Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10
Results 181 to 200 of 200

Thread: Beyond: Two Souls

 1. #181 SP
  Senior Member Trefla's Avatar
  De ce nu rejoci singur capitolul ? este mai greu de explicat.

 2. #182 SP
  Member TocSyk's Avatar
  neah. isi pierde farmecul. cel putin pentru mine. zi-mi doar daca e alt scenariu si atat. vroiam sa stiu daca fazele de genu is facute in asa fel incat sa nu schimbi cursul jocului. intelegi ce vreau sa zic...

 3. #183 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Spoiler mai jos. Nu citi decat daca ai terminat jocul.  Fata de Heavy Rain e o foarte slab. Nu il consider un joc pe care fie il urasti fie il iubesti. Chiar deloc. Nu e un gen pentru toata lumea, asta e clar. Dar fata de alte jocuri din anul asta, nici povestea nu a fost grozava. Ma uit la TLoU, Bioshock, Tomb Raider unde povestile pur si simplu s-au scurs incredibil de bine si m-au prins instant. Aici au fost prea multe momente in care nu se intampla nimic iar tu te chinuiai cu un control tampit si o camera stricata. In Heavy Rain nu a fost asa. Atmosfera de acolo a fost altceva, ploaia intensa, presiunea aia constanta, povestea mult mai interesanta, etc.

  Si mai e si partea cu actorii de la Hollywood. No offence, degeaba sunt ei mari actori, dar nu joaca bine in totul. Mi s-au parut mult mai memorabile personajele din HR fata de BTS, chiar daca nu au fost nume mari in distributie.

  Jocul asta are foarte multe probleme si e o dezamagire in comparatie cu HR.

 4. #184 SP
  Member TocSyk's Avatar
  Stiti cumva cum as putea face rost de alte limbi pentru joc? Il am doar in engleza. E posibil?

 5. #185 SP
  Senior Member Florin85's Avatar

 6. #186 SP
  Senior Member sol1d's Avatar
  Beyond: Two Souls sold over 1 million copies worldwide in 2013, and in France alone, the game moved 70,088 copies, according to a tweet from Quantic Dream co-CEO Guillaume de Fondaumière. The game sold better than Heavy Rain in it’s first 12 weeks on shelves in the region, the tweet continued. Beyond: Two Souls was released in October.
  Beyond: Two Souls sold over 1 million copies in 2013, moved 70,088 in France alone | VG247

  Nu e rau, nu e rau deloc. La ce recenzii pe site-urile de profil a avut jocul nu prea ma asteptam sa se vanda asa de bine. Poate va primi si o continuare <3

 7. #187 SP
  Member colossus's Avatar
  Tocmai ma uitam aseara la filmul ''the butterfly effect'' si am vazut acolo o scena cu baiatul respectiv,care printr-o putere supernaturala este pus de mama lui si un doctor sa-si aduca aminte de un eveniment din trecut la care a asistat insa n-u la vazut in totalitate.
  Aceesi chestie ca si cu jodie,ichide ochii si cu cat inainteaza ii curge sange din nas.S-or fi inspirat producatorii jocului din film?

 8. #188 SP
  Senior Member sol1d's Avatar
  n-are absolut nici o treaba
  ala din Butterfly Effect avea puteri prin care daca se uita la o fotografie/film cu el din trecut putea sa se reintoarca la momentul ala si reparticipe direct, astfel putand schimba evenimentele => prezent schimbat

  singurul lucru care il au in comun e ca ambelor personaje le curge sange pe nas cand isi folosesc ,,puterile". Jodie nu prea poate sa schimbe nimic din prezent sau trecut

 9. #189 SP
  Member colossus's Avatar
  pai da, la chestia cum reactioneaza caracterele ma refeream, aceleasi ''simptome''.Oricum ,cel putin pana azi o groaza de jocuri s-au inspirat catusi de putin din filme...

 10. #190 SP
  Junior Member adistnsc's Avatar
  Am terminat si eu jocul acum 2 saptamani si era mai bine daca scriam atunci. Jocul mi-a placut foarte mult, nu inteleg cum americanii cumpara milioane de mindless call of duty, trag ca disperatii si in joc si in realitate, iar acest joc scos de o mica companie canadiana e marginalizat si subestimat. Nota mea pentru acest joc minunat este 8.8, felicitari quanticdream pentru munca depusa, atmosfera superba grafica de exceptie si povestea de neuitat.

 11. #191 SP
  Member kkkotto07's Avatar
  Quote Originally Posted by adistnsc View Post
  Nota mea pentru acest joc minunat este 8.8, felicitari quanticdream pentru munca depusa, atmosfera superba grafica de exceptie si povestea de neuitat.
  Mai, si cand te gandesti ca unii ziceau ca are un story de cacao! L-am terminat si eu si pot spune ca are cel putin o poveste la fel de buna si interesanta ca cea din Heavy Rain. Din pacate, jocuri de genul asta pupam o data la 3-4 ani.

 12. #192 SP
  CG Editor Dant3's Avatar
  Au pus in sfârşit si versiunea digitala, 31.99£ (30GB)

 13. #193 SP
  CG Editor Dant3's Avatar

 14. #194 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar
  Mi se pare normal ca asemenea capodopera de joc sa iasa si pe ps4. Good job

 15. #195 SP
  Member b615dub's Avatar
  Pai daca pe PS3 a fost incredibil pe PS4 o sa fie criminal

 16. #196 SP
  Member chris diaz's Avatar
  O poveste incredibilă, grafica jocului arată nemaipomenit de bine pentru o platformă hardware din 2005-2006, eu am notat prestația celor 2 actori ca fiind de nota 10.
  Am jucat si Heavy Rain, nu pot spune care dintre cele 2 jocuri este mai bun, controlul in Beyond Two Souls pare ceva mai bun, nota mea de final este 9/10.
  La finalul jocului am rămas puțin întristat, întrucât in cele 10 ore ale jocului mă atasasem foarte mult de personaje. Abia astept sa cumpăr si varianta PS4, retail.

 17. #197 SP
  Member Kratos666's Avatar
  L-am termint acuma dimineata, ce pot sa zic...un joc cu un story placut, grafica foarte buna, gameplay-ul putin jenant cand eram cu Jodie. Una peste alta recomand cu caldura jocul, acuma intru pe Heavy Rain sa vad cum e

 18. #198 SP
  Member rolleer's Avatar
  Un joc excelent de nota 10, mai ales grafica dar si story-ul. Inca n-am terminat....

 19. #199 SP
  Member ConuGeo's Avatar
  A incercat cineva aplicatia de telefon Beyond Touch pe PS4? Nu am doua controllere si as vrea sa incerc platina.
  Prin aplicatie as vrea sa conectez contul principal, iar celalalt guest cu controllerul.

 20. #200 SP
  Member dark18's Avatar
  Eu unul nu.

  Poti incerca si varianta https://psnprofiles.com/trophy/2163-...r-till-the-end

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 10 FirstFirst ... 8 9 10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts