Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Recuperare PS3 !!!

  1. #1 SP
    Member cipvas's Avatar

    Question Recuperare PS3 !!!

    Cum pe Club vad ca nu raspunde nimeni, am zis sa incerc si aici:

    Am un PS3 phat de 80GB upgradat la 250 GB. A mers ani de zile fara probleme. Dupa aparitia PS4, PS4 Pro, nu prea l-am mai folosit decat atunci cand imi era dor de un Bad Company 2, BF3 si alte cateva, deci foarte rar.In ultima perioada, cred ca anul trecut mai exact, am observat ca nu prea mai vroia sa se lege la net prin wi-fi. Nu am dat mare importanta, caci scoteam cablul din PS4 Pro si il bagam in el. Mergea fara probleme. Acum cateva luni am observat ca dupa ce il porneam, facea 3 bipuri scurte si apoi se aprindea intermitent ledul rosu. Insistam cu pornirea si apoi mergea fara probleme. Zilele trecute l-am desfacut sa-l curat de praf(nu fusese desfacut niciodata in 10 ani de zile de cand il am). Am gasit muuuult praf in el. L-am facut bec si totodata am schimbat si pasta termica la procesoare, banuind ca de acolo e problema. Spre surprinderea mea tot nu merge. Adica pornesc consola, sta cateva secune, bip-bip-bip, apoi apare ledul rosu intermitent. Insist cu pornirea si timpul pana la bip-bip-bip creste gradual, astfel incat dupa cateva incercari bune reuseste sa stea pornit in meniu fara probleme. Dar neconectat la net. Daca incerc sa umblu prin setari, de exemplu sa-l leg la net, bip-bip-bip, apoi ledul rosu intermitent. Am incercat sa-i fac update la soft, ca l-a vazut pe ultimul. Iar bip-bip-bip. Interesant e ca am deschis un joc, chiar doua, ce le avea instalate pe HDD si au rulat fara probleme, fara sa se inchida consola. Intrebarile mele sunt:
    1. Mai repara cineva asa ceva?
    2. Cumpar alt PS3 second hand. Cum mut pe cel "nou" toate salvarile si jocurile(progresele) de pe HDD-ul vechi?
    Insist mult sa-l fac pentru ca am foarte multe jocuri pe disc(peste 100) si de asemenea si foarte multe jocuri cumparate pe HDD. Daca nu reusesc sa-l repar ar insemna sa le arunc pe toate sau sa le vand mai pe nimic. As vrea totusi colectia sa-i ramana fiului meu, sa aiba ce juca cand va creste.
    Va multumesc anticipat.

  2. #2 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Nasoala problema. Asa mi-a facut si mie phat-ul inainte sa dea coltul.
    Ca sa-ti raspund punctual:

    1. Da, userul Donely. Il gasesti pe forumul asta. Uite un link catre topicul lui dar iti propun sa-l contactezi personal:
    http://www.consolegames.ro/forum/f10...-360-slim-wii/
    2. Problema e ca aveai doua solutii pt salvari. Ori te gandeai in avans si copiai ce puteai (ca nu toate salvarile se pot copia) pe un stick usb sau faceai back-up online cu ps plus si astfel aveai tot tot in cloud. Acum solutia ar fi sa ti-l repare cineva ca sa poti intra in xmb si sa copiezi ce poti pe stick. O sa dureze ceva procedeul dar daca ai noroc le poti copia.

    O sa imi permit sa-mi dau cu parerea referitor la ultimul paragraf. Cunosc f.multi gameri (inclusiv eu) care tot asa au pastrat o colectie mare de jocuri pt copii dar sa stii ca acestia rar se joaca chestii vechi care ne-au placut noua. Intotdeauna or sa vrea ultima chestie si sa fie actuali. Zic si eu, sunt si exceptii si cel putin cat sunt mici, ii mai "fraieresti" cu un joc retro dar dupa ce cresc s-a terminat...

  3. #3 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    vorbeste cu userul Donely , poate te ajuta el cu reparatia .


    View Profile: Donely - Console Games

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 13 Last Post: 09-12-2015, 10:20
  2. Replies: 8 Last Post: 08-04-2014, 14:43
  3. Recuperare poze de pe memory card By istrategie in forum Software
    Replies: 4 Last Post: 26-06-2013, 18:22
  4. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:49
  5. Recuperare dupa troian - Win7 By trickz in forum Software
    Replies: 4 Last Post: 20-01-2011, 14:40

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts