Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Intrebare BSOD.

  1. #1 SP
    Senior Member Zero's Avatar

    Intrebare BSOD.

    Am si eu o intrebare, de ce atunci cand mi se blocheaza pc-ul in loc sa astept pana isi revine imi apare ecranul albastru si scrie "Physical memory dump..."... ce pot face in acest caz?. Nu stiu daca are vreo relevanta dar Windows-ul e proaspat instalat de cateva ore.

  2. #2 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Daca vrei o rezolvare cat mai rapida ti as recomanda un forum de profil prin pm .
    Daca nu , Atunci posteaza aici codul de eroare care ti l afiseaza

  3. #3 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    0x0000008e

  4. #4 SP
    Junior Member buzucan's Avatar
    Vezi ce versiune de Windows ai...curata placutele RAM de praf, chiar tot calculatorul. Fa update la drivere la placa video/ de baza/ Windows...daca nu te ajuta, cel mai probabil ai incompatibilitati intre componente.

  5. #5 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Chestia cu update la drivere poate fi cu dus si-ntors, eu mi-am facut update la drivere ca m-am gandit ca ar fi cazul si mi-am luat bsod.

  6. #6 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Am si eu o problema cu BSOD-urile. Primesc constant pe PC ( Alienware Area 51 - Windows 7 Home Premium 64 bit) fara un motiv anume. Initial am crezut ca WoW-ul imi cauzeaza aceste BSOD dar ieri mi-a dat unul cand aveam doar Y!M-rul pornit. Am incercat sa reinstalez driverele dar problema persista. Urmeaza sa imi reinstalez Windowsul iar daca nici acest lucru nu rezolva problemele ii voi suna pe cei de la eMag sau pe cei de la DELL. BCCode: c9

  7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eheee... ce bine ar fi sa se rezolve un BSOD asa simplu. Pot fi mii de cauze, indiferent de codul dat. De exp. pe acelasi sistem am vazut 20 de coduri complet diferite...

    Anyway, pe scurt: incepeti si verificati hardware si software. Pentru partea hardware aveti clar: test de memorie (memtest+), test de hdd (un chkdsk cu bad sectors test ar trebui sa fie suficient), test de cpu/heat (LinX sau/si Prime), test de gpu/heat... Daca nu da BSOD-uri sau erori la niciunul din testele respective, folositi-va de CPUZ si AIDA64 ca sa vedeti cum stati cu voltajele si temperaturile. Daca e totul ok, treceti la update de BIOS, update de firmware (ICH, USB3, DVDROM, etc..), si update de drivere. Nu neaparat ultimele drivere sunt cele mai bune, dar ca regula generala ajuta.

    Daca toate cele de mai sus nu ajuta, fie incercati o instalare DE LA ZERO (misterioase sunt caile Windows-ului), fie apelati la un alt calculator pentru a va testa: memoria, procesorul, sursa, hdd-ul, placa video. Daca pe celalalt calculator nu dati de BSOD-uri, pot exista si ceva incompatibilitati.

    P.S. Daca vreti sa va poata ajuta cineva, dati si voi exact ce configuratie aveti, cum stati cu temperaturile si eventual un dump cu procesele in executie. Verificati cu ajutorul lui Process Explorer ce procese mananca prea multe resurse, pt. ca nu se stie niciodata. Bafta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Intrebare By DenysrRonaldo in forum Android
    Replies: 14 Last Post: 16-07-2012, 17:33
  2. Intrebare? By kenjiwow in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 1 Last Post: 15-06-2011, 17:07
  3. Am si eu o intrebare...? By andy_duma1919 in forum Help Desk
    Replies: 3 Last Post: 21-12-2009, 13:19
  4. Intrebare By tsuby in forum Console Club
    Replies: 1 Last Post: 21-11-2009, 14:54
  5. Intrebare By tsuby in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 9 Last Post: 05-08-2009, 11:13

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts