Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Accesorii "must-have" pentru PSP

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Accesorii "must-have" pentru PSP

    Haideti sa pornim si un astfel de thread... avand in vedere ca un PSP nu poate "trai" bine fara accesorii. Lasand deoparte memory cardurile, eu unul cred ca accesorii de baza ar fi:
    - docking station. You can't just love it. Pe langa faptul ca te poti uita la filme cu PSP-ul pe stand, ai avantajul ca se si incarca in timp ce este in dock, fara a folosi nici-un fir
    - shield. Desi nu mai folosesc, e un must have pentru cei care se plimba mult cu PSP-ul. Scapati de riscul de a se zgaria. Invisibleshield am inteles ca este unul din cele mai bune
    - cary case. Logitech are unul dintre cele mai bune, insa personal prefer pouch-ul original

    Va astept cu sfaturi si recomandari !

  2. #2 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Si eu am carcasa de la Logitech.Mi'am cumparat acum ceva timp(inainte sa am Xbox sau PS3) un cablu sa il pot conecta la TV HD.L'am vandut... nu merita.Merita sa cumperi niste casti...pentru ca pe PSP nu se aude prea tare.

  3. #3 SP
    Member AccenT's Avatar
    Eu nu consider "must-have" carcasele de protectie. Cota aprox. 50 RON o carcasa de protectie (sau chiar mai mult) si e 120 RON carcasa PSP-ului. In plus daca esti te joci "on the go" trebuie sa mai ai si grija de acea carcasa.
    Pentru mine "must-have" sunt castile, eu avandu-le mereu la mine (conectate la iPod).

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce casti recomandati ? Tin minte ca eu la castile mele pt. PSP le-am facut "tweak-ul" acela prin care le-am scos limitarea (limitare impusa de normele UE - motiv pentru care se auzeau mult prea incet chiar si la volum maxim).

  5. #5 SP
    Member AccenT's Avatar
    O marca anume nu stiu, eu folosesc Apple (venite odata cu iPodul). Niste casti la ~100 RON sunt excelente. Nu se merita sa dai bani prea multi pe niste casti.

  6. #6 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    - orice casca care este in ear (doape) pentu a diminua zgomotul dinafara
    - protectie ecran (must have) , folie 3M (am avut la toate PSP-urile) sau orice carcasa protectie fata PSP (vezi Logitech 30ron la Altex,Flanco)
    - daca nu aveti protectii de ecran, recomand protectiile din burete,alea la 15-20 ron care protejeaza PSP-ul cand este carat prin buzunare sau ghiozdane/borsete/posete etc.
    - pentru o buna organizare games - music incapatoare,un card de 8gb.
    - daca tot ai PSP-ul si daca calatoresti prin europa,un gps nu ar strica,ca este in jur de 150ron

  7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    urmeaza sa-mi vina un PSPgo (cadou de la fratele meu de peste mari si tari) si o sa imi vina cu carry case si foita de protectie. dockul mi s-a parut scump si cum prevad ca o sa stea in case in continuu mi s-a parut aiurea sa-l tot imbrac si dezbrac. eu nu concep PSP fara foita. cind am vandut PSP 2000-ul ecranul era impecabil insa am avut o foita Hori care nu mi-a afectat calitatea imaginii (sau cel putin nu intr-atat incat sa devina deranjant pentru mine). in materie de casti am unele Sony care se aud ffff bine si pe care nici nu pot sa le dau la maxim ca imi sparg urechile. au fost luate din MediaGalaxy acum un an si nu au fost chiar ieftine. cu toate astea mi-as dori o pereche de shure (420/530) sau etymotic research (hf2/hf5) insa modelele bune depasesc 100USD bine de tot.

  8. #8 SP
    Junior Member Crystylicious's Avatar
    Eu zic ca nu iti trebuie mulkte accesorii pt PSP sa-l incarci ca de aia este "portable". Eu unul sunt multumit cu psp memory stick si case-ul.

  9. #9 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Am adaugat la psp o carcasa din policarbonat ( cica ) facuta de Hama si o protectie de ecran gasita abandonata pe un raft la Media Galaxy din Bucuresti Mall . Mi se par suficiente aceste accesorii , astept sa gasesc un kit de casti decent pentru PSP si cred ca asta va fi tot .
    Misto jucaria mai ales cand esti satul de pc-uri , nu ai timp prea mult la dispozitie dar vrei totusi sa te joci .
    Va salut .

  10. #10 SP
    Junior Member tolique's Avatar
    Pentru mine accesoriile must-have sunt:

    - casti, mi-am luat niste panasonic de vreo 60RON dintr-un altex-domo-type-stuff. Suficient de bune si puternice pentru urechea mea.
    - pentru "miscari browniene" de zi cu zi as recomanda un pouch din burete. Gen asta: Buy PSP PlayStation Portable Soft case and hand strap (black) (Sony PSP) - Play-Asia.com
    - si in ultimul rand un cablu TV

    Urasc protectiile de ecran, niciodata nu am reusit sa lipesc una cum trebuie indiferent de marca. Am vazut la altii lipita corespunzator si tot nu mi-a placut. Nu am vazut niciodata rostul protejarii unui ecran cum nu am vazut niciodata rostul lasarii autocolantului pe termopan.

  11. #11 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Eu am reusit cu brio sa montez o protectie de ecran avand experienta de la echipamentul meu foto ( un pic de rabdare si 2 minute din timpul tau ) .Iti zic sigur , in conditiile in care te joci pe fuga zi de zi pe unde apuci ( pauza de masa de la servici , transport in comun , etc ) orice protectie suplimentara este binevenita . Starea ecranului mai conteaza si la revanzare , la fel ca ambalajul ( citez din experienta ) iar atunci nimic mai usor sa dai protectia jos si faci un ban in plus prezzentand un ecran perfect fata de unul care nu vede rostul unei protectii suplimentare . nu ?
    Altfel daca il tii in casa legat la tv prin cablul de care spuneai si cu castile in urechi , protectia de ecran este absolut inutila . La fel de inutila ca ideea unui PSP tinut in numai in casa , isi pierde total semificatia . Mai bine un PS2 model 2008 ( cam cu 200 de lei mai ieftin ) care are o grafica mult mai buna pe TV . Dar deja discutam discutii ...
    Era sa uit , o carpa din microfibra de calitate ar cam fi si ea necesara din cand in cand pentru curatare insa una buna nu gasesti decat la magazinele dedicate fotografiei .
    Bafta .

  12. #12 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Mi-a sosit astazi un Mega pack de accesorii pentru psp de la Madcatz . Pretul este zic eu ok la cate chestii sunt incluse pe acolo .
    Se pare ca baietii de la PC Coolers se gandesc si la consolisti .
    Deocamdata , trecand repede peste componentele kit-ului se pare ca sunt mult mai bune decat cele care se gasesc in magazine in acest moment .
    Link : /// pc-coolers.ro / Mad Catz PSP Slim Mega Pak (MOV589890/04/1)

  13. #13 SP
    Junior Member darkboyutz's Avatar

  14. #14 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by darkboyutz View Post
    ii chiar bun pretu . eu am luat numa o carcasa pt psp la 30 si cva de lei (desi are boxe incorporate ) da totusi cred ca o sa imi cumpar o carcasa normala

  15. #15 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Parerea mea sincera este ca , kit-ul ales de mine este mai bun . Bine , asta se vede un pic si din pret .

    Contine :

    - incarcator de masina - il voi dona unui prieten , mie nu imi este de trebuinta
    - cablu video - cu care am si conectat psp-ul la un display extern ( Philips 221T )
    - casti ( doape cu controller de volum pe fir ) - nu-s grozave dar in lipsa de altceva cred ca merg
    - folie protectie ecran + carpita si aplicator
    - 4 carcase pentru umd-uri
    - 1 carcasa protectoare cu spatiu pentru accesorii
    - 1 cablu usb pentru incarcare si transfer date

    Toate de o foarte buna calitate , as indrazni sa spun mult mai buna decat marea majoritate a accesoriilor pe care le gasin in magazinele gen Altex sau Media Galaxy .
    Ar mai fi de puctat si producatorul ( MadCatz ) care este din informatiile mele unul dintre cei mai buni producatori de accesorii pentru console .
    M-am uitat pe site-ul lor iar diversitatea de modele mi se pare de-a dreptul edificatoare : PSP Accessories

    Pacat ca nu se pot aduce toate modelele in Europa .

  16. #16 SP
    Junior Member Bimm3r's Avatar
    Eu folosesc la al meu doar folie pe ecran si stick de 8Gb, in rest am si o carcasa din aia transparenta care il imbraca, dar nu o folosesc pt. ca il face prea gros. Nu e vreo bijuterie sa il protejam asa mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 01-03-2014, 20:00
  2. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts