Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 214 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 4274

Thread: Clubul PlayStation 5

  1. #1401 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    I had to sleep on it dar luate in modul, eu am fost multumit de conferinta SONY.

    1. Design:
    Playstation 5 arata senzational. Nu cred ca am avut niciodata cele 2 console atat de frumoase, atat Playstation cat si Xbox.
    Pur si simplu le iubesc, nu as fi putut sa le desenez mai bine nici daca imi extrageam ideile din subconstient.

    2. Games
    Mai la jocuri, prerea mea este ca au stat ok, se putea si mai bine dar cu siguranta se putea si mai rau (Microsoft ai net?)

    2.a Wow - day one:
    Horizon Forbidden West
    Kena: Bridge of Spirits - jocul asta are ceva din Ori+Fable = love, nu stiu de ce dar m-a atras
    Solar Ash - aduce a Journey 2
    Project Athia - sper sa nu-mi iau aceeasi teapa ca la Godfall pe care il credeam monumental iar aseara mi-a provocat voma

    2.b Good, but I need to see more::
    Marvel's Spider-Man: Miles Morales - bun dar, ok... Spiderman DLC. Nu stiu, ok, treaca
    Gran Turismo 7 - masini, arata bine, ok, vedem si concurenta. As fi fost mai miscat de un Driveclub 2
    Demon's Souls - sunt inca in recuperare psihica dupa Sekiro, altfel ar fi fost mai sus
    Ratchet & Clank: Rift Apart - frumos. L-am terminat pe primul, probabil ca il voi cumpara la prima reducere

    2.c Meh, nu au ce cauta la o prezentare Playstation 5
    Restul - nu inteleg de ce au ales sa umple timpul cu celelalte mizerii. Ce cauta capsunile alea acolo, un joc cu o pisica...
    Doamne, Godfall a fost atat de impresionant ca si teaser la inceput iar acum a fost asa de mare dezamagirea cand am vazut contentul asta atat de generic si de banal...

  2. #1402 SP
    Member toto's Avatar
    Dupa toata ziua de ieri, dupa toata nebuneala cu prezentarea jocurilor de PS5, care nu mi-a facut o impresie prea buna, am desemnat castigatorul, si anume :

  3. #1403 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Eu sunt complet dezamagit de design... mai ales de faptul ca trebuie sa-l tin neaparat vertical. De asemenea, sper sa il scoata si pe negru... e oribil pe alb

    Consolele astea noi imi schimba complet modul in care mi-am aranjat comoda TV-ului. Cu singuranta o sa-l cumpar, dar speram la un design mai minimalist... nu o jucarie de la Alienware.

  4. #1404 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    O sa poti sa il tii si orizontal. Si eu sunt mai mofturos uneori, dar mi se pare ca ne cramponam de ceva care nu afecteaza atat de tare. Nu arata chiar ca un gunoi care va strica feng shui-ul din sufrageriile noastre facute dupa Neckermann.

  5. #1405 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu trebuie sa-l ti pe verticala, nu ai vazut ca au aratat consola si pe orizontala, las o poza atasata. Da, pe negru ar fi mult mai ok,cineva de pe reddit a si colorato si ar arata bine. Daca vei lua si un Xbox S X poti sa-ti faci o sufragerie cool, ai o poza pt idee, haha.
    Attached Images Attached Images qsoxjlvaxc451.png tfacirm.png screenshot-2020-06-12-00.12.42.png

  6. #1406 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    But Mahler, who is the game director at Moon Studios, the developer of the Ori series, says that the hardware differences will play out as expected for gameplay. Namely, that Sony’s new ultra-fast SSD will result in faster load times, while the Series X will result in more raw power.

    “Now, let’s say the average load time with those SSDs on next-gen will be 10 seconds,” posits Mahler in a ResetEra thread. “And let’s be generous and say that the PS5 SSD and throughput is twice as fast as the [Xbox Series X] — At that point you’d have a 10s load times vs. 5s load times (keep in mind that loading often is more than just shuffling data around, so this isn’t in any way accurate). I don’t know if I’d care that much about 5 seconds saved every time I load if what I give up for is framerate or resolution. And I guess that’s the bet that Microsoft made here — more power rather than faster data transfer.”
    One of Mahler’s key points is that Sony first-party studios will likely take the most advantage of the PS5 SSDs, “ensuring that everything’s smooth and juicy all the time and that you don’t see loading screens at all.” But third-party studios will likely not “change their games completely, adjust levels and other stuff just to squeeze the most out of the PS5 architecture.

    Sursa: https://www.ign.com/articles/ori-ps5...tion-load-time



    Consider ca este o parere pertinenta.

  7. #1407 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Sursa: https://www.ign.com/articles/ori-ps5...tion-load-time



    Consider ca este o parere pertinenta.
    Diferent aia de raw power nu e nimic, acel 5-10% nu va fi game changer, ambele console sunt foarte bune, si lumea va lua cu ce sa obisnuit pana acuma, eu mi-as fi luat PS fara discutie.

  8. #1408 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pentru perspectiva, asa arata un tech demo la lansarea PS4-ului:

    si asa arrata unul dintre cele mai impresionante jocuri pe PS4 in prezent:
    .

    PS5 inca e nou, au destul timp sa evolueze cu grafica.

  9. #1409 SP
    Member Svart's Avatar
    A fost bine, ce sa zic?
    Cate ceva pentru toata lumea.
    Mult mai bine decat MS, si nu cred ca au vreun as in maneca luna viitoare.
    Eu probabil nu o s-o iau , pentru ca inteleg ca jocurile nu or sa fie backward-compatible, si eu mai joc cu fi-miu. Plus ca Sony tot zic ca jocurile next gen o sa fie mai scumpe, de parca 309 lei nu e destul.
    Cand apare generatia noua probabil o sa vand PS4 PRO-ul si o sa iau series x. Nu iau consola noua pentru Ratchet si Clank si Demon's Souls.

  10. #1410 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    Diferent aia de raw power nu e nimic, acel 5-10% nu va fi game changer, ambele console sunt foarte bune, si lumea va lua cu ce sa obisnuit pana acuma, eu mi-as fi luat PS fara discutie.
    Exact la fel se poate gandi si despre SSD, ~cinci secunde nu vor face diferenta.

    Imi voi lua ambele console si urmatoarea generatie insa acel domn mi s-a parut ca a punctat perfect problema, mi s-a parut ca s-a discutat mai mult decat trebuia despre toate avantajele pe care le-ar avea SSD-ul PS5 in comparatie cu XSX iar in practica, probabil, va fi la fel la jocurile multiplatform iar cateva secunde in plus la jocurile first-party.

  11. #1411 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Quote Originally Posted by Svart View Post
    pentru ca inteleg ca jocurile nu or sa fie backward-compatible
    Stai putin asa... cum?!
    Parca spuneau ca vor fi, acun nu mai sunt?!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #1412 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Este informat gresit.
    1. Consola este BC cu PS4, inca nu sunt confirmate si BC cu Ps1, Ps2 si PS3.
    2. Jocurile nu vor fi mai scumpe, probabil ai tras concluzia cand au zis ca jocurile costa mai mult sa le producă datorita evoluției.
    3. Te astepti sa iti dea in primul an 10 exclusivități firstparty? In plus Sony mai are un event in August in care mai au de anuntat cateva surprize.

  13. #1413 SP
    Member Svart's Avatar
    First party lansate nou or sa fie doar pe PS5, asa au anuntat. Cele third-party si multiplatformerele nu stiu, dar ma indoiesc ca EA ar rata ocazia sa ia de doua ori banii pe FUFA , si pe PS4 si pe next-gen.

  14. #1414 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Exact la fel se poate gandi si despre SSD, ~cinci secunde nu vor face diferenta.

    Imi voi lua ambele console si urmatoarea generatie insa acel domn mi s-a parut ca a punctat perfect problema, mi s-a parut ca s-a discutat mai mult decat trebuia despre toate avantajele pe care le-ar avea SSD-ul PS5 in comparatie cu XSX iar in practica, probabil, va fi la fel la jocurile multiplatform iar cateva secunde in plus la jocurile first-party.
    Eu nu am mentionat niciodata acel SSD, sincer nici nu imi pasa daca am loading screen de 5 secunde sau de 10 la fel cum nu imi pasa ca xbox on paper e mai puternic un pic. Cine vrea cumpara ambele console (desii nu are sens mai ales ca poti juca pe pc tot ce iese pe xbox), iar restul vor cumpara ce au cumparat si pana acuma. Eu deja stiam ca voi lua Ps inainte sa fie prezentate ambele console.

  15. #1415 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mi s-a parut o prezentare slaba, cu 50% lucruri de umplutura si pentru ceva ce se voia a fi epic prin prezentare jocuri first party, jocuri care sa te faca sa cumperi PS5...nu cred ca au reusit. Cel putin nu pentru a vinde si console, neavand prea multe jocuri care se lanseaza odata cu consola.

    First, au inceput cu prezentarea jocurilor de PS4 si GTA V. Credeam ca au gresit conferinta. Macar de aratau si ei imagini din versiunea de PS5 a GTA V, sau macar de ziceau ca dau liber la moduri, dar nah...asta vinde

    Stream de o calitate penibila, cu dubla compresie, vazut si pe youtube si pe twitch arata la fel, deci nu era de la youtube. Penibil la un asa nivel.

    Ca jocuri avem asa (parere personala):
    • Rockstar - nimic - incepusem sa hiperventilez cand am vazut direct logo R*, dar am trecut rapid de la extaz la agonie
    • Spider-Man: Miles Morales - ok, pare DLC standalone, grafic pare la fel, dar poate ca nu este si cand o sa vedem real gameplay o sa ne dam seama de diferente. Sigur il voi lua, la cat mi-a placut 1 si sper sa vina cu side missions mai variate.
    • Gran Turismo 7 - mega meh. Cu cateva exceptii, este un joc de PS4 si atat.
    • Ratchet & Clank: Rift Apart - unu din cele mai impresionante jocuri de aseara si care se vede clar ca beneficiaza de extra puterea console. Am scris mai multe pe thread dedicat. Day 1 buy
    • Project Athia - arata bine, dar este un concept fara nume momentan + Square Enix
    • Stray - un joc pe care-l urmaresc de 5 ani si pentru care voi avea nevoie de mult mai multa informatie pana la lansare.
    • Returnal - destul de ciudat realizat dpdv grafic (nu as zice prost, dar nu wow) - interesat ca si concept in schimb. M-a dus putin gandul si la Control de la Remedy
    • Sackboy: A Big Adventure - BIG NO!
    • Destruction All-Stars - poate gratis la PS+ sau free to play
    • Kena: Bridge of Spirits - are ceva interesant si astept mai multe detalii.
    • Oddworld: Soulstorm - am scris si pe thread, mi-a placut de anul trecut si-l astept cu interes, dar cel mai probabil nu luat full price.
    • Ghostwire: Tokyo - FPS, so not my thing
    • NBA 2K21 - nu prea stiu ce cauta, pt ca nu-i exclusiv si nici nu au aratat real gameplay. Jocul a aratat oricum bine in ultimii ani asa ca nu cred ca vom vedea mega improvement acum.
    • GodFall - PAS!
    • Astrobot's Playhouse - cat timp e tot VR Only si cel putin la fel de bun ca primul, cu siguranta il voi lua
    • Demon's Souls - sa arati un remaster/remake intr-o conferinta in care se discuta despre viitor, sincer, mi se pare o mizerie. But hey, oamenii il vor cumpara, dar eu nu sunt printre ei.
    • Little Devil Inside - mi-a placut...mult. astept mai multe detalii
    • Bugsnax - no...just...no...
    • Hitman 3 - looks the same, probabil se si joaca la fel, iar pentru mine e mult prea open, asa ca o sa-i zic pas. Dar totusi, sa stii tu ca se lanseaza next gen consoles in Noiembrie si sa anunti lansarea jocului tau in Ianuarie, cand nu mai are nimeni bani dupa sarbatori si sa nu reusesti sa-l lansez cu 2 luni mai devreme...mi se pare efectiv bad marketing.
    • Resident Evil 8 - nu stiu cat era cu adevarat gameplay, dar nu arata rau. In schimb, faptul ca-i FPS (iar RE7 mi-a dat o stare de rau constanta cand l-am jucat) cred ca o sa ma faca sa-i zic pas. Poate doar daca va avea suport de k&m.
    • Pragmata - ma asteptam sa fie next thing de la Kojima. Arata bine, astept mai multe detalii
    • Horizon Forbidden West - nimic de zis. Arata bine, speram sa fie launch title si le-as fi si luat impreuna.
    Au mai fost cateva jocuri demne de Apple Arcade si complet de umplutura.

    Despre consola, arata ok, e diferita, putin prea rotunjita si cu prea multe luminite pentru gusturile mele, prea inalta/lata (depinde cum vrei/poti sa o pui in raft) si pare ca are putin prea multe locuri prin care poate intra praf.

    Dar asta conteaza mult prea putin. Important e sa mearga bine, sa nu se incalzeasca prea tare, sa nu huruie cand o pornesti si sa ne putem bucura de jocuri bune si bine optimizate pe ea.

  16. #1416 SP
    Member broco's Avatar
    cand o aparut Ps4 erau 3 jocuri, knack, killzone si resogun, nici nu aveai ce sa te joci, dar dupa jumate de an au inceput sa apara si jocuri, deci nu va faceti griji, jocuri o sa fie, bani sa aveti.

    Estimez ca la noi consola se va lansa la inceputul lui 2021, iar in Japonia si America in nov - dec 2020.

  17. #1417 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Au spus ca vor sa aibe o lansare in toata lumea in acelasi timp cum a fost la PS4 Pro. Deci cel mai probabil consola va fi si la noi in ziua lansarii.

  18. #1418 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Au zis clar ca vor sa aibe o lansare world wide. Cat timp vor exista stocuri, vor lansa si in Romania day 1.

  19. #1419 SP
    Member Svart's Avatar
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Este informat gresit.
    1. Consola este BC cu PS4, inca nu sunt confirmate si BC cu Ps1, Ps2 si PS3.
    2. Jocurile nu vor fi mai scumpe, probabil ai tras concluzia cand au zis ca jocurile costa mai mult sa le producă datorita evoluției.
    3. Te astepti sa iti dea in primul an 10 exclusivități firstparty? In plus Sony mai are un event in August in care mai au de anuntat cateva surprize.

    1. Am explicat deja, e chestie de nuanta, eu ma refer ca ce o sa scoata pe PS5 nu o sa mai ruleze pe PS4, cel putin exclusivele.
    2. Sony au tot scumpit in ultima vreme, ma astept ca trendul sa continue, o sa vedem pana la urma cum va fi, din pacate cred ca o sa am dreptate.
    3. Nu ma astept. 5 sunt arhisuficiente. Dar nu sunt pentru mine, eu de acolo as juca doar Demon's Souls si Ratchet. Atata tot. Si nu iau consola noua pentru doua jocuri, pentru ca Series X oricum il iau la lansare, am explicat mai sus de ce.

  20. #1420 SP
    Member Svart's Avatar
    Tocmai am zis ca e chestie de nuanta.......

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 214 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 171 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts