Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1172 of 1175 FirstFirst ... 172 672 1072 1122 1162 1170 1171 1172 1173 1174 ... LastLast
Results 23,421 to 23,440 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #23421 SP
    Member party_man's Avatar
    nu. tot ce e nou 99% e fake.

  2. #23422 SP
    Member cipvas's Avatar
    Salutare. Am un PS3 phat de 80GB upgradat la 250 GB. A mers ani de zile fara probleme. Dupa aparitia PS4, PS4 Pro, nu prea l-am mai folosit decat atunci cand imi era dor de un Bad Company 2, BF3 si alte cateva, deci foarte rar.In ultima perioada, cred ca anul trecut mai exact, am observat ca nu prea mai vroia sa se lege la net prin wi-fi. Nu am dat mare importanta, caci scoteam cablul din PS4 Pro si il bagam in el. Mergea fara probleme. Acum cateva luni am observat ca dupa ce il porneam, facea 3 bipuri scurte si apoi se aprindea intermitent ledul rosu. Insistam cu pornirea si apoi mergea fara probleme. Zilele trecute l-am desfacut sa-l curat de praf(nu fusese desfacut niciodata in 10 ani de zile de cand il am). Am gasit muuuult praf in el. L-am facut bec si totodata am schimbat si pasta termica la procesoare, banuind ca de acolo e problema. Spre surprinderea mea tot nu merge. Adica pornesc consola, sta cateva secune, bip-bip-bip, apoi apare ledul rosu intermitent. Insist cu pornirea si timpul pana la bip-bip-bip creste gradual, astfel incat dupa cateva incercari bune reuseste sa stea pornit in meniu fara probleme. Dar neconectat la net. Daca incerc sa umblu prin setari, de exemplu sa-l leg la net, bip-bip-bip, apoi ledul rosu intermitent. Am incercat sa-i fac update la soft, ca l-a vazut pe ultimul. Iar bip-bip-bip. Interesant e ca am deschis un joc, chiar doua, ce le avea instalate pe HDD si au rulat fara probleme, fara sa se inchida consola. Intrebarile mele sunt:
    1. Mai repara cineva asa ceva?
    2. Cumpar alt PS3 second hand. Cum mut pe cel "nou" toate salvarile si jocurile(progresele) de pe HDD-ul vechi?
    Insist mult sa-l fac pentru ca am foarte multe jocuri pe disc(peste 100) si de asemenea si foarte multe jocuri cumparate pe HDD. Daca nu reusesc sa-l repar ar insemna sa le arunc pe toate sau sa le vand mai pe nimic. As vrea totusi colectia sa-i ramana fiului meu, sa aiba ce juca cand va creste.
    Va multumesc anticipat.

  3. #23423 SP
    Member florent's Avatar
    A folosit cineva acest volan pe PS3 ? https://www.amazon.com/Logitech-Forc.../dp/B00006HYLN
    Daca da , in ce jocuri ?

  4. #23424 SP
    Junior Member one2one's Avatar
    Buna seara.

    Am un playstation 3 fat. A fost la inceput "modata" cu varinata dongle. Adica prin stick-ul acela Usb si combinatia power on + cd. Am renuntat la acest mod am formatat hard disk ul apoi reinstall sistemul de operare la ultimile update-uri. De atunci a trecut mult timp si multe jocuri jucate. Cu timpul Ventilatorul a inceput sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai mult pina la warningul din sistemul de operare. Am curatat ventilatorul , pasta veche de pe radiatoare. Schimbat apoi pasta cu Artic SILVER 5 Rezultatul este acelasi. Se tot ambaleaza. Iar in timpul noptii cind nu il opresc din butonul din spate , porneste singur. Sursa este curatata si ea. Nu are ceva umflat pe ea. Sa ramina problema doar software ? M-as bucura sa il repar. Am cumparat jocuri de pe PlayStore pe care nu le mai gasesc pe PS4.

  5. #23425 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Nu s-a mai postat de mult aici. Mai joaca cineva pe PS3 sau ati migrat toti spre PS4?

    Ei bine povestea mea e cam asa: am fost gamer pe PC pana in 2006 cand munca m-a acaparat complet astfel incat acasa deschideam calculatorul/laptopul doar pentru research sau a face bani rar cate un joc ocazional. Asta pana la sfarsitul lui 2018 cand, avand mai mult timp si la presiunile kinderului i-am luat cadou o consola Wii. Oricum are si laptop si PC si tableta si smartphone dar na... a vrut si el ce nu are. Rapid (in decurs de 2 saptamani), dupa ce ne-am lamurit de capabilitatile consolei Wiii am mai luat o consola, de data aceasta un Wii U pentru fecior, inca una pentru mine apoi in maxim 2 luni am luat si un PS3 slim 250GB second cu vreo 10 jocuri originale si doua controlere DS3, pe urma un PS4 slim 1TB tot cu vreo 10 jocuri originale si astea. Consolele PS3 si PS4 sunt nemodate si asa vor ramane.

    Acum avand timp din belsug am inceput sa indragesc din nou jocurile astfel incat vreau sa recuperez perioada pierduta din 2006 si pana in prezent. Dar pana sa ma bucur de PS4 am zis sa ma bucur intai de PS3, existand multe titluri care inca merita a fi jucate si care vreau sa le joc asa ca am adunat peste 70 de titluri originale pe Blu-ray. Din ianuarie 2019 si pana in prezent am terminat de jucat Lego Indiana Jones, Tomb Raider si Heavy Rain iar in prezent ma chinui sa termin Uncharted 1 (pe urma 2 si 3), Wolfenstein The New Order si altele dar mai joc ocazional si pe Wii U. De jucat ma joc pe un TV LG 49UK6200PLA iar feciorul pe UN LG 32LF561V.

    Joc de regula cam 1-2 ore pe zi dar in unele zile cand ma prinde valul joc si 6-7 ore cum a fost cazul cand am vrut sa termin Tomb Raider. Nu prea ma intereseaza multiplayerul... bine nici nu cred ca in cazul PS3 mai exista suport pentru multiplayer. De citit am citit complet acest topic pana pe la pagina 600 dar vreau sa citesc tot topicul. Oricum multe certuri off topic si inutile si multe intrebari puerile zic eu de genul: cum schimb HDD-ul, nu-mi merge controlerul, nu ma pot conecta la net sau alte nimicuri. Deh... "e multi" care n-au auzit de google.

    Tardiv ma inscriu si eu in clubul PS3 si PS4 dar niciodata nu-i prea tarziu. Am 48 de ani, sunt inginer IT si va urez la toti "Happy gaming"!

    Ca sa revin la topic... mai joaca cineva pe PS3 sau ati migrat cu totii pe PS4?

  6. #23426 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Ma mai joc pe PS3 cand am chef de ceva oldschool gen Nier, in rest PS4 si astept cu nerabdare PS5. Consola oricum o voi pastra macar pentru colectie, nu are sens sa o dau pe o naveta de bere.


    Daca nu ai jucat The Last of Us nu mai pierde timpul, o sa iti super placa mai ales daca ai copil.

  7. #23427 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Am The Last of Us in colectie si e in lista de asteptare. Abia astept sa-l joc ca am auzit doar lucruri bune cel putin pe partea grafica. Doar sa-mi fac timp de el dar numai dupa ce le termin pe cele pe care mi le-am propus: Bioshock 1 si 2, Uncharted toate trei, Thief, GTA IV si V, Journey, Red Dead Redemption, Resistance toate trei, Wolfenstein cele doua plus Wolfenstein II pe PS4, etc. M-am apucat de prea multe si parca nu merge treaba. Mersi de raspuns. Ma bucur ca mai joaca cineva. Oricum am o impresie buna despre capabilitatile consolei. Pentru o consola lansata in 2006 se vede foarte decent din punctul meu de vedere.

  8. #23428 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Eu ma intorc mereu la PS3. Inceputul din Mirrors Edge este atat de epic si plin de adrenalina incat trebuie sa-l joc in fiecare an . Plus ca mai am destule jocuri pe care nu le-am jucat cum ar fi Nier, Ni No Kuni sau Enslaved.

  9. #23429 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Mirrors Edge e frumos dar mi se pare cam dificil. Pe masura ce inaintez in nivel nu prea imi mai ies combinatiile.

  10. #23430 SP
    Junior Member Para Deus's Avatar
    Salut! Si eu revin cu placere de 2-3 ori pe saptamana la PS3 (de la PS4...) vazand thread-ul tau nu m-am putut abtine sa nu iti recomand ciclul Mass Efect - 1, 2, si mai ales 3 si controversatele dar minunatele jocuri din seria Souls -Demon Souls, Dark Souls 1, 2, ori poti opta pentru varianta remasterizata pe PS4... Spor la joaca, By the way I am 50 and still gamer!!!

  11. #23431 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Mersi dar seria Mass Efect nu imi place. Nici seria Call Of Duty. Parca prea multe shoot-ere si prea multa kill-ereala. Nu-s genul meu. Tot ce pot sa promit e ca o sa incerc un demo de Mass Efect pe PS4 sa vad daca prinde. Dar stiu ca am incercat mai demult Mass Efect pe smart si nu a fost sa fie. Mi-a placut dar nu suficient ca sa continui.

    Still a gamer... mee too... sper ca mult timp de acum incolo.

    Multumesc asemenea si... cata vreme consolele functioneaza... spor la joaca!

  12. #23432 SP
    Member wolverine's Avatar
    Hop si eu inca pe ps3. Am jucat mai rar in ultimii 2-3 ani iar intre timp mi s-a dus si unitatea optica la consola. Noroc ca ce aveam i format fizic am apucat sa joc tot. Aproape tot ca sa fiu sincer. Mai am cateva jocuri cumparate in format digital de care nu m-am apucat inca cum ar fi siren si journey. Acum de fapt rejoc l.a. noir fiindca prima data l-am incercat pe pc si a fost oribil. Mi-am promis atunci ca o sa il rejoc pe consola dar nu am mai avut timp de el pana de curand. In alta ordine de idei, mai sunt gameri pe ps3. Intre timp poate reusesc sa repar si unitatea optica consola fiind nemodata si asa vreau sa ramana. E primul gadget ce mi l-am luat dupa ce am inceput sa castig primii bani. Ps3 slim 500G.

  13. #23433 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Daca te pricepi poti cumpara doar blocul optic si sa-l montezi tu. In tara se gaseste la pret de 100 lei iar daca il comanzi din China te ajunge vreo 16 dolari cu tot cu transport. Ma gandesc sa-mi iau si eu unul de rezerva... in caz ca moare.

    LA Noire il am si eu si nu l-am jucat inca. Sa ne spui daca e bun.

  14. #23434 SP
    Member wolverine's Avatar
    Expertiza mea cu tehnologia se limiteaza doar la apasat butoane si la bagat stecherul in priza. Mai demult mi-am facut singur unitatea de pc dar a fost alta mancare de peste.
    LA noire mi-a placut si de prima data cand l-am jucat doar ca nu era bine optimizat pentru pc. In schimb pe ps3 parca e alt joc.

  15. #23435 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Am terminat Uncharted: Drake's Fortune. Wow... ce joc... d.p.d.v grafic foarte bun, imersiv dar greu al naibii. Si am jucat pe easy. Cred ca la secventa de inceput am murit de vreo 3 ori pana m-am acomodat cat de cat cu controlerul. Pe urma am ramas blocat vreo doua zile la rand in "blue room"... cred, nu stiu ce nivel, cred ca cea mai grea parte - din ce am cautat pe net unii spun ca e "pain in the but" dar mie mi s-a parut "insane" - o incapare albastra cu apa si puzderie de inamici. De suparare nici n-am mai vrut sa joc vreo saptamana. Pe urma m-am acomodat cu controlerul terminand Tomb Raider. Pe urma am cautat pe net cum sa trec de nivelul ala si am avansat rapid pana la The Drowned City unde pe jet ski iara muream la nesfarsit. Vreo doua zile si acolo. Injuraturi si nervi la greu... si multi sfinti...

    Pe urma am avansat rapid, cred ca acomodarea cu controlerul si-a spus cuvantul. Astazi de la capitolul opt am avansat pana la final. Lupta cu bosul de final mi s-a parut incredibil de usoara comparativ cu bosul din Tomb Raider dar tot am murit de vreo 4 ori pana m-am prins.

    Tot azi am experimentat si primul freeze in Uncharted pe la penultimul nivel cred. Adica nu freeze in adevaratul sens... imaginea s-a blocat dar sunetul mergea in continuare. Si controlerul nu raspundea la nici o comanda. Am inchis de la buton dar dupa repornire totul a fost in regula. Consola nu era fierbinte... dupa multe ore de joc abia daca se incalzeste deci tind sa cred ca a fost de la joc. Cosola are codul CECH-2004B, DATE CODE 0A ceea ce inseamna ca a fost facuta in primul trimestru al anului 2010 pe 45nm CPU/65nm GPU.

    Acum ca l-am terminat cred ca o sa iau o pauza de cateva zile ca sa-mi revin psihic. De unde aia mea atatia inamici in jocul asta nu stiu. Puzderie ca pe vreamea lui Stefan cel Mare cu turcii!

  16. #23436 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    M-am apucat de Tomb Raider Legend HD si m-am blocat la finalul nivelului Kazakhstan - Project Carbonek unde este o creatura cu niste tentacule si dupa ce activezi 4 switch-uri trebuie sa te sui intr-un tun Tesla si sa impingi 4 bile mari ca sa activezi nu stiu ce camp electric. Nu reusesc sa activez la timp cele 4 bile ca reapare creatura. Cum naiba sa fac? A trecut cineva?

    ---------- Post added 19-05-2019 at 10:48 ----------

    Am trecut. Era destul de simplu.

  17. #23437 SP
    Junior Member abel.bobos's Avatar
    Salutare tuturor.
    Va deranjez si eu cu o intrebare.
    Am achizitionat un PS3 de curand, dorind sa joc Demon's Soul, RDR1 si inca vreo cateva.
    Problema este ca as dori sa nu fi fost modata, sa o conectez la contul meu de PSN folosit pe PS4. Din ce am auzit daca PS3-ul este modat sau a fost candva in trecut modat si eu ma conectez cu un cont PSN, acel cont este ban. Va dati seama ca nu as dori acest lucru, mai am un an PS+ plus o librarie de jocuri si etc.
    Exista vreo metoda 100% safe sa verific daca a fost modata candva, sau este pe vreun blacklist?
    Tot ce am facut pana acum la ea este:
    - formatare
    - este up to date
    - am facut un PSN cu un alt email de al meu, l-am logat si am downloadat mai multe demo-uri sa verific daca primesc ban sau ceva de genu
    - am pus un ticket la Playstation si mi-au raspuns sa intreb retailerul daca a fost modata (am intrebat de la cine am luat-o, a spus ca nu a modat-o, dar si el a luat-o de la cineva, deci nu e sigur), ca nu pot sti daca a fost compromisa sau nu


    Eu ma gandesc ca daca de o sapt nu a primit ban acel cont, fiind non stop conectata la internet si updatata poate totusi chiar nu a fost modata. Dar astept si niste pareri , sau daca a mai fost vreun caz de genu.


    Multumesc anticipat si o zi frumoasa

  18. #23438 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Pun si eu o intrebare dar nu stiu daca voi primi raspuns deoarece cam toti au migrat la PS4.
    I-am facut baiatului meu user separat pe consola mea. Acum sunt doi useri. Se pot sincroniza trofeele celor doua conturi de useri pe contul meu de PSN sau trebuie sa-i fac si baiatului cont pe PSN?

  19. #23439 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Fiecare user cu contul sau de PSN, respectiv trofeele sale.

  20. #23440 SP
    Junior Member tony_roti's Avatar
    Mersi de raspuns. Am cautat pe net si la PS3 asa e. Doar la PS4 merg 4 useri pe un PSN.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4273 Last Post: 25-03-2024, 12:54
  2. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts