Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 49 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 977

Thread: Probleme si solutii PC

  1. #621 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trickz... daca e vorba de priza de tip C5 (asa se numeste acela in "floare" de 3), e compatibila pe orice fel de laptop/transformator. Poti sa o cumperi linistit... si eu am un singur cablu de genul acesta pe care-l folosesc pe toate laptopurile unde uita clientul a aduca si "cablul din priza"

    ---------- Post added 25-08-2013 at 17:12 ----------

    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Dupa ce am luat un ASUS DSL-N55U a mers ok 24h (packet loss 0%) acuma iarasi a inceput Vreo solutie ? Cand am sunat la RDS "tanti" aia era pe alta lume cand nici nu stia ce este "packet loss".
    Trebuie sa afli intai de toate daca e de vina RDS-ul sau routerul. Scoate router-ul, pune "pe direct" (intr-o placa de retea) si vezi daca si asa ai packet lost. Daca da, e de vina conexiunea RDS. Daca nu, e de vina routerul (sau setarile sale). Upgrade de firmware ai facut? Incearca si sa-i dezactivezi firewall, QoS si alte alea...

  2. #622 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    A fost totul super dupa ce am pus DDWRT

  3. #623 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am o mica problema. Am conectat astazi la PC un al doilea monitor. Primul monitor era conectat prin DVI iar pe al doilea l-am conectat prin HDMI. Toate functiile functioneaza corespunzator mai putin faptul ca al doilea monitor nu este la fel de clar precum primul. Imaginea de pe cel nou nu este la fel de clara ca si pe primul. Asta in conditiile in care cele doua monitoare sunt absolut identice, acelasi model de la aceasi firma. Habar n-am ce sa ii mai fac. Daca il setez pe cel nou sa fie primul, imaginea ramane neclara.

    Am umblat in meniul monitoarelor si am facut totul sa fie absolut identic in setari.

    Placa video e AMD Radeon 9750.

    Am rezolvat-o

  4. #624 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Ai incercat sa le conectezi "invers"? Adica sa conectezi prin HDMI monitorul care este legat acum la DVI si invers? Faptul ca 2 produse sunt acelasi "model" nu garanteaza ca sunt identice, mai ales la monitoare. Mai demult am cumparat pentru firma 8 monitoare identice si m-am lovit de aceeasi problema, unele se vedeau mai "bine", altele pur si simplu nu erau la fel de bune - culori mai slabe, bleeding mai pronuntat, etc.

    Ar mai putea fi si un cablu de calitate proasta, dar inainte incearca sa le schimbi intre ele sa vezi ce se intampla.

  5. #625 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am rezolvat-o
    Sa ne spui te rog si cum ai rezolvat-o. Erau cu rate de refresh diferit? Nu era OK cablul? Era ceva de la drivere? Le-ai inversat? Do tell

  6. #626 SP
    Member rascalov's Avatar
    Salut.
    Am si eu o problema cu mouse-ul. Pur si simplu incepe sa se blocheze cam la 10-15 minute dupa ce pornesc PC, ma scoate automat de pe pagina WEB pe care sunt (de parca ar apasa automat pe sageata back) sau cand il misc incepe sa faca scroll la pagina fara sa ating rotita, iar apoi ingheata definitiv. Se intampla si cand ma joc, si cand umblu prin My Computer.
    Precizez ca mufa este PS/2.
    Multumesc anticipat!

  7. #627 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca mai folosesti mouse pe PS/2? Probabil ca e prea vechi si striga sa-l schimbi...

    In alta ordine de idei, ai incercat cu un alt mouse pe PS/2? Uita-te la mufa, sa nu ai vreun pin busit/strambat. Driver de mouse updatat... si cam atat

  8. #628 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Problema era din Catalyst. Dupa ce am umblat acolo nu au mai fost probleme. Chestia a a fost ca la al doilea monitor, indiferent cum le conectam, la unul din ele isi facea underscan, si astfel calitatea era proasta si nici nu afisa full screen. Am setat overscan la maxim si am pus monitorul sa isi caute pozitia corecta.

    Asta a fost.

  9. #629 SP
    Member rascalov's Avatar
    OK man. Thanks for the advices! Si ce altceva ar mai trebui sa fac? Adica ce mouse sa cumpar? Pe USB sau altul pe PS/2?

  10. #630 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Incearca sa cumperi altul pe USB. Vezi intai insa ce USB ai la calculator. Daca e vechi calculatorul, sunt sanse mari sa nu fie nici macar USB 2.0 si va fi greu sa gasesti un mouse cu USB 1.0.

    Eu anul trecut am cumparat pentru bunici un mouse cu PS/2 din Carrefour, dar a fost vreo 50Ron. Cam mult pentru un mouse atat de vechi.

  11. #631 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Incearca sa cumperi altul pe USB. Vezi intai insa ce USB ai la calculator. Daca e vechi calculatorul, sunt sanse mari sa nu fie nici macar USB 2.0 si va fi greu sa gasesti un mouse cu USB 1.0.
    Nu e problema daca nu are USB 2.0. Inca n-am vazut mouse/tastatura USB 2.0 care sa nu fie backward compatible cu v1.0 (v1.1 actually).
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu anul trecut am cumparat pentru bunici un mouse cu PS/2 din Carrefour, dar a fost vreo 50Ron. Cam mult pentru un mouse atat de vechi.
    La 25 RON gasesti kit tastatura + mouse: Kit tastatura + Mouse optic Serioux SRX-MKM5100, PS/2, Negru SRX-MKM5100 - eMAG.ro

    ---------- Post added 30-08-2013 at 17:56 ----------

    Quote Originally Posted by rascalov View Post
    OK man. Thanks for the advices! Si ce altceva ar mai trebui sa fac? Adica ce mouse sa cumpar? Pe USB sau altul pe PS/2?
    Iti recomand un mouse mai bun pe USB. Ceva de genul asta (pt. buget redus): Mouse optic Logitech M100, USB, negru 910-001604 - eMAG.ro sau Mouse Logitech Laser M500, USB 910-001202 - eMAG.ro pentru un buget mai ok.

    Sau daca nu, ia unul care stie si PS2 si USB. De exp. asta: Mouse Microsoft Basic Optical 4YH-00007, USB/PS2, Negru 4YH-00007 - eMAG.ro

  12. #632 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu tocmai ca am avut probleme cu incompatibilitatea dintre USB 2.0 si 1.0 cand cautam mouse pentru bunici. Asta e si motivul pentru care i-am sugerat mai bine sa ia tot cu PS/2 ca macar e sigur ca ii va functiona.

  13. #633 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am și eu o problema cu cratița mea.

    Ma uitam aseară la un film și la un moment dat a dispărut display-ul, rămânând înghețat cu ultima secunda de sunet în loop...

    La restart, nu mai vrea sa booteze. Rămâne ecranul negru, însă curent e în el, ba chiar după câteva secunde ventilatorul începe sa accelereze, pana rămâne la turație maxima.

    Ma gândesc ca ori e sursa (deși pornește, are curent în el), ori s-a prăjit placa de baza, ori RAM-ul, ori cumva s-a dus placa video (la asta nu prea vad legătură cu ventilatorul entuziast). Păreri?

    Oricum poate o sa fac un upgrade soon, ca am tehnologie veche de vreo 4-5 ani (procesorul e un Intel Q9950 - sau ceva pe acolo, de pe la începuturile lui core2quad), dar ținând cont ca nu-l folosesc decât la net și filme, as prefera sa mai trag de asta vreo 2-3 ani..

  14. #634 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Sursa e vinovata si sper ca nu a luat si vreo componenta cu ea.

  15. #635 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Se pare ca nu e de la RAM, am scos stick-urile si le-am pus la loc, impreuna si separat, si computerul merge.

    Problema e ca acum in Win imi arata CPU 100%, iar sunetul se aude aiurea rau (incetinit, scadat etc..). Cred ca voi face un format, ar fi cazul dupa atata vreme...

    ---------- Post added 07-11-2013 at 21:35 ----------

    Am vrut sa spun ca e de la RAM, nu de la sursa... Iar chestia cu CPU-ul vad ca se intampla pt 2-3 minute la startup, nu stiu care e faza. Oh well, bine ca s-a rezolvat.

  16. #636 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ce placa video imi recomandati, buget maxim 1400 lei?

    ce parere aveti de acest sistem?
    http://www.cyberport.de/asus-m51ad-d...6-1CZ_539.html

  17. #637 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Mai bine iti faci tu singur PC-ul decat sa il iei prebuilt...ca placa iti recomand R9 280x , bate la fund 760.

  18. #638 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie mi se pare un pret destul de decent. Preturile din Ro nu le prea stiu, dar la mine de exemplu, un sistem asemanator e cu 2-300EUR mai mult. Intradevar, de la NVIDIA as merge doar de la 770 in sus, iar altfel are AMD solutii mai puternice si accesibile ca pret.

    Daca ai de gand de dual-GPU pe viitor, as merge clar pe NVIDIA. Sunt mult mai bine optimizate in SLI decat Crossfire de la AMD. Pentru mine asta e singurul motiv pentru care imi regret achizitia placii de la AMD, faptul ca in Crossfire nu are acelasi randament cu o placa asemanatoare de la NVIDIA.

    Si orice ar spune lumea de pe forum (ahem), eu am primit drivere foarte bune in ultimele luni. Metro Last Light facea figuri la inceput, la doua saptamani dupa lansarea jocului am facut un update la placa si imi crescuse si FPS-ul destul de simtitor, dar nici nu mai aveam probleme de scaderi de FPS. Asta ca sa nu mai zica lumea (ahem) ca AMD nu ofera drivere.

  19. #639 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    ce placa video imi recomandati, buget maxim 1400 lei?

    ce parere aveti de acest sistem?
    ASUS M51AD-DE002S - i7-4770S 16GB 2TB GTX760 Windows 8 PC
    Configuratia nu e rea deloc. Cat despre placa video, daca ai loc in sistem... la bugetul apropiat de 1400 RON, ar merita asta: Placa video Gigabyte GeForce GTX 770 OC WindForce 3X 2GB DDR5 256-bit - PC Garage. Daca nu vrei sa depasesti 1400, atunci asta: Placa video Gigabyte GeForce GTX 760 OC WindForce 3X 4GB DDR5 256-bit - PC Garage. Si daca chiar nu ai loc in sistem, mergi pe asa ceva: Placa video Asus GeForce GTX 760 DirectCU II OC 2GB DDR5 256-bit - PC Garage.

  20. #640 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Placa video R9 280x nu e mai buna decat acel geforce 760?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 49 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 644 Last Post: 31-08-2023, 13:32
  2. Xbox Series X|S - Probleme si Solutii By Teo in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 22 Last Post: 22-03-2023, 20:35
  3. DualShock 4 - DS4 - Probleme si solutii By MonkY in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 74 Last Post: 08-03-2023, 22:53
  4. Solutii montare ps4 in masina By Dan123456 in forum Auto & Moto
    Replies: 1 Last Post: 16-06-2020, 00:53
  5. Hauppauge HD PVR (Probleme si solutii) By eXist in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 28-03-2011, 15:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts