Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 77 of 77

Thread: Ati avut probleme cu PSP-ul pana acum?

  1. #61 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Cardul e "supported"

  2. #62 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Ce firmware ai?

  3. #63 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    E nemodat, versiunea 5.50

  4. #64 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Man,de ce nu ai zis ca nu il ai modat?Atunci e vreo problema hardware.Mie asa mi s-a intamplat,a trebuit sa schimb nustu ce porcarie de la UMD,o piesa mica foarte delicata care citea UMD-urile.L-ai scapat pe joc sau ce?

  5. #65 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu cand ma pun pe jucat stau vreo 4-6 ore pe el , si cand mi se duce bateria il pun la incarcat, eu cred ca il supra solicit

  6. #66 SP
    Member Ayrton's Avatar
    E posibil.De cat timp ai PSP-ul?

  7. #67 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    3 luni

  8. #68 SP
    Member Ayrton's Avatar
    E nou deci.Eu unul nu cred ca in 3 luni,oricat de mult te-ai juca sa-l strici,este facut sa dureze mai mult.Daca mai ai garantie dute cu el la garantie si arata-le la aia cum fac jocurile,si poate ti-l schimba.

  9. #69 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Dar nu mi s-a mai intamplat in ultima vreme...

  10. #70 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Dar nu mi s-a mai intamplat in ultima vreme...
    Nu inteleg de ce alegi calea grea Daca e in garantie, du-l la reparatii... e mai simplu, ori ti-l repara, ori ti-l schimba. nu trebuie sa-ti bati capul , ca e pe gratis

  11. #71 SP
    Junior Member nomad171832's Avatar
    Baieti pls help....deci..mi-am luat un psp de la un tip, l-am modat cu 5.50 gen d3, m-am jucat pe el in fericire cam o luna...si hop apare o problemaa...nu l-am mai folosit de vreo 4 zile si azi cand l-am deschis, mi-a aparut pe ecran un text "information is corrupted" sau ceva de genu, scris in vreo 10-15 limbi (chineza, engleza etc..stiti voi, limbile din memoria psp-ului), fundal albastru si imaginea tremura, vibra, cum vreti voi sa ii ziceti...l-am inchis si cand l-am redeschis mi-a cerut sa refac setarile (ceas, limba data....).
    Stiti cumva de ce mi-a facut asa?? un mic virus sau ceva???

  12. #72 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Probabil era vreo problema cu jocul....sau ai avut un fisier care ti-a creat aceasta neplacere, pana la urma 5.50 Gen-D3 nu este cel mai stabil CFW. De atunci Psp-ul a mai facut lucruri din acestea, dubioase?

  13. #73 SP
    Junior Member nomad171832's Avatar
    nu, nu a mai dat erori....ideea e ca ceea ce aveam pe psp cand mi-a facut problema era pus de 1 saptamana (jocuri) si totul a mers perfect...nu i-am facut nimic care sa provoace acea eroare..nu l-am scapat pe jos ca sa zic ca i s-au ametit circuitele, nu i-am pus programe, deci nu avea ce sa incurce software-ul....chiar nu stiu ce a putut provoca acea eroare......

  14. #74 SP
    Junior Member bodytel's Avatar
    sal ajutati-ma si pe mn va rog care stiti cum se rezlva
    Problema este ca mi se blocheaza in jocuri astep un min si se stinge dupa am psp 2001 soft 5.03 Gen-d2.....Ce trebuie sa fak?

  15. #75 SP
    Member verde's Avatar
    remodeaza-l.
    hmm.probleme cu pspul...destule dar marunte ,in cel mia rau caz s-au rezolvat cu pandora

  16. #76 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Cred ca se refera la 5.50Gen-d2, deoarece nu exista 5.03Gen-d, deci in nici un caz 5.03Gen-D2... Sfatul meu : Fa un update la 5.50Gen-D3, si spune aici pe thread daca mai ai probleme.

  17. #77 SP
    Junior Member iracatalin's Avatar
    sal a o problema nu pot sa ies din joc cand dau home trebuie sa blochez tastele dupacare sa le deblochez deabea atunci pot sa selectez yes
    ca sa pot sa ies din joc si mai am o preoblema cu fifa ( 10 ,13 ) cand dau start mach tot mi se pune pe pauza si la pes cand dau end ( start ) nu merce tot pe butonul de deblocare trebuie sa apas, ce sai fac este problema de soft am versiunea 6.60

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Similar Threads

  1. Nintendo - in sfarsit a avut un an bun! By MonkY in forum Console News
    Replies: 12 Last Post: 27-02-2015, 02:36
  2. Ce probleme ai avut cu consola? By MonkY in forum Polls
    Replies: 47 Last Post: 26-08-2011, 10:00
  3. Replies: 87 Last Post: 02-03-2010, 16:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts