Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: HDD pentru plasma Panasonic?

  1. #1 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

    HDD pentru plasma Panasonic?

    Foloseste cineva HDD extern pentru plasma Panasonic cu optiunea de USB HDD recording?
    Eu am un Pana G20, nu stiu ce HDD-uri ar fi compatibile.. Am gasit pareri impartite pe net, ba ca e nevoie de HDD cu alimentare proprie, ba ca merge si cu alimentare prin portul USB.. Singura certitudine ar fi legata de marimea HDD-ului, trebuie sa fie intre 160GB - 2TB.

    Daca folositi, detaliati va rog si cum functioneaza functia recording..
    - merge timer recording cand esti plecat de acasa (tv oprit, program ales pt inregistrare din ghidul digital)? Merge sa inregistrezi un program in timp ce te uiti pe alt post?
    - merge sa pastrezi emisiunile inregistrate? Am citit undeva ca poate inregistra o emisiune pana la 3 ore, apoi incepe sa scrie peste.
    - cum se descurca cu inregistrarile gen PVR (sa poti pune pauza in timpul programului TV, apoi sa dai resume)? Am vazut prin setari o optiune "rewind live TV", banuiesc ca asta iti permite sa pui pauza cand vrei, fara sa fi dat inainte record la program.. Ma gandesc ca cele 3 ore sunt rezervate pt inregistrari d-astea "spontane" gen PVR, restul spatiului fiind rezervat pt programe inregistrate apasand butonul "Record".

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca te chinui prea mult. Functiile de recording nu sunt atat de stralucite (si nici nu stie HD). Mai bine iti iei un PVR, un media player mai destept care sa poata fi programat, sa stie HD, EPG si toate cele. Acum depinde si ce provider ai. UPC daca nu ma insel ofera din start un astfel de decodor cu functii de inregistrare si HDD.

  3. #3 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Sunt pe RCS si ei nu ofera PVR. Un alt motiv pentru care prefer HDD-ul este controlul din telecomanda TV-ului, fara sa ma complic cu a 2-a telecomanda (nici macar decodorul digital nu-l folosesc, in afara de uitat la HBO/Digi Film, pentru ca restul canalelor digitale si HD le decodeaza TV-ul).

    Stiu ca functiile de recording nu sunt foarte avansate, dar tot ce caut este un simplu recording la ora programata, din EPG (care merge fara probleme pe RCS), si functia pause/play. Daca HDD-ul imi ofera astea, il prefer in fata unui media player. Singurul dezavantaj pe care il vad este problema in inregistrarea HD-ului, de care am mai auzit si in alte parti pe net.

    Am cochetat si cu ideea de a lua un media player, dar oricum am TV-ul legat prin HDMI de computer si pot oricand sa-mi mut serialele pe ecran fara nicio problema.

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, daca tot ai calculatorul prin preajma, si legat la HDMI... ai putea sa-ti cumperi un TunerTV si sa faci din el inregistrarile, cu scheduler si toate cele... ocazie cu care nici nu ai nevoie sa lasi TV-ul pornit sau sa mai cumperi extra HDD-uri. Plus, vei avea un al doilea TV in casa

  5. #5 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu vreau sa-mi iau tv tuner pt ca ideea e sa elimin pc-ul din ecuatie (in afara de seriale & stuff la care e mai comod sa le descarc pe comp si sa le pun pe tv prin hdmi).

    Pe langa asta, pt tv tuner e mai complicat cu cablu (tot circuitul e ingropat si nu vreau sa am cabluri intinse la suprafata), cat despre nr de tv-uri, cred ca doar la baie imi lipseste....

    Am mai cautat pe net si m-am hotarat pe un WD My Passport de 500gb, e cu alimentare pe usb si se pare ca e modelul folosit de Panasonic la teste. Am dubii doar legat de marime, nu stiu cate ore de recording intra in 500 gb.. in rest, e bine ca nu are alimentare proprie, e mobil in caz ca am nevoie si la altceva.

  6. #6 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Am cumparat HDD-ul de care vorbeam mai sus. Este recunoscut fara probleme de TV, n-am apucat sa testez decat functia pause/play si putin recording "la buton" (nu programat din EPG). Din cate am vazut, inregistreaza fara probleme si de pe canalele HD, acum i-am dat sa capteze meciul dintre Barca si Milan, sa vedem ce iese si cat spatiu ocupa pe HDD..

    Dintre limitari mi-a sarit in ochi imposibilitatea de a inregistra de pe porturile AV, HDMI, .. Asta inseamna ca nu pot pastra vreun film de pe HBO de exemplu (fiind pe decodor), si nu pot face inregistrari in jocuri (oricum pe PC nu se pot trece, dar macar sa fi fost pe TV..), insa partea buna e ca ma pot uita pe canalele de pe decodor sau pot folosi consola in timp ce pe HDD se inregistreaza de pe cablul TV.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Adio Panasonic plasma... By MonkY in forum Tech News
    Replies: 15 Last Post: 27-12-2013, 16:19

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts