Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 74

Thread: Drone

  1. #41 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Habar n-am daca am asa ceva, este o optiune de FPV, care am impresia ca iti da un alt control, fara GPS si alte prostioare, si s-ar putea sa fie similar cu ce zici tu. Vreau sa am timp sa plec undeva cu ea, un camp ceva sa pot testa, mai linistit ca nu lovesc nimic, si inaltimea si distanta, dar nici sa bat drumul aiurea pana cine stie unde si dupa 20min de joaca sa termin bateria si sa ma intorc acasa.

    Eu am spus, vreau sa fiu sigur pe pilotat ca apoi sa ma pot concentra si pe ce filmez, asta fiind interesul principal pentru care am luat-o, iar in lumina naturala calitatea e chiar ok. Parca expunerea e prea sus putin, dar era pe auto, daca puneam un -0.3 cred ca era indeajuns pentru unele momente.

  2. #42 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  3. #43 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @cashonly, cum te descurci cu vantul? Eu aseara si azi mai toata ziua nu am avut curaj sa o ridic prea mult din cauza vantului. Desi pare stabila si filmarile ies stabile, tot nu mi se pare foarte safe. Pe site-ul DJI am citit ca se descurca si la curenti de 40km/h, si cred pentru ca nu prea am simtit ca pierd din control, dar tot e un element de nesiguranta si asta strica toata distractia.

    Cam asa e vantul la mine maine de exemplu:
    Attached Images Attached Images wind.jpg

  4. #44 SP
    Member iUser's Avatar
    Credeti ca merita investitia intr-un Phantom 3 Advanced sau 4? Ma tot bate gandul sa ma apuc sa strang bani pentru asa ceva. V-ati amortizat cumva investitia, filmand evenimente de exemplu?

  5. #45 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Daca nu esti in business-ul asta deja, e doar o distracție. In Olanda, neașteptat inca, mi-am scos banii, in Romania nu cred ca as fi reușit. Mai ales ca daca vrei sa faci ceva serios, trebuie sa te supui legilor care sunt foarte cretine. Eu zic ca in Romania nu merita investitia decat pentru distracție.

  6. #46 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vai de noi de tara bananiera:

    ÎNCHISOARE de la şase luni la un an pentru cei care folosesc acest dispozitiv

    Cei care ridică drone de la sol şi nu au permis de înmatriculare riscă închisoarea de la şase luni la un an.

    Dronele au devenit dispozitive foarte populare în ultima vreme. Fie că vorbim de drone de jucărie care nu cântaresc 100 de grame sau drone pentru profesionişti, pentru a zbura acestea au nevoie să fie înmatriculate.

    Conform unor estimări ale specialiştilor în aeronautică, în ţara noastră sunt în jur de 10.000 de asemenea avioane fără pilot. În România s-au vândut anul trecut între 2.500 şi 3.000 de drone.

    “Proprietarii dronelor deţinute fără a fi înregistrate legal trebuie să ştie că nu deţin o jucărie, ci un aparat de zbor fără pilot care se supune regulilor aviatice. De aceea, dacă nu vin la noi pentru înmatriculare şi sunt prinşi că ridică drona de la sol riscă închisoarea de la şase luni la un an”, potrivit lui Remus Dogaru inspector în cadrul cadrul Autorităţii Aeronautice Civile Române.

    Pentru a intra în legalitate e nevoie de o declaraţie notarială, în cazul în care drona a fost construită în regim propriu, sau de factura care atestă cumpărarea ei, de actele de identitate ale persoanei, de plata unei taxe de 90 de euro plus TVA şi de o cerere care se completează la sediul AACR.

  7. #47 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi-am facut curaj si am zburat si in Romania. As vrea sa merg undeva in Bucuresti pe o cladire mai inalta decat cele din jur incat sa am semnal bun si sa pot trimite drona departe. Am realizat ca am avut semnal si la 800m (nu am mers mai departe) fiind pozitionat pe blocul meu care are 10 etaje, fiind printre cele mai inalte din zona si astfel avand cale libera in aproape toate directiile. Decoland de la sol pierd repede semnalul din cauza blocurilor. Cat timp nu am copaci, cladiri si altele intre mine si drona, semnalul e perfect mereu. Daca aveti ceva sugestii de cladiri inalte din Bucuresti care imi ofera acces pe acoperis, sunt numai urechi. Voi omologa drona pana la sfarsitul lunii ca sa nu am probleme, nu as vrea sa ma trezesc cu amenzi tampite luate aiurea.


  8. #48 SP
    Member Baracuda's Avatar
    2 filmulete recente cu drona




  9. #49 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A stat inima in mine cand am vazut cainele cum se apropie. Ai mare grija ca te poti rani foarte rau in elice

  10. #50 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Ai dreptate, insa in realitate era ceva mai departe decat arata camera. Ce sa-i fac daca e bagator de seama

  11. #51 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Upgrade !

    Am de vanzare P3A cu gentuta si extra baterie plus accesorii daca doreste careva
    Attached Images Attached Images img_2340_resize.jpg

  12. #52 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nice, m-am jucat si eu putin cu una in Olanda si are destul de multe chestii noi fata de seria 3. Venind de pe Advanced cred ca merita upgrade-ul. E totusi mai mica, mai rezistenta si vine cu carry case inclus, cea ce e mare lucru. Eu ma cam chinui cu P3A din lipsa uneia si parca ma trezesc de multe ori ca o las acasa doar pentru ca nu am chef sa ma complic cu transportul. Da un sem daca dai gentuta separat, eu n-am prea gasit la preturi ok pana acum.

  13. #53 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Eu i-am recomandat P4 unui prieten foarte bun cu care plec prin tara, asa de distractie, la explorat. Si-a cumparat-o si am facut un circuit transalpina - sibiu - transfagarasan. Cand am ajuns acasa am transferat ce a filmat el si ce am filmat eu ca sa lipim cele mai bune cadre. Iti spun sincer ca diferenta de calitate intre camera de pe P4 si P3A m-a facut sa-mi cumpar si eu drona, altfel nu ma tenta doar pentru functiile in plus pe care le are fata de P3A.

    Cutia cu care vine sa stii ca nu-mi place asa mult, mult mai bun este ghiozdanul meu dar din pacate nu se potriveste

  14. #54 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    DJI Mavic - Everything You Need To Know! | My First Drone

    Teaser pentru o noua drona de la DJI



    https://vimeo.com/183207477
    Attached Images Attached Images dji-mavic-leak-2.jpg dji-mavic-side-view-1.jpg mavic-front-view.jpg

  15. #55 SP
    Member Baracuda's Avatar

  16. #56 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A intrat si GoPro pe piata!

    GoPro Karma

    Attached Images Attached Images karma_1.0.jpg karma_2.0.jpg karma_3.0.jpg karma_4.0.jpg karma_5.0.jpg karma_6.0.jpg karma_7.0.jpg karma_8.0.jpg karma_9.0.jpg karma_10.0.jpg karma_11.0.jpg karma_13.0.jpg

  17. #57 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si raspunsul de la DJI:



    Se pare ca nu mai e la fel de wide si astfel necesita calibrarea AF in timpul zborului. Pe mine ma tenteaza, mai ales din cauza marimii.
    Attached Images Attached Images s2-img-v2-da1b574a4cc30a1d24f31706f6bcfbfe.png large_86084b55-6635-405b-942c-07c77f6f26a9.jpg large_7cfcf16d-c022-48cf-9dd3-2c4c70603776.jpg large_d0b28f8c-eaef-4392-ab15-acc51f24819d.jpg large_4058afad-4331-40ab-9a4e-30b49c72447b.jpg large_2f614918-c3ff-41d9-9c5d-49fc8d1f302f.jpg dji-mavic-pro-drone-2625.0.jpg

  18. #58 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Va fi interesanta batalia intre Karma si Mavic.
    Dji ofera o drona burdusita de senzori si mult mai compacta dar GoPro iti da in bani mai putini chiar (am comparat preturile de pe F64) o drona, o camera detasabila 4K si un stabilizator de mana. Pe langa asta, la Mavic ai nevoie de un telefon sau o tableta pentru receptionarea imaginii dar controllerul lui Karma are integrat LCD-ul.
    Chiar ma tenteaza sa fac rate la o Karma, portabilitatea nu ma deranjeaza, oricum nu calatoresc cu drona in buzunar ci o iau in bagaj, dar tentanta este stabilitatea lui Mavic si faptul ca Dji este consacrat in materie de drone iar faptul ca GoPro isi face ucenicia pe banii nostrii ma cam descurajeaza.

  19. #59 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Grounded: GoPro recalls Karma drone

    Un dezastru ce a facut GoPro, astia chiar sunt in cadere libera.

    Eu am hotarat sa dau PH3 pentru Mavic dupa ce l-am incercat putin in Franta. Mi se pare fabulos iar marimea ma va face sa il iau mereu cu mine.

  20. #60 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Pacat, mare pacat. Karma parea alegerea mai buna pentru ce ce vroiau sa se apuce de filmari cu 3 produse intr-unul singur: drona, camera si stabilizator.

    Eu am mai zis treaba asta, ca GoPro a scos prima lor drona si ca isi fac ucenicia pe banii nostrii. Asta e, ma indrept si eu tot catre un Mavic.
    Aveti idee, sunt probleme pe la aeroport daca iti gasesc drona in bagaj?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts