Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Jucatorul matur vs jucatorul tinar

 1. #1 SP
  Member dorin_star's Avatar

  Post Jucatorul matur vs jucatorul tinar

  Oameni buni poate pt unii o sa i se para ca aberez sau poate or sa se ia de gramatica mea etc.Am o problema m-i sa intamplat de multe ori in mai multe jocuri.M-am saturat sa tot dau de pustani ofticati care nu stiu sa piarda cu demnitate si dau disconect sau pur si simplu ies din joc si dupa aia vin cu diferite scuze : ba ca ia cazut netu ba ca ia dat freeze consola etc.
  Eu am 32 de ani am un job stabil ,bine platit slava domnului imi permit cam tot ce imi doresc ,atunci cand joc fifa si iau bataie pt ca celalalt e prea bun joc meciul pana la capat indiferent de scor,la fel procedez la toate jocurile.Vrea de acum cand se mai pun la cale intalniri gen Multiplayer party la GTA4 sa scrie fiecare si ce varsta are si dupa ce are loc intalnirea (daca are loc ) sa se posteze si niste calificative pt jucatorii prezenti si cei absentati dar care au sustinut cu tarie ca vor intra on line.Acestea fiind spuse astept si parerile voastre despre experientele avute on line cu bunii nostrii colegi de forum.

 2. #2 SP
  Senior Member FishyBon3's Avatar
  Te inteleg ,dar intamplarea cu multipayerul nu a fost intentionata sa stii.Noi 'pustanii' nu ne-am putut abtine si trebuia sa savuram vremea de afara,asa ca am uitat.Tu fiind adult,poate ai avut alte intentii si nu te-a atras vremea frumosa .Si ca sa stii nu-s genul juc. care se oftica.

 3. #3 SP
  Junior Member Min3L's Avatar
  dorin_star ca sa nu zici ca eu nu ma tin de promisiune am casca joi vin la 18:30 in gta multiplayer Duminica am fost atras de vremea aceasta frumoasa

 4. #4 SP
  Why so serious ? razvanrazy's Avatar
  3 commenturi, toti jucatori "maturi", dar nici unu nu stie sa scrie corect in romana... pacat. MARE pacat...

 5. #5 SP
  Senior Member Anderul's Avatar
  Sad...but true
  Attached Images Attached Images 1d3781fd-484b-41e5-a8a5-a711c9feb00a.jpg get-stunned-rage-quit.jpg 4819259258_8245382936.jpg images.jpg opponent-jumps-my-demon-rage-quit.jpg ragequit.jpg

 6. #6 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Inca mai plangi pentru chestia cu GTA4? Ce nu pricepi ca atunci cand e frumos afara iesi cu prietena si amicii si bagati ba un basket ba o berica ba un poker... Asta e, s-a intamplat. Si din cate vad eu threadul nu ar fi despre "matur vs tanar" ci "eu vs colegii forumisti iubitori de vreme frumoasa".

 7. #7 SP
  Member ZeroSkillNoob's Avatar
  Jucatorul matur vs jucatorul t(a)nar.
  Atat am avut de spus.

 8. #8 SP
  Member dorin_star's Avatar
  Nu ma oftic ca nu ati intrat ma oftic ca va este tolerata atitudinea asta .Ati ales vremea frumoasa si etnobotanicele inteleg da macar nu mai planificati intalniri si nu va prezentati. despre asta e vorba.

 9. #9 SP
  Member yoyokid's Avatar
  "Vrea de acum cand se mai pun la cale intalniri gen Multiplayer party la GTA4 sa scrie fiecare si ce varsta are si dupa ce are loc intalnirea (daca are loc )" <--- SA ZICEM ca e o idee buna.De la ce vartsa te-ai putea juca daca s-ar face cum zici tu?D

 10. #10 SP
  Junior Member pescarus10's Avatar
  Eu nu cred ca problema jucator "matur vs tanar" trebuie sa se refere la varsta ci mai mult la seriozitate
  sau la cum ii tratezi si cum te porti cu ceilalti
  Poti sa fii neserios sau imatur si la 15 si la 30 si la 40 de ani

 11. #11 SP
  Junior Member alexcalutzul's Avatar
  Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
  3 commenturi, toti jucatori "maturi", dar nici unu nu stie sa scrie corect in romana... pacat. MARE pacat...
  Sa traiti domnule profesor de romana.
  Spuneti-mi si mie ce rahat inseamna "commenturi". Are vreo legatura cu comentariile?
  Unu, doi, trei, patru ..... asa se numara. Mai mult decat atat sa stiti ca se scrie "niciunul".


  PS: trist ...

 12. #12 SP
  Gameboy Pisboy's Avatar
  Iti sugerez sa te alaturi comunitatii Trueachievements,ca baietii acolo au sistem bine pus la punc in care iti poti crea o sesiune de boost sau just4fun la ce joc vrei iar jucatorii care isi vor rezerva loc in sesiunea ta au un rating,dat tot de alti jucatori cu care au mai jucat.

  Sau cauti tu o sesiune la jocul dorit creata de alt user.Dupa terminarea sesiunii se poate da feedback si rating scazut sau pozitiv dupa caz.
  Ideea e ca userii au rating pentru merite sau pentru neseriozitate.

 13. #13 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Omule e foarte clar pe cine ai tintit tu aici. Nu pe aia tineri sau maturi, tu vrei doar sa ne dai peste nas ca "te-am lasat balta". Se vede doar prin faptul ca ai deschis threadul la aria PS3 si nu la Console Club.

 14. #14 SP
  __The Game__ GreyhounD's Avatar
  Cata drama...
  Attached Images Attached Images oh-drama-3.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts