Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: ANNO 1777

  1. #1 SP
    Member donatelo's Avatar

    Wink ANNO 1777

    ANNO1777 este un joc online care simuleaza un sistem economic, politic si militar asemanator cu cel din lumea reala. Esti in postura unui cetatean din secolul XVII care lupta pe toate planurile pentru a avansa in ierarhia sociala. Iti poti deschide companii, poti deveni guvernant sau poti sa ridici un imperiu militar. Totul depinde numai de tine. Spre deosebire de alte jocuri de acest gen, banii virtuali din ANNO1777 pot fi schimbati in bani reali si invers. Cu alte cuvinte un succes financiar in lumea virtuala din joc devine un succes financiar si in lumea reala. ANNO1777 poate fi jucat direct dintr-un browser cum este Internet Explorer si nu necesita nici un download.

    V2 a jocului a fost lansata pe 5 martie, si deocamdata inregistrarile functioneaza pe baza unor invitatii trimise de jucatori activi din v1 (mai precis anno83ad). Este ceva nou in Romania si pe deasupra si GRATIS. Daca sunteti interesati, va stau la dispozitie cu invitatii, pe care le pot lansa pe mail.

    Se pot face bani frumosi, pornind de la 0. Trebuie sa muncesti exact ca intr-o economie reala (salariile companiilor din joc sunt foarte atractive), sunt o multime de bonusuri, loterii, iti poti deschide publicatii in care vei scrie articole zilnic. Suma minima de scos va fi de 10 Euro , si va fi disponibila la sfarsitul lunii aprilie.

    Sunt inregistrati pana acum peste 1000 de jucatori iar numarul este in crestere.
    Banii se scot prin Paypal.

    Accesul pe acest site se face pe baza de invitatie.
    ANNO1777 Home Page

  2. #2 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    La inceput credeam ca ai gresit si vroiai sa spui Anno 1404 lol.

  3. #3 SP
    Member donatelo's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    La inceput credeam ca ai gresit si vroiai sa spui Anno 1404 lol.
    Nu nu am gresit.

  4. #4 SP
    Junior Member ghuzghy's Avatar

    Invitatie

    daca doriti sa jucati anno 1777 puteti folosi invitatia: ANNO1777 Home Page

  5. #5 SP
    Junior Member iasmin20's Avatar

    Afla cum poti sa faci bani in anno prin cea mai simpla metoda


    Va prezint cea mai usoara metoda de a face bani. Voi detalia pe pasi pentru a intelege mai bine.

    1. Va ducetii la lupta, alegeti un jucatorul si atacati-l.
    2. Dupa ce l-ati batut mergeti la Piata sclavilor si vedeti pretul pietei
    3. Mergeti din nou la Lupta -> sclavii mei.
    4. Apasati butonul vinde iar pretul sa fie cel al pietei.

    OBSERVATIE: faceti acest lucru in cele 20 de minute in care va bateti. Daca Asteptati mai mult este posibil ca altcineva sa va atace sclavul si sa vi-l fure.


    EXEMPLU practic: am un sclav, ma duc la Piata sclavilor, ultimul pret este 0.10 AUR. Ma duc la Lupta-Sclavii mei petru a-l vinde. Pretul de vanzare o sa fie 0.09 AUR pentru a-l vinde cat mai repede ( in cele 20 de minute ). De obicei dureaza maxim 1 minut pana il cumpara cineva.
    Vindeti sclavi cu 0.09 cas a intre tot profitul la voi dak pretul pietei nu trece de 0.10Aur-0.15Aur


    Bafta tuturor !


    Va puteti deschide cont ANNO1777 de aici

  6. #6 SP
    Junior Member araaragot's Avatar
    In sfarsit si un site romanesc foarte complex un fel de Romanie online, sunt numai romani. ANNO1777 Home Page
    Toti cei care se inscriu folosind linkul de mai sus vor primi din partea mea cateva tutoriale pentru a putea incepe o afacere si a o dezvolta.
    Va voi timite pm la fiecare in parte, doar sa scrieti mai jos cei care v-ati inscris.
    Va urez multa bafta tuturor.
    Cateva hinturi de inceput: se scoate in euro, in banca sau in paypal.
    Investitile le puteti face cu ajutorul telefonului, contului bancar, cardului sau contului paypal.

    TUTORIAL incepatori

    Pentru incepatori cum obtinem primii bani din joc
    CUM FACEM BANI DIN ATACURI
    Suntem in prima zi de joc si nu stim cum sa facem bani, cea mai des folosita metoda sunt atacurile.
    Cum atacam ?
    Mergem la tab-ul LUPTA acolo ne vor aparea un sir de jucatori pe care ii putem ataca , click pe tab-ul "ATACA" . Felicitari tocmai ati cucerit primul vostru sclav , el va fi al vostru atata timp cat nu este atacat de alti jucatori (dispune de 20 minute imunitate din momentul in care l-ati cucerit) .La inceput nevoia de GOLD este mare deci toti sclavii pe care ii vom cuceri ii vom vinde.Mergem iar la tab-ul LUPTA sus avem tab-ul "SCLAVII MEI" aici ne apar toti sclavii pe care ii detinem click pe tab-ul vinde si introducem o suma mai mare de 0.01 care reprezinta impozitul catre stat deci pentru inceput ne orientam in functie de piata.Putem ataca odata la 20 minute asta inseamna 3 atacuri pe ora sau 30 de atacuri la 10 ore , presupunand ca vindem toti sclavii castigati ar insemna 30 sclavi x 0,03 aur = 0.9 aur iata cum se pot face aproape 1 aur ca incepator.
    Retineti ca la fiecare atac castigat mai primiti si un bonus de lupta in functie de puterea care o aveti. In caz ca nu stiti la ce pret sa vindeti sclavii vostri mergeti la tab-ul "PIATA SCLAVILOR" si acolo veti putea sa va faceti o idee.Acum ca aveti ceva banuti in buget trebuie sa ne gandim si la ridicarea puterii .
    Ce este puterea ?
    Puterea este pe departe cel mai important indicator. Puteti gasi valoarea ei in partea stanga-sus a fiecarei pagini . Pe baza ei sunt calculate atacul total, apararea totala, productivitatea si impozitele pe care le luati de la sclavi. Puterea creste la consumul anumitor produse si scade zilnic in functie de activitate. Vom enumera mai jos cateva din cele mai ieftine metode de ati creste puterea.Puterea creste cand consumam :
    MANCARE - de la 1 la 5 puncte putere in functie de calitate , poti manca o data la 6 ore. Pentru a manca mergi in pagina Bunuri si Servicii - Mancare
    ZIARE - De fiecare data cand citesti un articol pentru prima data, primesti un anumit numar de puncte in functie de calitatea articolelor. articolele au 5 grade de calitate si spre deosebire de alte produse isi dobandesc gradele in functie de voturile cititorilor. Poti citi un numar nelimitat de articole pe zi dar nu poti primi mai mult de 10 puncte putere / ZI in acest fel.Pe masura ce bugetul nostru se va mari putem incepe sa cumparam haine , chiar sticle de vin si chiar sa inchiriem o casa (in general ne va costa max.5 ron /zi si ne va da 5 puncte de putere)Am aflat cum facem bani din atacuri si cum ne mentinem puterea ridicata.
    CUM FACEM BANI DIN BONUSURI?
    Atentie toate aceste bonusuri sunt acordate in functie de putere, daca veti avea 10 putere veti incasa doar 10% din bonusuri
    Avem 4 tipuri de bonusuri in joc :
    Bonus Atac - 0.25 ron (il luati automat cand atacati )
    Sclavi Directi - 0.50 ron (trebuie colectat de la tab-ul "BONUSURI" , odata la 24h )
    Bonus Refereri - 0.50 ron (fiecare jucator care se inscrie prin invitatia voastra sau pe link-ul vostru devine sclavul vostru permanent veti incasa procent din toate incasarile lui si de asemenea odata pe zi puteti ridica acest bonus de la tab-ul 'BONUSURI" )
    Bonus Profil - 5 ron Daca ai profilul si 10 poze personale aprobate, primesti ZILNIC acest bonus, el trebuie incasat de la tab-ul "BONUSURI"
    Bonus Munca - 15 ron Dupa fiecare 5 zile muncite consecutiv, primesti acest bonus in functie de putere. Este de preferat sa ne angajam dupa ce am terminat cu atacurile pentru ca 8 ore nu vom mai putea face nimic.

  7. #7 SP
    Junior Member Marius995's Avatar
    Vand mai multe chestii in Anno la preturi bune, pentru detalii hiru_marius995. Mai precis vand casa si sclavi permanenti.

  8. #8 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Cate referral links ati bagat...

  9. #9 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Trebuie sa-si faca si oamenii cont pentru un post idiot...Oricum nu intra nici dracu' pe ele.

  10. #10 SP
    Junior Member Nutzukey's Avatar
    Si invitatia mea de joc .,dc o vrea careva ANNO1777 Home Page

  11. #11 SP
    Junior Member ghuzghy's Avatar
    Quote Originally Posted by ghuzghy View Post
    daca doriti sa jucati anno 1777 puteti folosi invitatia: ANNO1777 Home Page
    Nu mai este valabila invitatia de mai sus. Pentru inregistrare o puteti folosi pe aceasta

    ANNO1777 Home Page

  12. #12 SP
    Junior Member alexxyz's Avatar
    vad ca a trecut un an de la ultimu post...care mai e interesat de jocu asta online in care se pot scoate bani,eu am scos, poate sa intre sa se inregistreze,dupa linku meu,care ma ajuta doar daca sunteti activi si va tineti de joc. INREGISTRATI-VA AICI

  13. #13 SP
    Junior Member volwerine's Avatar
    M-am inscris si eu pana la urma in jocul Anno1777 si pare intersant, nu chiar usor, dar cu rabdare poti sa ajungi undeva.
    Ataci, esti atacat , lucrezi, vinzi sclavi, pentru toate astea esti platit cu bani direct sau prin bonusuri.
    Daca va place competitia, va place sa jucati va recomand acest joc, in plus ve-ti fi platit pentru asta.
    Cei care doresc se pot INREGISTRA AICI.

  14. #14 SP
    Junior Member sly333's Avatar
    Eram in cautarea unui joc nou in care sa nu trebuiasca sa bag bani si am ajuns aici, mi-am facut cont si am inceput sa joc.
    Pot spune ca imi place jocul, e greu la inceput daca nu investesti, sunt jucatori care retrag sume bunicele din joc dar nu
    stiu cat au investit, seamana mult cu economia din viata reala. Jocul nu consuma mult timp si prea multa atentie, o lupta
    dureaza 20 minute, poti sa te uiti la un film in acest timp sau sa faci orice altceva prin casa iar daca nu esti pe joc nu
    pierzi nimic din ce ai acumulat. Pentru cei care au rabdare las si eu un link fara un astfel de link nu puteti sa va faceti cont.
    ANNO1777 Home Page

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Anno 2205 By tudyniuz in forum Jocuri PC
    Replies: 0 Last Post: 16-06-2015, 01:31
  2. Anno 1404: Venice anuntat By erik95 in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 25-11-2009, 20:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts