Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: Pareri Allview

  1. #1 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar

    Pareri Allview

    As vrea sa iau un Allview insa nu stiu ce sa cred despre calitatea lor. unii spun ca sunt bune, altii ca se bulesc dupa 1 luna. ma intereseaza pareri ale oamenilor care DETIN allview si nu din auzite ( cum merg, daca se strica usor sau nu, cum merge softu, chestii de genu care va vin in minte) , daca avem oameni pe aici. in special ma intereseaza pareri despre telefoanele lor de top ( gen X2 ) . deci... astept

  2. #2 SP
    Member Leni's Avatar
    salut. detin impreuna cu sotia doua tablete identice Allview City+ din noiembrie 2013. Cumparate in acelasi timp de la acelasi magazin online. Ce-ti pot spune ca a mea, folosita mult mai des functioneaza fara probleme si sunt multumit de ea, pe cand celei pe care o are nevasta-mea si care a fost folosita rar i s-a ars din senin placa de baza dupa cateva luni (vreo 5-6 luni parca), fara sa fi fost lovita/scapata/varsat apa pe ea etc. Brusc n-a mai pornit..am trimis-o in garantie si i s-a schimbat placa de baza cu una mai buna, de la tableta Q7 Viva (nu aveau placi de baza City+ in service la momentul respectiv), dar in acelasi timp ecranul s-a intors foarte zgariat din service iar tableta a stat destul de mult in service (3saptamani parca, nu mai retin exact, dar stiu ca a trebuit sa-i sunam sa vedem ce se intampla). Experienta mea deci este ca sunt niste produse chinezesti cu raport pret/specificatii bun, dar calitatea este dupa cum ai norocul. Service-ul este destul de amabil si au rezolvat problema, dar a durat cam mult si tableta s-a intors cu ecranul zgariat.

    Am un prieten care a avut un telefon Allview (ceva entry-level super ieftin si slab, dar nu stiu modelul) si mergea execrabil, se bloca intr-una, uneori cand raspundea la apeluri si trebuia repornit. A si scapat de el fiindca practic nu putea sa-l foloseasca, se bloca orice facea si trebuia repornit de mai multe ori pe zi.

    Recomandarea mea, sincera, daca iti permiti mai bine ia-ti ceva mai bun, dar daca ai un buget limitat poti avea noroc si prinde o gadget bun, iar service-ul (in caz ca ai nevoie ) este destul de OK. Eu nu as mai cumpara de la ei, fiindca gadgeturile mai ieftine (recunosc, am ales la momentul respectiv tabletele astea fiindca erau ieftine) au specificatii si calitate destul de slabe, iar cele care au specificatii mai bune si/sau sunt mai de calitate sunt dupa parerea mea destul de scumpe si eu as plati diferenta si as cumpara de la producatori mai consacrati.

  3. #3 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    mersi de parere! astept si altele

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mergi pe Allview doar in cazul in care chiar nu-ti permiti ceva mai bun. Bine, mai exista ceva modele mai scumpicele si in portfoliul Allview, dar majoritatea sunt facute pe principiul de a iesi cat mai ieftin. Ultima tableta Allview pe care a achizitionat-o mama (care culmea costa si vreo 500 RON), avea ecran atat de prost incat daca miscai capul 10cm, nu mai vedeai nimic. Extrem de lenta, extrem de slab construita (apasai pe spatele tabletei si se vedeau urmele la degete)... Daca vrei o intreb exact ce model (stiu ca era de 7" si cu 3G)... Asa ceva nu as accepta nici daca ar fi gratis!

    Cat despre service, si eu am auzit amici care au trimis la AllView si s-au intors cu alte defecte si zgarieturi... Sfatul meu: stai departe de ei! Cu siguranta gasesti de la LG, Asus & Co. ceva alternativ.

  5. #5 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    Mai bine iti iei altceva. Am avut si tableta si telefon de la ei. AMbele dupa 6 luni s-au stricat. Ecranul la ele e slab in comparatie cu alte firme. Calitatea pieselor folosite la fel. Multe au lag la touch. Eu zic mai bine sa pui niste banii in plus si sa iti altceva mai bun

  6. #6 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Eu fug de Allview ca de boala. Daca ai un buget scazut mergi pe Nokia. Nu ai toate aplicatiile din Android, insa cele esentiale gen Facebook, Google, Youtube, Whatsapp, sunt toate in store.

    Un X2 costa cat un BlackBerry Z30. BB are cel mai rapid sistem de operare cand vine vorba de multitasking (si singurul capabil de true-multitasking, daca nu s-a schimbat ceva la iOS de la iOS 7), si poti rula Android Store nativ pe el.

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu iti recomand sincer sa-ti iei, de bugetu ala pe care-l ai, cat de mic este el, un iPhone SH. Gasesti la 4-500 ron un 4S sau la 650-700 ron un iPhone 5 si in orice caz, sunt 1000 de clase peste AllView. Si nu esti obligat sa-i faci update la soft, ca sa zici ca nu mai merge nu stiu ce sau ca merge greu.

    Cat de AllView, si-a luat iubita mea anu trecut, un telefon de la ei, ceva pe la 600 ron (obsedata sa-si ia ceva nou, nu SH) si dupa 3 luni, nu-i mai recunostea wi-fi-ul si nici SIM-ul. Dupa 2-3 sapt in garantie, i-a mers pentru 2 luni si dupa aia la fel, dar de data asta ii dadea eroare si de memorie, desi nu avea card inauntru si memoria era aproape goala, zicea ca nu mai poate scrie pe ea.

    Overall, telefon de 600 ron, s-a folosit app 4-5 luni, telefon cu garantie de 2 ani, iar acum zace printr-un sertar ca telefon de back-up al back-up-ului (back-up-ul initial este un samsung ).

    Iar din Aprilie si-a luat un 5S SH (dar aproape nou, folosit doar 2 luni, cu garantie si tot) la 1300 ron si de atunci nu mai stie ce-i ala blocat, restart, probleme cu memoria sau cu softul.

  8. #8 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    Iphone 5 am si eu acum, doar ca am auzit ca sunt romani si ma gandeam ca poate e ceva de capul lor, sa iau si eu de la ai nostri. mersi de pareri, mi-am facut o idee clara .

  9. #9 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am avut destule experiente neplacute cu produse Apple la mana a doua incat sa iti pot spune ca e o idee proasta. Nu mai departe eu, am luat un 4S la care bateria ii tinea numai o ora cu 3G si Wi-fi-ul incepuse sa se strice (nu mai recunostea semnalul decat aproape de langa router) la full price. A fost verificat langa un router, bateria nu am avut cum sa o verific pe loc. Eventual un 5C sigilat de la bisnitari, ii poti verifica si IMEI-ul, nu prea are ce sa mearga prost.

  10. #10 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    luand-o putin offtopic, eu am iphone de 4 ani si niciodata n-am avut nicio problema cu el. nici cazaturi, nici soft, nici nimic. probabil am nimerit eu serii de asamblare fara probleme

  11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai avut tu ghinion cu "o cazatura". Eu am luat 4S SH in urma cu 3 ani jumate si inca merge bine, iar bateria ma tine lejer 5h de folosinta. Telefonul duce de seara pana a doua zi seara.

    La telefoane e ca si la masini. Conteaza foarte mult si cine si cum le foloseste...

    Nu-ti da iPhone 5-u pe produse romanesti (adica chinezarii, dar branduite de firme romanesti) nici mort. La fel, stai departe de Huawei (cel putin alea low si mid level). Iti recomand sincer, Apple, Samsung si Nexus-urile.

  12. #12 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by yourwifemykidsx View Post
    Iphone 5 am si eu acum, doar ca am auzit ca sunt romani si ma gandeam ca poate e ceva de capul lor, sa iau si eu de la ai nostri. mersi de pareri, mi-am facut o idee clara .
    Sa stii ca asa am zis si eu, sunt de-ai nostrii, au preturi bune, gadgeturile par OK...dar de fapt sunt 100% made in china, doar re-branduite. Daca cauti bine pe net gasesti si de la ce producator chinez sunt. Eu n-am avut probleme cu tableta mea (in afara ca se misca cu marsalierul ), dar nu mi-as mai lua. Mai ales vazand ca nevasta-mea cu un produs identic a avut surprize asa din senin, abia folosind tableta.

  13. #13 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu va lasati pacaliti. AllView, Eboda si restu, nu sunt fabricate in romania. Ei doar se duc la targuri prin China si din 1000 de producatori de acolo, aleg 2-3-5-10, care le trimit cateva modele de test si alea care trec acel mirific test (in principiu asta inseamna sa aiba hardware cat de cat recent si sa aibe un pret foarte bun), le cer sa le brand-uiasca si asta e tot.

    Si crede-ma ca stiu. Am un prieten care se ocupa de asa ceva, pentru o foarte mare si cunoscuta firma de la noi

  14. #14 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Intreaba orice magazin care comercializeaza allview cam cate bucati din orice produs (telefon, tableta) au in service la momentul respectiv si o sa iti faci o idee clara ca mai bine iti cumperi ceva de la producatori consacrati.

  15. #15 SP
    Banned Messi2015's Avatar
    Quote Originally Posted by yourwifemykidsx View Post
    Iphone 5 am si eu acum, doar ca am auzit ca sunt romani si ma gandeam ca poate e ceva de capul lor, sa iau si eu de la ai nostri. mersi de pareri, mi-am facut o idee clara .
    Produsele Allview sunt made in China, doar marca e romaneasca.

    ---------- Post added 20-08-2015 at 19:53 ----------

    Eu am de juma de an un Viper V1 luat la 550 ron, ecran cu rezolutie 720p, fara lag la touch, dual sim, ultra subtire si nu am avut nicio problema pana acum.

    ---------- Post added 20-08-2015 at 19:56 ----------

    Daca vrei intra pe Altex/Emag si ai sa vezi la aproape orice model Allview note peste 4 din 5.

  16. #16 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La urma urmei si iPhone-ul (ca si alte multe flagship-uri) e Made in China. Asta deja nu mai spune nimic... cred ca daca ne uitam prin casa, peste 90% din electronice sunt facute in China.

    Cat despre notele de pe eMag, sa fim seriosi... mare parte din comentarii sunt fie postate de angajatii companiilor respective, fie de unii care nu prea au vazut smartphone-uri sau tablete serioase. Unele sunt de-a dreptul hilare, gen "e mai bun decat un iPhone 6 sau Galaxy S6". Yeah, right... vrabia malai viseaza!

  17. #17 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    na acu..eu auzind ca-s romani am zis de ce sa imi tin iphone sau alte telefoane straine cand pot sa iau de la ai nostri. insa felul in care se strica si felul in care se rezolva garantiile ...pe mine m-au pierdut. si de asta oameni buni,ar trebui sa ai grija de clientii tai.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Allview X2 Soul By Dant3 in forum Android
    Replies: 2 Last Post: 23-05-2014, 15:00
  2. Skrillex - Pareri By Anderul in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 43 Last Post: 14-01-2013, 16:41
  3. Pareri blog By klausn in forum Offtopic
    Replies: 13 Last Post: 26-11-2011, 20:17

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts