Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 265

Thread: Google Stadia

  1. #21 SP
    Junior Member MareleVlad's Avatar
    Sunt de acord. Daca nici Google nu are resurse sa coboare input lag-ul sub 100ms, atunci inseamna ca nimeni nu poate.

    Iar 100ms tot este mult. Ca sa nu mai zic de 166ms cum e acum.

    Tinand cont ca va avea suport cross platform, atunci cei cu console dedicate tot timpul o sa "dea in minge" inaintea ta, tot timpul o sa "dea cu sabia" inaintea ta.

    De exemplu, eu ma joc Rocket League. Daca dezactivez game mode la televizor si am input lag de 100ms, deja sar pe langa minge . Hai sa ne imaginam cum va fi de la 150ms in sus...

    Oricum, este clar ca directia in care o ia tehnologia este una bazata pe abonamente si subscriptii. Dupa mine, este o directie incredibil de proasta. Se pare ca tinta tuturor companiilor este sa faca sa dispara jocurile fizice cu protectie pe disc. Iar aparitia unui sistem de video game streaming de succes va facilita acest lucru. De ce sa cumperi un joc SH la un sfert din pret de pe OLX, joc care e deja platit la producator si nu mai este folosit, cand poti sa fii obligat sa cumperi un nou joc de la producator sub forma digitala, la pret full. Defapt asta e problema. Lacomia lor. Iar aceeasi problema se pune si la console. De ce sa cumperi o consola SH de pe net, cand poti sa iti faci un abonament de game streaming la producator, game streaming care va fi procesat de catre ei pe un hardware platit de altii inaintea ta. Cu alte cuvinte, decat sa iti dea tie posibilitatea de a revinde produsul pe care l-ai cumparat, mai bine nu ti-l dau deloc. Mai bine "revand" ei hardware-ul si soft-ul de o mie de ori. Money money money. Si tu ramai cu nimic. Doar cu amintirile Si poate cu o factura pe mail. Tot "digitala" si aia.

    Hai sa o spunem pe romaneste:
    Atata timp cat nu ai fizic un disc, o consola, tu defapt nu detii acel joc sau consola. Totul este un "miraj". Au inchis serverele si pa pa.
    Exact cum zice si Matthew McConaughey mai jos:


    In fine. Vom vedea ce va fi...

  2. #22 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Cum spunea si @Monky, sunt convins ca oamenii au testat si ras-testat treaba asta, nu au venit sa se flexeze aiurea in fata plebilor ca sa para ei niste revolutionari. Se poate sa fie un fail, se poate sa fie bun. Imi mentin parerea ca o sa fie cel mai bun serviciu de profilul acesta. Vom vedea exact anul asta, daca suntem si noi prin "most of Europe".

    Pe acelasi principiu, daca Gaben inchide robinetul si pleaca in munti, nu mai are nimeni niciun joc pe Steam, ca majoritatea gamerilor pe PC nu mai cumpara discuri fizice. Asa ca nu vad de ce sa vorbesti despre drobul de sare, daca se intampla, daca face, daca drege. Tu nu platesti un joc aici, ci accesul la platforma, care se poate sa iti ofere un catalog ofertant. Nu cred ca Ubisoft si alde id Software ar fi cretini sa se asocieze cu Google (chiar si pentru o poala de bani) daca ei nu ar fi vazut cu ochii lor ce se poate face cu platforma asta in conditii optime.

  3. #23 SP
    Junior Member MareleVlad's Avatar
    Asa e. Google sunt cei mai buni. Ar trebui sa fie cea mai buna varianta a tehnologiei.

    Vom vedea si la ce pret vor scoate abonamentul. Tind sa cred ca va fi mai scump decat GamePass-ul de la Xbox One, tinand cont ca va trebui sa isi acopere si costurile mai mari cu data center-urile. Macar aici platesti abonamentul, nu "jocul". Ai dreptate.

    Sper totusi sa nu dispara consolele de pe piata din cauza asta... Ramane sa vedem ce va fi.

  4. #24 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Eu zic sa nu ne panicam. Orice inovatie si inventie de-a lungul timpului a fost privita cu scepticism. Daca o sa dispara consolele ? Probabil. Dar daca va fi asa cu siguranta aproape nimeni nu le va simti lipsa. Si cine le-o va simti vor gasi alte aparate sa le bucure nostalgia. Fie originale fie refabricate. Cati simt lipsa pic-upului, casetofonului, magnetofonului, dvd-playerului, dvd- rom la laptop, monitor crt, flopy-diskului, aparat foto cu film, cd-playerului etc. Daca expereinta noua de gaming va fi mult superioara nu o sa regrete nimeni consolele...si cine e nostalgic va gasi metode sa le regaseasca. Si faptul ca vom plati abonament, alta panica. Cand televiziunea era transmisa prin aer cu antene pe bloc parea o prostie sa platesti abonament pt asa ceva. Acuma a disparut transmisia analogica, toti platim abonamente cablu/net, dar nu se plange nimeni ca era minunat sa te cateri pe casa sa reglezi antena ca sa scapi de purici, desi initial investeai doar in antena . Oricum, atata timp cat va exista cerere pt un produs el se va fabrica. La momentul asta eu imi doresc sa ramana consolele fizice in formatul actual...dar nu ma panichez daca vor disparea. Pt ca daca va fi asa nu cred ca le voi simti lipsa.

  5. #25 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt curios daca la fel de inchisi si limitati in gandire ati fost si cand s-a trecut la streaming de muzica sau de filme.

    Eu, recunosc, am fost total impotriva stream-ului de filme si am facut abonament Netflix cand a ramas sotia insarcinata, doar ca sa aibe ea la ce sa se uite.
    Si am ajuns sa prefer sa ma uit pe Netflix decat sa stau sa iau un disc sau sa downloadez un film. Iar diferenta, mai ales vazut de pe canapea de la 2-3m, este insesizabila 99% din timp.

    Sunt foarte sigur ca google nu scoate daca nu considera ca este ok, dar cu siguranta nu aveau aceasta prezentare daca nu erau 100% ca produsul este aproape gata si ca indeplineste criteriile lor.

    Eu sunt curios, in schimb, daca va jucati pe console, fiind un forum de console. Pentru ca eu ma joc exclusiv pe console si nu tin TV-ul in gamemode si ma bucur in prostia mea, de jocuri, inclusiv de RDR2 (care mi s-a parut o capodopera - jocul generatiei).

    Eu cred ca voi nu realizati, dar asa cum acum spunem ca exista moment in timp pre si post iPhone, pentru telefoanele mobile, asa vom spune si in 5-10 ani de pre si post Stadia pentru jocuri/console.

    Tineti cont ca asta este directie spre care se indreapta cu totii, iar urmatoarea generatie (asta de iese in 2020) o sa fie ultima cu console asa cum le stim acum (nu ma refer la Nintendo, desi si ei vor avea un serviciu asemanator) dar care va merge in paralel cu servicii de genul Stadia sau cel de la Xbox, GeForce, samd. Si o sa vedeti ca o sa mearga foarte bine si o sa fie mega practic sa continui un joc AAA gen God of War/Uncharted/whatever, in momentul in care trebuie sa pleci de la TV.
    Sau chiar si in momentele cand mergi in vizita la cineva si stii ca ai un joc fain care ar merge bine in 2 sau 4 sau cati sunteti acolo si atunci pornesti TV-u sau un PC cu broser si va jucati.

    Si totusi, nu uitati. Primul joc anuntat oficial pentru Stadia este noul Doom. Un joc unde fiecare milisecunda conteaza. Iar daca Google si id Softare care stiu cu ce se mananca, sunt multumiti de cum a iesit, inseamna ca o sa fie bine.

  6. #26 SP
    Junior Member Vulpine's Avatar
    Da, streamingul de jocuri (dacă vor reuși să treacă peste sughițurile tehnologice) are avantajele lui, în special pentru marea masă de utilizatori, pentru care confortul și ușurința de utilizare primează. Totuși, după cum s-a spus și mai sus, cea mai mare pierdere, dacă se trece la un model predominant bazat pe streaming, este imposibilitatea arhivării jocurilor. Oricând producătorii vor putea să scoată definitiv un joc din ofertă sau să îi aducă modificări ireversibile. Da, asta se poate face și acum pe Steam și pe alte platforme - dar dacă vrei neapărat să joci o versiune veche a unui joc, poți oricând să descarci o copie piratată mai demult. Cu alte cuvinte, dacă Gaben închide robinetul, nu e chiar așa dramatic - sunt tone de locuri de unde pot fi descărcate jocurile. Este infinit mai ușor să arhivezi o copie a unui joc cu drm-urile actuale decât unul aflat la mama dracu' pe serverul unei firme.

    Nu mi se pare o comparație corectă cu streamingul de muzică sau filme. Acestea pot oricând fi ripuite (așa în forma lor mai slabă calitativ față de copiile de pe cd/bluray) și arhivate, în caz că producătorului i se scoală să le scoată de pe platformă. Jocurile ciuciu. În cel mai bun caz rămâi cu niște let's play-uri pe youtube dacă vrei să îți amintești cum era.

    Până la urmă comoditatea își va spune cuvântul. Dacă se va putea face streaming la calitate acceptabilă, majorității nu-i va păsa de jocurile care ar putea să dispară peste ani.

  7. #27 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si totusi, nu uitati. Primul joc anuntat oficial pentru Stadia este noul Doom. Un joc unde fiecare milisecunda conteaza. Iar daca Google si id Softare care stiu cu ce se mananca, sunt multumiti de cum a iesit, inseamna ca o sa fie bine.
    Am jucat un demo la Doom 2016 prin Geforce Now. De două ori. Nu mi-a venit să cred că nu joc pe consolă.

    Buba cu serviciile de genul ăsta, cel puţin în cazul GFN, e că trebuie să deţii şi jocul (adică să-l cumperi), şi să plăteşti şi abonamentul la Nvidia, care, din câte se vehiculează, nu e deloc ieftin. Cu Stadia cum e, plăteşti doar abonament, iar toate jocurile sunt incluse ?

  8. #28 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Perfect de acord cu ce zici mai sus. Dezavantaje sunt peste tot si in orice. Intradevar mai iti vine dorul sa rejoci jocuri care ti-au placut enorm candva. Dar trece repede . Recent am cumparat de pe ps store Resident Evil 4, care mi s-a parut genial in trecut cand l-am jucat. De dorul de a-l rejuca l-am luat la oferta. Am jucat fix primul nivel. Mi se pare total invechit, pur si simplu nu am mai avut rabdarea sa il joc, avand timpul limitat si alternative moderne o gramada. Totusi...e bine sa ai alternativa sa il rejoci. Crezi ca tehnologia nu va evolua astfel incat jocuri care acum merg doar pe serverele lor peste ani buni sa mearga poate direct pe hardwaerul integrat in televizor/telefon? Eu zic ca daca vor putea vinde si in format digital jocuri vechi le vor vinde, nu le vor sterge pt totdeuna de pe servere. Si o sa le poti descarca si juca offline.

  9. #29 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Chiar vorbeam cu fratele meu zilele trecute si el foloseste Parsec dar mai exista si Shadow.tech care este asemanator.

    Sunt 2 servicii separate cu costuri diferite, dar ambele functioneaza in acelasi fel.
    Iti inchiriezi la ei in datacenter un virtual machine - doar ca e literally un gaming pc, la care ai acces tu cum vrei - are windows, instalezi ce vrei acolo, fix ca si cum ar fi pc-ul tau si au aplicatie de Windows, Mac, Android si iOS.
    Deschizi aplicatia, pornesti your machine si apoi acolo instalezi ce jocuri ai tu ale tale - te loghezi in Steam/Origin/whatever si instalezi tot ce vrei.

    Schemele de plata sunt diferite, dar Parsec spre exemplu are cost per ora, cea mai ieftina varianta e de 0.5 euro pe ora, deci 1 euro la 2h, peste care se adauga si storage - care e de tip monthly subscription - 7 eur/luna pt 100GB sau 10 eur/luna pt 250GB.
    Deci aici ar fi avantajul ca ai doar costul pt storage, in rest e literally on demand, daca vrei sa te joci o ora cat esti pe drum sau nu stiu unde plecat, platesti pt o ora si gata.

    Iar la Shadow e cost fix de ~38 eur/luna si ai un gaming PC al tau, inchiriat (fizic) intr-un datacenter si cred ca unlimited storage (nu stiu exact).

    Din ce am vazut pe youtube sunt foarte multi care folosesc Shadow asta.

    Ambele servicii au aparut in toamna 2018, cam atunci cand au inceput si Google testarile cu AC Odyssey. Probabil s-a facut ceva breakthrough pe partea de streaming.

    Ideea e ca Parsec, pe care l-a folosit/il foloseste (si am vz filmari facute de el) este absolut incredibil. Pe PC literally nu poti sa faci diferenta intre local play si video streaming, doar daca stai neaparat sa verifici il observi.
    Iar pe telefon, testat pe 4G (deci nu wi-fi) merge exceptional si arata perfect. A incercat Anthem si Division 1 si a fost impresionat. Doar la textul mic sunt mici probleme. (am atasat niste print screens facute de el pe telefon - Pixel 2)

    Se poate controla din touch sau cu controller legat la telefon, iar daca esti pe PC/Mac cu tastatura si mouse.

    Iar asta e acum, cu datacenter in anumite tari (el a fost legat in Germania) si totul era instant. As ca daca (si sigur) Google va folosi servere din Romania (si Microsoft la fel), nu ar trebui sa avem niciun fel de problema din punctul asta de vedere.
    Attached Images Attached Images f345cc79-6ff4-4268-b494-457757d54a3c.jpg e5f2e326-ad64-4a7e-88a7-5497aff04188.jpg a7a134cc-edbe-4bdc-b272-64fa42ca9edd.jpg 532de2d9-a098-4cec-93a0-607c3b10ebfe.jpg

  10. #30 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Consolele le vad afectate de un astfel de serviciu. Iar peste cativa ani cand piata se va regla vor fi 3-4 servicii principale de streaming care se vor lupta sa iti ia banii. PS vor avea mereu cartea castigatoare si anume "Exclusives" . Piata de PC-uri nu cred ca va fi afectata . Cei ce isi doresc sa joace joculul la ultra cu mods, config/ini files ,mouse+kb, or sa ramana, ca mine, tot cu magaoaia full tower sub/pe birou, cu mai stiu eu ce I9 si RTX cu Rgb-uri si alte alea . Eu unul ma vad folosind serviciul asta pe un ultrabook/tableta la munca sau in calatorii . Asta doar daca in momentul in care voi face wi-fi sharing de pe telefon ,experienta de gameplay pe dispozitiv sa fie una decenta .

  11. #31 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai consolele nu vor fi afectate deloc de asa ceva. Ele se vor transforma in asa ceva. Iar cu serviciile principale, deja fiecare din producatori dezvolta un astfel de serviciu si da, ca si pana acum, diferenta va fi facuta de jocurile exclusive.

    Faza e ca usor-usor, jocurile exclusive vor fi doar cele facute de studiourile proprii, nu si de cele 3rd party care totusi aleg sa mearga doar intr-un singur loc.

    Vezi mai nou exemplu cu Quantic Dream si trecerea pe PC a Heavy Rain, Beyond Two Souls si Detroit: Become Human. Si cu siguranta vor urma si altii.

    Sunt curios, insa, de ce ai alege totusi in 5 ani, sa investesti 'jdemii de euro pe un PC mega potent, care devine obsolete in 3-4 ani, daca vrei sa continui cu acelasi nivel de calitate in 8K sau ce o fi atunci, cand poti sa dai un abonament lunar, pentru streaming in 8K, fara sa vezi diferenta de compresie sau delay, iar constant acolo sa se faca upgrade hardware astfel incat sa nu simti nevoia sa investesti in alte componente fizice.

    Iar toate astea, sa le poti folosi si la birou si pe canapea si pe buda, in tren, whatever.

    Inteleg partea de modare a unui joc, poate chiar si cheating daca esti genul, dar oamenii aia cred ca sunt un procent foarte mic.

    Si faza tare e ca le poti avea pe toate in acelasi loc.

    Vrei exclusive sony? Bagi un abonament de o luna sau cum o fi, joci exclusivul respectiv si gata. Vrei exclusive Nintendo, bagi abonament la ei si joci jocul respectiv. And so on. Iar totul faci din acelasi loc, de pe acelasi PC sau TV sau tableta, fara sa fii restrans de hardware-ul lor fizic.

  12. #32 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Toata povestea asta e faina, si sper si realizabila. Si dupa succesul avut de Movie&Music streaming, da, cred ca viitorul este Game Streaming. Ai si avantaje in toata povestea asta:
    - nu esti legat de un hardware (consola, telefon, tableta, laptop, power-pc)
    - net-ul este garla si destul de rapid, la ora asta majoritatea tarilor si a oamenilor dispun de abonamente 4G LTE cu trafic spre nelimitat, 5G este la usa, la fel si Wifi 6
    - deja subscriptiile au devenit obisnuinta in cotidian, fie ca vorbim de Netflix, HBO Go, Spotify, Tidal...etc...
    - oamenii nu mai doresc sa astepte sa intaleze, updateze, vor continut instant ca si acces
    - toti ii facem retarzi pe cei care cumpara Fifa Coins, Fortnite vBucks, Candy Crush in game content, diverse iteme ....etc, si cu toate acestea oamenii aia aduc anual miliarde de $ profit companiilor, deci clar marii producatori spre asa ceva tind sa doreasca
    - Google, Microsoft, EA, nVidia si alti giganti au la ora actuala miliarde de $ de investit, au mirosit dorinta oamenilor spre instant game on the go/ on every device, si clar au inceput sa bage banii, au deschis studiouri, au facut parteneriate cu AMD pentru hardware, au investit in servere, etc, indiferent ca nu ne convine unora, cativa ani de acum incolo asta e trendul
    - nu toti vor sa dea intre 300$ (consola) si 2.000$ (gaming PC) pe un device pe care sa te joci. Unii vor doar sa se aboneze cu 20$/luna si sa se joace pe: telefon, TV, Chromecast, tableta, low end laptop
    - nu toti vor colectii, multi vor sa joace day one Division, Destiny, Fifa, etc....pana se satura dupa care trec la next game si nu se mai intorc la el
    - nu uitati, astia se adreseaza segmentului de casual gamers, segment majoritar de unde scot bani multi. Pentru high end gamers tot timpul vor produce hardware dedicat!!!

  13. #33 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

    Sunt curios, insa, de ce ai alege totusi in 5 ani, sa investesti 'jdemii de euro pe un PC mega potent, care devine obsolete in 3-4 ani, daca vrei sa continui cu acelasi nivel de calitate in 8K sau ce o fi atunci, cand poti sa dai un abonament lunar, pentru streaming in 8K, fara sa vezi diferenta de compresie sau delay, iar constant acolo sa se faca upgrade hardware astfel incat sa nu simti nevoia sa investesti in alte componente fizice.

    Iar toate astea, sa le poti folosi si la birou si pe canapea si pe buda, in tren, whatever.
    E ok ce zici , comoditatea va castiga mai devreme sau mai tarziu . Cred totusi ca ma incadrez in procentul ala mic , unul ca mine va simti mereu nevoia sa se intoarca la Quake-2(care apropo suporta ray tracing ), RTS-urile old school si Mame32 .Alt lucru , nu vad cum ai putea juca competitive games pe astfel de servicii dar ...ramane de vazut.

  14. #34 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    As fi curios sa vad cum se descurca cei pe care nu-i deranjează input lag-ul si chiar joaca fara game mode activat pe TV cu sistemul de parry din Sekiro sau alte jocuri in care trebuie sa reacționezi foarte rapid. Este posibil ca dupa o vreme de jucat asa sa te obișnuiești cu lag-ul si sa nu afecteze? Ma refer cumva dupa un timp creierul ia automat in calcul acel lag cand reacționează? Mie mi se pare extrem de enervant sa observ delay-ul dintre controller si display cand opresc game mode.

  15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    bicky1310: depinde si de TV. Nu la toate Game Mode-ul face minuni. Eu de exp. la al meu nu am vazut/simtit o diferenta prea mare intre Game Mode si Standard, insa diferenta de calitate a imaginii era imensa... prin urmare am preferat sa nu mai activez Game Mode-ul.

    Anyway, arunca o privire si aici, poate te ajuta: https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/input-lag

    P.S. Poti sa stai out of Game Mode si sa dezactivezi linistit procesarile (care oricum mai mult strica - gen Motionflow, Clear Motion, Auto Motion si alte d-astea).

  16. #36 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    As fi curios sa vad cum se descurca cei pe care nu-i deranjează input lag-ul si chiar joaca fara game mode activat pe TV cu sistemul de parry din Sekiro sau alte jocuri in care trebuie sa reacționezi foarte rapid. Este posibil ca dupa o vreme de jucat asa sa te obișnuiești cu lag-ul si sa nu afecteze? Ma refer cumva dupa un timp creierul ia automat in calcul acel lag cand reacționează? Mie mi se pare extrem de enervant sa observ delay-ul dintre controller si display cand opresc game mode.
    Eu nu am jucat si cred ca nu voi juca niciodata cu Game Mode activat. Also nu am observat/ simtit vreodata diferenta intre 30 fps si 60 fps

    ---------- Post added 22-03-2019 at 10:02 ----------

    Cand aud ca exista oameni care vad/simt diferenta intre hertii sau milisecundele unui panel de tv incep sa cred ca super oamenii exista printre noi...

  17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    djleo666: fiecare vede si percepe lucrurile diferit. Also, tine cont ca la unele TV-uri, cu toate procesarile active, devine crima si pedeapsa... unele cred ca sar si de 200ms. Pt. casual stuff, turn based stuff, funny stuff, nu e problema. Dar sa incerci sa joci ceva gen Sekiro/Dark Souls, e aproape imposibil. Mashing buttons, ca altceva nu iese...

  18. #38 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Eu nu am jucat si cred ca nu voi juca niciodata cu Game Mode activat. Also nu am observat/ simtit vreodata diferenta intre 30 fps si 60 fps

    ---------- Post added 22-03-2019 at 10:02 ----------

    Cand aud ca exista oameni care vad/simt diferenta intre hertii sau milisecundele unui panel de tv incep sa cred ca super oamenii exista printre noi...
    Nu sunt Superman si nici sotia nu e si totuși ambii simțim diferența dintre game mode on vs off chiar si in meniul consolei. Se vede cu ochiul liber ca meniul reacționează cu întârziere cu game mode activ. TV-ul este LG B7.
    De asemenea, pana nu au apărut jocurile astea pe Pro unde poți alege între framerate si rezolutie, la fel ziceam si eu de 30 vs 60. Primul in care am observat a fost God of War. Nici nu se compara fluiditatea combat-ului pe 50-60 fps cu cea de pe 30. Si nu ma refer doar vizual, se simte în controale, pana si doar când intorc camera am precizie mai mare .
    Ma gândesc ca la tine, din moment ce nu ai game mode activat, e posibil sa fie ceva True Motion care creează frame-uri artificiale si face ca totul sa para ca e mai mult de 30fps, dar cu pretul input lag-ului. De aia nu observi diferența.

  19. #39 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    As fi curios sa vad cum se descurca cei pe care nu-i deranjează input lag-ul si chiar joaca fara game mode activat pe TV cu sistemul de parry din Sekiro sau alte jocuri in care trebuie sa reacționezi foarte rapid. Este posibil ca dupa o vreme de jucat asa sa te obișnuiești cu lag-ul si sa nu afecteze? Ma refer cumva dupa un timp creierul ia automat in calcul acel lag cand reacționează? Mie mi se pare extrem de enervant sa observ delay-ul dintre controller si display cand opresc game mode.
    Nu am jucat decat Bloodborne si The Surge, dar nu am avut nicio problema. Jucat pe PS4 normal (Bloodborne), pe un TV 4k cu HDR si fara nimic dezactivat din setari (deci clar nu e vorba de game mode) si totul a decurs perfect.

    De curiozitate, ai jucat RDR2? A fost singurul joc in care am observat un mic delay intre cand apesi butonul si cand porneste animatia, dar e ceva cu care te obisnuiesti imediat si in mod clar m-am obisnuit din prima ora.

    Si app de God of War, mie mi se pare mai nejucabil in framerate variabil (pentru ca nu are 60 fps constant) decat in 30fps. Dar nu am jucat decat putin la un prieten.

    In schimb, am vazut si eu diferentele la Gears of War 4 si The Surge pe Xbox One X, unde am ales sa le joc in 1080p cu 60fps pentru fluiditate, dar daca nu exista modul, sunt sigur ca puteam sa le joc linistit si in 4k cu 30fps.

  20. #40 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Lung dar interesant


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Similar Threads

  1. Vand Google Stadia (controller, chromecast 4k) By whisker in forum Bazar Diverse Console
    Replies: 2 Last Post: 30-03-2021, 19:28
  2. Vand Consola Google Stadia - Sigilata By whisker in forum Bazar Diverse Console
    Replies: 7 Last Post: 19-01-2021, 20:26
  3. Google stadia By Giogio in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 24-03-2019, 09:44
  4. Google Nexus 7 By calin_kalf in forum Android
    Replies: 37 Last Post: 08-02-2014, 17:18
  5. Google+ By Alexandru in forum Offtopic
    Replies: 11 Last Post: 08-09-2011, 07:48

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts