Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 106

Thread: Gears of War 5 - Gears 5

  1. #41 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Excelent post multumim Paul!
    Domnului Pastrama ii place doar can-can-ul el nu da like la posturi utile despre joc el da like doar la paruieli ca babele alea cu batic care fac 15 cruci/minut si pe urma barfesc langa poarta.

  2. #42 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am jocul downloadat in consola de o saptamana si nu mi-a cerut sa fac niciun update, la ce update se refera?

    L-am inceput aseara in campanie si este putin peste asteptarile pe care le aveam. Arata bine, putin prea vivid pentru gusturile mele insa poate peisajele se vor schimba. Gunplay-ul pare fun, imi doresc sa ramana asa.

    Legat de filmuletul de mai sus, comparatia intre GoW2 si G5, multe din argumentele lor se pot desfiinta datorita faptului ca jocul ruleaza la 60fps, consider ca un joc la 30fps va avea mai accentuata acea greutate data in miscare ( vezi Killzone 2 ) si senzatia cinematografica.

    Singurul lucru pe care mi l-as dori de la joc, ar fi un update prin care sa se adauge 4k-HDR-30fps cu texturi imbunatatite, 30fps ar fi mai potrivit pentru gusturile mele.

  3. #43 SP
    Manager paul's Avatar
    Jocul are implementat un fel de "always-online". Tot ce faci se salveaza pe profilul tau. Profilul se stocheaza local si pe server. Trebuie sa fie sincronizate. Daca serverele sunt cazute, aglomerate sau au buguri, apar problemele. Mie nu mi s-a deblocat achievementul ca am terminat campania pentru ca nu mi-a procesat progresul serverul si n-a dat "confirmarea". Pana acum, updateurile au fost facute pe partea serverelor si se mai lucreaza la altele. N-a fost anuntat nici un title update.

    Ideea asta a fost prima oara gasita ca solutie la problemele din Gears of War 2, insa acolo era doar pentru XP-ul din multiplayer. Acum se urmareste tot ce faci in joc. Cat timp esti online, esti conectat la servere si depinzi de cat de bine functioneaza treaba asta.

  4. #44 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am pornit jocul azi noapte si mi-am dat seama de ce un review din partea mea nu trebuie luat sub nici o forma in considerare.
    Nu trebuie luat in considerare pentru ca pur si simplu pentru mine Gears of War inseamna totul cand vine vorba de gaming, sunt un fanboy Gears.

    Uit, cand termin unul din ele uit, pana cand apare urmatorul si imi amintesc de ce iubesc acest joc atat de mult.
    Mai este un factor pentru care nu am intotdeuna timp sa ma uit stanga dreapta prea critic, pentru ca eu joc fiecare campanie pe Insane din prima.

    Pur si simplu, feelingul pe care ti-l ofera fiecare moment tensionat pe Insane nu se compara cu nimic, pentru mine.

    Nu sunt departe, abia I-4, dar deja pentru mine este GOTY fara indoiala.
    Dpdv grafic pana acum totul este la superlativ, 60fps... porn...

    LE:
    Ce nu mi-a placut deloc, dar deloc, este ca un veteran Gears ca mine (si ca multi altii) este obligat sa treaca prin acel tutorial la inceput si ma pune sa imi pierd 20 de minute impuscand manechine.
    Deloc necesar... mergea lejer un buton de Skip...

  5. #45 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Eu am inceput tutorialul , dat exit , apoi am dat campaign si m-a bagat direct in campanie .

  6. #46 SP
    Member Smara's Avatar
    Xander iti inteleg perfect pozitia. Din acelasi motiv nici eu nu am spus mare lucru despre joc, am subliniat doar problemele din weekend in MP.

    Cand am vazut prima oara Gears 1 la un prieten ( Babulu, se stie el ) mi-am dat seama ca va fi ,,acel joc,, ! Datorita lui mi-am luat Xbox 360 si tot datorita seriei, principala mea consola este cea de la Microsoft.

    Revenind la joc si lasand la o parte campania unde si eu sunt cel putin la fel de subiectiv si imi place foarte mult (atat cat am jucat), precizez ca au rezolvat problemele in MP ranked si conexiunea este stabila.



    Voi incerca sa spun doar ce am vazut eu diferit de 4 si ce nu imi convine in clipa de fata.

    Cine este familiarizat cu 4 o sa vada mici schimbari de gameplay in MP (pe care culmea mi se pare ca nu le regasesc in campanie) , cu care inca nu m-am acomodat. Feelingul este putin diferit, in sensul ca nu imi este inca clar atunci cand am gnasherul ce damage face asa cum simteam in 4. Ma enerveaza acel kill cam pe care mi-ar placea sa il pot dezactiva si ma irita cel mai mult acel ecran care se face ingrozitor de rosu in clipa in care esti pus jos.

    Lancerul mi se pare mult prea puternic, sper sa-i mai taie putin din avant.

    Hartile sunt foarte putine , insa bine echilibrate . Sper sa reintroduca macar Gridlock,Checkout si Raven Down pentru ca fara ele ,,viata e pustiu,, .

    Intr-o scurta concluzie si pentru mine jocul e GOTY fara nici un dubiu.

  7. #47 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Smara View Post
    Cand am vazut prima oara Gears 1 la un prieten ( Babulu, se stie el
    Babulu o arde dubios acuma cu japonisme nu-i mai place lui Gears .

  8. #48 SP
    Member Smara's Avatar
    Nup. Viziteaza foarte des si tabara M$$....iar de Gears 5 pare incantat si el.

  9. #49 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by The Coalition
    #Gears5 Update: 11:30am PT, Sept 11 We have deployed a server-side update to our matchmaking parameters to improve ping and the balance of Ranked matches. We'll continue to monitor our matchmaking and services.

    #Gears5 Update: 6:05pm PT, Sept 11 We are currently rolling out a progression catch-up on Campaign Progress, Collectibles and related Achievements for impacted players. This is an extensive rollout, and may take up to 24 hours to complete. Thank you for your patience.

    #Gears5 Update: 10:20pm PT, Sept 11 We have identified an issue that is causing some delays in ranked matchmaking. A fix is now being deployed, we will continue to monitor the impact and adjust as needed. Thank you for your patience.
    Au lansat primul Title Update:
    Quote Originally Posted by The Coalition
    #Gears5 Title Update Release - Sept 12 We have released a small Update (~300MB) to address a number of stability issues and improve network performance in 3 player co-op. The Update is now available - you may need to restart your device to initiate the download.
    The Coalition Studio (@CoalitionGears) | Twitter

  10. #50 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    In joc sunt ascunse numeroase arme unice cu anumite proprietati speciale, Sniper care incarca dupa doua trageri, Arc care trage mult mai departe si inmagazineaza mai multe sageti, etc.

    Aveti aici instructiuni pentru locurile unde le puteti gasi: Relic Weapons Gears 5

  11. #51 SP
    Manager paul's Avatar
    La cateva ore dupa primul, mai vine un Title Update:
    Quote Originally Posted by The Coalition
    #Gears5 Title Update - September 13th We have released another small ~300mb update to address incorrect display of ping values during a match and additional network optimizations for 3 player Campaign co-op.
    The Coalition Studio (@CoalitionGears) | Twitter

    Atentie, unii au spus ca li s-a redownloadat tot jocul de ~60GB cand s-au aplicat updateurile.

    Problemele majore persista pentru foarte multa lume.

    Gears 5 este noul Halo: The Master Chief Collection.

  12. #52 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    M-a umplut de spume aseara la Boss-u de la Chapter 2. Efectiv nu am vazut joc atat de execrabil si plin de buguri.

    Pe langa faptul ca dupa fiecare moarte, eram obligat sa vad un cut-scene in care nu se mai randa boss-u, iar ce distrugea el, se distrugea singur in aer, combat-u efectiv a fost facut in bataie de joc. 99% din timp muream din prostia jocului, de faptul ca nu vedeam boss-u care ma ataca brusc si era one touch kill. Uneori nici nu ma atingea, ci lovea sau sarea pe langa mine si muream.

    Alt inamic cretin, l-am gasit inainte de boss-u de la chapter 2, cu unii care veneau langa tine si efectiv te apucau si te trageau in spate pt vreo 10-15s, timp in care trebuia sa apesi pe B in disperare, sperand ca te va salva coechipierul. Daca nu se intampla asta, mureai si o luai de la capat... Iar inamicii astia aveau nevoie de cel putin 3 shotgun shots, deci nu mureau chiar usor, iar cand veneau cate 3-4 odata pe tine...s-a intamplat de prea multe ori animatia aia infecta.

    O cretinatate absoluta.

    Am reusit sa trec de boss dupa vreo ora si sa ajung in Chapter 3. Sper ca nu mai e mult din joc, pentru ca nu stiu cata rabdare mai am cu el

  13. #53 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am trecut si eu prin zonele alea si nu mi s-a intamplat nici unul dintre acele buguri.
    Eu am versiunea pe disc, joc pe Xbox One X, fara HDD extern.
    Pana acum II-5 a fost absolut flawless pentru mine, nici un bug, nimic.

    Te rog, nu duce jocul in derizoriu pentru niste buguri de care ai dat.
    Sigur...critica-l, expune aici toate problemele gasite, dar nu cred ca este cazul de "execrabil" la un joc care are un user score super mare si este foarte apreciat.
    Chiar nu este cazul, sunt sute de alte jocuri cu mult mai multe probleme mari la lansare.

    @Pastrama, un like si la baiatu te rog, ca vad ca urmaresti activ threadul fara sa fi implicat in fenomenul in sine.

  14. #54 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu nu inteleg ce-ai patit mah omule. Eu judec un joc pe care-l joc si nu este piratat si e dreptul meu sa spun ca este execrabil, daca asta este parerea mea.

    Din punctul meu de vedere, jocul este execrabil. Este plictisitor, repetitiv, gol (in momentele in care esti cu prostia aia de vehicul prin zapada sau desert nu se intampla nimic, ceea ce mi se pare penibil), iar dpdv al bug-urilor intalnite pana acum, pe care-mi formez eu parerea, jocul este execrabil.

    Overall, are un 6 cu indulgenta din partea mea pana acum si in functie de cum imi permite timpul si nervii, cat o sa mai joc si pana o sa-l termin (sper sa reusesc), o sa continui sa-mi spun parerea personala.

    Tu, ca fanboy, n-o sa vezi niciodata astfel de probleme. Stiu. Nici eu nu RDR2 sau Uncharted 4 nu am vazut problemele semnalate de altii, sau daca le-am vazut, nu m-au deranjat cat de putin.

    Bucura-te in continuare de joc si de tot ceea ce-ti ofera fara sa-ti pese de parerile altora.

    LE: era sa uit. Chiar aseara m-am "lovit" iar de bug-u cu salvarea infinita, lucru care m-a facut sa rejoc o alta buna bucata din joc.
    Cat de "ar nu cred ca este cazul de "execrabil" la un joc care are un user score super mare si este foarte apreciat." si Mario Odyssey a luat niste super note, dar a fost un joc mediocru de maxim 7. Toate notele astea sunt personale pentru cineva (iar in parerea personala intra foarte multi factori, de la melancolie, la starea in care se afla cand se joaca, samd).

  15. #55 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Pana acum II-5 a fost absolut flawless pentru mine, nici un bug, nimic.
    N-am avut nici un bug in campanie. Din cate am observat, e la intamplare. Ori n-ai nici o problema, ori prinzi fel de fel de buguri.
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Chiar nu este cazul, sunt sute de alte jocuri cu mult mai multe probleme mari la lansare.
    E first-party title, totusi. Au cumparat IP-ul si au studio special. Ca si in cazul Halo. E Microsoft, am pretentii. Din 2013 ne vorbesc despre "cloud computing" si nu sunt in stare sa stocheze/proceseze niste informatii despre parcursul tau in joc.

    Inca o saptamana de asteptat:
    Quote Originally Posted by The Coalition
    #Gears5 Update: 6:20pm PT, Sep 13 Updates on restoring saved progression that we aim to complete by end of next week:
    Horde catch-up underway
    Restoring missing Leaderboard entries
    Resolving Campaign collectibles / progression tracking
    Thank you for your patience.
    The Coalition Studio (@CoalitionGears) | Twitter

  16. #56 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    N-am nimic cu tine Razvane ti-am mai zis dar nu-mi place ca, fiind orbit de ura, ai pornit Bersek pe acest joc si exagerezi rau de tot.

    Nici macar cu Anthem nu ai fost ATAT de critic si tii foarte bine minte ca si eu am facut defend la Anthem pentru ceea ce trebuia el sa fie ca si core experience.

    "Are 6 cu indulgenta"...
    Esti orbit de furie... mai ai putin si faci ca AngryJoe care pleaca de la nota 4 si eventual daca are jocul si parti bine ajunge la un 6, 7.

    N-are cum sa fie nici un ... nimic, daca un joc are User Score 8.8 din 1795 de ratings inseamna ca esti orbit tu de furie dupa cum am spus si erai pornit impotriva lui de dinainte de a se naste.
    Ori te-a prins pe tine jocul asta intr-un moment nasol, si eu patesc asta adesea, si aici vb foarte serios nu sunt deloc deloc ironic sau ipocrit.

  17. #57 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E posibil sa ai dreptate, dar nu am pic de ura fata de joc sau de franciza.

    Uite la ce ma refeream cu acel glitch (am urcat video pe youtube):



    Gandeste-te ca am vazut acelasi lucru de vreo 50 de ori, cat mi-a luat sa trec de el, fiind o secventa peste care efectiv nu poti trece.

  18. #58 SP
    Manager paul's Avatar
    Pastrezi distanta. Cand vine, spargi gheata din drumul spre tine sau mai usor, chiar din fata ta. Cade in groapa si il ataci. Tu te complicai spargand-o de sub el.

  19. #59 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E posibil sa ai dreptate, dar nu am pic de ura fata de joc sau de franciza.

    Uite la ce ma refeream cu acel glitch (am urcat video pe youtube):



    Gandeste-te ca am vazut acelasi lucru de vreo 50 de ori, cat mi-a luat sa trec de el, fiind o secventa peste care efectiv nu poti trece.
    I feel you, mie nu mi-a disparut... probabil ca mi-as fi iesit din minti eu. Nu stiam de bugul asta, urat si bizar.

  20. #60 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Pastrezi distanta. Cand vine, spargi gheata din drumul spre tine sau mai usor, chiar din fata ta. Cade in groapa si il ataci. Tu te complicai spargand-o de sub el.
    Pai am trecut de el fara probleme, cand totul a mers ok si nu a sarit din senin pe mine (as in out of nowhere, pentru ca-l cautasem pe toata harta, inclusiv pe sus pe unde mai sarea si nu mai exista) sau cand nu mi-a lovit umbra si m-a omorat.
    Ce vezi tu in video ala e efectiv prima incercare cand nici nu stiam exact ce e de facut.

    @Xander, gandeste-te ca am vazut acelasi filmulet de zeci de ori de mi-a iesit pe nas, nu a fost un glitch singular. Si asta e doar un exemplu de lucru dubios care mi s-a intamplat.
    Si tine cont ca update-urile sunt la zi (nici nu cred ca merge fara ele la zi, mai ales avand jocul prin gamepass).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Gears of War (movie + anime, Netflix) By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 5 Last Post: 23-03-2023, 20:20
  2. Gears of War 3 By eXist in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 980 Last Post: 25-02-2015, 13:59
  3. Gears of War 2 By MonkY in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1259 Last Post: 10-08-2013, 14:16
  4. Replies: 1 Last Post: 18-09-2008, 00:35

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts