Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 106

Thread: Gears of War 5 - Gears 5

  1. #21 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Eu asa am facut dar ... deh eu sunt in US la 2 dolari chiar n-am putut sa ma abtin si sunt convins ca in 2 luni termin Gears 5 (campania)

  2. #22 SP
    Manager paul's Avatar
    Au fost niste probleme cu serverele ce au afectat toate aspectele jocului: campania, salvarile, achievements si multiplayer. Mie mi-a dat o data eroare cand a salvat si s-a intors in Main Menu, alta data s-a blocat in loading, iar achievementul de terminat campania nu s-a deblocat. Au spus ca s-a rezolvat si acum se actualizeaza serverele.
    #Gears5 Update: 9:00pm PT Sept 7 We're happy to say the recent update has fixed issues with stats, achievements and post-match. However, it will take time for the services to catch up to the volume of stats posted since launch. As always, thanks for your patience.
    The Coalition Studio on Twitter

    In fine, campania e buna. Mi-a placut mai mult decat cea din 4. Daca nu ai terminat-o, nu da click:

  3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda. Mie mi se pare destul de...mediocru, din toate punctele de vedere. Singurul lucru prin care impresioneaza este calitatea pentru majoritatea texturilor din orase si faptul ca este up to 4K si 60fps pe One X.

    Grafic, cu cateva exceptii (la inceput arata ok, la fel si in primul oras), este mediocru. Ma uit cu groaza la copaci si la "natura" din zona deschisa cu zapada, sau mediul inconjurator de peste tot, de la Chapter 2 in sus. Geometria, texturile, animatiile, invisible walls peste tot...nu stiu. Cam toate ma deranjeaza, mai ales la ce asteptari aveam de la el si la cat de laudat este pe partea asta.
    Ma rog, e corecta expresia care circula pe net "looks good considering 4K 60fps". Si cam asa este. In unele momente pare joc de generatie trecuta. Dar nah...probabil atunci e 4K si 60fps constant.
    Iar cand se face trecerea dintre cinematics (care sunt in engine) si gameplay, mi se pare o diferenta de la cer la pamant si mi se pare absolut penibil faptul ca ei chiar au incercat sa faca totul super natural, dar nu au fost capabili sa mai lase macar depth of field-u ala mai "fancy" cateva secunde, ca sa para mai ok.

    Pe partea de poveste deja m-a pierdut, mai repede decat a facut-o Gears 4 (unde cred ca mai aveam ~20% din joc in momentul in care l-am abandonat), iar aici in 5 sunt la Chapter 2, in zona aia deschisa cu zapada unde m-am tot plimbat sa fac tot ce am gasit.
    Sper sa ma insel si sa ma prinda inapoi, dar cel putin momentan, m-am gasit de foarte multe ori lasand controlleru din mana in timp ce mergeam spre un anume punct, sau chiar si in combat, ca sa iau telefonul in mana pentru diverse (inclusiv facebook), lucru care mi se intampla destul de rar.

    Din pacate, m-am lovit de problema cu infinite saving de 3 ori, de fiecare data fiind nevoit sa parcurg o sectiune mult mai lunga decat mi-as fi dorit. Dar am vazut ca problema a aparut doar cand am inchis consola cu jocul pornit, iar cand am revenit la joc ca sa continui, a aparut problema. Poate e vreo eroare din cauza asta.

    Ah si cine a venit cu ideea de no flashlight, in schimb sa-ti lumineze cartofu ala zburator calea, ar trebui impuscat in rotule. Nu cred ca am mai avut vreun joc in care sa merg mai mult pe intuneric intentionat, pentru ca mizeria aia de robot zburator nu tinea pasul sau lumina in alta directie decat as fi vrut.

    Pe partea de combat, desi initial mi s-a parut foarte bine facut, armele avand greutatea specifica seriei, a devenit rapid destul de monoton, dar nu stiu de ce. Iar faptul ca de cele mai multe ori sunt nevoit sa schimb armele, pentru ca niciodata nu am destule gloante pentru Lancer a devenit foarte enervanta si macar un auto pick-up pentru gloante ar fi putut implementa (macar o setare pe undeva).

    Ma rog. Momentan o sa incerc sa mai joc, pana apar alte jocuri pe care le astept. Dar zilele astea, avand si beta la GR Breakpoint, cumva am tras mai mult sa intru in ala decat in Gears 5...

  4. #24 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Voi lasa asta aici:



  5. #25 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Urasc sa fac asta Razvane si imi cer scuze pt ca te respect foarte mult, dar mi s-a urcat sangele la cap rau de tot amintindu-mi ceva.
    Cred ca am facut un atac cerebral minor atat de tare ma doare deja capul.

    Deci tu care spui (nu am intervenit atunci pt ca repet, te respect foarte mult) ca MIZERIA aia de Spiderman, cu o grafica absolut mediocra, o poveste la fel de banala si un gameplay repetitiv ca anotimpurile, este jocul unei generatii si erai extaziat si etc... iei cel mai bun titlu din cea mai buna serie de MS exclusives ever si ii bagi un mar in gura?

    Stiu, ai o exprimare frumoasa dpdv tehnic cu tesselation, slobosellation si etc, se vede ca te pricepi, dar sa faci asa ceva frate... atat de nedrept poti fi?
    Frate atat de fals?

    Eu cand va spun ca cei care dau nota ZERO pe Metacritic ar trebui ignorati imi sariti in cap cu acea corectitudine ca fiecare are parerea lui.
    Acum ca jocul asta are userscore 8.9 NU MAI CONTEAZA MA PAREREA GENERALA???
    Acum sunt toti aia prosti?

    De ce sunteti ma atat de rai? Doar pt ca au si cei cu Xbox in sfarsit un motiv de bucurie?
    Nu vorbesc de mine si de tine ca ne permitem si XBOX si PS si etc, ma refer aici la omul ala utilizator doar de xbox care avea si el o bucurie.
    De ce sunteti ma ATAT de rai si de rau intentionati?

    ‘Voi lasa asta aici’ ...
    De ce sunteti ma ATAT de rai?

    De ce dati ma link numai cu ce e negativ? De ce nu dati si linkurile in care jocul este laudat ca fiind o capodopera a acestei generatii??

    Unde am ajuns ma copii mei ca sigur daca va faceam la 18 ani va puteam fi tata la 90% dintre voi?
    De ce sunteti ma dragilor asa? Ce anume va face sa vreti sa fiti asa?

    De ce sunteti atat dar ATAT de rai?

  6. #26 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Sincer imi pare rau daca ce am zis eu te-a enervat in sensu ala. E doar o parere personala, fara niciun gand de flame sau de schimbat parerile oamenilor. Iar ce am zis mai sus, nu trebuie luat ca un review, ci doar ca pe o parere personala de la o persoana (as zice fan al seriei, dar nu cred ca mai sunt...) care a jucat cateva ore (vreo 5-7, nu cred ca mai mult).

    Eu recomand tuturor care vor jocul doar pentru SP sau in mare parte pentru SP, sa-l joace prin Gamepass. Daca esti genul care joci MP, am inteles ca acolo chiar exceleaza si sigur nu poti da gres daca-l cumperi.

    Ca fapt divers, primele 3 mi s-au parut fenomenale la vremea lor. Judgment a fost meh si nu tin minte sa-l fi terminat, 4 cam la fel, desi eram mega hyped initial, iar aici...efectiv nu inteleg de unde toata lauda asta. Poate toti oamenii joaca MP.
    Sau poate pur si simplu jocul asta nu mai este genul meu, desi 3rd person shooter-ele sunt preferatele mele...

    Nu stiu...cred ca asta a ramas pe undeva blocat in timp, dpdv gameplay (cum sa alergi pe A, pe acelasi buton pe care intrii in cover - cat timp nu face nimic daca apesi pe stick-u din stanga - si cum sa nu ai buton de sarit peste cover cand mergi in viteza si trebuie sa te bagi in cover, doar ca sa apesi iar pe buton pentru a sari peste cover) si multe alte lucruri care ma deranjeaza.

    LE dupa ce am citit ce ai adaugat la postare: te rog eu sa nu o dai in altele, pentru ca nu e locul. Daca vrei, fac niste print screen din bijuteria asta in momente in care nu ma uit acolo unde vrea producatorul si o sa vezi la ce ma refer
    Si nu o spun cu rautate sau cu ura fata de Xbox sau mai stiu eu ce altceva.

    Oricum, nu stiu unde am zis de Spidy ca este jocul unei generatii (posibil sa fi zis atunci, nu stau acum sa caut postarile). Singurul joc despre care am zis asta este RDR2 si asta pentru mine
    Dar da, Spider-Man, pentru mine, a fost unu din cele mai bune jocuri de anul trecut (peste God of War, spre exemplu, care la fel, a fost un joc foarte bun).

  7. #27 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu Razvane nu e o parere personala a unui random, e o parere scrisa cu un ton reprosativ de catre un veteran al forumului cu 10K+ postari care pentru multi e deja formator de opinie (e un compliment, nu o rautate).

    O parere personala e una, sa cauti nod in papura e alta.
    Lasa ca si in RDR2 si in Spiderman am cazut prin harta, nu vanam buguri aici.

    In fine, sunt obosit si bucuria mi-ai stricat-o. Ma f@@ in ea de precomanda ca asteptam ziua de marti cu emotii si o bucurie de copil, poate sa nici nu mai vina...

    Ma cum hristosii mamii lor de jocuri daca sunt niste mediocritati peste care trage Sony o bashina devin goty instant si orice, BAI DAR ORICE vine de la Microsoft primeste review mediocru wall of text dupa 5 ore de campanie.
    Macar sa fi vazut credits dar l-ai desfiintat si fara sa il termini.

    Daca e ca dragostea tantrica, mai dulce spre final? Ai jucat cateva capitole si gata eticheta.

    Apoi vine si colegul si ‘lasa si el asta aici’ total nevinovat.
    Sunt 5727638 de mii de useri care lauda jocul si 5 hateri, el tocmai link de la hateri ‘lasa aici’.

  8. #28 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai vad ca ai luat-o personal si nu inteleg de ce. Si nu inteleg de ce zici de Sony si de Microsoft, cand cel mai laudat joc al meu e facut de Rockstar si e multiplatform.

    Daca nici eu nu ma joc pe Xbox...

    Ma rog. Oricum as da-o, nu e bine cu tine. Imi pare rau ca ti-am stricat bucuria, dar e doar un joc, nu a murit nimeni.

    Cat de parerea dupa ce termin jocul, daca voi avea rabdarea sa-l duc pana la sfarsit, stai linistit ca o voi spune si atunci. Dar sincer, nu cred ca voi face asta si nu din ura pentru joc sau pentru x si y, ci pentru ca este al naibi de plictisitor, iar povestea aia e doar o telenovela prost scrisa.

    Mic SPOILER!

  9. #29 SP
    Member Smara's Avatar
    Pe mine m-a umplut de spume jocu' asta in weekend!!!

    Intradevar, campania e frumoasa si totul se misca ok, insa in MP (ranked) a fost un mare, mare rahat.

    Se conecteaza greu la server, daca ai norocul sa te conectezi ai toate sansele sa perzi conexiunea, lag imens, uneori ruleaza sacadat ... este rusinos sa te prezinti asa.

    In mod sigur vor remedia situatia pentru ca nu e deloc ce trebuie, sper insa sa o faca repede.

  10. #30 SP
    Member lukecelmare's Avatar

  11. #31 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A mai fost postat odata cand a aparut. Nu inteleg de ce nu verificati inainte sa postati asa ceva...

  12. #32 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    bro chill , la cata activitate e pe sectiunea de xbox one nu cred ca deranjeaza pe niciunul din cei 5 cititori .

  13. #33 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar sunt chill si nu e vorba de activitate, dar de ce sa duplicam ce postam? Ce valoare aduce forumului?
    Iar tu, exact la fel ai postat si pe thread-ul Control. Fix sub filmuletul pus de mine, nici macar asta n-ai verificat...

  14. #34 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mda. Mie mi se pare destul de...mediocru, din toate punctele de vedere. Singurul lucru prin care impresioneaza este calitatea pentru majoritatea texturilor din orase si faptul ca este up to 4K si 60fps pe One X.

    Grafic, cu cateva exceptii (la inceput arata ok, la fel si in primul oras), este mediocru. Ma uit cu groaza la copaci si la "natura" din zona deschisa cu zapada, sau mediul inconjurator de peste tot, de la Chapter 2 in sus. Geometria, texturile, animatiile, invisible walls peste tot...nu stiu. Cam toate ma deranjeaza, mai ales la ce asteptari aveam de la el si la cat de laudat este pe partea asta.
    Ma rog, e corecta expresia care circula pe net "looks good considering 4K 60fps". Si cam asa este. In unele momente pare joc de generatie trecuta. Dar nah...probabil atunci e 4K si 60fps constant.
    Iar cand se face trecerea dintre cinematics (care sunt in engine) si gameplay, mi se pare o diferenta de la cer la pamant si mi se pare absolut penibil faptul ca ei chiar au incercat sa faca totul super natural, dar nu au fost capabili sa mai lase macar depth of field-u ala mai "fancy" cateva secunde, ca sa para mai ok.

    Pe partea de poveste deja m-a pierdut, mai repede decat a facut-o Gears 4 (unde cred ca mai aveam ~20% din joc in momentul in care l-am abandonat), iar aici in 5 sunt la Chapter 2, in zona aia deschisa cu zapada unde m-am tot plimbat sa fac tot ce am gasit.
    Sper sa ma insel si sa ma prinda inapoi, dar cel putin momentan, m-am gasit de foarte multe ori lasand controlleru din mana in timp ce mergeam spre un anume punct, sau chiar si in combat, ca sa iau telefonul in mana pentru diverse (inclusiv facebook), lucru care mi se intampla destul de rar.
    |
    Sigur vorbim de acelasi joc? Inteleg sa nu iti placa anumite lucruri dar de aici pana la al il desfiinta e cale lunga.
    Grafica mi se pare excelenta, la poveste nu ma pot pronunta pana nu il termin.



  15. #35 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu consider ca-i dreptul meu sa-l desfiintez daca asta e parerea mea. D-aia e forum, sa discutam. Dar nu l-am desfiintat. L-am facut doar mediocru. Din punctul meu de vedere, grafic este de un 7-7.5 in medie. Si mi-as fi dorit sa ma dea pe spate si sa ma opresc din cand in cand si sa ma minunez de ce bijuterie am in fata, dar nu este cazul. Cel putin pentru mine.

    Vad ca lumea se ataca de parca-i injur de mama si nu inteleg de ce. Invatati sa acceptati si alte pareri fara sa o luati personal. Nu are nimeni, nimic cu voi.

    Din punctu meu de vedere, cu cateva exceptii, jocul este mediocru dpdv grafic. Si e si logic sa fie asa. Altfel nu ar fi putut tine 4K cu 60fps.
    Iar ca sa compenseze anumite lucruri, au bagat anumite efecte si particule.
    Dar uitati-va si acolo unde nu vrea producatorul. Vedeti si stanga dreapta. Opriti-va din alergat si vedeti si in spate sau dupa coltul respectiv.

    Mie mi se pare foarte tare ca lumea este atat de usor impresionabila de 2-3 efecte si chiar mi-as dori sa fiu si eu asa, dar nu am ce sa fac daca nu sunt.
    Recunosc, la fel m-am uitat si la Ghost Recon Breakpoint care nu exceleaza prin nimic, desi sigur vor fi oameni care vor spune ca-i fenomenal.

  16. #36 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Razvane nu merge ce spui tu pentru ca nu esti consecvent.

    Ai dreptate 100% este dreptul tau sa iti spui parerea atata timp cat esti consecvent, insa tot tu ai laudat rau de tot felul in care arata Spiderman “pana si pe PS4 vanila”, de altfel un exemplu bun de mediocritate grafica peste tot in afara de cinematics.
    Vorbim de un batch de texturi banale multiplicate de la n la infinit, nu de o directie artistica.

    Referitor la poveste ai dreptate, like it or hate it.
    Au fost unii care au considerat ca mizeria aia sinistra de “La Vulturi” in care un bebelus este sfartecat de vulturi merita predata unor copii de gimnaziu so...

  17. #37 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Din punctul tau de vedere, Spider-Man este un exemplu bun de mediocritate. Din punctul meu de vedere, jocul arata exact cum ar trebui sa arate un joc cu super eroi. Asta e partea misto, faptu ca fiecare are o parere despre ceva, faptul ca suntem cu totii diferiti.

    Cu Spidy, au nimerit perfect setting-u, paleta de culori, lumina galbena de apus din New York, animatiile, samd, iar nivelul de detalii din oras, fie ca esti pe blocuri, pe fatada lor, te "dai" pe panze sau pur si simplu mergi pe jos, este fabulos, la ce geometrie este acolo si nu am vazut texture streaming deranjant.

    Jocu ala nu arata bine pentru un joc facut sa fie jucat in asa mare viteza. Jocul ala arata bine pentru un joc pe generatia asta de console. Calitatea texturilor si felul in care se incarca ele chiar si la cea mai mare viteza, pentru un joc cu atata geometrie, este fenomenal. Iar iluminarea realista intr-un joc tip cartoonish ajuta foarte mult.

    Daca ar fi sa disecam partea grafica si cat de impresionant este totul, oriunde te uiti, cred ca am avea niste discutii kilometrice (cel putin din partea mea, desi nici eu nu ma pricep cine stie ce) si clar nu este locul pe thread-u asta.

    Back on-topic, am mai jucat aseara vreo 2h din campanie. Devine interesant in anumite momente, dar e atat de goala lumea aia "open" incat efectiv nu inteleg de ce au facut-o.
    Cred ca era mai ok jocul daca nu aveau bucata asta. Astept sa vad ce se intampla dupa ce trec complet de bucata asta open cu zapada.

    Si azi ar trebui sa primesti jocul, asa ca astept niste pareri dupa primele cateva ore de campanie. Chiar sunt curios cum ti se pare, nu doar dpdv grafic ci overall.

  18. #38 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Joc mediocru spre ok. Dar, daaaaar..... cu cea mai proasta lansare din istorie.

    Plin de buguri si acum dupa atatea updates.
    Infinite save tot exista, rejoci acelasi chapter again and again, poate, poate ai noroc si trece mai departe.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  19. #39 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    S-a deblocat si pentru cei care nu au Ultimate Game Pass? E cineva interesat sa joace co-op cu headset (sau MP)?

  20. #40 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Joc mediocru spre ok. Dar, daaaaar..... cu cea mai proasta lansare din istorie.

    Plin de buguri si acum dupa atatea updates.
    Infinite save tot exista, rejoci acelasi chapter again and again, poate, poate ai noroc si trece mai departe.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Quote Originally Posted by The Coalition Studio
    #Gears5 Update: 8:10pm PT We have fixed an issue causing infinite saving checkpoints. We no longer are seeing this problem; however, if you are experiencing this, we want to hear from you. We're still working on Progression. At this time, Progression is saved but very delayed

    #Gears5 Update: 10:10pm PT, Sept 8 The progression and stats issue is now resolved. Over the next few hours, your Tour of Duty, XP, rank, character levels, and end of match flow should slowly return to their correct state. We will update when this backlog has been completed.

    #Gears5 Update: 12:45pm PT, Sep 9 Services remains stable, though we continue to address disconnects for Campaign and Horde. The Progression catch-up roll-out is mostly complete. Tour and Character Skills are most affected by this. We'll tweet when it's finished.

    #Gears5 Update: 5:45pm PT, Sept 9 We have been gathering reports from some players missing collectibles and chapter progression, including related achievement progress. We have a plan to target resolving this and work is underway. We'll keep you apprised of any updates.

    As a token of our appreciation for your patience and support during this weekend’s Early Access, we’re awarding 5 days of Boost (Faster progression) and 600 scrap (Craft Skills or Supply cards). Look out for it in the next 48 hours. Thank you so much playing Gears 5!
    The Coalition Studio (@CoalitionGears) | Twitter

    Daca mai aveti probleme cu salvarea checkpoint-urilor incercati acest sfat dat inainte sa spuna ca au rezolvat:
    Quote Originally Posted by The Coalition Studio
    #Gears5 Update: 3pm PT, Sept 8
    Attached Images Attached Images gears_5_saving_checkpoint.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Similar Threads

  1. Gears of War (movie + anime, Netflix) By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 5 Last Post: 23-03-2023, 20:20
  2. Gears of War 3 By eXist in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 980 Last Post: 25-02-2015, 13:59
  3. Gears of War 2 By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1259 Last Post: 10-08-2013, 14:16
  4. Replies: 1 Last Post: 18-09-2008, 00:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts