![]() |
||||
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
NDESU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Am cautat azi si nu mi-a venit sa cred ca nu avem inca un thread dedicat Killzone 2.
Alaturi de Metal Gear Solid 4 si Gears of War 2 mi se pare una dintre cele mai importante aparitii din istoria consolelor! Asa ca haideti sa discutam despre viitoarea capodopera care se anunta a fi: Killzone 2! Cine are detalii despre beta? Cand apare? In ce conditii va putea fi luat? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
..posteaza prea mult
|
Killzone 2 ? Una din cele mai importante aparitii din istoria consolelor alaturi de MGS4 si GeoW2 ? Pare un joc bun, dar exagerezi. Foaaarte mult.
Imi place cum arata totusi ( cui nu-i place ? ), dar am citit undeva ca multe lucruri sunt scripted, si nu real time. Beta stiu ca apare in Octombrie, dar de data exacta n-am auzit nicaieri.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Bye Bye !
|
Daca te uiti la cateva gameplay trailere o sa vezi foarte multe defecte. Poate o sa arate cum trebuie in versiunea finala. Nu este o capodopera. Killzone nu a fost cine stie ce.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Semper Superiore
|
Killzone 2 Release Date: February 2009. Asta daca nu va mai fi amanat.
Killzone 2 for PS3 - Killzone 2 Playstation 3 - Killzone 2 PS3 Game |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
NDESU
[quote=Luigi;13335]Killzone 2 ? Una din cele mai importante aparitii din istoria consolelor alaturi de MGS4 si GeoW2 ? Pare un joc bun, dar exagerezi. Foaaarte mult.
quote] Nu mi se pare ca exagerez deloc. Dar "only time will tell". Il astept cu sufletul la gura. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
NDESU
Quote:
Sa stii ca m-am uitat la foarte multe trailere. Nu stiu la ce te referi cand spui ca are multe defecte. Poate imi poti da cateva exemple? |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Bye Bye !
|
Uita-te la explozii spre exemplu. Arata groaznic. Si parca nu arata tocmai natural peisajul. Culorile sunt cam sterse. Prea gri.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
NDESU
Quote:
Vad ca am dat numai peste "Gica-Contra" fata de Killzone 2 - - este o gluma baieti nu va suparati. Doar ca pentru mine este foarte important acest joc si unul dintre motivele pentru care mi-am cumparat si PS3 alaturi de Xbox 360.
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Bye Bye !
|
Nu sunt Gica Contra, dar exploziile nu arata ca intr-un joc al anului 2009. Cel mai avansat joc din punc de vedere grafic pe console este Far Cry 2, acolo explozii si distractie.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Banned
|
Desi nu am jucat Killzone 1, o sa cumpar 100% 2-ul, mai mult datorita hype-ul creat in jurul acestui joc. Anyway, grafica e marfa, tot timpul am preferat la un shooter o paleta de culori cenusie, "metalica", pt ca ajuta foarte mult la feelingul armelor, impreuna cu niste sunete pe masura.
A, si am jucat si putin Killzone Liberation pe PSP, ceea ce e un joc dragut, o sa-l termin cu prima ocazie cand am vreun zbor / tren. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
The Chip Master
|
Eu cred ca o sa fi un joc bun care merita cumparat.
|
|
![]() |
| Tags |
| fps, guerrilla games, killzone, sony ps3 |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|