Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 48 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 947

Thread: Probleme si solutii PC

  1. #661 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nasol... Kingston, deh. De ce oare nu puneti Corsair instead, n-o sa inteleg niciodata (mai ales ca acum sunt cam la acelasi pret... nu mai costa 2x doar ca e Corsair).
    Anyway, fa update de BIOS si mai incearca. Daca nu, manual trebuie sa mearga...

  2. #662 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Schimba de la ,,Dram frequency''

  3. #663 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am facut asa, o sa incerc un update de BIOS. Corsair nu aveau in stoc, am vrut sa o iau pe cea recomandata de MonkY

  4. #664 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    1.O mica nelămurire. A luat amicul meu si un SSHD, la windows experience sau cum se numeste acel sistem de notare a primit doar 5.9 exact cat a primit si un hdd de laptop normal cu doar 5400 rpm. Va las mai jos un link si o poza cu produsul. Trebuie sa ii facem vreo setare anume?
    2. Daca se poate o recomandare pt. un SSD, buget maxim 700 lei

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16822178380
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1386413435508.jpg

  5. #665 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Nu trebuie sa-i faci vreo setare anume.Sistemul de notare windows e asa ca sa fie.Nu te lua niciodata dupa el.De cati gb sa fie ssd?

  6. #666 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    160-180gb? Am gasit un intel la mediadot de 180gb parca la vreo 600 lei, nu pot acum sa pun link pt ca sunt plecat

  7. #667 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Daca iti tii doar windows-ul pe el eu as alege acesta http://www.mediadot.ro/ssd/ssd-samsu...-mlc-basic-kit .Ai loc si de cateva jocuri pe el.Daca vrei spatiu acesta http://www.mediadot.ro/ssd/ssd-samsu...a3-250gb-basic .Trece un pic bugetul dar zic ca se merita.Nu am gasit de 160-180gb ceva sa merite(parerea mea).

  8. #668 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    1.O mica nelămurire. A luat amicul meu si un SSHD, la windows experience sau cum se numeste acel sistem de notare a primit doar 5.9 exact cat a primit si un hdd de laptop normal cu doar 5400 rpm. Va las mai jos un link si o poza cu produsul. Trebuie sa ii facem vreo setare anume?
    2. Daca se poate o recomandare pt. un SSD, buget maxim 700 lei

    Newegg.com - Seagate Hybrid Drive ST2000DX001 2TB MLC/8GB 64MB Cache SATA 6.0Gb/s NCQ 3.5" Desktop SSHD
    Cu exceptia SSD la windows experience vei primi intotdeauna 5.9 nota la HDD mecanic, numai in cazurile in care HDD-ul este prea vechi si "forjat" se primeste nota mai mica. Evita SSD Intel precum ciuma, sincer cam orice SSD cu controller Sandforce, am avut eu SSD intel si experienta a fost groaznica, sa nu mai pomenim ca forum-urile lor sunt pline de oameni care se plang de SSD-uri.

    Daca cumperi SSD alege samsung, au controller foarte bun, la SSD pentru stabilitate sa stii ca o sa conteze si placa de baza trebuie sa fie una decenta cu un controller SATA 3 bun pentru a nu avea probleme.

  9. #669 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am si eu o rugaminte la voi, doresc sa cumpar 4gb ram pentru placa asta(GIGABYTE - Plăci de bază - Socket FM1 - GA-A75-D3H (rev. 1.0) niste solutii ar fii bine venita.Si nu stiu ce piesa care se potriveste.Multumesc

    P.S Ma scuzati!

  10. #670 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ceva de aici: Memorii Frecventa 1600 MHz, Capacitate 4 GB - PC Garage

    Eu as merge pe Corsair sau Kingston.

  11. #671 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uite si aici, preţurile sunt mai ok decat la pc garage
    http://www.mediadot.ro/memorii/filtr...recventa-1600/

  12. #672 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Sunt de incredere estia de la Mediadot?,a avut cineva probleme cu ei pana acum?.

  13. #673 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am un prieten care a cumpărat un sistem de la ei, s-au mişcat foarte repede in perioada sărbătorilor de iarnă. Miercuri a dat comanda, vineri dimineaţă avea componentele acasa. Mai sunt doua persoane de pe forum care au cumpărat de la ei, stiu ca au fost mulţumiţi. Probleme inca nu au apărut ca sa imi dau seama cum rezolva un produs defect.

    PS a scutit mai bine de 500 de lei prin ei

  14. #674 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Mersi mult baietii,am comandat de aseara si mi-a venit dupa 24 de ore,recomand cu incredere.

  15. #675 SP
    Junior Member YgorTheTzar's Avatar
    Am nevoie de ajutor:
    Vreau sa imi cumpar o placa video PCI-e 3.0....intrebarea mea este daca merge pe o placa de baza cu PCI-e 1.0
    Acum am placa de baza cu PCI-e 1.0 si imi merge placa video cu PCI-e 2.0.

    Ms!!!!

  16. #676 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Salautare, vin si eu cu o intrebare: As putea sa schimb placa video a acestui laptop?

    Notebook / Laptop Acer 15.6'' Aspire 5742G-584G75Mnkk, Procesor Intel® Core™ i5-580M 2.6GHz, 4GB, 750GB, GeForce GT 610M 1GB, Linux, Black - PC Garage

    Sa ii pun de ceva in genul 650m-660m?

  17. #677 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Din pacate nu , doar in unele laptopuri merge sa faci upgrade gen Clevo , Alienware , unele Lenovo etc.
    Chiar daca ai reusi sa bagi in el 650m ai avea probleme mari cu coolingul laptopul fiind gandit pentru 610m care este o placa mult mai rece.

  18. #678 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by YgorTheTzar View Post
    Am nevoie de ajutor:
    Vreau sa imi cumpar o placa video PCI-e 3.0....intrebarea mea este daca merge pe o placa de baza cu PCI-e 1.0
    Acum am placa de baza cu PCI-e 1.0 si imi merge placa video cu PCI-e 2.0.

    Ms!!!!
    Salut!
    Iti va merge fara nicio problema.

  19. #679 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am o problema cand conectez al treilea monitor la PC.

    Am doua monitoare mereu conectate, unul prin HDMI iar altul prin DVI. Functioneaza fara probleme. Aseara, am incercat sa conectez un al treilea prin mini display port. Neavand cablu, am un convertor din mini display in VGA. Ei bine, monitorul conectat la mini display cu mufa respectiva face figuri. Imaginea ba apare ba dispare (dar nu isi da refresh), e ca si cum cablul ar fi bulit si tot pierde semnal.

    Am zis ca are convertorul ala ceva problema. Am oprit monitorul cu HDMI si am ramas pe DVI si mini display. Problemele au disparut, toate au fost ok.

    In Eyefinity mi le recunoaste pe toate trei fara probleme, le-am setat pe toate cu scan/overscan cat am vrut, gama de culori, etc.

    Nu stiu din ce motiv nu functioneaza cu toate 3. Placa video tin minte ca suporta pana la 6 monitoare full HD. E vorba de un AMD Radeon 7950.

  20. #680 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Ai nevoie de un connector display adapter to VGA/HDMI sau DVI ACTIV - adica sa aibe alimentare (de obicei pe USB, dar exista si cu alimentare externa) altfel nu va merge (ca fapt divers sunt unele display adaptere pasive care redau imaginea, insa e hit and miss / nu ti-as recomanda sa o iei pe calea asta).

    ---------- Post added 02-02-2014 at 02:25 ----------

    Eu pe laptop am incercat vreo 3-4 display adaptere pasive si m-am lasat pagubas, se cam uitau urat si aia de la "komputronix.pl" ca le tot dadeam retur la ele ca fiind incompatibile si eu incercam sa scot imagine pe monitorul laptopului si 2 combinatii posibile VGA/display sau HDMI/Disaply port - pe nici una nu a functionat. Daca puneam VGA si HDMI tot mi-ar fi trebuit a 3-a conexiune prin display adapter pentru ca aceasta combinatie intrerupe semnalul displayului laptopului deci nici o sfaraiala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 48 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 570 Last Post: 03-09-2020, 14:34
  2. DualShock 4 - DS4 - Probleme si solutii By MonkY in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 70 Last Post: 09-11-2019, 17:32
  3. Solutii pt monitor fara boxe By gmn in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 10 Last Post: 05-01-2015, 21:11
  4. Replies: 7 Last Post: 15-08-2014, 13:37
  5. Hauppauge HD PVR (Probleme si solutii) By eXist in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 28-03-2011, 15:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts