Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Blu-Ray Player 4K

 1. #1 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar

  Blu-Ray Player 4K

  La sugestia lui Tudy, am deschis acest thread cu scopul de a cere niste recomandari pentru un blu-ray player 4K.
  Ma intereseaza, desi nu cred ca exista in urma research-ului pe repede-inainte pe care l-am facut, unul care sa coste ceva mai putin decat un Xbox One S. Cunoasteti vreun model sau sa iau unul la pachet cu o consola?
  Attached Images Attached Images nine-things-we-want-4k-bd-01.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member Razzosinni's Avatar
  Putin off-topic, dar tine tot de 4K.

  Am un TV 4K si urmeaza sa imi achizitionez un blu-ray player care teoretic suporta 4K, dar la specificatii este notat "4K upscaling". Alte playere, mai scumpe, am observat ca au trecut doar "4K", fara nicio mentiune in legatura cu upscaling-ul. De asemenea, vreau sa imi iau niste filme Blu-Ray in 4K (Deadpool, The Revenant).

  Problema mea este urmatoarea - stiu ce inseamna notiunea de 4K upscaling pentru blu-ray-urile standard (1080p) - imaginea devine putin mai buna, are loc o asa-numita "convertire" sau mai degraba o incercare de convertire la o rezolutie mai mare. Ce nu inteleg, insa, este daca acest "4k upscaling blu-ray player" poate rula pe un TV 4K filme 4K la rezolutia lor nativa. Exista vreo incapacitate hardware a player-ului respectiv de a reda 4K nativ? Nu inteleg de ce unele playere sunt doar "4K", iar alea mai ieftine sunt "4K upscaling".

 3. #3 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Da, e diferenta intre ele. Uita-te la Xbox One Slim si PS4Pro, aceasi diferenta, unul va citi filmele 4K, celalalt nu. S-ar putea ca One S sa fie printre cele mai ieftine playere BD 4K de pe piata.

 4. #4 SP
  Member blondutzu's Avatar
  Alea 4k upscaling sunt frectie, daca ai televizor 4k oricum stie sa faca upscale singur.
  Si nu, nu stiu sa ruleze 4k nativ, nici nu le vad rostul pe piata.

 5. #5 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Eu habar n-am, ca nu ma intereseaza aproape deloc sa iau asa ceva separat de vreo consola, dar si daca m-ar interesa, tot XO S as lua. Uite la Best Buy, cele mai bune BD 4K:
  Attached Images Attached Images bb.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts