Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 54 of 54

Thread: Adio Console Games !

  1. #41 SP
    Banned Templier's Avatar
    daca esti corect lasa-ma sa pun pozele cu discutia. ai zis ca tu ai dreptate

  2. #42 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Fosta ta prietena era de clasa a 3a?
    Nu, dar eu eram.
    cool-guy-shades.jpg

  3. #43 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    E miezul nopții si am stat sa citesc astea 2 pagini in întregime. Inițial am vrut sa citesc un visual novel, dar drama de idei mai elevata metafizic nu aveam cum sa găsesc, ma declar mulțumit.

    Pacat totuși ca e ongoing si plina de cliffhangers, nu?
    ?
    ?
    ?
    ?

  4. #44 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    #altaintrebare

  5. #45 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Lmfao

  6. #46 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Attached Images Attached Images panda-popcorn.gif

  7. #47 SP
    Junior Member Mrnej's Avatar
    Dude ce telenovela! Nu mai bine se da cancel la season?
    Attached Images Attached Images troll-8.jpg

  8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe scurt (si final de sezon, ca sa nu va las fara popcorn): eu am avut niste discutii pe forum cu Templier, nu i-am raspuns o perioada pe Messenger (am considerat ca era suficient ce am scris pe forum), el a sarit calul cu n semne de intrebare la miez de noapte (dude, you need to control that, it's just crazy!). I-am dat unfriend in ideea ca nu mai primesc atatea beep-uri in noaptea respectiva (si friend back a doua zi). Dar dimineata el avea deja thread de Adio Console Games... So... End of story! Ce-i pe-aici, cu "analiza de text", cu "plec dar inainte vreau sa vedeti ce oameni simpli sunteti"... mi se pare de prost gust si da... telenovelistic. So, i'm out of here! To not be continued...

  9. #49 SP
    Member Leni's Avatar
    @ Templier

    man, fiecare s-a mai enervat pe aici pe forum, si a avut tentative de "consolegames.ro suicide" nu trebuie pus la suflet. Ne certam, ne suparam, ne contrazicem, ne jignim...ne mai facem nazisti, analfabeti si/sau agramati unul pe altul...doua zile nu mai intram pe forum, dupa care nu mai rezistam tentatiei si intram din nou, si life goes on daca si eu ma suparam de cate ori zice cineva ca Nintendo nu este mai presus de orice in lume, niste sfinti pe care nu-i meritam, cred ca mi se tocea butonul de "detele account" de pe forum ) (to end it on a lighter note)

  10. #50 SP
    Banned Templier's Avatar
    Multumesc Leni!
    Thats the spirit!

    ---------- Post added 13-02-2017 at 18:46 ----------

    Alb pe negru va scriu ca nu threadul asta nu a pornit de la politica. Nu ma intereseaza, nu votez si nu protestez! Tara asta e pierduta de mult timp si degeaba mergeti voi sa protestati in piata.
    Thread ul l-am deschis pt ca MonkY nu a vrut sa aibe un dialog cu mine in care sa ii spun ca nu l-am facut prost (asa cum sustine el, ba din contra sa imi cer scuze daca s-a si.tit ofensat) si din bun simt sa anunt de ce ma retrag. Nu mai inventati motive false cand va spun clar si sincer de ce am facut thread ul.
    In situatia portretizata de MonkY si eu zic ca are dreptate numai ca el scoate din context multe aspecte: faptul ca miercuri cand i-am scris pe FB nu mi-a raspuns pana sambata, desi a stiut sa comenteze acid la anumite post uri pe Fb cu eterna replica " alta intrebare". Iar sambata seara nu a dat unfriend dupa ? .
    Si acuma pot sincer ca plec din cauza lui. Dezinformeaza si nu poate purta o discutie la rece.

  11. #51 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Man, nu înțelegi că deja nici nu mai contează cine are dreptate în toată povestea asta? Chiar dacă s-a purtat urât cu tine, threadul ăsta e un loc urât unde ai venit să-ți speli rufele murdare. Trebuia sa asculti sfatul lui tudy şi să-l stergi. Asculta sfatul meu şi oprește-te din postat pe tema asta ca te afunzi din ce în ce mai rău.

  12. #52 SP
    Senior Member ilie11's Avatar
    Auzi dar pana la urma ce treaba ai tu ca ti-a dat MonkY unfriend? Asta e, life goes on. Ai o varsta, da'le dreaq de copilarii si ramai pe forum, ai destui colegi de forum care te apreciaza. Fa in continuare ceva pt site, daca vrei. Cum a zis si MonkY, asta nu e forumul lui, ci al nostru. Si mai lasati-o dreaq de politica😉, oricum nu schimbati nimic.

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk

  13. #53 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am tot zis ca nu mai postez aici, dar Templier... tu chiar nu stii cand sa te opresti. Get a life, man! Daca te-a deranjat pana si ce am postat la nevasta-ta pe wall (chiar era perioada in care toata lumea glumea cu "alta intrebare" - gluma pe care observ ca o anumita categorie de oameni nu o gusta)... te-ai apucat sa verifici la cine am dat Like-uri de ziua mea (who the f**k does that?!?). Te plangi ca ti-am dat unfriend de parca ai fi in scoala generala si nu ti-am semnat oracolul. Ce sa zic, you need a check-up man... acum dupa ce vad ca aduci genul asta de chestii in discutie, stau si ma gandesc ca de cate ori ma logam pe FB primeam mesaj de la tine... I don't know man, daca eram femeie, poate intelegeam ca am un stalker, dar asa, wtf?!?

    Un alt exemplu (de la care eu consider ca a pornit totul, desi tu scrii "alb pe negru" ca nu) este cel cu threadul de politica. Te-ai bagat in threadul respectiv desi "tu nu faci politica", "tu nu votezi", "tu nu protestezi"! Pai ce cauti mai nene acolo, dand lectii, spunand ca degeaba protestam, ca suntem toti sortiti pierii si blah blah. Man, eu cand sunt habarnist pe un domeniu si nu ma pricep la el, stau in banca mea, nu ies sa ma fac de rahan. Am inteles ca tu ai o valoare inestimabila si noi suntem oameni simpli, dar te cam uiti de sus la noi in timp ce ar trebui sa te uiti la tine si la actiunile tale (din ultima perioada, pentru ca sa dea naiba... ani buni mi-ai parut a fi un tip super OK). Daca ti se par normale aceste actiuni (inclusiv ? ? ? ? -uri din 2 in 2 minute, noaptea, de zici ca erai Snooze Man), atunci no offense, dar recomand un control la un medic specializat pe asa ceva.

    Anyway, ti-a zis si tudy, si ilie... au zis-o si altii. Man, nu-ti place de mine si de modul in care m-am comportat, ignore si gata... CG-ul e mare, ai loc de mine! Vrei sa-ti dau dreptate? Man, sincer, ca sa scap de aberatiile astea (chiar m-ai omorat in ultima perioada, cand am o tona de probleme pe cap), iti dau si dreptate! Vrei sa-mi cer scuze ca m-ai te-am deranjat? OK, imi cer scuze! Happy? Putem sa ne oprim cu balciul asta? Ne facem de cacao aici ca doua telenoveliste. Poate tie iti place. I don't!

    Avand in vedere ca mi-am cerut si scuze fata de Templier, i-am dat si dreptate... cer si eu unui moderator sa analizeze situatia si daca se poate sa inchida threadul. Consider ca scopul de "Adio Console Games" se lalaie prea mult si nu avem decat de pierdut din asta. Oi fi eu gamer, dar totusi doar o viata am. Hai sa fiti iubiti!

  14. #54 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si se incheie povestea, pacat ca divagam de la reteta de telenovela si nu avem un cliffhanger. Dar cine stie, poate in viitor va surprindem cu sezonul 2.

    Multumim ca ne-ati urmarit.
    Attached Images Attached Images acasa_tv.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Similar Threads

  1. Console Games - Donatii By MonkY in forum Console Club
    Replies: 609 Last Post: 12-03-2018, 01:23
  2. Console Games in 2017 By Templier in forum Console Club
    Replies: 40 Last Post: 02-08-2017, 18:18
  3. Banner Console Games By Templier in forum Offtopic
    Replies: 42 Last Post: 29-05-2016, 17:05
  4. Console Fighting Games By MonkY in forum Console Club
    Replies: 13 Last Post: 22-01-2009, 19:06

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts