Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 34 of 34

Thread: PC se restarteaza

 1. #21 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Merci, dar nu e necesar. Cred ca si eu lucrez in domeniu... sau cel putin asa zic unii

 2. #22 SP
  Junior Member alex2_ar's Avatar
  OK no stres. Eu am rezolvat sa gaseasca updateurile in max 10 min indiferent de cat de vechi e kitul de win 7

 3. #23 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Cu WSUS Offline Update nu ai nevoie de nici-un minut ca sa inceapa instalarea de update-uri. Iar mai rapid decat de pe hard (sau din retea), nu are cum sa fie. Plus ca iti ia de Windows 7, Windows Vista, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Office 2010, Office 2013, Office 2016, Windows Server 2008. Atat pentru x86 cat si pentru x64. Si multilanguage (daca doresti). Ba mai mult, iti poate face si un .iso cu cu toate cele integrate.

  Las aici link pentru cei care au nevoie de asa ceva: WSUS Offline Update - Update Microsoft Windows and Office without an Internet connection. Mai exista si alternative gen Windows Update MiniTool is a third-party client for updating Windows - gHacks Tech News dar personal n-am avut probleme cu WSUS Offline Update. Bafta!

  P.S. Daca doresti, poti posta pentru cei care au nevoie. Nu e off-topic atata timp cat poate ajuta pe cineva.

 4. #24 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  Eu folosesc Windows 10 de cand a aparut, si cand vreau sa reinstalez descarc iso de pe site-ul Microsoft, are (aproape) toate update-urile incluse. Mi se si activează singur cum vede wifi, nici nu trebuie sa ma obosesc sa scriu vreun cod.

  Cat despre 7, eu va recomand sa puneți pe un stick bootabil un pachet care include toate update-uri recente, oricum nu prea mai scoate Microsoft pentru el foarte multe noi.

 5. #25 SP
  Junior Member alex2_ar's Avatar
  Si eu folosesc wsus offline dar am avut de prea multe ori cand avea de instalat vreo 180 de updateuri si acolo murea. Kiturile sunt originale mai noi de win 7. De asemenea si manual ramanea blocat la checking for updates. Si am gasit rezolvarea. Dupa ce s-a instalat kitu de win se instaleaza ultimul patch pt windows updater si atunci nu se mai blocheaza nici wsus si nici "check for updates " ulterior. De asemenea wsus pe partea de win imi rateaza ultimele 70 updateuri de win si vreo 100 pe office.

 6. #26 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Espiritus: daca iei acum ultimul Win10 de la Microsoft, nici macar Anniversary Update-ul nu-l are (care e totusi lansat deja de luni bune). Adica faci cel putin o dubla instalare. Pe un PC mai lent asta inseamna cel putin 3-4 ore.

  alex2_ar: Din pacate am avut cazuri in care ultimele patch-uri de Windows Update nici macar nu s-au putut instala (forever loop), dar a functionat offline update-ul.

  Hai ca i-am zapacit threadul omului. Eu chiar sunt curios: e de la sursa, e de la placa video, sau e altceva? Pariem?

 7. #27 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Pariem daca vrei, eu zica ca e totusi GPU. In load maxim de CPU si GPU, cu 2 HDD si un SSD si 4 fans de 120mm (nu cred ca are atatea sau atat de mari), abia sare de 350W. Decat daca nu e sursa buna si nu se apropie de acel 400W, dar ar trebui sa tina, eu zic GPU.

 8. #28 SP
  Admin MonkY's Avatar
  OK, eu pariez ca-i sursa, tu ca e GPU-ul. Cine pierde da un metru de bere
  Mai risca cineva?

 9. #29 SP
  Junior Member alex2_ar's Avatar
  daca da BSOD, propun sa verifice cu bluescreen viewer si sa posteze aici natura BSOD-ului si asa putem vedea ce are.

 10. #30 SP
  Junior Member DIDE's Avatar
  O rezolvare la problema Windows 7 update este instalarea a 2 update'uri, mai exact Windows6.1-KB3020369-x64 ,Windows6.1-KB3172605-x64, dupa fiecare instalare se da restart la calculator. Daca la executarea oricarui update dureaza mai mult de 1 minut instalerul (searching for updates) , se verifica procesul wsus.exe (Task Manager) sa nu apara in lista.

 11. #31 SP
  Senior Member nops66's Avatar
  Banii mei tot pe sursa merg. Zalmanul respectiv are platforma OEM Hui Cheng Electronic. Hui Cheng cred ca se traduce "n-o stresa ca scoate fum". OP, uita-te pe sursa ca ar trebui sa fie trecuta puterea reala.

  Eu cred ca sistemul respectiv consuma mai mult de 350w in full load. I5-4460 in peak ajunge la 190w, GTX 960 Strix consuma ~160w, restul componentelor ~30w, consumul total al sistemului fiind undeva la 380W.

 12. #32 SP
  Member denists66's Avatar
  Am montat sursa noua is a mers!
  Multumesc mult pentru sugestii!

 13. #33 SP
  Senior Member Danny's Avatar
  Si eu cand am zis de sursa, nimeni nu ma baga in seama.

 14. #34 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Yay! Am de primit un metru de bere! Spor la joaca denists66!

  P.S. Acum ca ti-ai facut PC-ul, treci pe consola!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts