Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 63 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #921 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nah belea... ca nici macar ungurii nu mai vor sa aiba de-a face cu astia!

  2. #922 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Normal, de urgenta le trage SRI-ul o bastarca peste bot, daca fac altfel. UDMR monopolizeaza afacerile din zona Harghita si Covasna, cu acordul serviciilor pt ai deservi interesele politice, cand e cazul, cu votul in parlament. Ete, acu e cazul

    Foarte simplu, stii ce spun?

  3. #923 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Victorieeeeeee! Motiunea a trecut!

    Acum sa dezvoltam cu o privire in istorie. In anul 279 BC, regele Pirus al Epirului a castigat o batalie impotriva romanilor, dar cu pierderi foarte mari. Potrivit lui Plutarh, cand Pirus a fost felicitat pentru victoria obtinuta, acesta ar fi exclamat: "Inca o victorie ca asta si suntem terminati!"

  4. #924 SP
    Banned asperas's Avatar
    Guvernul Grindeanu se reintregeste dupa ce a cazut la motiune: Ministrii isi retrag demisiile - UPDATE

    GUNOAIE: Ieri, porcarul sef a ras de voi in fata lumii cu vot la vedere in care (VOI) singuri recunoasteti ca sunteti niste scursuri incompetente si astazi, ce faceti ma putorilor?

  5. #925 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    E ceva putred in Danemarca.

  6. #926 SP
    Admin MonkY's Avatar
    0% absorbtie din fondurile UE (FSE - Fondul Social European), din cele 4.7 miliarde de euro alocate Romaniei... Ar trebui sa crape de rusine conducatorii lui peste prajit... si in special PSD-ul asta care se da mare partid de stanga... partid care tot bate moneda pe combaterea saraciei si a creerii de noi locuri de munca, dar cand vine vorba de facut, habar n-au ce sa faca. Nu se pricep. Nu stiu, pur si simplu (sau nu vor)! Pana si bulgarii sunt departe de noi la absorbtie de bani din FSE - in tot acest timp, romanii nostrii de destepti ce sunt, se dau afara unii pe altii, dau vina pe Servicii, pe Fortele Oculte, s.a.m.d. O fi de vina DNA-ul sau SRI-ul ca de fraieri ce sunt n-au reusit sa traga nici macar un leu, dat moka de UE?... In fine, mi-e prea scarba ca sa mai spun ceva... mai ales cand ma gandesc ca re-incepe show-ul (ca o paranteza, oare cat de nesimtit sa fii sa iti dai demisia dintr-un Guvern, sa urli prin Presa cat de rahat e Guvernul asta si cum nu si-a indeplinit target-urile, dupa care sa vii si sa spui ca iti retragi emisia si vrei inapoi?!?).

    Din cele 4,7 miliarde de euro alocate României din Fondul Social European, în exercițiul financiar 2014-2020, guvernanții au atras până acum 0,00%. Realitatea apare în statisticile europene, iar un avertisment a fost formulat și de vicepreședintele Consiliului Economic și Social Florian Marin. FSE este tocmai instrumentul prin care UE susține crearea de locuri de muncă, incluziunea socială și combaterea sărăciei. Iar din 2014 încoace, într-un singur an nu a fost PSD la guvernare.

    „Oare România nu are nevoie de fonduri pentru reducerea sărăciei? Oare ruralul nostru, care se zbate în sărăcie, nu ar avea nevoie de aceste resurse?”, s-a întrebat oficialul CES.

    Mai mult decât atât, riscăm o dezangajare de 6% din totalul alocării din politica de coeziune, care înseamnă aproximativ 1 miliard de euro. Deci, România pierde un miliard de euro din cauza faptului că nu este în stare să realizeze niște proiecte, proiecte care, în mare parte, sunt predefinite. Haideți să luăm acele trei faimoase spitale regionale. Resursele există în conturile României, trebuie doar să ne apucăm să dăm drumul la licitații”, a precizat vicepreședintele Consiliului Economic și Social.

  7. #927 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai dacă nu poate să fure din fonduri nu prea le convine să le acceseze, încearcă să faci un business cu fonduri europene să vezi cate șpăgi tre să dai.

    https://www.news.ro/politic-intern/o...17061917045478

    Dacă până și ăștia au ajuns la concluzia asta, săraci sunt discriminați, ce de metri îmi vine să le bag.

  8. #928 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Cum ma? Ala sigur e pe bune? Ca daca e pe bune CCR trage lipici, sau mai rau, sunt oligofreni.

  9. #929 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mai rau. Sunt PSDisti.

  10. #930 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Dupa mintile unora umflate de la atat hastag, daca ai fost condamnat, ar trebui sa porti stigmatul pe viata; daca se poate, dupa ce si-a platit datoria fata de societate sa continue sa traiasca in lanturi !!! Vai de capatana voastra!

    Pe de alta parte, ati auzit de greselile in justitie??? Nu trebuie sa ma credeti pe mine, vedeti multitudinea de procese a unor cetateni castigate la CEDO pe motiv ca au fost condamnati aiurea, fara dovezi concludente.

    Unii cretinei se incanta si au erectie prea usor cand aud zornaitul catuselor, dar nu-i intereseaza deloc modul in care se pun.

    V-as baga niste metri, ca sa citez dintr-un mirobolant in exprimare, dar nu meritati nici macar un centimetru.
    Mars in grota de unde pare ca ati aparut !

  11. #931 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Bravo, Monky!

    Eu unul nu pricep o chestie: cum te mai poti considera integru daca iti dai demisia, iar dupa ce guvernul din care ai facut parte este dat jos de partidul tau, revii asupra deciziei? Sa nu mai zic de cei din CCR sau cum le-or mai zice care folosesc niste expresii strambe rau, care de multe ori par ca sprijina coruptii.
    Iar presa ar trebui sa ii atace si huiduie cat de mult posibil, nu sa stea cu microfoanele dupa niste burtosi infatuati; daca latrina 3 si recte tv au prostit o gramada de lume, de ce n-ar merge si la ailalti spunand adevarul?
    Fie eu nu mai inteleg politica, fie coruptia si pupin*** sunt atat de mari incat astia corecti sunt pe cale de disparitie.

    Cateva articole cu diversi conducatori iubiti:
    https://republica.ro/iohannis-vs-psd...vern-live-blog
    https://republica.ro/primarul-capita...multe-scoli-si

  12. #932 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Asta nu este in stare să amenajeze o alee și ea vrea 6 sectoare, îmi vine sa vomit când îi văd declarațiile subsemnatei.

    Din punctul meu de vedere cei condamnați penal nu au ce să caute în guvernul unei țări că doar nu au ajuns în situația aia de buni ce sunt. Aia de la CCR ar trebui să fie partea imaculată a conștiinței însă când 3 dintre ei declară că lor li se pare o discriminare, încerc să îmi dau seama ce adunătură de cocalarii sunt, ca să numai zic de salariile nesimțite pe care le au plătite din bani noștri. Nicăieri în lume nu o să vedeți asemenea declarații, odată ce ești condamnat ai terminat cu politica.

  13. #933 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    No comment

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  14. #934 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Cica a cazut guvernulfb_img_1498733450407.jpg

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  15. #935 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    "no need to worry, i got you fam"
    Attached Images Attached Images fleb3sq.jpg

  16. #936 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cum ma, in prima ta declaratie ca premier, dupa toate memele astea, sa spui ca "ficatul duce"? Practic o cere si el, e ca si cum ne-ar fi zis "va rog bateti-va p**a de mine"

  17. #937 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu nu am mai urmarit in ultima vreme "stirile".. initial am crezut ca e Orban al Ungariei.. sa inteleg ca acest nene ce pare usor turmentat este premierul nostru? ce.. hram poarta? termin treaba si ma pun pe cautat putin.

  18. #938 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Cata mizerie.. ce bataie pe fata.. ca in curtea scolii, scuze, institutionalizat! Of.

    https://www.riseproject.ro/articol/s...ul-lor-secret/
    Rise Project, controlat de ANAF. Reacția lui Liviu Dragnea și precizările Fiscului

    Si cand ii mai vad si pe aia din PSD in fata la DNA ca protesteaza.. pentru.. cum ma, cum!

  19. #939 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^tocmai voiam sa postez asta. Foarte, FOARTE abili oamenii de la RISE.

  20. #940 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ce îmi place cum se scuză că nu au nici o legătură cu articolul ce urma a fi publicat despre Tel Drum, asta să i-o spuneți lui Mutu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 63 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts