Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 221

Thread: PlayStation 5 - pareri, impresii, recenzii

  1. #41 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    PlayStation 5 - pareri, impresii, recenzii

    Vezi cat de mult difera gusturile omului in ceea ce priveste design-ul?

    Mie mi se pare oribila, cel putin pe alb.

    Legat de functionalitate, concluzia mea este ca PS5 este ceea ce ar fi trebuit sa fie PS4 PRO. Nu este un avans tehnologic atat de mare asa cum a fost marketata. Cel putin din ceea ce am rulat pana acum pe ea.

    Daca merita luata de la samsari cu orice pret? Categoric, NU. Niciun produs nu merita asa ceva atat timp cat nu vorbim se situatii serioase de viata si moarte.

    Referitor la spatiul suficient, esti un fericit! Eu cu doar 3 jocuri instalate, mai am 200 GB si un pic disponibili ceea ce... imi creeaza o stare accentuata de discomfort

    LE: revenind la UI, si mie mi se pare mai putin intuitiv sau greoi in folosire, poate pentru ca inca nu sunt obisnuit cu el? Ramane de vazut. Inca ma pierd cand vreau sa vad party-urile active sau sa ies din ele...etc

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #42 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
    1. Este un pic de revolta.
    2. Sau ce? Imi dai ban de pe forum? Si? Prietene, eu nu traiesc pe forumuri.

    Am spus doar ca pentru calitate si stabilitate, se foloseste cablul. E sfant, intotdeauna a fost.

    Ca se marketeaza AX si nu este AX, sa fie sanatosi. Se marketeaza si 8k sau 4k si 120fps si nu exista asta ceva. Cu asta ce facem?

    Marketing-ul in sine este o minciuna, asa ca trebuie sa privim lucrurile realist. Consideri ca aparatul asta merita 500$ prin ceea ce ofera prin comparatie cu alte alternative, foarte bine. Nu consideri, dai retur. Sunt altii care ar fi fericiti s-o aiba, chiar si cu downloadul ala “penibil” pe AX. Vezi celelalte topicuri, cati plang dupa ea, fericeste-l pe unul.

    PS: hai sa nu ne credem acum Dumnezeu, doar pentru ca suntem moderator pe un forum.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Mah stii ce nu inteleg eu? Ca te stiu om vechi pe forum si om cu care se poate discuta. De ce trebuie sa iei la misto o intrebare serioasa? Si de ce trebuie sa ne atacam in halu asta cand cineva zice de rau despre ceva ce ne place noua? Chiar nu putem accepta si alte pareri?

    Da, as putea sa-ti dau warn sau ban fara nicio problema si nu pentru ca ma cred dumnezeu sau pentru ca fac abuz, ci pentru ca incalci regulamentul si deciziile unui moderator, dar mai ales pentru ca daca nu ai un raspuns la o intrebare, in loc sa stai in banca ta, incepi sa aberezi pe aici niste propuneri inutile. Iar asta se poate cataloga ca trolling.

    Eu nu am intrebat cum sa bag cablu in consola sau cum sa tin consola. Am intrebat ce viteza aveti pe wi-fi, pentru ca mi se pare penibil ce obtin eu. Si chiar este penibil, daca luam in calcul wi-fi 6 al lor cu care se laudau ca au luat fata xbox-ului care are doar 5. Dar viteza...unde este? Sau o trebui sa-l tin langa router?
    E efectiv singurul device din casa cu wi-fi 6 si eram curios si eu sa testez noul router, dar se pare ca nu am cu ce

    Also, da. Marketing-ul mincinos este o problema foarte mare, ceva ce am tot zis aici pe forum cu privire la ambele console si mi se pare ciudat ca nu deranjeaza pe nimeni. But hey, cat timp lumea e dispusa in continuare sa joace in 1080p dar cu 60fps, pentru ca este next gen - e bine

    Si acum revenind la intrebarea initiala, pentru cei care o tin sau o pot muta putin pe wi-fi, care au internet gigabit si router cu cel putin ac, daca nu ax - ce viteza aveti voi in testu ala sintetic pe care-l face consola?
    Nu ma intereseaza nicio estimare de downloadat un joc in 21.5 minute sau lucruri de genu.

  3. #43 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    PlayStation 5 - pareri, impresii, recenzii

    Inafara de parte cu ramai la Xbox, nu a fost nimic la misto la adresa ta.

    Ideea este ca nu trebuie sa aveti asemenea pretentii de la Wifi. Niciodata nu a fost ceva fiabil tocmai din simplul motiv ca sunt atat de multi factori care influenteaza calitatea conexiunii Wifi. Incepand de la driverele de la emitator, driverele de pe receptor, calitatea la care se comunica intre emitator si receptor... etc.

    De aceea insist atat de mult pe ideea ca pentru lucruri serioase si teste serioase, wifi-ul nu este un lucru de luat in seama, never was.

    Dar na, in fond si la urma urmei ai dreptate si tu, ai tinut-o jumai cu Wifi si eu am luat-o la general, poate am exagerat si eu. Cert este ca marketingul este marketing si niciodata nu vom avea parte 100% de ce scrie pe ambalaj, garantat.

    La tine poate fi o problema locala de incompatibilitate. Ai alt produs cu AX pe care sa testezi? Poate problema nu este nici macar de la PS5, poate este o implementare defectuoasa a AX-ului in router. Inca este un standard nou pe piata, va mai dura ceva pana sa ajunga la maturitate.

    LE: “nu stiu de ce pe nimeni nu deranjeaza” - eu am mai spus-o, daca-mi ofera 1080p60 fps, no jetplane, pentru mine este best buy. De ce? Pentru ca o placa video medie costa peste pretul consolei, eu asa vad lucrurile. Sunt realist.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #44 SP
    Junior Member Smarty's Avatar
    Net de 1giga de la telekom router ac:
    - cu telefonul (huawei p30 pro) langa router imi arata 500 mbps pe fast.com
    - cu telefonul in acelasi loc cu consola imi arata 150-200 mbps pe fast.com
    - dupa teste multiple ps5 imi arata 100-130 mbps in settings/network/speed test

  5. #45 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Multumesc. Deci tot putin mai putin decat telefonul, dar destul de asemanator.

  6. #46 SP
    Junior Member Smarty's Avatar
    Acuma depinde si de server. Nu stiu ps5 pe ce server se conecteaza sa faca testul. fast.com tot timpul imi indica viteze mai mari ca si alte teste

  7. #47 SP
    Junior Member ReedV's Avatar
    Eu verific viteza prin aplicația de pe telefon a TPLink (am un AX20).
    Attached Images Attached Images screenshot_2020-11-20-16-08-59-423_com.tplink.tether.jpg

  8. #48 SP
    Member mladin86's Avatar
    @JohnnyUSA cu atitudinea asta nu te prinde Craciunul aici nu ne face sa ne fie dor de tine , te rog.

  9. #49 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Legat de download, in condiiile pe care le-am expus mai sus, am observat ca imi trage cam cu ~40 Mb. Asta ochiometric din bara de download. Eu zic ca e ok pt 5 Ghz. Pe mine nu ma intereseaza pe cablu, ca nu prea ma joc online.
    Dupa cateva ore de butonat, singurul lucru care nu imi place e ca e alba. Parca nu prea arata bine pe langa toate celelalte elctronice negre pe care le am. Dimensiunea nu ma deranjeaza. Controllerul nu mi se pare deranjant ca e alb.
    Oricum, cu prima ocazia cu care se pot cumpara custom plates, voi lua unele negre.

  10. #50 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Eu sunt mulțumit. E pe cablu, vorba lui MonkY aceste device-uri mereu pe cablu. As face și pe wifi dar am de ala vechi.

    img_7005.jpg

    Am descarcat 50 GB în 7-8 minute.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #51 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    "Pro" tip daca aveti hdd/ssd extern, PS5 il va recunoaste, dar daca este sub 250GB nu il va formata pentru a fi folosit ca external storage, in caz ca doriti sa folositi pentru a stoca/rula jocuri de PS4. Acum alti bani alta distractie, aveam un ssd de 240 intr-un rack.

  12. #52 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

    PlayStation 5 - pareri, impresii, recenzii

    Parere: o fi si anul asta de vina, dar lanseara Ps5 nu a fost doar dezamagitoare a fost execrabila. Botii si samsarii au golit stocurile, pana si serverele Amazon au fost cazute for a minute.
    De 4 ori(4 site-uri diferite)am pus consola in cos, fara nici un rezultat stock indisponibil.
    Si pana sariti in sus ca nu Sony de vina ca nu am prins eu consola, tin sa precizez ca puteau sa impuna un 2 way verification, avand in vedere ca erau constienti ca nimeni nu merge fizic in magazin si totul e online.
    Dar poate e mai bine ca nu am prins consola, ca mai nou fura curierii console(leme google that for you).
    https://www.pushsquare.com/news/2020...elivery_claims
    ...i need a day off.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #53 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Si... ce treaba au Sony cu modul in care au gestionat retailerii situatia? Treaba celor de la Sony este sa puna stocul la dispozitie, modul in care comercializeaza marfa este treaba magazinului.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  14. #54 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Nu zic ca nu ai drept dar totusi nu ai dreptate, asa cum au impus sa nu vanda toate consolele la precomanda asa ar fi putu impune si alte “reguli”.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #55 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Salut, am primit si eu consola de la Orange astazi.
    Primele impresii dupa 4 ore sunt urmatoarele:
    - configurarea initiala foarte usoara
    - consola e foarte silentioasa, nu se aude deloc.am jucat doar Astro, Pubg si Rainbow Six. Sunt curios sa joc ceva mai solicitant sa vad daca se aude
    - UI-ul alambicat, greoi ca logica, cu multe submeniuri (poate m-am obisnuit cu stilul apple sau cu ps4 prea mult)
    - hdd-ul extern (un seagate expansion ps4 de 2tb) a functionat din prima, fara freeze, fara pb
    - transferul datelor si al conturilor a functionat usor, cu exceptia transferului jocurilor via wi-fi de pe ps4 pe ps5 care e greoi, am preferat sa le trec pe hdd extern si le folosesc asa.
    - adaptorul original (astro) pt Astro a40 si mixamp funtioneaza perfect, practic in el intra cablul hdmi din ps5 si iese un cablu hdmi spre tv si un optic spre mixamp. Sunetul este la fel de bun ca pe ps4 sau poate peste. Nu am folosit 3d audio, doar dolby. Pentru mine e important sa comut intre game si party din “robinetul” de pe mixamp.
    - controller-ul e superb, e mai greu fata de ds4, am vazut ca acum suporta update firmware, vedem cum se comporta in timp.
    - spatiul de stocare e infim pt jocurile de azi.
    - imaginea e buna (imi pare mai colorata, mai bright), nu am modificat nimic la tv (am un Sony xf9005)
    - jocurile se misca mai stabil, cu framerate constant (pubg)
    -hdd-ul extern poate fi plimbat intre ps5 si ps4 ( am mai adunat jocuri de pe hdd-ul ps4)
    - te poti loga pe ps5 si pe ps4 cu contul tau in acelasi timp
    Ramane sa mai revin cu impresii.

  16. #56 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    - te poti loga pe ps5 si pe ps4 cu contul tau in acelasi timp
    This is big. Chiar eram curios si nu am apucat sa verific, dar cum vreau sa pastres PS4 pt VR in alta camera, e genial daca merge

  17. #57 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Și poți avea primary pe ambele.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #58 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Eu unul ii dau ps4 unui prieten bun și ii las și conturile mele cu sute de jocuri

    ---------- Post added 21-11-2020 at 08:30 ----------

    Apropo am inchis-o aseară de tot pentru prima oara și când am pornit-o a făcut ceva zgomot apoi a început iar sa toarcă ca o pisica
    Apoi am văzut zilele astea ca ma rupe la ochi și am modificat la rata de transfer pentru 4k la -2

  19. #59 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    In ce sens te rupe la ochi? La ce se refera exact acea setare?

  20. #60 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Ar fi fost tare daca te si lasa sa intri intr-un party cu acelasi cont, atat de pe ps4 cat si de pe ps5. Am incercat Fortnite insa nu pot ramane in party decat cu o consola. Sunt foarte incantat de viteza de descarcare, si asta pe wifi, in timp ce ma jucam mi s-a descarcat Tlou 2 in 10 minute, foarte tare! De caca este lipsa portului optic, tb sa mai dau si pe adaptor 150 de lei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Video-recenzii despre Xbox Series X By Alex Khan in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 0 Last Post: 18-10-2020, 02:55
  2. Castile Sony PlayStation - Pareri si discutii By cosmin1088 in forum Console Club
    Replies: 24 Last Post: 02-08-2020, 22:27
  3. Pareri PRO sau Contra despre PlayTV PlayStation 3 By Agresiv in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 0 Last Post: 21-10-2013, 13:06
  4. Impresii tv LG lm669s By mastakilla in forum HiFi
    Replies: 3 Last Post: 09-10-2012, 12:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts