Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 221

Thread: PlayStation 5 - pareri, impresii, recenzii

  1. #121 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    dacă nu o sa fiu prea bătrân
    Nu vei fi, eu tot asa am zis ca fac 30 de ani si o las mai moale, apoi 35, apoi lasa ca pe la 40... de unde, a crescut pasiunea pentru gaming in mine din ce in ce mai mult, probabil si pentru ca este timpul mult mai limitat si a devenit un fel de fruct interzis...

  2. #122 SP
    Member smits's Avatar
    Pana acum nu am avut probleme cu el, doar cu fan courier care in cluj e jale. (eu nu inteleg de ce orange si altii inca mai colaboreaza cu ei)

    Se aude putin cum suna ventilatorul, dar in rest e oke.

    sper sa ramana asa.

  3. #123 SP
    Junior Member ReedV's Avatar
    Dupa ce am jucat Astro's Playroom, Sackboy, Spiderman Miles Morales si Demon's Souls am ramas cu consola mai mult inchisa in timpul zilei. Am cumparat si Spiderman Remastered in ideea sa-l reiau dar l-am terminat in primavara anului trecut si inca mi-l amintesc prea bine. God of War ma tenta varianta de disc cu 60fps@4k dar nu cred ca merita fara new game+ (plus piticii de pe creier ca nu actualizez jocul si pot da de buguri). In rest am instalat Killzone Shadowfall pentru ca l-am tot inceput dar niciodata terminat si acum e 60fps locked.
    Days Gone si Ghost of Tsushima la fel am terminat curand, Bugsnax e indie slow paced si ma prinde greu.
    Sper ca vor primi updateuri de PS5 si alte jocuri din backlog, altfel pana la Ratchet & Clank nu prea voi mai avea de ce deschide consola. Probabil e si vina mea ca joc jocurile multiplatform pe PC, alta ar fi situatia daca as face exclusiv gaming pe PS5.

  4. #124 SP
    Member dragosbc's Avatar
    Pai de ce god of war e 4k doar de pe cd ? Si nu si de la playstation colection ?

    Multumesc

  5. #125 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pentru ca daca-l ai digital, se instaleaza automat cu ultimul update, pe cand de pe disc il poti juca fara niciun update, iar prin updates au limitat framerate-ul in versiunea de graphics, la 30 locked, desi initial era unlocked.

  6. #126 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Revin si eu o parere dupa ce am terminat Spiderman Miles Morales si am inceput Astro's Playroom.
    Sincer, in Spiderman n-am apreciat la adevarata valoare controlerul Dual Sense dar my GOD, am ajuns in Astro la sectiunea cand iei arma si tragi cu ea... pentru mine cel putin acel feeling este fenomenal, efectiv game changer.

    Poate confirma cineva care a jucat COD BOCW pe PS5 ca asa se simt trigerele cand tragi cu arma? Daca da, il cumpar si pe PS5 chit ca l-am terminat pe XSX.
    Deci efectiv am simtit ca am o arma adevarata in mana, absolut fabulos!! Fabulos ce se poate face cu acest controller!

  7. #127 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Nu ma pot pronunta in vederea Cold War dar daca vrei sa vezi cum se simt diferite arme in joc recomand sa descarci Fortnite, este diferita intensitatea la triggere pentru AR, shotgun, sniper. Foarte interesant cum a fost implementat. In Cold War ma astept sa fie si mai avansat.

  8. #128 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Dupa aproximativ 3 zile de butonat intensiv pot spune ca PS5 e ceea ce trebuie. Un pic ciudat XMB-ul, pare cam greu de intuit, insa cred ca nu m-am obisnuit eu cu el. Totusi, per total, totul este foarte fluid si rapid in meniuri, in jocuri, pe youtube si pe netflix... nu mai este janky ca pe PS4. Imi place PS Store-ul incorporat in XMB pentru ca este muuuult mai rapid decat pe ps4, dar totusi ma enerveaza ca nu mai gasesc categoria cu deals/reduceri samd...

    Consola imi place cum arata ca design, culoarea insa as spune ca nu este asa alba cum pare in poze. As zice mai degraba un gri foarte deschis. Cand vor iesi niste faceplates serioase (nu skins) o sa iau pe negru sa vad cum arata, but I must say that it doesn't look bad right now either.

    In general nu e zgomotoasa, doar atunci cand ii bagi un blu-ray se aude ceva mai tare pentru ~5 secunde dupa care ramane silentioasa, cel putin de la ~1m de mine nu se aude mai deloc. (inca nu am verificat daca e fan-ul cu 23 de palete sau celalalt, insa cred ca e versiunea mai silentioasa, am sa verific mai tarziu). Probleme de coil whine, din fericire, nu am. Pe rest mode, lasata 2 nopti pe rest mode si inca nu am intampinat probleme.
    Consola a fost conectata la internet, in mare parte prin cablu ethernet. Pana acum am intampinat 0 probleme pe cablu, pe Wi-Fi la setup-ul de la inceput a trebuit sa dau reset la consola de vreo 2 ori ca sa downloadeze update-ul initial (probabil conexiune slaba, oscila intre 1-2 liniute, idk), dar dupa aceea nu am mai avut probleme.

    Dualsense-ul este pur si simplu bestial, trebuie neaparat incercat. In joculetul ala, Astro's Playroom, este cea mai mare placere sa simti absolut tot prin controller! Pana si jocul a fost foarte fun, mi-a indus o stare de nostalgie... Foarte frumos.

    Bateria m-a tinut cam 6-6.5h cu totul pe Standard (haptic feedback + adaptive triggers) mai putin lightbar pe minim (dim). Probabil bateria duce lejer dublu cu toate setarile pe minim, insa imi plac prea mult aceste features ca sa renunt la ele .

    Am instalat cateva jocuri de PS4 insa n-am apucat sa joc decat BF1 cateva ore (care btw arata gorgeous si este si 60fps = orgasm) si 30 minute de RDR2 dar din pacate n-am reusit sa joc mai mult, ma luau durerile de cap de la blur si 30fps...

    Per total sunt multumit, este ceea ce trebuie si de acum incolo va fi din ce in ce mai bine.

  9. #129 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Este la PS5 sub optiunile de la accessibility button remaping? Cred ca asa ii zicea pe PS4.

    L.E. Am gasit un video cu setările de la PS5, da este custom button assignment! Ma bucur!

  10. #130 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Sincer, in Spiderman n-am apreciat la adevarata valoare controlerul Dual Sense dar my GOD, am ajuns in Astro la sectiunea cand iei arma si tragi cu ea... pentru mine cel putin acel feeling este fenomenal, efectiv game changer.

    Se pare ca implicit nu sunt puse la maxim efectele de haptics in Spiderman, trebuie sa schimbi setarea asta ca sa se simta mai bine: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...ns_haptics_up/ .

  11. #131 SP
    Junior Member Brohlin's Avatar
    Sa inteleg ca sunt singurul cu consola inca in cutie? Am avut-o din prima zi, dar inca nu am desfacut-o din cauza renovarilor. Sper ca pe la sfarsitul saptamanii viitoare sa ii rup sigiliu...

  12. #132 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai nimeni nu o tine in cutie dacă are timp si o poate folosii! Eu inca nu am luat consola ca nu are rost dar stau cu niste boxe KEF si un subwoofer SVS luate de BF si mor de curiozitate sa le aud dar si eu ca tine, imi renovez camera de la a la z si probabil inca două săptămâni si eu ma uit la cutii!

  13. #133 SP
    Junior Member sup3rfly's Avatar
    Dupa 2 zile de Miles Morales, pe ultima suta de metri cand sa il platinez mi-a aparut "eroarea"-Can't recognize the disk si o iconita cu semnul intrebarii langa pictograma Miles Morales. Deci o eroare standard daca as fi bagat discul invers. Lucru care nu s-a intamplat pentru ca discul a stat in consola de cand am instalat jocul...3-4 zile.

    Anyway....scot discul....bag la loc...jocul merge. Dupa 15 minute, ma scoate din joc si apare aceeasi "eroare". Scot discul, ma uit la el si are multe zgarieturi circulare aproape de centrul discului...nimic la exterior, doar inspre centru.

    Am probat si cu un alt disc....dupa ce am instalat si sters jocul de 3 ori...pana acum am doar 2 zgarieturi circulare aproape de mijloc(nu mari...ca un mic arc de cerc de 1-2 cm).

    Mai incercam acum si cu un al treilea disc....a mai intampinat cineva aceasta problema ?
    Precizez ca tin consola pe orizontala, ar fi culmea asta sa fie problema.

  14. #134 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    @sup3rfly Și mie mi s-a întâmplat asta la Demons Souls, dar am reintrodus discul și a funcționat. Caută și pe alte forumuri, dar eu spun că e o eroare de sistem ca și cu majoritatea problemelor pe care le-am întâmpinat și eu.

    Ca și păreri/impresii legat de ps5 după 2 săptămâni de utilizare:
    - Inițial nu am avut probleme, setup-ul era ușor iar jocurile rulau ok
    - Am observat că am acel aparent coil whine, care mie tot îmi sună ca un ventilator dar în fine, coil whine it is. Nu mă deranjează prea tare că oricum joc cu căști 99% din timp.
    - Am legat un HDD extern cu jocuri de ps4, mergea și asta fără probleme.
    - Apoi după nici o săptămână a început cu figurile. Prima dată din ceva motiv a început să îmi reinstaleze jocurile ps5 (Spider-Man MM și Demons Souls) deși deja le-am instalat/jucat cu câteva zile în urmă. Nu a mai făcut asta dar nici nu am mai dat Eject Disc din meniu care aparent e cauza problemei.
    - După din greșeală am dat rest mode în timp ce eram în Spider-Man MM, mi-am amintit de problema asta chiar după ce am dat X la Rest mode. Desigur, cu toate că aveam ceva update instalat la acest joc tot a făcut crash. Ecran Verde, sunetul s-a blocat la un țiuit ascuțit. Am dat Hard reset după care Rebuilding database. Mi-am și dat o sperietură dar după era totul ok.
    - După iar câteva zile fără probleme intru in DS și dau skip la intro ținând apăsat X... crash la joc, ps5 lumină albastră și rebuilding database. Am scos HDD-ul extern, mai am doar acel dongle de la căști. Nu știu dacă e din cauza asta.
    - Intru iar în DS joc fără probleme dar câteodată la partea de jos a ecranului primesc un flash de câteva fracțiuni de secundă de parcă s-ar corupe imaginea. Nu persistă peste tot dar știind asta mă sâcâie puțin.
    - Tot în DS după ce intru la boss la filmulețul lui iar crash, rebuilding database. Apoi încă odată în timp ce mergeam prin ceva coridor.
    - Ieri, tot în DS cu toate că eram cu căștile auzeam un sunet mai puternic asemănător acelui coil whine. Parcă vine de la disc drive cum citește jocul în timp ce mă joc. Nu am observat asta până acum, știu că la jocurile fizice și ps4 mai dădea drumul să citească jocul să vadă dacă mai ai DVD-ul pus. Credeam că e la fel și la ps5, fapt ce se deosebea prin acel sunet de citire a unui DVD, după care mai scădea din sunet. Acuma parcă era constant în timp ce mă jucam. Deja o auzeam și prin căști chiar și după ce am închis ps5 parcă îmi era în cap sunetul.

    Da, știu că este un risc pentru cei care sunt primi la lansarea unei console. Știu că anul ăsta totul a fost afectat de pandemie. Știu că întotdeauna erau probleme cu unele unități. Știu că problemele stau în lumina reflectoarelor mai mult timp în era internetului.

    Dar totuși, tocmai de asta trebuia să amâne lansarea și să mai testeze hardware-ul.

    Am așteptat mult generația nouă. Ca voi deja eram sătul de acel jet engine sound de la ps4, timpul de gândire când intram într-un joc sau PS Store, vroiam să văd de ce sunt producătorii capabili cu acel ”extra horsepower”. Dar mi se pare cu cât au inovat pe unele părți, atât au recidivat în altele.

    Aproape zilnic pot să mă aștept la probleme noi. Deja nu mai am siguranța că pot să îmi aloc timpul după servici pt. relaxare cu gaming că aparent mă pot aștepta la un crash până și când merg pe un simplu coridor. Să nu mai pomenesc de cum au pățit alții cu consola scoasă proaspăt din cutie.

    Desigur și înainte aveam parte de crashuri sau erori de sistem, dar nu pățeam la intervale de 5-10 minute. Poate că aveam eu așteptări prea mari d.p.d.v. al softului și eram mai panicat d.p.d.v. al hardwareului că ar pușca ceva. Țin minte că PC era faimos pt. inconsistențele lui cu update-uri și software hiccups. Consola era unde mă refugiam să nu mă lupt cu probleme alea. Aparent nu mai e așa.

    Ca să nu mă lungesc prea mult. Îmi place ps5, de abia așteptam să pun mâna pe jocuile exclusive, dar poate că în aceași măsură sunt și dezamăgit că niște probleme mici la suprafață strică atât de mult experiența mea.

    Așa că recomandarea mea pt. cei care nu au prins una sau urmează să își cumpere: Dacă vrei un ps5 și ești la zi cu problemele pe care le au userii dar nu te deranjează, go for it! O să îți placă ce are de oferit când totul merge ok cam 90% din timp. Dar dacă ești o persoană care nu ar dori să își riște banii munciți pe ceva care nu funcționează 100% și e ca la lotto... hold on to your cash. Nu ai nimic de pierdut dacă nu ești printre primii, ba chiar... jocurile se vor ieftini, stocurile se vor suplini și se vor revizui și modelele. Plus update de soft între timp ș.a.m.d.

    Sunt curios dacă a mai pâțit cineva ca mine și cum a rezolvat (dacă s-a putut) problema.

  15. #135 SP
    Member smits's Avatar
    Tocmai din cauza asta nu am jucat inca spiderman morales...

  16. #136 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Eu am terminat și miles Morales și demon souls dar nu am pățit asa rau
    Doar o data se incarca o scena la miles M și sa blocat ( a trebuit sa îl scot din priza și si-a revenit ) iar la ds de 2 ori când intram in joc rămânea imaginea de început și nu se mai incarca dar închideam jocul si intram iar și nu au mai fost probleme
    Zgomot face și a mea dar la câteva ore pentru 10 secunde apoi e silentoasa

  17. #137 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Se poate ca aceste probleme sa fie strict datorate jocurilor in speta si nu consolei in sine?

    Ma gandesc la asta pentru ca eu n-am avut parte de niciun crash pana acum, nicio eroare. Cu mentiunea ca, eu nu am jucat niciunul dintre jocurile de PS5. Nu ridica asta un semn de intrebare?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  18. #138 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Ma bucur ca exista forumul asta si oamenii sunt sinceri si spun care sunt problemele noii console. Poate se mai tempereaza nebunia de pe olx si nu mai o sa vad "baieti" care cer si 6500 pe o consola. Imi pare bine ca aici sunt oameni ok care nu scot in evidenta doar ce e frumos si bun si nu au atitudinea de superioritate fata de cei care inca nu au prins un ps5.

  19. #139 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Mai are cineva probleme cu deconectarea de pe lan? Pe wireless nu sunt probleme insa pe lan se deconecteaza si se reconecteaza imediat destul de des si nu stiu daca e routerul sau ps-ul.

  20. #140 SP
    Junior Member gigi_marca's Avatar
    Si la mine se deconecteaza de pe lan si isi revine instant.

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 12 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Similar Threads

  1. Video-recenzii despre Xbox Series X By Alex Khan in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 0 Last Post: 18-10-2020, 02:55
  2. Castile Sony PlayStation - Pareri si discutii By cosmin1088 in forum Console Club
    Replies: 24 Last Post: 02-08-2020, 22:27
  3. Pareri PRO sau Contra despre PlayTV PlayStation 3 By Agresiv in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 0 Last Post: 21-10-2013, 13:06
  4. Impresii tv LG lm669s By mastakilla in forum HiFi
    Replies: 3 Last Post: 09-10-2012, 12:18

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts