Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 60 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1192

Thread: Campionat ConsoleGames Fifa Club

  1. #1 SP
    Member Seryaph's Avatar

    Talking Campionat ConsoleGames Fifa Club

    Acest campionat este destinat pasionatilor de Fifa pe Playstation3, a userilor forumului ConsoleGames.ro, este un campionat neoficial.
    Este un campionat gratuit, fara nici-un fel de taxe de inscriere, un campionat bazat pe respect, fair-play, distractie si relaxare.

    Oricine poate participa in campionat, conditiile fiind sa aibe user pe forumul ConsoleGames.ro, sa achizitioneze Fifa pe Playstation 3 si sa aibe posibilitatea de a juca online. (O conexiune buna la internet, suficient timp liber etc.)

    Pentru mai multe detalii, regulament, inscrieri, etc. accesati Console Games Fifa Club

    Va astept cu pareri si sugestii

    Va rog sa nu spamati inbox-ul de pe forum cu cereri de inscriere si intrebari.Inscrieriile se fac aici. Puteti posta aici pe forum intrebari de interes general, pareri sau sugestii. Daca nu, am sa va rog sa-mi trimiteti e-mail la [email protected], sau sa-mi dati add pe mess vlad_seraph

  2. #2 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Re: Campionat ConsoleGames Fifa Club

    Felicitari pt iniţiativă, cealaltă opţiune mi se părea aberantă

  3. #3 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Interesant este ca pana sa ceara Spike 10 lei nerambursabili nu s-a bagat nimeni sa organizeze. Nici acum nu s-a bagat cineva din cei vechi.
    Bine ca s-a inscris Seryaph pe forum ca sa mai apara inca un campionat.

    Dupa 5 editii de FIFA 12 si 4 editii de FIFA 11(celelalte 9 editii trecute pe site nu le-am prins ), cred ca asta era reactia pe care o astepta Spike: Crearea unui campionat alternativ, pentru a nu fi lasati in aer cei care asteptau o noua competitie odata cu lansarea FIFA13.
    Dupa cum stiti, cei care au participat, Spike a cerut ajutorul pentru organizarea ultimei editii datorita lipsei timpului necesar administrarii competitiei. Totusi este debusolant si pentru perticipanti cand trebuie sa interactioneze cu mai multi organizatori pentru aceeasi competitie(cam cum este la Dinamo cu mai multi actionari ).

    Eu sper sa existe ambele(sau mai multe) campionate pentru ca jucatori de FIFA sa poata alege.(chiar sa participe la toate... )

  4. #4 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Seryaph - Voi sista campionatul organizat de mine atat timp cat vor dura cele organizate de tine, in conditiile in care te vei tine de ele si vor merge intr-un ritm cat de cat alert (sa nu fie un meci la o saptamana, dar pana la urma faci cum vrei tu,sa nu intelegi ca te conditionez sau doamne fereste altceva). Sper sa ai in organizare macar jumatate din longevitatea mea. Iti urez multa bafta pe aceasta cale si daca ai nevoie de ajutor sa imi spui. Am 2 intrebari: 1. cate zile vom avea la dispozitie pentru a juca o etapa? 2. Crezi ca e o idee buna sa renuntam la telefon in conditiile in care f putini stam pe el din motive de job, facultate etc?

    gvingi76 - eu am zis de la inceput ca nu ma intereseaza cine imi continua munca, gratis sau pe bani atat timp cat o face cineva. nu putem acuza pe unul dintre cei vechi ca nu s-a bagat la organizare, pentru ca fiecare e cu timpul si prioritatile lui, optiune care dpmdv trebuie respectata chiar daca nu prea se obisnuieste pe aici.

    DanTe23- aberant e ca la cati useri sunt pe forumul asta care stiu sa dea din gura, nu exista nici o competitie care sa se compare macar cu a mea (nu vorbesc de rivalizat ca pana acolo e cale lunga), indiferent ca vorbim de fifa sau alte jocuri. rau de gura cum sunt eu, am creat un campionat pe care nu il mai regasesc la noi in tara decat la nivel de pgl unde totul e pe bani si chiar daca ai sansa sa castigi ceva sumele sunt mult mai mari de 10 lei la inscriere. e foarte usor sa vii cu propuneri atat timp cat doar iti plimbi degetele pe tastura iar munca il vizeaza pe altul. De cate ori am rugat sa ma contrazica cineva prin fapte s-a dat la fund sau a continuat sa faca ce stia el mai bine: sa abereze pe forum. Noroc ca mai exista oameni ca Monky, gvingi76 sau Seryaph (sa speram ca nu o sa dezamageasca) care vorbesc prin fapte.

  5. #5 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Re: Campionat ConsoleGames Fifa Club

    Era o părere nu trebuia sa iei foc, nu te-am atacat, doar am spus ca mi se pare aberant sa ceri bani ca sa organizezi ceva doar pt distracţie...Incearca pe viitor sa accepti si alte pareri

  6. #6 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Era o părere nu trebuia sa iei foc, nu te-am atacat, doar am spus ca mi se pare aberant sa ceri bani ca sa organizezi ceva doar pt distracţie...Incearca pe viitor sa accepti si alte pareri
    daca ti se pare aberant, de ce nu faci tu moca campionat pentru distractie pentru jocul care il vrei tu, de anvergura competitiei create de mine? pornind de la rationamentul tau, ar fi lucrul logic pe care sa il faci, ca sa poti sa ai dreptul la o opinie.

  7. #7 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Ma voi ocupa de campionat aproape zilnic. Am un serviciu ce imi permite alocarea a cel putin 4 ori zilnic forumului, campionatului, cel putin in prezent. Nu stiu ce-mi rezerva viitorul. In orice caz voi anunta din timp daca nu ma voi mai putea ocupa de campionat si voi preda stafeta oricui doreste sa urmeze la organizare, voi pune la dispozitie site-ul, baza de date etc. daca va fii cazul.

    1. Pentru primul sezon am ales un sistem fara conditionarea etapelor. In functie de cati useri se inscriu vom alege impreuna o perioada in care sa se dispute meciurile, fiecare user in parte isi joaca etapele asa cum poate, ia legatura cu ceilalti si stabilesc de comun acord o data cand se va juca meciul. Cel putin asa va fii in primul sezon. Vedem cum merg lucrurile si daca lumea nu se tine de treaba, in sezonul 2 vom conditiona etapele.

    2. Consider ca numerele de telefon sunt un lucru care pana la urma ramane la atitudinea userilor daca sunt de acord sa le utilizeze ca metoda de contact.
    In momentul in care se termina inscrieriile voi pune la dispozitia userilor inscrisi in campionat, prin e-mail personal, lista cu metodele de contact a celorlalti participanti, inclusiv nr de tel, unde este cazul.

  8. #8 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Re: Campionat ConsoleGames Fifa Club

    Quote Originally Posted by Spike View Post
    daca ti se pare aberant, de ce nu faci tu moca campionat pentru distractie pentru jocul care il brei tu, de anvergura competitiei create de mine. pornind de la rationamentul tau, ar fi lucrul logic pe care sa il faci, ca sa poti sa ai dreptul la o opinie.
    Foloseşte tonul asta in alta parte te rog, repet, nu era un atac la persoana. Daca esti cu capsa pusa din alte motive pot sa inteleg, dar atata timp cat suntem pe un forum am tot dreptul sa spun pe un ton civilizat ce imi place si ce nu. Cand am avut timp de altceva am postat stiri pe acest forum, cand nu am mai avut timp sau chef din anumite motive, m-am oprit. Aici pe forum in afara de aria bazar nu credeam ca se fac "afaceri". E normal sa ceri bani pt o munca dar la fel de normal e sa am consideraţiile mele. Bafta in continuare si felicitari pt munca patriotică depusa in ultimii ani.
    PS nu sunt ironic cu ultima afirmaţie, am vazut ca esti suparat si sper sa nu interpretezi aiurea ce am spus, sunt satul de paranoici

  9. #9 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Okey baieti, haideti sa revenim la subiectul in cauza. Mai aveti si alte intrebari legate de organizarea campionatului? Common, don't be shy
    BTW: Puteti sa va inscrieti daca aveti jocul pana pe data de 10 octombrie cand incepe campionatul.

  10. #10 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    dafuq.. nu stiu ce o sa iasa, dar in fine. de ce sa inceapa campionatul abia in 10 octombrie?

    am trimis si eu mail ca sa ma inscriu... banuiesc ca asa se procedeaza.

  11. #11 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Ca sa ne strangem suficienti, multi au dat comanda in afara si le ajunge jocul mai tarziu. Pt inscriere te rog sa folosesti exemplul de pe pagina Console Games Fifa Club: Inscrieri CGFifaClub Sezonul I

  12. #12 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Ca sa ne strangem suficienti sunt de parere sa schimbi regula folosirii echipelor. Este fair ca tu sa joci cu Barca tot sezonul iar gvingi76 cu Twente? ( el oricum are un mod mai deosebit de a alege echipele).

  13. #13 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Okey, cum propui sa facem regula echipelor? Sunt deschis la idei. Tine cont ca n-am zis ca nu pot exista doi utilizatori cu aceiasi echipa. Din partea mea poate toata lumea sa joace cu barcelona. Eu unul chiar ma oftic ca au o ekipa atat de buna si nu pot sa joc cu ea ca toata lumea spune ca e cea mai buna. Sunt fan Barcelona de cand eram mic, de pe vremea cand jucau Kluivert, Saviola, Overmars, era Rustu in poarta. Dar sa revenim ontopic.
    Propuneri pentru selectarea echipelor?

  14. #14 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    ca sa fie echilibru intre echipe, singura solutie ar fi cu urne valorice ca in campionatul precedent. altfel nu ai cum sa impaci pe toata lumea.

  15. #15 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by Seryaph View Post
    Propuneri pentru selectarea echipelor?
    Inspira-te din regulamentul lui Spike. Grupe valorice la echipe si posibilitatea ca gazda sa-si aleaga orice echipa. Dupa atatia ani si sezoane, crede-ma ca e cea mai buna solutie. Dar sa nu fie reglementarea aia cu minim 4 jocuri pe echipa.
    Asta cu echipa unica este cea mai idioata idee.

  16. #16 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Okey, atunci, daca toata lumea este de acord, asa vom face. Numai ca, spre deosebire de campionatul trecut, propun ca de data asta, fiecare sa-si aleaga de la inceput cate o echipa din fiecare urna cu care sa joace tot sezonul in functie de adversar (gazda decide tipul echipelor cu care se va juca in meciul respectiv). In primul sezon pot fi mai multi useri cu aceleasi echipe, urmand ca din sezonul 2, userii care au punctaj mai bun sa-si pastreze echipele sau sa-si aleaga ce echipe vor, ceilalti useri cu punctaje mai mici sau noi veniti fiind nevoiti sa-si aleaga echipe fara stapan, in ordine. Cum suna?

  17. #17 SP
    Banned Venom's Avatar
    N-ai inteles nimic.

  18. #18 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Rau. Fiecare sa isi aleaga ce echipa vrea, in fiecare meci, atata timp cat echipa respectiva face parte din aceeasi urna valorica cu a adversarului.

  19. #19 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Bun, toata lumea de acord? Gazda decide urna din care vor face parte echipele meciului, in rest fiecare joaca cu ce echipa vrea. Happy now?
    BTW Venom... nu citisem ce ai scris tu cand am postat, putina intelegere si respect te rog, este mai greu la inceput de drum.

    ---------- Post added 24-09-2012 at 10:23 PM ----------

    Am modificat regulamentul, componenta si modelul de inscriere. Am scos practic alegerea unei singure echipe, iar regulamentul a fost modificat astfel:
    2. Alegerea echipelor

    2.1) Se va juca doar cu echipe de club, fara nationale sau echipe custom.
    2.2) Gazda decide urna valorica din care vor face parte echipele care disputa meciul.
    2.3) Fiecare joaca cu ce echipa doreste, atata timp cat echipa vizitatorului face parte din aceiasi urna valorica cu echipa gazda.
    2.4) Gazda este obligata sa-si anunte din timp adversarul urna din care vor face parte echipele pentru ca vizitatorul sa-si poata pregati echipa.


    Punctul 2.4) l-am pus in cazul in care o gazda decide sa joace cu cea mai slaba echipa din joc, iar vizitatorul nu cunoaste echipele din urna respectiva

  20. #20 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Punctul 3.9 cred ca ar putea fi schimbat. Meciurile trebuie jucate in aceeasi zi fara pauza intre ele, sau cel mult o pauza de 5 min de relaxare!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 60 1 2 3 11 51 ... LastLast

Similar Threads

  1. Campionat fifa 13 ps3 By Phander in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 1 Last Post: 13-05-2013, 19:13
  2. Campionat Fifa 13 By Phander in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 0 Last Post: 05-12-2012, 18:00
  3. Campionat FIFA 11 By selea in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 11 Last Post: 23-12-2010, 21:51
  4. ConsoleGames.ro - Campionat FIFA 10 By AndRewqp in forum Hot Story
    Replies: 539 Last Post: 18-01-2010, 18:25
  5. Fifa 2009 - campionat By AndRewqp in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 196 Last Post: 15-08-2009, 18:31

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts