Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ai avut probleme cu PS5?

Voters
114. You may not vote on this poll
  • Nu, totul e ok si merge perfect ca in prima zi

    77 67.54%
  • Probleme hardware, caz de service/garantie

    14 12.28%
  • Soft-brick, caz de service/garantie

    4 3.51%
  • Probleme software, s-au rezolvat cu update/restore

    6 5.26%
  • Inca nu am probleme, insa consola e galagioasa

    17 14.91%
  • Inca nu am probleme, insa consola se supraincalzeste

    0 0%
Multiple Choice Poll.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 555

Thread: Rata defectiunilor - PS5

  1. #81 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Xedros View Post
    Cât despre ce e în vogă aici. Coil whine nu este tehnic defect. El se manifesta la diferite intensități și poate dispărea cu timpul (după ce își fac un rodaj bobinele în cauză). În majoritatea situațiilor la cei care au, este acoperit de sistemul audio.
    Eu am sesizat-o in OS, dar mai ales in loading screens (care din pacate sunt mai mari decat speram) astfel ca devine destul de deranjant.
    Poate sa nu sesizezi daca joci cu castile.

    Also, voi incerca sa desfac capacele si sa vad daca nu cumva am eticheta aia la ventilator - poate e aia si scap

  2. #82 SP
    Member VictusG's Avatar
    Eu am avut urmatoarele probleme pana acuma dar nimica grav:
    - Se stergeau jocurile care erau instalate, da, foloseam Eject din meniu
    - La Miles Morales si ceva joc Monster Hunter, faceam probe de gameplay si lipsea dialogul intre personaje, adica era sunetul de fundal tot, subtitrare, dar vocea actorilor nu se auzea doar ca isi miscau buzele, aici am citit ca ar fi ceva setare audio, nu am avut timp inca sa ma ocup la maxim.
    - In prima zi am avut ceva bug ca la Cold War mi-a dat eroare de download Update si nu am mai putut sterge eroarea decat cu Factory Reset.
    Nu mi se par chestii grave, in rest merge, e silentioasa, controllerul minuneaza pe toata lumea si prietenii care au venit la mine sa vada consola, sa speram ca o sa continue asa, inca nu am avut timp sa o folosesc ore la rand.

  3. #83 SP
    Junior Member ReedV's Avatar
    Quote Originally Posted by c0sm1n87 View Post
    mi s-a blocat in timp ce jucam miles morales de 2 ori, a trebuit sa-i dau shutdown de la buton ( tinut apasat butonul de pornire cateva secunde ) si sa astept sa-si refaca baza de date.[COLOR="Silver"]
    Asa am patit si eu de 3 ori tot jocul. Prima oara dupa cateva secunde m-am 'panicat' si am restartat sistemul din buton dar ulterior am avut rabdare si cam dupa 30s jocul se inchide singur si apare raportarea de eroare chiar daca initial nu raspunde la nicio comanda. S-a si actualizat aseara Spiderman Remastered, terminasem deja MM dar am inceput Spiderman Remastered fara nicio problema in primele ore.
    2 din cele 3 freezeuri au avut loc imediat dupa fast-travel.

  4. #84 SP
    Member angellicus's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Revenind pe topic, ieri am pățit că am inserat disc-ul la Spider-Man MM și apoi Demons Souls și a început să se reinstaleze cu toate că jocurile deja erau instalate de Vineri și le-am și jucat cateva ore. După ce s-au instalat a 2-a oară mergeau bine, dar am citit pe net că au avut și alții problema. Unii spun că ar putea să fie opțiunea de ”Disk eject” care odată cu ejectarea discului șterge și jocul de pe SSD. Nu știu dacă e confirmată. Asta e singurul thread unde am găsit că semnalau problema și alții: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...ng_themselves/

    Ce credeam eu că face figuri e că Sâmbătă am conectat un HDD extern cu jocuri ps4. Am crezut că de la aia e, dar nu am reușit să confirm. O să încerc să rulez un joc de pe HDD extern apoi să rulez un joc ps5.

    Totodată, Demons Souls când s-a reinstalat arăta că are datele necesare pt. a rula jocul și că downloadează în background restul, dar bara aia albă s-a blocat la secțiunea de ”data required to play the game” până ce restul downloadului funcționa. Nu am putut intra în joc până ce nu s-a downloadat de tot și nu am dat un restart la ps5. Se tot bloca în splash screen (poza cu cover-ul jocului). După restart totul mergea ok.

    Ce am mai observat e că după toate astea secțiunea Other de pe SSD s-a mărit substanțial cam 30GB în plus. Nu știu de ce. Timpul de clips mi-e setat pe 30 minute, deși Vineri/Sâmbătă era doar 29GB.
    Fixul pentru problema cu jocurile care se dezinstaleaza e acesta - șterge jocurile, bagă disc-ul și NU apăsa pe COPY. Așteaptă și o să înceapă să facă instalarea singura.

    Sent from my SM-G973F using Tapatalk

  5. #85 SP
    Junior Member Xedros's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu am sesizat-o in OS, dar mai ales in loading screens (care din pacate sunt mai mari decat speram) astfel ca devine destul de deranjant.
    Poate sa nu sesizezi daca joci cu castile.

    Also, voi incerca sa desfac capacele si sa vad daca nu cumva am eticheta aia la ventilator - poate e aia si scap
    Hmm...nu știu dacă sa cred în asta cu sticker-ul. Un sticker care atinge paletele fan-ului, scoate un sunet distinct față de coil whine. Dar, merita verificat. Vezi că ai nevoie de security torx T8 pentru shield-ul fan-ului. Întâi vezi dacă fără capace mai face zgomot, sau dacă îl înclini, schimbi poziția când e în mers. Întoarce-l invers, rotește-l. Vezi dacă dispare sunetul. Apoi dacă tot nu si nu, scoate fan-ul.

  6. #86 SP
    Junior Member amon2051's Avatar
    Pana acum, singura problema a fost cea legata de net ... ceva de DNS.
    A aparut chiar in timpul download-ului de software update la primul boot-up ( panica ) ... am restartat consola si a continuat download-ul. Apoi s-a oprit din descarcat demon's souls ... restart consola + rezervare ip pt PS5 + restart router ... din nou apare problema, dus in settings pe consola si ales ca scanarea sa se faca doar pe 5ghz ( nu mixed ) si de atunci nu am mai avut probleme.
    Eu am acelasi SSID pt 2.4 si 5 ghz ... iar router-ul este un mesh care le poate separa dar fix-ul se pare ca e la consola nu la router.
    P.S. dupa ce pica net-ul cu eroarea de DNS, nu mai vedea deloc nici un SSID ... iar pe cablu nu am incercat.

  7. #87 SP
    Junior Member SilviuThePlayer's Avatar
    Am desfacut eu fan-ul si nu este niciun sticker acolo. Poti incerca totusi. Tipu de pe Twitter e un caz izolat. Posibil sa avem noi o mica problema la consola in sine.

  8. #88 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    In mare parte dintre cazuri este vorba de coil whine.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #89 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am desfacut acum consola si am verificat ventilatorul. Este absolut silentios cand se invarte. Deci nu e de la el.

    Nah, o sa vad in jocuri daca imi face figuri. Daca nu, stau cu el asa galagios pana prin vara cand se stabilizeaza stocurile si apoi il bag in garantie

  10. #90 SP
    Junior Member Xedros's Avatar
    Ne-au cam ars pe partea de cooling memorii, ssd chips, VRN's etc. Partea asta e cam nașpa, se poate rezolva doar printr-o noua revizie sau ridicarea rpm-ului la cooler (but then no silence). Sincer aduce a chinezărie cum a fost proiectata pe partea asta. Ce vedem noi, radiator mare, cooler mare, beneficiaza de ele doar procesorul.



  11. #91 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    Oricum majoritatea jucam cu headset, deci nu inteleg obsesia asta sa fie silentioasa....

  12. #92 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    O filmare cu al meu de acum 15 minute, asa face in timp ce este in Warzone in meniu. Trebuie sa ma apropiu la mai putin de 50cm ca sa il aud. Cum stau la mai bine de 2 metri de el nu ma deranjeaza. Insa cum a zis Razvan, il tin asa si candva cand o aparea o revizie noua il voi trimit la garantie. Sper ca asta sa fie cea mai mica problema. Am copiat 3 jocuri de pe HDD extern si le joc de pe SSD-ul intern fara probleme. Netul sta conectat prin cablu.

  13. #93 SP
    Junior Member Smarty's Avatar
    Si la mine se aude acel bazait dar doar daca stau cu urechea langa consola si e liniste in camera, daca ma indepartez putin nu se mai aude deloc. Daca nu citeam aici, probabil nu-mi dadeam seama mult si bine

  14. #94 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu este ok gandirea asta. Consola trebuie sa fie silentioasa si sa faca fata, altfel este un mare fail dpdv constructie.

    Also, la mine sunetul e mai pronuntat - cam ca un tors de pisica, dar la un nivel mai ridicat.

  15. #95 SP
    Member dragosbc's Avatar
    La mine se aude ca si cum ar fi un hdd clasic cand citea / scrie credeam ca e de la ventilator

    Consola achizitionata de la orange

  16. #96 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    Fail/nefail...daca ruleaza jocuri si o face bine fara probleme, gen freeze etc, eu unul as fi multumit. Poate sunteti voi mai tech savvy decat mine, eu cans imi cumpar.un produs vreau sa isi indeplineasca functia principala pentru care l-am cumparat. Ok inteleg daca face ca un tractor, dar daca trebuie sa pui urechea sa se auda, cred ca va stresati degeaba

  17. #97 SP
    Junior Member Xedros's Avatar
    Ignori pe cei care nu au nevoie sa pună urechea. Care în cazurile fericite le toarce pisca mai pe rock așa. Și faci asta doar ca să îți valideazi argumentul. Toate echipamente electronice trebuie să funcționeze în parametri optimi și sa se încadreze în parametri de proiecție. Orice abatere te îndreptățește la service din partea producătorului. La fel cum fiecare avem tolerate diferite. Dacă la tine e 'lasă ba, ca merge și asa' nu e regulă si pentru alții. Confuzia ta mă copleșește.

  18. #98 SP
    Junior Member razzz911's Avatar
    Pai nu mai fi confuz atunci, ce sa zic

  19. #99 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Uite cum face al meu (desi la compresie, pare ca a scazut si nivelul sunetului). Iar zgomotul se aude si de pe canapea, deci cam 1.5-2m cand nu se intampla nimic pe ecran (gen loading screen) sau OS.

  20. #100 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Rata defectiunilor - PS5

    Mda, al tau chiar face urat. La mine nu se aude asa.

    In OS trebuie sa apropii urechea de el sa aud ceva.
    Sunetul la tine se aude ca si cum niste fire s-ar lovi de palele ventilatorului.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Similar Threads

  1. Rata defectiunilor - PS4 By AndRewqp in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 1122 Last Post: 24-01-2018, 16:48
  2. Rata defectiunilor - Xbox One By AndRewqp in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 140 Last Post: 31-01-2017, 19:33
  3. Rata defectiunilor - DS4 By MonkY in forum Polls
    Replies: 43 Last Post: 14-05-2016, 20:59
  4. Rata defectiunilor - Wii U By MonkY in forum Nintendo Wii U / Switch
    Replies: 6 Last Post: 05-01-2014, 22:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts