Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 48 FirstFirst ... 38 46 47 48
Results 941 to 956 of 956

Thread: Probleme si solutii PC

  1. #941 SP
    Junior Member EmyBoss7's Avatar
    Salutare comunitate ! Am o problema cu un pc mai vechi pe care tatal meu il utilizeaza in prezent. Odata la o saptamana, cand il pornesc apare ecran albastru doar cu mesajul uefi bios sus si apoi se inchide, porneste automat in acelasi format, asta repetandu-se de aprox. doua ori, iar a treia oara porneste normal intrand in windows. Aveti idee cum se poate rezolva ? Merci !

  2. #942 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...baieti, amu' intreb si eu ca prostu': ii normal sa-mi vada monitorul asa? Mi-am reinstalat windows-ul de cateva zile si doar acum am sesizat asta. Nu mai retin daca inainte imi arata numele monitorului de aia intreb acum ca parca ceva nu-i oki
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

  3. #943 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am rezolvat imediat dupa revin maine cu solutia.

  4. #944 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Trebuia sa "instalez" profilul monitorului in Color Management un amarat de fisier .icc
    • XB241H #1 2016-06-16 23-26 2.2 S XYZLUT+MTX144hz
    sau
    • Acer XB241H_D65
    ...in caz ca are cineva nevoie.

  5. #945 SP
    Junior Member FlorinCostea's Avatar
    Salut , o mica intrebare ma gandeam sa schimb procesorul leptopului din i3 in i5 , deoarece jocuri gen Sniper Elite IV merge foarte sacadat ar putea careva sa imi sugereze daca ar fi o idee buna sau ar trebui sa schimb alceva ?? Multumesc frumos
    Attached Images Attached Images capture1.png capture.png

  6. #946 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut. Nu o sa te ajute extrem de mult, dar vei avea un mic boost de viteza. Din pacate, chip-urile grafice integrate in procesor nu sunt cine stie ce. Pentru gaming mai serios iti trebuie placa video dedicata. Fiind laptop insa, nu prea ai multe alternative.

    Daca tot il desfaci pt. upgrade CPU, mai pune-i si niste memorie, si vezi daca poti seta din BIOS sa-i aloci mai multa memorie placii video.

  7. #947 SP
    Junior Member FlorinCostea's Avatar
    cand spui memorie te referi la cea de RAM sa inteleg , tocmai ce am mai pus inca o placuta de 8GB DDR3 pe langa cea pe care o aveam deja deci in total am 16 acuma.. as putea pune o placa video dedicata chiar daca am una integrata??

  8. #948 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Salut!

    Exista vreo modalitate sa aflu in laptop ce sloturi de memorie am dispoibile?

    Am un MSI GS63 7RD Stealth si informatiile sunt diferite in functie de sursa pe care o vizionez.

    Pe site-ul oficial scrie:

    STORAGE CAPABILITY 1x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA ) SSD 1x 2.5" SATA HDD HDD
    In user manual scrie ceea ce este in attachment.


    In momentul de fata are memorie 250gb. Pot sa aflu daca acest slot este ocupat de slotul SATA sau de cel NVMe?

    Vreau sa imi mai cumpar 1TB si m-am gandit la acest model: https://www.emag.ro/solid-state-driv.../pd/D41DV5BBM/
    Vreau si sa stiu daca pot pastra memoria actuala, posibilitate favorabila sa fie ea in slotul de SATA si cea noua sa o pun in slotul NVMe. Sper totusi sa nu fie un singur slot combo care sa fie compatibil cu amandoua insa numai una sa fie atasata.
    Attached Images Attached Images user-man.jpg user-manual.jpg

  9. #949 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e mai simplu sa-l desfaci si sa vezi? I mean, oricum vei instala singur orice-ti iei, deci oricum te vei uita in el si in caz ca are garantie, o pierzi, asa ca ma gandesc ca ar fi cel mai usor sa vezi cu ochii tai

  10. #950 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Asta era ultima solutie, el are inca abtipildul cu garantia.

    Este cumparat de la e-mag si i-am sunat sa-i intreb cum pot sa procedez, mi-au spus ca singura modalitate ca garantia sa imi ramana este sa ii schimb memoria in service-ul lor insa taxa este cat 1/3 din memorie si nu as vrea sa fac asta, cel mai probabil o voi schimba eu.

    As mai fi dorit sa stiu de azi ca sa dau comanda de memorie si sa-mi fie livrata, abia joi ajung fizic la el si pana atunci as fi vrut deja sa o am achizionata.

    Credeam ca exista o comanda in CMD in care imi afiseaza ce sloturi are laptop-ul si care-s ocupate.

  11. #951 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Inteleg. In cazul asta, poate te ajuta cineva care se pricepe mai bine, gen @MonkY

  12. #952 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Pentru a continua traditia cu fiecare incercare de a ma juca pe PC care se sfarseste in nenumarate probleme, vin in cautare de ajutor.

    Am un Lenovo Y520 cu GTX 1050 pe care ma joc in 1080p. Pe ecranul laptopului totul e bine. Daca il conectez prin HDMI la un monitor full hd, totul e bine. Daca il conectez la LG BX, cu acelasi cablu, si cu rezolutia setata tot la 1080p, ajung sa am maxim 20FPS in loc de 60 cat am pe celelalte ecrane. Sau asa pare, nu imi dau seama daca am input lag sau doar putine cadre. Chestia asta se intampla pana si pe desktop cand misc mouse-ul, fara sa pornesc vreun joc. TV-ul e in game mode, bineinteles.

    Any ideas? :/

  13. #953 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Poate BX ul nu stie mai multe FPS uri - vezi si tu in meniul TV pote are functie game on/off

  14. #954 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @Teo: in primul rand, vezi ca e gresit cum spui. Cand zici "sloturi de memorie" libere, ar trebui sa te referi la RAM. Ori in cazul de fata tu intrebi despre storage, deci trebuie sa afli ce "porturi de date" ai libere, nu sloturi de memorie. Daca in specificatii spune ca ai un port SATA si un port M.2, atunci foloseste CrystalDiskInfo sau AIDA64 si afli imediat ce tip de drive ai (iti spune acolo daca este tip NVM Express - PCIe 3.0 sau daca este Serial ATA - SATA 600). Daca ai un M.2, atunci e clar ca mai ai liber slotul de SATA. Si invers. La fel de gresit este si expresia "sa comand o memorie" cand vorbesti despre un SSD de fapt. OK, foloseste memorii flash, dar NIMENI nu foloseste termenul de memorie cand se refera la SSD-uri, HDD-uri. Spune-i si tu direct "sa cumpar un SSD tip NVMe sau SATA".

    @Espiritus: verifica te rog in ce rezolutie iti spune driverul Nvidia ca este conectat monitorul. Aproape sigur daca apare limita de 20FPS, aproape sigur e setat in 24Hz (for movies) - vezi daca poti schimba de acolo refreshul. Cum a zis si Darkie, incearca sa activezi pe TV acel Game Mode si verifica te rog in manual, pt. ca la TV-uri de obicei e un singur port HDMI care este pt. gaming (lower latency, signal plus, hdr, etc.) - si foloseste-l pe acela. Acesta este si motivul pt. care in manual ti se spune clar "pe portul HDMI 3 conectezi un BluRay player" si "pe portul HDMI 2 conectezi gaming console". Nu stiu cum e la acel TGV, dar de exp. la Samsung nu doar ca trebuie sa conectezi pe portul respectiv, dar trebuie sa schimbi si tipul de device conectat. Adica sa alegi PC sau CONSOLE.

  15. #955 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Pentru a continua traditia cu fiecare incercare de a ma juca pe PC care se sfarseste in nenumarate probleme, vin in cautare de ajutor.

    Am un Lenovo Y520 cu GTX 1050 pe care ma joc in 1080p. Pe ecranul laptopului totul e bine. Daca il conectez prin HDMI la un monitor full hd, totul e bine. Daca il conectez la LG BX, cu acelasi cablu, si cu rezolutia setata tot la 1080p, ajung sa am maxim 20FPS in loc de 60 cat am pe celelalte ecrane. Sau asa pare, nu imi dau seama daca am input lag sau doar putine cadre. Chestia asta se intampla pana si pe desktop cand misc mouse-ul, fara sa pornesc vreun joc. TV-ul e in game mode, bineinteles.

    Any ideas? :/
    Si eu patesc la fel, dupa ce contectez Laptopul la TV am un lag peste tot si pe Youtube, cam asa 10-20 fps-uri, si am invatat ca trebuie sa dau restart la laptop-ul legat la TV si asa nu mai face, de fiecare data cand il conectez dau si rr la laptop altfel e tot cu lag, nu stiu daca si la tine se rezorva la fel.

  16. #956 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am instalat Intel Graphics Command Center si intr-adevar pentru televizor imaginea era setata la 24FPS. Foarte interesant cum setarea asta nu apare nicaieri in windows settings si nici in Nvidia Control Panel, chiar daca aia e placa cu care ma joc. L-am pus la 120 si acum nu imi vine sa ma mai uit la alt ecran.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 48 FirstFirst ... 38 46 47 48

Similar Threads

  1. Replies: 628 Last Post: 10-12-2020, 16:44
  2. DualShock 4 - DS4 - Probleme si solutii By MonkY in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 70 Last Post: 09-11-2019, 17:32
  3. Solutii pt monitor fara boxe By gmn in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 10 Last Post: 05-01-2015, 21:11
  4. Replies: 7 Last Post: 15-08-2014, 13:37
  5. Hauppauge HD PVR (Probleme si solutii) By eXist in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 28-03-2011, 15:05

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts