem, mai ales tot ce însemna online play / store, see atacau băieții de parca i-am înjurat pe ei personal. In fine, asta nu schimba cu nimic adevărul istoric, iar pentru next gen rămâne de văzut ce va fi. Xbox pare mult mai promițător la momentul asta, dar și eu că și Xander sunt prins la Sony. Poate iar se schimbă consola superioara, ciclu care s-a repetat cam la fiecare generație.

  9. #2469 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pai da, PC-ul va fi consola superioara generatia asta Mustard race!

  10. #2470 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Sa nu cumva sa se supere fanii xbox că nu au avut jocuri timp de 7 ani.
    Cat de frumos. Vorbesti despre tabere si fanboy-ism, iar apoi propagi o minciuna specifica taberei Sony, cum ca Xbox nu a avut jocuri timp de sapte ani. Just lol. E exact cum spunea Monky, hate-reala taberei Sony a ajuns deja proverbiala.

  11. #2471 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Dupa mine atata timp cat sau vandut si unele si altele eu consider ca ambele sunt un castig si au avut fiecare in parte jocuri bune pentru fanii lor.
    Cat despre cine sunt mai buni, e greu de zis pentru ca sunt multe exemple pro si contra: Ex: Sony a vandut mai multe console dar MS se bazeaza si pe vanzari pe PC, uni au o strategie de buisness altii alta si tot asa pana ne saturam...

    Poate ar fii mai bine sa faca admini un topic separat cu XBOX vs PS si sa nu mai populam pe aici cu discutii de genul.

  12. #2472 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Let's get back on-topic to PlayStation 5, please.
    Thanks!

  13. #2473 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Let's get back on-topic to PlayStation 5, please.
    Thanks!
    Ce îmbunătățiri ați dori de la noul PS Store care să sperăm că vor veni la pachet cu PS5?

    Eu personal aș dori o schimbare de UI, poate chiar și niște animații mai simple (desigur fără să impacteze performanța sau fluiditatea).

    Dar cel mai mult aș dori să putem avea un Wishlist în sfârșit! Poate chiar integrat într-o pictogramă stil "what`s new" în care îți arată pe cross media bar dacă ai un joc de pe Wishlist redus.

    Gifting așa cum regăsim pe alte platforme ar fi de folos, totodată abilitatea de a vedea whishlistul unui prieten care te-ar ajuta să faci acele ”cadouri”.

    Also, unreleted to PS Store dar aș dori să văd mai multe opțiuni de teme, culori sau configurații de dashboard. Gen să poți măcar folosi iconițele din diferite teme cu background-uri din altele.

  14. #2474 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Bai, frate, unde s-a ajuns, intra unu peste tine in casa, te ataca si tot el zice ''au''! Baietii cu xboxu', ce cautati fratilor pe aria asta ca de 2 pagini incoa' doar agitatie faceti?! Mergeti ma nene pe aria xbox si dezbateti acolo cat de mirific e xboxu', vorbiti despre achizitii ca aveti ce, despre exclusivele ce vor veni, bucurati-va, cu alte cuvinte, si lasati fratilor frustrarea! Voi vorbiti de fanboti?

  15. #2475 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Sa revenim la ouale noastre .

    Mai multe informați despre tehnologia de compresie: http://cbloomrants.blogspot.com/2020...e-texture.html

    Este un articol tehnic și recomand sa citit cu atenție

    Sony has previously published that the SSD is capable of 5.5 GB/s and expected decompressed bandwidth around 8-9 GB/s, based on measurements of average compression ratios of games around 1.5 to 1. While Kraken is an excellent generic compressor, it struggled to find usable patterns on a crucial type of content : GPU textures, which make up a large fraction of game content. Since then we've made huge progress on improving the compression ratio of GPU textures, with Oodle Texture which encodes them such that subsequent Kraken compression can find patterns it can exploit. The result is that we expect the average compression ratio of games to be much better in the future, closer to 2 to 1.



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  16. #2476 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Inca o politica de 2 bani practicata de Sony, daca ai jocul cumparat pe PS4 de ex. Spider-Man trebuie il cumperi din nou in varianta Ultimate pentru PS5, de ce? Sony vrea sa mai ia niste bani de la fraieri. Concurenta are Smart Delivery.

    Pare un deja-vu, Sony se comporta ca Microsoft la lansarea din 2013.
    Hai sa vedem:

    - Jocuri PS4 produse de Sony cu mici imbunatatiri trebuie cumparate din nou
    - lipsa suport backwards compatibility PS3/PS2
    - Jocuri noi la 80 de euro in Europa
    - accesorii la preturi mai mari, controller 70 euro bucata
    - lipsa informatii interior/racire
    - lansarea precomenzilor un dezastru
    - jocurile originale Sony Horizon Forbidden West, Miles Morales o sa fie lansate doar pe next-gen "PS5", o minciuna
    - cenzurarea jocurilor

    Unde sunt politicile pro consumator/jucator din 2013? Pana si PS5 digital edition e un "mar" otravit ca sa castige si mai multi $$ si sa se aleaga praful de jocurile pe disc. In 5 ani o sa fie ca pe PC, totul digital numai ca acolo ai concurenta nu exista monopulul practicat de Sony, Microsoft, Apple in magazinul de aplicatii.

  17. #2477 SP
    Member iErvin's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Inca o politica de 2 bani practicata de Sony, daca ai jocul cumparat pe PS4 de ex. Spider-Man trebuie il cumperi din nou in varianta Ultimate pentru PS5, de ce? Sony vrea sa mai ia niste bani de la fraieri. Concurenta are Smart Delivery.


    Pare un deja-vu, Sony se comporta ca Microsoft la lansarea din 2013.
    Se poate face upgrade la Ultimate direct din joc, platesti diferenta. Totusi, nu cred ca ar intra in faliment daca acel remaster ar fi gratuit.

  18. #2478 SP
    Admin MonkY's Avatar
    LOL... 60$ niste amărâte de stickere: https://www.ladbible.com/technology/...n-out-20200709.

  19. #2479 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Sunt rupți de foame. Consola e backwards compatible dar numai daca cumperi iar fiecare joc, fix ca atunci când a apărut PS4. Absolut penibil, sper sa nu plătească nimeni a doua oară pentru un joc pe care deja l-a cumpărat.

  20. #2480 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Wtf! Astia fura curent grav! Cred ca va fi mai ieftin sa schimbi acele placi laterale direct decat sa aplici stickere

    //si mie mi se pare jaf la drumul mare ce face Sony cu aceste upgrade-URI. Macar de ar fi facut o optiune pentru cei cu PS Plus, sa beneficieze de upgrade gratuit, dar ei nu, vor sa mănânce de paste tot!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 124 of 214 FirstFirst ... 24 74 114 122 123 124 125 126 134 174 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts