Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 74 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #641 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    Eu zic ca se vede o diferenta intre 1080p si 4k ,eu vad diferente si de la 2m intr-un joc care e 4k nativ,chiar si la o diagonala de 100.Imaginea e mai clara si mai detaliata.Nu pot spune ca e semnificativa diferenta,dar eu o percep.

    ---------- Post added 25-04-2017 at 11:47 ----------

    Modelul ala e de anul trecut,daca iti iei 4k ia un model mai nou si nu il lua pe cel mai ieftin.Parerea mea e ca e o prostie sa iti iei un 4k ieftin,mai bine iei un fullhd bun.Macar 2000-3000 pentru un 4k decent.

  2. #642 SP
    Member florent's Avatar
    Ar merita 1600 lei modelul mentionat mai sus ? Mentionez ca nu e cazul de a juca ceva in 4k , nu vreau sa investesc intr-o alta consola . Vanzatorul mi-a spus ca televizorul face upscaling dar ma gandesc ca nu se poate face " din rahat bici " si s-ar vedea mai bine pe un 1080p nativ ?

  3. #643 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    E un tv ok,dar cu 1800 iei Panasonic 40DXU601 si e nou,bine acum vad ca nu mai e pe stoc.

  4. #644 SP
    Member fpalexb's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytro View Post
    Ai si tu dreptate..ma chinuiesc si eu sa mi iau un tv de mult timp..pun cate 10 lei pe luna na asta e..mai greu pt unii. Si am zis sa vb si eu p aici sa par ca am, dar de fapt am unu vechi ..abia mai merge. Cand ma fac mare vreau sa fiu keanu..sa am tv uri multe


    Salut gabytro,


    O sa incep prin a spune ca nu vreau sa te conving sub nicio forma despre o marca sau alta.

    Eu am in casa 5 televizoare Samsung led tehnologie 2009-2012 (respectiv sunt si imi doream un televizor mare si am inceput sa strang pareri despre acestea, in mare parte de internet si urma sa-mi achizitionez un Samsung ks6500, pana la o parere a unei rude foarte interesante, Samsung si LG au lucrat impreuna la tehnologia OLED inca din 2008, iar in 2013 au prezentat ambele cate un model bazat pe aceasta tehnologie, care era extrem de scumpa, asa ca Samsung a parasit aceasta tehnologie care (sa ma corecteze cei cu mai multe cunostiinte), avea o rata de succes de 10%, fiind placi lungi din care se taiau aceste cipuri, LG a continuat finantarea proiectului de unul singur ajungand la o rata de succes de 90%. Samsung intre timp vad ca a inceput dezvoltarea tehnologiei QLED care sa fie competitor pentru OLED, despre care nu m-am informat momentan, dar banuiesc ca va avea costuri ridicate, ramane sa vedem.

    Iti las scurtaturi catre niste articole interesante:
    1. https://www.cnet.com/news/seven-prob...d-televisions/
    2. http://www.idtechex.com/research/art...t-00009198.asp
    3. http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1462516534
    4. https://www.cnet.com/products/samsung-kn55s9c/preview/

    Lasand discutiile paralele, eu am Xbox One si vreau sa trec la Xbox One S sau Scorpio, iar urmatoare mea alegere in materie de televizor va fi LG cu tehnologia OLED, iti urez si succes in alegerea urmatoarei marci de televizor.

    Ca si sfat, daca esti cinic vei primi raspunsuri ofensive de la ceilalti utilizatori, eu cred ca trebuie sa venim cu pareri bazate pe experiente si nu trebuie sa fim fanatici, orice costa in viata asta si pana la urma suntem aici sa ne ajutam .


    AlexB

  5. #645 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    http://mediagalaxy.ro/televizor-led-...ng-ue40ku6072u

    Ce parere aveti despre acest model?

    In prezent am un Samsung H5000 FHD (80 cm)... si ma gandeam sa trec la un UHD... diagonala e cam mica, dar macar am sperante sa fie ok, pret-calitate. Bugetul meu e cam stramtorat, asa ca nu cred ca imi voi putea permite un TV mai scump de 2000-2500 lei, cel putin in momentul de fata.

    Plus ca as vrea sa trec si la PS4 Pro (candva... acum am varianta Slim).

  6. #646 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Salut, opinia mea este ca are sens sa-ti iei un UHD de 40 inch (indiferent de model) doar daca vei sta la un metru de el, altfel pur si simplu nu vei observa detaliile suplimentare fata de un full hd. Ba chiar s-ar putea sa percepi materialele 1080p ca fiind mai estompate, doar modelele de top (cel putin pana la generatia 2016) fiind in masura sa scaleze decent imagini full hd pe display-uri 4k. Prin urmare, daca nu-l conectezi la un PC sau n-ai alte surse 4K, este de recomnadat sa mai astepti pana-ti vei permite un model cu o diagonala mai mare si/ sau upgrade-ul la o consola ce afiseaza 4K.

  7. #647 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Am inteles. Stau la 2-2,5 metri distanta fata de TV. Modelul de 50 inchi este mai ok pentru distanta asta?
    As putea sa mai astept, doar ca in momentul in care voi trece pe PS4 Pro nu voi putea lua in acelasi timp si TV 4K. De aceea ma gandeam sa cumpar de acum un TV 4K si apoi sa fac un upgrade la consola. Achizitia TV-ului va fi undeva prin august-septembrie dupa ce voi termina de retusat apartamentul.

  8. #648 SP
    Member DrDeath's Avatar
    Salut, nu ma pricep absolut deloc la TV-uri si de aceea am zis sa intreb aici daca puteti sa ma ajutati. O sa trec la PS4 Pro si as dori un 4k, dar nu stiu pe care sa-l aleg. Bugetul este intre 2000-3000 lei, deci va rog sa-mi recomandati unul in bugetul asta, iar daca exista altul cu o calitate mult mai buna, bugetul creste pana la maxim 4000 lei (dar v-as ruga sa-mi recomandati unul si pentru bugetul mai mic).
    P.S. Nu mai mare de 110 cm diagonala si il vreau strict pentru PS4 Pro (si sa aiba si intrare CI+ pt smartcard si USB)
    Multumesc frumos!

  9. #649 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Din pacate, eu nu prea am vazut TV-uri calitative pentru Pro (adica 4k plus HDR bun sau macar decent) la 110 cm. Cele mai ok pornesc de la 123cm (49"), cum ar fi seria 7 de la Samsung de anul trecut (KS7002) la noi in magazine. Din cate vad varianta de 49" nu prea e redusa, doar cea de 55", care este la MG 4500 ron.
    Ar mai fi XD8077s de la Sony, care este f ok pe partea de gaming cat si HDR si este disponibil si in 43". La MG, e chiar mai ieftina varianta de 49" decat cea pe 43".

  10. #650 SP
    Member legokid220's Avatar
    Poate sa-mi explice si mie cineva mai detaliat .. sau mai pe "babeste" ce inseamna "Black Crush in HDR" ?

  11. #651 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Vezi poza.

  12. #652 SP
    Member legokid220's Avatar
    Adica negru devine mult mai negru ?
    De ex pe sony 50sd8005, pe Netflix este content HDR, doar cateva ce-i drept... dar frate mai bine se vede fara HDR, tot filmu/serialu se vede alb spalacit ...normal ar trebui sa aibe culori mai frumoase si sa puna lumina unde trebuie, in schimb pe demourile de la sony HDR se vede super ok.

  13. #653 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Nu.
    Efectul de black crush apare in scenele inchise cand nu se mai disting detaliile, ci devin o masa intunecata(uitate la tomberoanele din poza).
    Insa din cate inteleg eu, tu ai o problema cu luminozitatea...joacate prin setarile televizorului find the sweet spot.

  14. #654 SP
    KTM
    Junior Member KTM's Avatar
    Salutare la toata lumea.
    Am o dilema cu privire la achizitionarea unui TV petru PS4 Pro. Momentan am un LCD Samsung LE37M86BDX/XEH Full HD vechi de 10 ani, cumparat pe vremea aceea pentru PS3….deci a sosit vremea pentru un upgrade.
    Dupa o lunga perioada de documentare si in functie de buget, am ajuns sa oscilez intre doua modele: Samsung 55KS7002 (plat), momentan 4499 lei la Altex, sau Samsung 55KS7502 (curbat).
    Dilema este ca nu ma pot decide intre plat sau curbat, care este mai bun sau care iti ofera o experienta vizuala mai placuta in gaming, gamingul fiind motivul principal al achizitiei.
    Orice sfat este binevenit, mai ales din partea celor ce au experimentat diferenta dintre TV plat si cel curbat in domeniul gamingului.
    Multumes anticipat.

  15. #655 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Ai mai jos parerea celor de la rtings.com despre Flat vs Curved:
    http://www.rtings.com/tv/learn/curve...ared?uxtv=833f

    Se pare ca se reflecta lumina mai mult din cel curved, plus alte minusuri. Acum depinde si de tine, unde vrei sa il pozitionezi etc.
    Din cate am observat, si producatorii de televizoare au inceput usor usor sa renunte la modelele astea cat si la 3D.
    In materie de gaming (4k HDR) KS7002 este printre cele mai ok. Presupun ca 7500 este fratiorul curbat, deci ar trebui sa aiba aceleasi performante.
    Mi-am pus si eu intrebarea asta de mai multe ori si am mers de fiecare data pe ecran plat. Ma gandeam ca daca o sa ma uit dintr-un unghi la TV poate o sa mi se pare imaginea ciudata.

  16. #656 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu zic sa iei ecranul plat, in 90% din cazuri este mai ok. De cele mai multe ori, vei fi mai multumit de el, inclusiv cand nu esti singurul care se uita la TV. Cu cel curbat este oarecum o alta treaba, pentru ca dupa parerea mea si experientele mele cu ele, iti ofera o imersiune mai buna, insa asta doar in foarte putine situatii, pentru ca in marea majoritate a timpului vei vedea mai rau decat la un model echivalent dar plat. Pentru cele curbate ai nevoie sa stai intr-o pozitie optima, TV-ul sa fie la o anumita distanta si la o anumita inaltime incat efectul curburii sa aiba efectul dorit, pentru ca in rest nu va fi decat mai slab decat unul plat.

  17. #657 SP
    KTM
    Junior Member KTM's Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri keanustar si tudyniuz.
    Am citit parerea celor de la rtings, se pare ca nu sunt diferente semnificative intre curbat si plat.
    Am trecut pe la MG, erau expuse ambele modele ruland acelasi material video pe ele. Nu sunt fan de curbate,
    dar parca cel curbat avea ceva in plus, nu stiu ce... parca imaginea era mai apropiata de realitate, nu ma refer la setari de culoare etc.,
    ci la faptul cum percepi imaginea in ansamblu. Este o impresie personala. Grea decizie......
    Totusi logica imi dicteaza sa ma duc pe 55KS7002 (flat), am citit multe reviewuri favorabilen in favoarea lui.

  18. #658 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, e bun KS7002 dar vezi ca au probleme cu desprinderea partii din spate iar daca te deranjeaza acest lucru ar trebui sa il iei de la EMAG ca sa il poti returna in caz ca apare aceasta problema si la tine (in mod normal apare in primele zile/saptamani de la utilizare din cauza ca partea din spate e prinsa la colturi cu banda dublu-adeziva care din cauza caldurii cedeaza si colturile se desfac)
    Da pe google "KS8000 back panel separation" si o sa vezi despre ce vorbesc (KS8000 e echivalentul lui 7002 de la noi).

  19. #659 SP
    KTM
    Junior Member KTM's Avatar
    Da, stiu de problema, am citit "cateva" pagini de forum inainte de achizitie.
    L-am luat ieri de la Altex, are pret bun (4499 lei). L-am intrebat pe baiatul de la vanzari, care de altfel a fost foarte amabil, daca este nou la pretul asta sau resigilat si daca am probleme pot sa-l returnez in 30 zile, mi-a raspuns foarte hotarat ca da. Nu l-am desfacut la altex, am zis ca e mare, greu, il umplem de amprente etc. Baiatul a fost de acord.
    Ajuns acasa, un unboxing rapid si nervi mi-au sarit la maxim. Pe marginile si partea de sus a display-ului erau o gramada de amprente grosolane rau, chir unsuroase. Jumatate de ora mi-a trebuit sa le sterg cu o carpa de microfibra ....si inca se vad putin.
    Este normal asa ceva la un TV nou ? A mai patit cineva asa ? Ma gandeam ca a fost returnat de cineva si l-au scos din nou la vanzare, dar ambalajul parea ok, totul sigilat in interior, ma refer la accesorii.
    Am intrat in meniul de service si la display running time i-mi indica 210 minute de functionare, ce este adevarat, cam atat a mers la mine.
    In rest, putin dezamagit, ma asteptam la mai mult...canalele SD de la RDS se vad de la rau la foarte rau, cele HD sa zicem ca sun ok, materialele 1080p de pe media player, parca ma asteptam la mai mult.
    Dar PS4 Pro a fost principalul motiv de achizitie, Uncharted 4 in mod HDR este WOW, in schimb in meniu la CoD IW si MWR artefacte la greu, nu stiu daca este normal, imaginea in joc este ok.
    Adevarul este ca inca nu am avut timp pentru teste sau setari mai amanuntite, eventual cine detine acet model de TV, imi poate recomanda ceva setari.

  20. #660 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai daca ti-a spus hotarat ca e resigilat, care e nelamurirea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 74 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts