Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Artefacte pe display Aspire V3-571G

  1. #1 SP
    Member LeGenD's Avatar

    Artefacte pe display Aspire V3-571G

    Salut,
    De ceva timp incoace imi apar niste artefacte orizontale care dispar gradual dupa cateva secunde de la pornire. Le-am observat iarna asta, cand
    plimbam laptopul cu mine in diverse locatii. De scapat pe jos nu pot zice ca l-am scapat asa urat de sa zic e gata nu mai porneste, ci doar de la
    distante relativ mici de vreo 2-3 ori poate, acum cativa ani daca bine imi aduc aminte.

    La un moment dat, de cand au inceput sa creasca temperaturile ambientale, nu au mai aparut deloc. Asa ca m-a luat un deja-vu si am zis ca hai sa simulez, trecerea de la rece la cald sa vad daca mai apar sa vedem e pe moarte ceva componenta din el sau mi s-a parut doar. Bineinteles au reaparut, dar dupa ce se incalzeste putin laptopul dispar. Practic astea se comporta ca niste "valuri" care se retrag sub zona taskbar-ului de tot Acuma intrebarea e, oare ce incepe sa se duca.... Chip-ul grafic, procesorul, hdd-ul(el pare ok din zisele lui Crystal Disk Info), ceva circuit de pe placa de baza sau toata placa de baza?

    E drept ca il am de multi ani, dar la ce il folosesc mi arhisuficient si nu prea as investi in altul. Am atasat si niste poze. In prima e fix dupa ce l-am scos din sleep, iar a doua dupa vreo 5 secunde de la pornire
    Attached Images Attached Images 1.png 2.png

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Avand in vedere ca se intampla gradual, eu as suspecta fie invertorul, fie display-ul. De-abia dupa aceea m-as gandi ca ar fi placa video. Oricum, placa video o poti elimina destul de usor, facand testul pe iesirea HDMI/VGA, sau ce ai tu la laptop - scoate pe un alt monitor sau TV, si daca acolo nu face, e clar ca nu e ea de vina.

    Cel mai bine mergi la un service laptopuri... sa nu dai banii aiurea pe un alt display cand poate fi doar invertorul. Sau invers.

    P.S. Daca tot spui ca il ai de mult... niste curatenie la interior plus schimbat pasta siliconica, pad-urile termice, ventilator... ceva? Baga-le pe lista daca tot ajunge pe la un service... sa iti faca "all-in-one"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Vand Laptop Acer Aspire F5-571g-579p By bruudi in forum Notebooks & Tablets
    Replies: 0 Last Post: 08-01-2018, 13:16
  2. Artefacte ciudate in meniul PS4 By Rasko in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 11 Last Post: 08-03-2015, 13:30

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts