Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 49 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 977

Thread: Probleme si solutii PC

  1. #741 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Xpress Recovery e pentru BIOS, cred ca nu ii place ceva, vezi daca poti sa dai restore cu ultima versiune de bios de pe site-ul lor. Atentie, sa fie pentru placa ta de baza, serie exacta si revizie, gen 1.0, 4.1 etc.

  2. #742 SP
    Member legokid220's Avatar
    ms mult dar am uitat sa zic ca l-am rezolvat.. aveam blocat bulonul F9

  3. #743 SP
    Junior Member bubu91's Avatar
    Am si eu o problema cu wifi ul:
    Imi picase ieri reteaua (televizor+wifi) la Romtelecom, si dupa ce si a revenit laptopul nu se mai poate conecta la wifi, insa iphone ul si ipad ul nu au nici o problema. Am incercat reinstalarea driverelor de LAN si wireless LAN insa fara nici un rezultat. Stiu ca pe android se poate folosi tethering prin cablu usb al conexiuniii wifi a telefonului, insa iphone ul nu are aceasta optiune. pe un thread mai vechi am vazut pe cineva spunand ca o solutie ar fi folosirea unui "usb wifi dongle". Stie cineva ce e chestia aia si cum ar putea sa ma ajute pe mine?

  4. #744 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Salut all, să mă mai "chinui" cu ceva programe gen hdd regenerator? Iniţial mă gândeam să fac o mini investiţie într-un sshd pentru pc si vechiul hdd sa il inlocuiesc cu cel care urmează să se ducă de tot...dar se pare că nu pot deschide carcasa, zici ca e turnată. Am incercat sa o deschid forţat cu mâna, neavând şuruburi dar fără succese. Monky daca eşti si tu prin zonă, da-mi niste sugestii de meseriaş adevărat

    PS: Hdd-ul din pc(laptop) scoate nişte sunete extrem de enervante pentru mine de mă inebunesc câteodată, probabil şi din cauză că sunt mai sensibil datorită unor probleme cu urechile/auzul în ultima vreme etc dar in fine. Doar când e liniste completă il aud şi ma zgarie pe timpan de nu ma pot concentra. E un fel de "fluierat" si se accentueaza/dezaccentueaza ca să zic aşa în funcţie de activitatea hdd-ului. Respectivul nu are nici o problemă functionează ca uns. Asadar asta e unul dintre motive pentru care as vrea să il schimb. Sunt patinat, stiu dar asta e.

    Mnoh nu stiu ce sa zic, dar cred faza cu fluieratul nu se poate repara banuiesc si nici cel extern cu bad block ul acela.
    Attached Images Attached Images untitled.png

  5. #745 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    salut. am o problema la pc. a inceput acuma cateva zile din cand in cand imi luam freezuri si trebuia sa dau restart. Azi dupa un restart nu mi-a mai pornit si nu s-a auzit beep-u de la inceput si imi merge in gol aud cum pornesc toate cum e la inceput dar nu este beep-u si atunci imi ramane negru pe monitor. ma poate ajuta cineva cu chestia asta? oare sa fie de la rami?

  6. #746 SP
    Member legokid220's Avatar
    Sigur e de la HDD. Asa imi facea si mie si mi-am schimbat HDD'ul cu unul nou...

  7. #747 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    HMMM sper sa nu fie de la HDD ca am destul de multe chestii pe ele sper sa fie totusi de la rami

  8. #748 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Poti verifica foarte simplu, desfaci calculatorul scoti mufa de la HDD, si daca porneste normal atunci este posibil sa fie HDD-ul, daca nu porneste incerci si cu rami. Ai cumva memorie dual channel (adica doua module de Rami)? Intreb deoarece atunci poti sa pornesti calculatorul doar cu cate un modul, astfel fiind mai usor de verificat.

    PS: Desigur si daca cumva porneste fara HDD, mai faci o proba cu el remontat ca sa te asiguri daca intradevar cauza radacina este Hard-ul.

  9. #749 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    o sa-l duc maine la un service costa 30 de ron o diagnosticare

  10. #750 SP
    Junior Member manufratelo's Avatar

    Problema sunet......

    Salut! Am o problema cu sunetul,mi-am reinstalat windows-ul,mai clar win 7 64B...am instalat driverele de sunet,am dat restart la pc dar tot nu imi merge sunetul...Nu stiu ce sa ii fac....Din ce am inteles dupa un site , trebuie sa setez speker la playback dar eu am doar Digital Audio ( S/PDIF) Ajutati-ma va rog,multumesc.

  11. #751 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @manufratelo Placa de sunet Realtek, cumva?

  12. #752 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ma baieti, poate ma ajutați si pe mine ca sunt cu nervii la pamant. De cateva ore ma chinui cu un laptop Lenovo si ma lasa nervii. Am instalat Windows-ul de doua ori deja, clean install de fiecare data, in afara de driverele de pe site-ul lenovo nu am nimic altceva, cu toate astea merge extrem de prost. E un i3, 4gbram si gpu dedicat, deci pentru chestii simple ar trebui sa fie ok. Merge insa de porc, porneste greu, chrome se deschide in 10 secunde, la fel si my computer sau control panel. Apoi mai e si problema unui HDD extern, 3.0 care merge perfect pe alte doua pc-uri, pe asta insa imi spune ca USB device not recognised. Am facut un scan cu AIDA, totul pare sa fie in ordine. N-am idee care sa fie problema.

    E vorba de Windows 8.1 original, versiunea x64.

  13. #753 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Posibil sa fie HDD-ul pe moarte ( cel intern din laptop ) ? Incearca sa ii faci ceva teste.

    In Safe Mode face lafel ?

  14. #754 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da bine HDD-ul in teste, health 100% (laptopul fiind abia cumparat) . Si eu m-am gandit la asta initial.

    In safe mode e la fel de lent.

  15. #755 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @sata driver instalat? Sugerez o cautare de drivere de la intel aici M-a scos de multe ori din incurcatura. Ps: vezi sa nu fie HDD-ul in modul IDE in bios

  16. #756 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, am fost si pe site-ul Intel de unde am luat totul. Am folosit si programele pentru a gasi ultimele drivere, scan-urile cu Aida, Norton si inca ceva nebunii inclusiv ceva de la lenovo, niciunul nu a gasit vreo problema, totul pare ok. HDD-ul e in uefi, nu e acolo problema. Am facut si update de bios si tot nimic. Mi-a mancat zilele.

  17. #757 SP
    Member legokid220's Avatar
    Baieti, am inceput sa aud cate un beep de la HDD (laptop) si m-am gandit sa-i fac un test.
    Ce e de facut in cazul asta??
    parca sunt blestemat.. este al 3 lea care l-am schimbat.. are 4-5 luni.
    Attached Images Attached Images sdsfsfsfs.jpg

  18. #758 SP
    Member Adr!an's Avatar
    un tovaras patea la fel ca si tine... pus si simplu placa de baza ii creea bad-uri! era vb de o placa de baza pt desktop, i-a stricat vreo 4-5 hdd-uri, dupa ce a schimbat placa a scapat de probleme. Tot felul de ciudatenii se intampla in lumea IT. spor

  19. #759 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Am si eu o intrebare. Pana acum, de fiecare data cand vroiam sa copiez fisiere foloseam numai stick-uri USB. Acum m-am gandit sa copiez si pe CD/DVD. Am inteles ca e recomandat sa folosesc Nero. Ce avantaje imi aduce acest program?

  20. #760 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Windows 7 si 8 au burner de CD/DVD inclus, nu vad de ce ai cumpara Nero daca vrei doar sa salvezi niste fisiere pe un DVD.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 49 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 644 Last Post: 31-08-2023, 13:32
  2. Xbox Series X|S - Probleme si Solutii By Teo in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 22 Last Post: 22-03-2023, 20:35
  3. DualShock 4 - DS4 - Probleme si solutii By MonkY in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 74 Last Post: 08-03-2023, 22:53
  4. Solutii montare ps4 in masina By Dan123456 in forum Auto & Moto
    Replies: 1 Last Post: 16-06-2020, 00:53
  5. Hauppauge HD PVR (Probleme si solutii) By eXist in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 28-03-2011, 15:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts