Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 16 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 303

Thread: Clubul PC Gaming

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Lightbulb Clubul PC Gaming

    Am realizat acum faptul ca totusi gamingul pe PC a primit prea putina atentie pe CG, si cred ca e pacat. Nu de altceva, dar imi place sa cred ca noi ca si consolisti nu suntem la fel de hateri cum sunt cei de prin alte forumuri (unde consolele sunt un fel de paria). Eu am incercat sa deschid threaduri pentru jocurile importante de PC... si mi-am dat seama acum ca nu exista un thread major, asa cum avem pe Console Club. Prin urmare, here it is! Discutati aici despre orice legat de gamingul de console si care nu isi are locul in threadurile dedicate.

    O sa incep eu cu un mic trailer legat de Homeworld Remastered Collection, unde este aratat ce poate engine-ul in 4K. Enjoy!

    Attached Images Attached Images 3d_pc_gaming.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Astia cred ca fac misto... GTA V de PC e iarasi delayed: The PC version of 'Grand Theft Auto V' is delayed... again. Trebuia sa iasa pe 27 Ianuarie 2015... s-a amanat pentru 24 Martie. Acum din nou se amana pentru 14 Aprilie... Sorry

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca se supara nimeni cand amana Rockstar un joc. Mai bine asa decat ca Ubisoft

    Nu uita ca si varianta de PS3/X360 a fost amanata juma' de an, iar de Heist-uri nu mai zic. Macar stim ca iese ceva exceptional.

  4. #4 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pare interesant joculetul asta, sper sa primeasca banii necesari: https://www.indiegogo.com/projects/t...-glory-phase-3


  5. #5 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Nu stiu cat de multi stiu de acest feature dar ... Steam are built in un feature gen remote play de pe ps4 ( care spre deosebire chiar merge si nu cade conexiunea la fiecare 2 min ) .

    Hostul trebuie sa fie neaparat Windows iar ca si client te poti conecta cu orice laptop , desktop , tableta cu orice ( Linux , OS X , Windows etc ) , doar Steam sa aiba si poti face stream la absolut orice joc.


    Pretty cool if you ask me , azi m-am jucat pe terasa 3h de Skyrim pe macbook cu un controller wireless de PS4 ( suport nativ deci fara batai de cap ! ) facand streaming de pe desktopul din casa.
    Si asta la 1080p 60 fps stabil dar am router AC si desktopul e conectat prin cablu , pe routerele N pentru ceva stabil ar trebui sa scadeti rezolutia pe la 900p 720p.

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, se pare ca nVidia mai face un pas si in cadrul GDC 2015 dezvaluie noua placa video: TITAN X. Nu prea se stiu multe despre placa, in afara faptului ca va fi pe arhitectura Maxwell, ca va avea 8 miliarde de tranzistori (fata de 7.1 pe TITAN Black), 12GB RAM... si va fi optimizata pentru VR & stuff like that (in colaborare cu Oculus Rift).

    Nici nu vreau sa ma gandesc la pret...

    Sursa: NVIDIA TITAN X GPU Powers "Thief in the Shadows" VR Experience | NVIDIA Blog
    Attached Images Attached Images nvidia_titanx.jpg

  7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca tot avem topicul asta, sa va povestesc ce-am patit pe PC chiar ieri:

    Am vorbit cu un prieten vechi sa jucam Left 4 Dead, GTA 4 si Battlefield 3 pe PC. Dupa vreo ora de Left 4 Dead, am zis ca schimbam si incercam un Battlefield. Pentru cine nu stie, Origin e infect. Dupa ce mi-a cerut vreo 5 parole si 27 de intrebari de securitate m-a lasat sa ma loghez. Dupa ce si-a facut si ceva update-uri cu 20kb/s am reusit sa dau play la Battlefield. Dar surpriza, m-a bagat in battlelog. De acolo insa nebunia, ca desi ne baga in Co-Op, mie nu imi aparea nici unde launcherul pentru joc. Absolut nimic. Dupa vreo 15 minute de incercari am google-it problema si se pare ca nu sunt singurul, unii nereusind sa mai joace de luni bune din cauza asta, chiar si dupa reinstalari ale Origin si ale jocului. Cu alte cuvinte, jocul nu il mai pot juca niciodata.

    Apoi am zis ca incercam GTA 4, care la vremea lui era fun in multiplayer pe PS3. Fugi de-aici, cum sa mearga? Deschid jocul si e in 640p. Schimb rezolutia, incerc sa dau totul la maxim si imi da eroare si ma scoate din joc. Mai incerc inca odata si nimic. Mai incerc inca o data, tot nimic. Zic ce pisici are? Da-i cu google. Surpriza, cu toate ca jocul e de pe Steam, are nevoie de un fix de pe net. Nu de pe steam. Chiar si pe forumul jocului de pe Steam scrie alb pe negru ca fara acel fix jocul nu merge. Am cautat fix-ul, l-am instalat, schimbat ceva parametrii in registrii, etc si pornesc jocul. A trebuit sa schimb si sa trec ca am 2GB la GPU, desi eu am mai mult, dar asta ca sa pot schimba rezolutia si alte alea. Intru in joc si schimb detaliile vizuale. Dau totul la maxim si ma scoate din joc. Pe google scrie ca nu merge din prima, wtf? Ok, intru de inca 3 ori pana reusesc sa dau totul la maxim si sa salvez setarile. Zic bun, asta e, ma bag la GTA. Dau new game, deschid telefonul in joc si dau sa intru in multiplayer. Desigur ca alta eroare, ca ii place. Nu am Windows Game Live. Trebuie sa fiu logat pe el, nu e indeajuns ca sunt logat pe Rockstar Social Club, trebuie si pe Windows.

    In momentul asta am zis ca imi bag picioarele si ma bag la GTA 5 pe PS4, dar am vrut sa-l fac sa mearga, ce naiba. Da-i cu google iar sa vad ce gasesc. Am downloadat vreo 10 chestii de mi-am virusat tot PC-ul, dar ce trebuie nu. In Windows 8.1 nu am preinstalata prostia asta, asa ca ajung pana la urma pe un site de torrente ca sa downloadez rahanul ala de Windows Game Live. Dupa ce il instalez ma loghez cu contul meu de Xbox, dar ca sa vezi, nu imi arata niciun joc instalat. Am dat vreo 3 restart-uri la PC ca poate apare jocul in lista din aplicatie, dar nimic. In joc imi cerea in continuare sa fiu logat pe Windows Game Live, desi aplicatia era deschisa si eram logat. Nu am gasit nimic pe google incat sa il fac sa mearga. Amicului meu i-a mers din prima avand ceva laptop cu bloatware care probabil avea tot felul de nebunii instalate, dar eu unul nu am reusit sa il fac sa mearga.

    Distractia cu Battlefield 3 si GTA 4 m-a facut sa pierd o ora aiurea. Le-am lasat asa si am intrat in GTA 5 de pe PS4 unde am facut niste curse online cu baietii de pe forum.

    Ma distreaza denumirea de PC Master Race. Nebunia necesara sa faci ceva sa ruleze cum trebuie fac platforma de multe ori inutilizabila pentru mine, asta pentru ca sunt si obisnuit cu consolele care de cele mai multe ori sunt extrem de rapide. Nu e prima data cand am avut astfel de experiente pe PC, astfel ca inteleg perfect porecla de Mustard Race asociata gaming-ului pe PC. Asta e, de mustar!

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudy: e si motivul pt. care multi dintre noi am renuntat la gaming pe PC. Da, sunt preturi mai mici la jocuri... dar Dzeule, cateodata iti trebuie diploma de inginer NASA sa poti sa pornesti un joc. Iar dupa ce-l pornesti, afli ca nu se pupa cu placa ta video, da-i cu patch-uri. Stai ca sunetul nu merge surround cu driverul asta... da-i cu download-uri. Ba vezi ca serverul jocului e varza... se blocheaza Windows-ul si tot asa.

    Mai grav stii ce e? Nici macar nimic din cele de mai sus... ci experienta multiplayer. In cazul in care serverul chiar merge bine si reusesti sa intri asa cum vrei in jocul favorit, te vei lovi imediat de faptul ca mori. Mori des. Mori al naibii de des. Mori de n-apuci sa intelegi nimic din joc. Si in sfarsit afli de ce: mai toti "baetii" joaca cu coduri. Cu script-uri. Cu bots, cu wallhacks, cu aimhacks si alte nebunii. Si se duce naibii toata placerea...

    Dar, sa nu incercam sa incepem un PC versus console. Sunt inca multe jocuri care arata al naibii de bine si nu prea se pot juca decat pe PC. Da, trebuie sa bagi o caruta de bani intr-un PC ca sa joci ceva in high-res si cu toate cele la maxim... dar pentru unii chiar merita.

  9. #9 SP
    Junior Member alex2_ar's Avatar
    Salut,
    Daca imi permiteti ma bag si eu in discutie. Detin 10 console atat mobile cat si fixe legate la tv, de asemenea si un gaming pc si un gaming laptop, deci pot spune ca am putina experienta cu de toate.
    Despre comparatia intre cele doua sisteme pot spune urmatoarele:
    Pe console ai mai multe exclusivitati care unele din ele le iubesc cu adevarat (killzone, uncharted, resistance etc...) dar sunt la rezolutii mai slabe si in general pe partea de grafica este mult redusa fata de PC. Din cauza asta imi permit sa spun ca, consolele sunt un sistem de gaming de buget redus.
    Pe pcuri ai mai multe jocuri per total si grafica mult imbunatatita (am pus gta IV pe ps3 si gta IV pe PC una langa alta si erau diferente enorme), dar mai sunt probleme de instalari ale jocurilor pe pc. La acest punct am ceva de zis, daca ai un windows original cu toate actualizarile la zi si jocurile originale nu mai sunt asa probleme, eu am peste 80 de jocuri pe PC originale atat in steam cat si uplay/origin de asemenea si Retail si nu am avut probleme decat cu GTA IV care pe real daca instalezi GFWL de pe siteu microsoft merge, eu asa am facut si nu am mai avut probleme.

  10. #10 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    DA, grafica mai buna pe pc!
    De asta ma si gandeam sa bag un bf4 pe pc, dar am zis sa vad mai intai cum se misca.
    Am intrat pe origin, am downloadat Battlefield4 free trial(7days) am dat play ...ghici ce ?

    "We could not activate Battlefiled 4™ (Origin GameTime) on this Computer using The Origin Account you provided.
    PLease Locate your product key to activate the game..."

    In adresa de mail atasata contului de Origin aveam acest messaj:

    "1. You will need to download and install the Origin client in order to access your games. Get the latest version of Origin here.

    2. Once you've installed the Origin client, you can log in using your email address and password.

    3. Navigate to the "My Games" tab in the Origin client, then click the "Ready To Download" button on the game you want to play."
    Evident ca nu am nici un key

    Am cautat pe google si solutia lor este: Dezinstaleaza si reinstaleaza TOT and "HOPEFULLY IT WILL WORK"
    ...n-are rost sa mai continui pt ca imi vine sa enumar toti sfintii din calendar.

    PS: Bf3 functioneaza.

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    alex2_ar: Ca sa fiu un pic rautacios... ia vezi, arata mai bine GTA V pe PC decat pe console? Da... stiu... va veni si pe PC. Insa pana atunci altii deja se vor plictisi de el. Probabil la Witcher 3 va fi nebunie in curand, cu zeci de mii de comparatii intre console si PC. Oricum, nu cred ca este nimeni aici care sa nu inteleaga ca daca vrea sa-si faca o racheta, aceea se va numi PC. O consola are dezavantajul acesta - insa totodata e un mare dezavantaj pentru ca TOTI se joaca acelasi JOC. La acelasi framerate, aceeasi rezolutie (daca nu vorbim de TV-uri/monitoare low res, desigur)... fara diferenta de drivere, de calitate si alte alea. Pe cand pe PC, rar vei gasi 2 PC-uri care sa scoata fix acelasi lucru - ceea ce aduce avantaje si dezantaje, in special in multiplayer. Tin minte la Eve... eu ma jucam pe 2 monitoare in rezolutii imense (2560x1600). Pai unul saracul care se juca pe un monitor in 1280 x 720 (sa zicem)... pierdea toata frumusetea jocului.

    Eu zic ca marele avantaj al PC-ului este ca poti sa te joci cu mod-uri (daca ai timp si chef de asa ceva). Am vazut cateva mod-uri de-a lungul timpului care faceau jocurile pe care se bazau sa fie niste mici copiii... daca nu ma insel, cred ca GTA IV a avut cele mai multe mod-uri. Iar in unele arata incredibil. Multi dintre noi insa vrem sa jucam jocul "as it was ment to be". Il terminam si trecem mai departe... Viata e scurta!

  12. #12 SP
    Junior Member alex2_ar's Avatar
    Cum am spus, eu am si console, dea lungul vietii tot pe console am inceput gamingul acum multi ani, iubesc tot ce inseamna nintendo si playstation DAR cand dau drumu la PC nu pot sa nu vad diferente asta punandu-le una langa alta. Si pe toate cumpar numai jocuri originale mia trecut vremea cand stateam pe DC++ sau torrenti
    Si in privinta GTA V, cand apare apare, nu ma agit asupra unui joc ca am alte prostii cu care sa imi bat capul. Singuru care am fost cu adevrat disperat o fost mass effect 3 cand abia asteptam sa apara in rest...vin ele cu vremea ...

  13. #13 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Distractia cu Battlefield 3 si GTA 4 m-a facut sa pierd o ora aiurea. Le-am lasat asa si am intrat in GTA 5 de pe PS4 unde am facut niste curse online cu baietii de pe forum.
    Stii care e partea cea mai enervanta? Ca altora le merge perfect fara nimic. Eu trebuie sa ma chinui 2 zile sa instalez un amart de plugin care nu merge pe niciun fel de browser si stai, dupa ce reusesc sa-l instalez imi da erori. Dupa ce reusesc sa-l fac sa mearga nu mai am niciun chef si normal ca a 2-a zi nu mai merge. Normal ca orice problema pe PC se rezolva cu un instal de windows... Dar nu o sa ma pun sa instalez in fiecare zi. Sa nu mai spun ca daca vrei unele jocuri sa le joci CO-OP via Steam, ai nevoie de Hamachi (Killing Floor, CS Source, etc). Sistemul de invite apare cand are chef. Cand voiam sa joc Dead Island cu Ink, stateam cate 10-15 minute pana reusea sa se conecteze.

    Ups, sunt cam off-topic.

  14. #14 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai nu cred ca esti neaparat off-topic. Eu am inteles ideea topicului, iar ea nu e sa facem PC-ul cu ou si otet, dar ma enervez cand dau de probleme de genul. Am totul original, de la Windows pana la toate jocurile instalate, dar cand un joc e lansat (GTA 4) nu functioneaza fara schimbari in registrii si nu merge multiplayerul fara alte nebunii de aplicatii, eu consider ca e o problema. De ce nu pun si astia pe Steam la pagina jocului, imediat dupa specificatii, toate nebuniile de aplicatii de care ai nevoie si un asterix unde sa scrie ca jocul desi cumparat, nu va functiona. Asa e cinstit, nu?

    Ce ziceau baietii de grafica pe PC e de la sine inteles. De mod-uri la fel. Ala e PC gamingul pentru mine, impreuna cu jocurile de strategie si putinele exclusivitati existente. Aseara am jucat Witcher 1 pe PC si e de vis. Desi are 8 ani e in continuare unul din jocurile mele preferate. Din pacate pe console nu exista, iar cum CD Projekt sunt baieti seriosi, sunt slabe sanse sa vedem ceva HD Remaster pe console. Aia ar fi insa un HD Remaster la care as face precomanda.

    Anyway, pentru ca e vorba de un joc pe PC am vazut ca sunt multe moduri de imbunatatire a calitatii grafice si cred ca ma voi incumeta sa instalez si eu unul astazi. Daca imi buseste jocul nu voi mai comenta, e ceva instalat de mine.

  15. #15 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Hahahahaha , daca vrei performante taiate la 50% , mai cumpara un GPU
    Attached Images Attached Images aw.png

  16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aveti tone de poze cu Alienware Area 51 Gaming PC aici. Pretul pleaca de la 1699$

    Alta rece, care nu mai imi place la PC-uri in ultima vreme (si de vina e Microsoft): am ajuns sa instalez un pc cu performante medii undeva in 2 zile. Jde mii de update-uri, care au update-uri la update-uri... Era o vreme frumoasa in care Microsoft scotea un Service Pack atunci cand vedea ca se strang prea multe...

  17. #17 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Ce cauta HDD-ul ala low budget de la WD in ditai PC-ul high end ? Mai este si versiunea "Green" like ... WTF ?


  18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehehe... good eyes! Acum l-am vazut si eu... dar macar e langa un SSD Intel

  19. #19 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu e low budget, din cate stiu varianta black nu exista de 4TB.

  20. #20 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Si inca ceva ... cum reuseste carcasa aia sa raceasca 3 placi radeon care se incalzesc in draci singure , d'apoi ingramadite in carcasa aia minuscula ?

    Racire pe lichid am vazut la CPU dar nimic la GPUs.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 16 1 2 3 11 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4273 Last Post: 25-03-2024, 12:54
  2. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  4. Clubul de narghilea By Uziwood in forum Offtopic
    Replies: 36 Last Post: 25-10-2015, 20:11
  5. Clubul Bacauanilor By BoTeAlEx in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 2 Last Post: 28-02-2011, 12:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts