Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 74 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #841 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu din cate stiu sunt obligati sa-ti dea altul. Ai vorbit cu cineva din management? asa iti dau cu tifla imediat pe raion. Baietii "aia" vand si masini de spalat, etc.

    Promit ca diseara, dupa ce ajung acasa, il testez si urc poze si cu al meu (sper sa reusesc azi, voi ajunge destul de tarziu, dar fac tot posibilul, vreau sa fie si noapte/intuneric in camera). Cand l-am luat/testat, am pus primele clipulete gasite pe alb/negru/gri.. inca o data, se vedea bine. O sa pun insa si aceste clipulete cu "OLED test" dar ma indoiesc ca va fi ceva diferit.
    Dar na, acum si dupa noroc. Imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar fiecare panou este unic.. cum se nimereste.

    In continuare te sfatuiesc sa il lasi sa mearga, foloseste-l, sa munceasca un pic. Dar foloseste-l, pune-l la treaba, nu te mai uita/gandi la ecranul ala gri.

    PS: exista si varianta schimbarii display-ului, prin garantie, dar este nou.. inca ai drept retur/inlocuire, nu cred ca este momentul sa te gandesti la asa ceva.

  2. #842 SP
    Member dragosbc's Avatar
    Azi l am lăsat toata ziua pornit cat am fost la lucru pe youtube.
    Deseară o sa i dau un refresh pe panou după ce îl închid

    Da clar ca nu ma uit numai după gri dar chiar is mari si nu e normal la un tv premium până la urmă ca pret tehnologie

    Probabil o sa incerc un retur si sa cer un tv nou sa vad ce zic maine cei dela carefour.
    Tv ul l am cumparat online.nu stiu daca are rost sa vb cu cei din magazin.

    Sunt constient ca nu exista produsul perfect Dar parca dungile acelea sunt cam excesive .

    De exemplu aseara ma uitam la daredvill ultimul episod si era o faza unde cu dolby vision si tv oled ar fi trebuit să fie negru si decât era gri pe jumătate de ecran

    Asa rămâneam la ks7500 care am ajuns la concluzia ca e un tv f bun la calitatea imaginii

    O sa astept pana vineri sa vad daca apare alt oled poate ceva oferta la c8 sau b8

    Merci de sfaturi

  3. #843 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ceva nu e in regula clar la tv-ul ala. Atasat poze cu B7-le meu. Nici a meu nu e chiar regele unifomitatii da testu de 5% e singurul loc unde observ asta. Pozele sunt facute cu OLED light la maxim ca sa se observe mai bine uniformitatea.
    Attached Images Attached Images img_20181114_234356_20181114235127014.jpg img_20181114_234337.jpg img_20181114_234307.jpg

  4. #844 SP
    Member dragosbc's Avatar
    Da clar.inseamna ca nu am eu probleme la mansarda.retur merci de ajutor

    Intrebare numește nimenincare ss fi luat si el de la carefour acest tv ?

    Multumesc

  5. #845 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    ofertele ft bune la pret de obicei sunt la TV uri cu probleme desi apar noi in oferte - decat sa le returneze pe cele cu problem sa zicem ca au 20 de bucati - le vand pe toate si se intorc 10 dar 10 raman chiar si cu ceva probleme din lenea si comoditatea multor clienti - sunt sigur ca asa se procedeaza

    am prins si eu un Q7 la o oferta dupa cele 2 Q6 care le am avut si a venit zgaraiat putin ecranul de la transport cu mufa de la one box crapata - l am dat retur pt ca mi au zis ca pot sa il trimit in service sau sa imi returneze banii caci oferta s a terminat
    si am comandat sony ul X900f care a fost o alegere ft buna

    si momentan astept maine black fridayul si daca nu prind vreo oferta super buna raman cu X900f ul

    apropo - la ce ora baga produsele pe siteuri pt black friday aveti idee ? ca sa stiu sa ma trezesc la timp

  6. #846 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Nu are nicio treaba, TV-urile erau noi/sigilate. Totul tine de noroc/ce panou prinzi.

    Am atasat poze si pentru cel luat de mine, de-abia azi am apucat sa le fac.
    E ceva banding, dar nicidecum precum cel nimerit de colegul mai sus. Nu este perfect, dar ma multumeste. Nici nu am observat pana la acest test de 5%. Am pus si de 10% si de 20%. Mai sus nu are rost.
    Attached Images Attached Images test-10-.jpg test-20-.jpg test-5-.jpg

  7. #847 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  8. #848 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Sunt alea ramase de la Carrefour, s-au prins clientii Carrefour ca e teapa si apoi le-au trimis repede la EMAG

    Mersi de "oferta", o ai cumva si pe cea de la Altex? Mi-a venit Cargus azi cu un colet de la Altex, iar curierul era foarte entuziasmat.. "o sa bage astia si cu 90% reducere azi, am vorbit eu cu ei!"

  9. #849 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Bois, am si eu nevoie de indrumarea pasionatilor din thread-ul asta in a-mi lua un tv nou. Chestia e ca sunt foarte pretentios la specificatii dar mai ales la ce intrari are. Mai precis pe langa HDMI si gadget-urile mai noi, eu sunt si retro gamer si as avea nevoie macar de un RCA si un component YPBPR. Din ce am vazut in oferta de Black Friday la Altex si altii, unele ba au component dar insuficiente HDMI-uri sau vice versa si tot asa.
    Nu mai sunt la curent cu producatorii si/sau daca mai conteaza aspectul asta. Eu am mers pe Samsung pana acum si nu m-au dezamagit dar nu m-ar deranja sa schimb. ceva peste 120 cm diagonala ar fi super-ok, nu stiu daca LED sau OLED, etc.
    Astept opiniile voastre si sunt deschis la orice cat timp mai caut si eu.

    ---------- Post added 18-11-2018 at 12:01 ----------

    Vad ca sunt pareri si pro si contra pe net referitoare la Philips.
    M-ar interesa un 55PUS5603/12.

    ---------- Post added 18-11-2018 at 12:10 ----------

    https://www.flanco.ro/televizor-smar...tra-hd-4k.html

    ---------- Post added 18-11-2018 at 12:16 ----------

    sau

    https://www.flanco.ro/televizor-smar...tra-hd-4k.html

  10. #850 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Am zis ca ma documentez putin, si revin, dar sunt prins cu treaba. Din pacate insa, nu prea sunt avizat, nu folosesc console retro.
    Cam aiurea ca nu se mai gasesc TV-uri cu astfel de porturi, dar cumva de inteles, sunt costuri suplimentare pentru productatori.
    Varianta adaptoarelor nu exista?

  11. #851 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Merci de raspuns, Encman dar am gasit modele care au si intrarile de care am nevoie deci nu asta ar fi problema. Exista si adaptoare desi rezultatele am inteles ca nu sunt dintre cele mai bune. Anyway, problema e ca nu stiu ce sa aleg.
    Initial mi-a facut cu ochiul Philips-ul din linkul de mai sus (si din cauza reducerii) dar m-am mai documentat un pic si se pare ca Philips-urile mai dau rateuri si n-as vrea sa il schimb atat de repede.
    Samsung-ul din al doilea link ar fi o alternativa buna la acel Philips mai ales ca e marca pe care am folosit-o la gaming dintotdeauna.

    Voi ce ziceti, in jurul sumei de 2000-2500, cam care ar fi cea mai buna optiune?

    LE: si ca o alta curiozitate, pana acum am tinut tv-ul pe piciorul sau dar cu upgrade-ul asta as vrea sa-l pun in perete. sa merg pe un suport reglabil sau fix?

    ---------- Post added 18-11-2018 at 18:23 ----------

    Nevermind, am rezolvat.

  12. #852 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    La acel buget si eu recomand Samsung. Probabil ca pe acesta ai si mers. Sa il folosesti sanatos!
    Legat de stand vs perete, prefer stand.. acum depinde si de cat de jos/sus il ai si cum stai pe canapea/fotoliu la el. Daca te deranjeaza inaltimea (prea jos pe stand/mobila) probabil trebuie sa-l urci/pui pe perete.

  13. #853 SP
    Member clovnusor's Avatar
    yup, am luat Samsung-ul pt ca am inteles ca Philips-urile sunt puturoase. Puteam sa merg si pe un QLED/OLED/buget mai mare dar nu-i momentul


    Am luat un suport pt perete din acelasi motiv. Desi sunt mai comod, nu prea mai am spatiu pe mobila si pt alte console/router/etc. Daca-l ridic pe perete o sa fie perfect. Nasol ca peretele pe care-l pun e perete de rezistenta si o sa ma-njure un pic vecinii

    Oricum nu cred ca a avut el reducerea de care zic baietii in magazin 2500 de la 3500 dar e un pret decent pt tv.

  14. #854 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    N-am kinder, ca altfel si eu apreciam la fel ca tine Ai facut o alegere potrivita, e un pret corect, sa-l folosesti sanatos!

  15. #855 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Mi-am achizitionat, de curand, un Pro si de cateva zile sunt in cautarea unui TV, pentru el. Dupa numeroase discutii si review-uri, m-am oprit asupra a doua modele, si anume:

    https://www.samsung.com/uk/tvs/qledt...QE49Q6FNATXXU/

    si

    https://altex.ro/televizor-led-smart...DKD49XF8505BA/

    Ce parere aveti? Cei de la Altex mi-au recomandat sa nu iau altceva in afara de Sony, daca il iau strict pentru Pro insa eu inclin spre acel Samsung Qled.

    LE: e diferenta notabila intre 50 si 100Hz? Panelul Qled de la Samsung, cel de 123 cm este pe 50Hz. Sony este 100Hz nativ. Pe modelul de la Samsung, doar varianta de 138cm am inteles ca ar fi pe 100Hz insa, pentru mine, 138cm este o diagonala prea mare. Fac trecerea de la 108 si cred ca 123cm este de ajuns (am camera mica si stau si aproape de TV, cand ma joc - distanta de 1.5m).

  16. #856 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Dacă poți trece de factorul “dimensiune”, mergi pe Samsung de 55” ca are și el panel nativ 120 Hz și este superior la celelalte capitole. Luminozitate, HDR, Contrast, ImputLag..Niciodata un TV nu este prea mare, eu am de 60” și deja vreau mai mare. Am colegi care au returnat tv de 49 “ dându-și seama ca mergea un 55 . Totul este de obișnuința . Părerea mea

  17. #857 SP
    Member zoli86's Avatar

  18. #858 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Samsungul de 123 cm e pe 8 Bit - interpolat la 10 - e o porcarie adica - ei de la 54 adica la de 138 cm au ecranele de 10 bit .
    Poti sa citesti tot pe forumul asta cu 2-3 pagini inainte .. ca am avut eu 2 Q6 FN de 138 de cm si am PS 4 pro - le am returnat si am luat Sony 55 XF 900
    Sunt fan Samsung de 15 ani - inca de la alea cu tub .. dar ce mizerie au facut pe partea de Motion in jocuri si in Sport TV live ..

    Cine se joaca Fifa sau se uita la mult fotbal - sau puneti filmele de pe PC direct - evitati Samsung cel putin Qled urile cat puteti .. nu credeam sa ajung vreodata sa iau Sony .. il detestam .. si nu inghit ca nu au PIP nici acum .. dar Qledul e o mare dezamagire

  19. #859 SP
    Junior Member mario08's Avatar
    Daca mergi pe CALITATE , atunci cauta modele cu :
    - panel VA - nu alte tehnologii
    - panel pe 10bit curat - nu 8bit + FRC
    - panel pe 120Hz
    - lag cat mai mic sub 20/15ms - conteaza foarte mult in jocuri
    Ai grija ca un tv cu toate cele de mai sus are si un pret pe masura
    Avand in vedere ca ai PS4 Pro care nu stie 4K true ci doar uposcaling , probabil ca cele mai multe jocuri le vei juca in 1080p
    Stii ca nu cumperi un tv doar pt urmatori 2 ani , eu zic ca merita sa faci un sacrificiu financiar macar odata

  20. #860 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Multumesc pentru pareri. Am achizitionat pana la urma Samsung Q6FN de 139 de cm si contrar parerilor pe care le-am citit pe aici, sunt extrem de multumit de el. Arata bestial (ca si constructie, ma refer), se vede si mai bestial.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 74 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts