Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 109

Thread: PlayStation Portal

  1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

    Lightbulb PlayStation Portal

    Quote Originally Posted by IGN
    Project Q has an 8-inch HD screen attached to DualSense-style grips, and offers all the same haptic features as the regular DualSense controller.
    Quote Originally Posted by PlayStation
    Take a sneak peak at new accessories revealed at today’s Showcase — the Project Q device for playing games installed on your PS5 and streamed over WiFi, plus our first official wireless earbuds offering lossless audio on PS5 and PC. More details to come in the months ahead.
    Attached Images Attached Images ps5-project-q-ann_05-24-23-768x432.jpg

  2. #2 SP
    Manager paul's Avatar
    Zvon: baterie de 3-4 ore si lansare in noiembrie:
    [...] Prepare yourselves, because Insider Gaming understands that the Project Q battery life will be around 3-4 hours. Yup, you read that right. At least Project Q is on brand with the DualSense having a short battery life, I guess. [...]

    [...] Whatever the case may be, we should hear more about Project Q soon. “We look forward to sharing more information in the near future”, said CEO Jim Ryan. The release is slated for “later this year”, said Jim Ryan, which Insider Gaming understands to be mid-late November 2023. [...]
    PlayStation's Project Q Battery Life Might Shock You - Insider Gaming

  3. #3 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Noi detalii despre Playstation Portal, Pulse Elite wireless headset & Pulse Explore wireless earbuds:

    https://blog.playstation.com/2023/08...ear-at-199-99/


    Playstation Portal mi se pare cel mai inutil device Playstation lansat vreodata. Imi aminteste de tableta Wii U, doar ca aia, chiar daca a fost fail, avea o utilitate mai mare.
    Pulse Explore earbuds par misto, planar magnetic, pret rezonabil, dar sunt curios ce protocol folosesc pentru conexiune BT la smartphone.





  4. #4 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Mie mi se pare foarte bun pentru pretul oferit. Or sa fie destui utilizatori care or sa il cumpere. 200 de coco e nimica toata sincer. Decat sa te chinui cu un smartphone si joystickul dupa tine sau o tableta mult mai mare +joystick. Daca dupa 1 an maxim o sa o vad la vreo oferta sau gasesc sh, o sa il iau.

  5. #5 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Tine cont ca este doar un controller + display LCD 60hz mediocru. Nu exista functionalitate tableta, nu are internal storage, nu are nimic.
    Nu functioneaza nici in cloud, ai nevoie de un PS5, altfel e dead weight. Il cari cu tine in concediu si iti pica conexiunea acasa: dead weight.
    Sa zicem ca o sa existe jailbreak la un moment dat, dar cel mai probabil are storage intern minuscul, doar pt OS, si hardware low-end, asa ca e din nou useless.

    Te chinui cu smartphone + DualSense (sau Backbone or else) dupa tine, dar preferi sa te chinui cu smartphone + PS Portal dupa tine? (smartphone-ul oricum il cari cu tine). Eu prefer prima varianta, am display mai bun, dispozitiv pe care fac orice, incarc un sg device, emulez ce vreau eu, etc.

    Este un produs cu o utilitate extrem de limitata si nisata (faci acelasi lucru & more si pe PC/tableta/smartphone/PSV), sunt 100% sigur ca o sa fie fail, si o sa-l vedem la 499 lei dupa un an de la lansare, apoi se va opri treptat productia.

    Am vazut pe olx Nintendo Switch OLED sigilat la 1200 lei. Sau poti sa-ti iei un Steam Deck refurbished, sau Switch Lite, sau o tableta decenta pt emulare & PS Remote Play. Sunt atatea optiuni infinit mai bune decat PS Portal la 1000 lei, care fac acelasi lucru and tons more.

  6. #6 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Portal-ul il voi cumpara cu siguranta dar inca nu m-am decis intre Explore sau Elite .

    EDIT: Un "tech writer" se plange ca un gaming-device nu suporta Bluetooth Audio

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie si 499 lei mi se pare mult pt ecranu ala. Asta e device de max 50$, iar din aia, minim 30$ ar fi profit.

    Strangely, the $199.99 handheld won’t work with Sony’s upcoming cloud streaming for PS5 games. “Games that must be streamed on PS5 using a PS Plus Premium membership are not compatible,” says Sony.

  8. #8 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    E un produs de nisa pentru un use-case destul de limitat as zice.
    De aia e prezentat intr-un blogpost impreuna cu alte 2 perechi de casti.
    Dar lumea-l judeca de parca ar fi urmatorul Steam Deck/Vita/Switch.

  9. #9 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e vorba de asta, cel putin in cazul meu. Dar stiu ce inseamna pe aici sa spui ceva de rau despre produsele Sony Playstation, asa ca mai bine ma abtin de la comentarii.

  10. #10 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu as zice ca de asta e vorba .
    Lumea se plange ca nu are feature-urile care nici nu ar trebui sa le aiba pentru ce a fost conceput.
    Pretul de $200 mi se pare decent in ziua de azi pentru ce ofera, daca nu vrei sa te complici cu smartphone-uri, emulatoare sau alte chinezarii.

  11. #11 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Sincer, nici mie nu mi se pare mult. Daca se gasesc persoane care sa si-l doreasca, foarte bine. Nu mai comparati cu Nintendo-ul ca nu e acelasi lucru. Unii au deja toate jocurile pe PS si nu vor sa dea banii pe alta platforma.

    Mie in general streamingul nu imi place, am incercat cu steam, se misca decent, dar rau pentru gusturile mele (asta e cu totul o alta discutie). Problema este atunci cand stai mai rau cu internetul. ceea ce se intampla destul de des cand calatoresti.

  12. #12 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Eu as zice ca de asta e vorba .
    Ce sa zic, e foarte tare daca tu stii despre ce e vorba, in cazul meu...

    Ideea e urmatoarea.
    E un controller cu ecran, care costa aproape cat un switch lite sau cat juma' de PS5, dar care nu face nimic standalone.

    Din start, pentru ca nu are nevoie de super sistem de racire, super hardware, pentru ca are un ecran mediocru (LCD 60Hz cu 1080p pt ca da, OLED era prea scump, la fel si higher resolution) si un simplu controller de PS5 rupt in 2, controller care costa 60$ (probabil max 10$ in productie), + niste difuzoare si headphone jack si nu ar fi trebuit sa coste mai mult de 100-120$ la lansare. Iar asta cu indulgenta, pentru ca pretul real la asa ceva, cu tot to cercetare, marketing, productie, samd, ar trebui sa fie mai apropiat de 50-60$ in my opinion.

    Stii cum e cand scoti un joc indie la pret de joc AAA? La fel e si aici.

    Nu vrei sa compare lumea cu un Switch sau PS Vita (la vremea lui) sau Steam Deck sau restu 1000 de clone? Foarte bine. Pozitioneaza pretul pe masura, ca pentru ce este.

    Iar ce este, este destul de penibil. Ai un ecran cu touch screen, pentru jocuri care nu suporta touch. Nu ai conexiune BT de nici castile de PS5 nu le poti folosi, daca nu iei modelul nou - sau nah, stai cu cablu, ca asta e viitorul. De fapt ce vorbesc, ca nici castile de PS5 nu merg fara acel dongle care intra pe USB in PS5, un alt produs mizerabil pe care regret ca am dat banii si pe care l-am folosit maxim 5h in app 3 ani de cand le am.

    Ba mai mult, nu poti rula nici macar jocurile care vin prin streaming pe PS5, pt ca dublu stream ar insemna image quality mizerabil, probabil in functie de latimea de banda de acasa, astfel ca au preferat sa nu mearga un alt lucru al lor.

    Si te gandesti ca daca nu ai nevoie de putere de procesare care sa consume bateria, macar o sa te tina "all day", daca nu 20-30h, nu? Nah...se pare ca va tine cat bateria de la DS5 - in cazul meu, cam 2-3h

    Asa ca da, din punctul meu de vedere nu merita pretul cerut.

    Heck, eu nici nu sunt publicul tinta. Personal nu l-as lua nici la 100 lei sigilat, pentru ca efectiv nu as avea ce face cu el.

  13. #13 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    In ziua de azi Apple vinde sute de milioane de iPhone-uri cu un markup imens la prețuri > $1000, dar de alea nu ne plângem pentru ca acolo e blasfemie să ne plângem de preț. Ei sunt buni la business și ne place de ei.
    Dar doamne ferește ca Sony să scoată ceva profit dintr-un produs de nișă care costă $200 si cu siguranță nu se va vinde prea bine, pentru că nu a fost menit pentru o piață largă. Pretul ăla trebuie să justifice fiecare șurub si plastic folosit, că ei vor să ne păcălească pe față.

  14. #14 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Nu tin partea nimenui sincer, dar sa ai ifon e social status nowadays....si ma intristeaza sa vad atat de multi oameni care cumpara aceeasi basina an de an doar pentru ca e ifon. Scuze de offtopic btw sau daca am ranit sentimentele cuiva.

  15. #15 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Pe mine m-a nimerit la fix asa la prima vedere acest PlayStation Portal. Nu comentez prețul. Putea fi mai ieftin dar eu cred ca îl voi lua.
    Îmi doresc sa stau pe canapea când televizorul unde am PS5 e ocupat de copii sau nevasta și sa joc la o calitate ok God of War, GT7 etc.
    Sa vedem cum sta cu latenta, bateria.
    Ce e imi mai place e ca poți fi în alta locație, pornesti remote PS5 și dacă ai net bun te poți juca.

    Sent from my SM-F936B using Tapatalk

  16. #16 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Dar de Sony Portal nu spuneți nimic? 220 euro, închis în sistemul PS, dar are Android în spate. Eu mă așteptam să fie mai scump. Cu siguranță nu mă atrage, mai ales pentru că este închis în jurul sistemului PS.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  17. #17 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by tmihai20 View Post
    Dar de Sony Portal nu spuneți nimic?
    Ultimele 10 cred post-uri doar despre asta sunt...

  18. #18 SP
    Member tmihai20's Avatar
    Scrisesem în topicul general, a fost mutat aici. Spuneau unii prin alte părți că se va putea "deschide" dispozitivul, având Android, dar că cel mai probabil se va pierde posibilitatea de a folosi streaming de pe PS5.

    Sent from my HD1913 using Tapatalk

  19. #19 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu View Post
    Îmi doresc sa stau pe canapea când televizorul unde am PS5 e ocupat de copii sau nevasta și sa joc la o calitate ok God of War, GT7 etc.
    Just curious, de ce nu folosesti orice alt device care suporta remote play?

    Eu nu imi pot imagina care e nisa aceea de oameni pentru care s-ar zice ca e acest produs. Exista oameni care au PS5, dar nu au in casa un laptop, un Ipad, un telefon, orice device cu ecran si wifi? Nici ideea de a-l lua cu tine cand calatoresti undeva nu are sens, pentru ca ocupa mai mult spatiu decat un controller, si din moment ce deja ai telefonul la tine (presupun) e suficient sa iei cu tine doar un controller.

  20. #20 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pe bune acum, a folosit cineva remote play pe telefon/tableta si considera asta o experienta decenta?
    Poate am standarde prea ridicate dar mai mult decat ceva turn-based nu as putea juca cu el.

    Si mentionez ca am incercat pe 2 flagship-uri la vremea lor ( iPhone 12 Pro & Galaxy S21 Ultra ), pe acelasi retea wifi 5G cu consola si conexiune gigabit.
    Wii U-ul era mult mai bun la vremea lui, decat Remote Play-ul din ziua de azi.

    La fel si cu Bluetooth Audio - l-am folosit ocazional pe Switch cu niste casti care chiar au optiune de low-latency gaming mode dar diferenta intre alea si niste simple casti cu cablu e imensa; castile cu cablu le-am primit gratis cu telefonul si poate sunt de 5 ori mai ieftine decat earbdus-urile testate.

    Pentru ca Portal-ul e 100% conceput doar pentru Remote Play ( hardware si software asemenea ) va fi cel mai bun device si ar trebui sa rezolve problemele curente.
    Se conecteaza direct la PS5 prin PlayStation Link, un protocol special conceput pentru asta, deci latenta ar trebui sa fie aproape insesizabila.
    Ecranul mare de 8" si feature-urile dualsense-ului iarasi nu se compara cu orice alt device ca Backbone sau alte chinezarii ce le-am vazut pe piata.

    In video-ul asta chiar spune ca nu a observat niciun lag jucand Returnal:


    Si intamplator, asta ar fi use case-ul perfect pentru mine - sa mai fac cate un run de Returnal atunci cand stau pe langa bebe si nu am chef sa pornesc OLED-ul de 65" .
    Spider-Man 2 sau Horizon:FW arata prea bine ca sa le joc pe el, dar pentru sidequest-uri in FFXVI si cate un run intr-un roguelite mi se pare device-ul perfect.

    EDIT: vad ca si un Backbone costa $100, si vine fara ecran, haptics, adaptive triggers, etc. Oare de ala de ce nu se plange nimeni? ������
    $200 ca sa am cel mai bun feature a Wii U-ului dar pe PS5 mi se pare un pret decent.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Portal 2 By Nash in forum Console Club
    Replies: 108 Last Post: 27-03-2015, 14:48
  2. Replies: 0 Last Post: 07-11-2012, 11:39
  3. Portal 2, nicaieri By Xcessive in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 5 Last Post: 25-04-2011, 03:11
  4. Portal 2 Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 7 Last Post: 20-04-2011, 22:35
  5. Portal 2 confirmat ! By Mika in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 07-03-2010, 13:37

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts