Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 63 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #661 SP
    Member Smara's Avatar
    Templier, perdantii vom fi noi, romanii...indiferent de scenariu. Consider ca unii nu au stiut cum sa puna in practica ceva si au lasat loc de foooorte multe interpretari ( justificate de altfel ), altii cand sa se opreasca.

    Lasand la o parte cine cui da lectii si mai ales PSD, OUG, Iohannis...pentru cine doreste mai jos aveti scurte precizari ale unei doamne judecator care este presedinta UNJR ( in concluzie foarte in masura sa discute subiectul ) . Precizarile sunt scurte si nu necesita cunostinte juridice deosebite, mai mult intuitie zic eu.

    Dana Gîrbovan îi dă o lecţie juridică Laurei Codruţa Kovesi despre „abuzul în serviciu”

  2. #662 SP
    Banned Templier's Avatar
    stiu ca noi avem de pierdut, asta si e trist!

  3. #663 SP
    Member Smara's Avatar
    Parca am fi in Poiana lui Iocan....ca sa mai si facem haz de necaz :


  4. #664 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

  5. #665 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by Smara View Post
    Templier, perdantii vom fi noi, romanii...indiferent de scenariu. Consider ca unii nu au stiut cum sa puna in practica ceva si au lasat loc de foooorte multe interpretari ( justificate de altfel ), altii cand sa se opreasca.

    Lasand la o parte cine cui da lectii si mai ales PSD, OUG, Iohannis...pentru cine doreste mai jos aveti scurte precizari ale unei doamne judecator care este presedinta UNJR ( in concluzie foarte in masura sa discute subiectul ) . Precizarile sunt scurte si nu necesita cunostinte juridice deosebite, mai mult intuitie zic eu.

    Dana Gîrbovan îi dă o lecţie juridică Laurei Codruţa Kovesi despre „abuzul în serviciu”
    Am inteles, si este ok ceea ce spune doamna judecator, in mare parte, desi unele lucruri le interpreteaza si le duce in directia in care doreste. Dar, sa zicem ca este ok ce spune, cel mai ciudat lucru pe care nu-l mentioneaza doamna, atunci cand vorbeste ca este necesara introducerea unui prag peste care dispozitiile devin penale, nu a mentionat ca acest prag putea fi, si era de bun simt sa fie, mult mai mic. Sa nu fiu absurd sa zic 1 leu, dar hai sa zicem 50lei, 100lei etc. Din acest motiv nu pot sa concluzionez ca dansa a dorit sa explice pur obiectiv ca sa inteleaga tot omul (ma gandesc ca asta e scopul unor articole de acest gen). Si greseala prin omitere, tot greseala e...parerea mea. In rest nu stiu exact cine este doamna, deci nu ma pot pronunta. Orice alta parere inafara de cea referitoare la acel articol ar fi subiectiva si bazata pe parerea mea despre judecatori sau "uniuni ale" (din experienta), asa ca nu ar fi corect sa le expun acum.

    Pe de alta parte, citind titlurile celorlalte stiri de pe acest site, nu pot sa nu remarc o directie clara, pur subiectiva poate chiar de rea intentie. Poate gresesc...

    Intr-adevar, pacat, fiindca avem toti de pierdut.

  6. #666 SP
    Member Smara's Avatar

  7. #667 SP
    Member Leni's Avatar
    Vezi ca si pe acest site observ aceasi impartialitate care si pe cotidianul.ro... observ acelasi nume si aici, Cornel Nistorescu (proprietarul "Cotidianul")... cu stiri precum (si mai ales titluri precum):

    Mircea Diaconu l-a pus la punct pe comisarul Timmermans în Parlamentul European: Resping categoric orice intervenție asupra țării. Să lase România în pace să-și găsească singură calea, are toate instituțiile funcționale. E democrație �

    Nu cred ca este o sursa care nu incearca sa manipuleze in ultimul hal. Eu iti spun doar, in ceea ce priveste regionalizarea Romaniei, cel mai elocvent este sa vedem exemple de alte state, pro si contra, sa vedem ce avantaje exista si ce dezavantaje. De asemenea, si cu autonomia (scuze, doar acum am vazut ca imi raspunsesei si la asta), sunt de parere ca trebuie prima data sa ne informam bine si pe urma sa ne exprimam, nu sa sarim direct la "se rupe tara", "ni se fura tara", "devine Ardealul independent" sau altele...nu e chiar atat de simplu pe cum pare, sunt mai multe considerente, de infrastructura, economice etc. Din acelasi motiv nu sunt de acord nici cu cei care se exprima pentru astfel de idei fara sa inteleaga implicarile si urmarile, si viseaza doar "o sa facem ce vrem si cum vrem, o sa avem de toate".

    ---------- Post added 08-02-2017 at 16:17 ----------

    In orice caz, site-ul respectiv imi cam miroase a propaganda stil PSD, cu anti-multinationale si UE trebuie pusa la punct etc.


    LE: alt articol "obiectiv"...sorry, nu pot sa nu-mi fac o parere clara despre acest site.

    http://www.activenews.ro/economie/Cu...l-Soros-140830

  8. #668 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asa cum am zis pe Facebook (btw, va astept si acolo sa-mi dati un friend, daca nu v-au stressat altii suficient), here it's my today conclusion:

    Probabil voi deranja pe cativa cu acest post, dar mie mi-a placut discursul lui Grindeanu de azi din Parlament. In schimb opozitia nu a facut altceva decat misto-uri (unele chiar de prost gust) fara sa aduca nimic semnificativ in ecuatie. Nu spun ca brusc isi va schimba PSD-ul "modus operandi" si ca vom vedea schimbari de oameni si doctrina, sau ca Dragnea & Co. vor renaste peste noapte ca Pasarea Phoenix. Insa cred ca trebuie vazut daca au invatat ceva - daca vor continua la fel, atunci da! Super mega meeting, dati afara si trimisi in latrina istoriei.

    Parerea mea este ca scopul manifestatiilor a fost atins: OUG-ul a fost abrogat, Dragnea si ai lui au primit o mare palma, Ministrul Justitiei va fi demis, Romania a demonstrat ca inca mai are "oo" si toata Europa i le-a admirat (cu tot cu lumintele de rigoare).

    Ba mai mult, cu ocazia aceasta am vazut si fetele (plus ura si manipularea de rigoare) celor care au votat asa cum au votat. Si aici cred ca iarasi romanii au invatat o mare lectie: "iesiti Dzeului la vot, pentru ca uitati-va bine cine pune stampila in locul vostru!"
    Prin urmare, eu zic sa ne mai intoarcem si pe la casele noastre si la postarile cu caini si pisici.

    P.S. Nu spun ca oamenii nu trebuie sa faca manifestatie in continuare. Daca asa simt ca trebuie, e dreptul lor constitutional - probabil s-au supra-saturat dupa 27 de ani. Doar ca totusi nu poti schimba sloganul cu care ai plecat la un meeting in functie de ce ai castigat deja. Democratia nu este un joc de poker, sa plusezi in continuu. S-a obtinut ce s-a dorit. Acum parca ar fi nevoie de un pic de liniste. Mai trebuie sa si lucram, ca sa aiba guvernul Grindeanu de unde sa dea acele mariri, nu?

    Eu unul chiar o sa iau o pauza de politica, pentru ca prea mult e totusi prea mult. Hai, v-am salutat cu respect!
    Attached Images Attached Images respect.jpg

  9. #669 SP
    Member Smara's Avatar
    Leni, site-ul este neimportant. El doar ,,gazduieste,, un mesaj al unor membrii ai Academiei Romane. In viata trebuie sa citim printre randuri.
    Cum la fel de interesant a fost si discusul lui Traian Basescu de azi din parlament : Motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Grindeanu a fost respinsa. Parlamentarii PSD, ALDE si UDMR nu au votat

    In alta ordine de idei, voi urma si eu exemplul lui MonkY si voi incerca sa stau deoparte o perioada.

  10. #670 SP
    Member Leni's Avatar
    N-am apucat inca sa vad ce s-a intamplat azi.
    Eu sunt de parere ca picam intr-o capcana urata, avand in vedere ce vierme fara coloana vertebrala e Grindeanu. Daca e avut speech OK, probabil ca au avut atata minte sa angajeze iar o firma specializata in PR. Nu cred ca acelasi om care pana acum cate va zile avea comportamentul si speechul pe care il avea, sa se fi schimbat. Eu zic ca e pacat...imi voi continua din nou cautarile se pare pentru a scapa de plata a mii de lei taxe catre acest Guvern. Acum, este binevenita o pauza, abia asteapta controllerul sa pun mana pe el din nou

  11. #671 SP
    Member marv's Avatar
    pe langa indepartarea de UE si reactiile dezaprobatoare ale tuturor partenerilor externi, cam asta e statusul actual, luat de pe facebook:

    - Singurul protestatar din Odobești tocmai a fost chemat în instanță de către primarul PSD.
    - În București, cel care a proiectat mesaje în Piața Victoriei a fost chemat azi la Poliție
    - Un deputat PSD arată degetul mijlociu președintelui țării în timpul cuvântării în plen
    - Orașul cel mai vocal anti-penali din provincie, Clujul primește de 13x mai puțini bani pentru drumuri decât Teleorman
    - Ministrul Sănătății refuză să explice de ce amanta lui Oprescu a fost numită fără concurs directoarea Spitalului Universitar
    - Autocarele pesedeului continuă să aducă oameni din județele roșii la proteste pro-PSD, că vor, că nu
    - Oamenii din județele pesediste sunt amenințați că dacă nu ies își pierd serviciul
    - Singurul lider pesedist care nu a susținut ordonanța, Mihai Chirica, refuză să spună vreun cuvânt negativ vizavi de Dragnea
    - Apar stenograme care atestă faptul că pesediștii știau de cel puțin două luni că intră proiectul de amnistie
    - Apar pesediști care cer SRI-ului să ancheteze multinaționalele care au dat liber angajaților
    - Curtea Constituțională a respins azi sesizările președintelui cu privire la Ordonanța 13
    - Nu e clar dacă OUG 14 care anulează OUG 13 este constituțională, așadar eliberarea miilor de corupți sâmbătă e plauzibilă
    - Moțiunea de cenzură a picat. Grindeanu nu demisionează și nu își asumă vreo responsabilitate pentru ordonanță
    - Judecătoarea care l-a închis pe Voiculescu a fost dată azi afară din magistratură
    Ține ochii deschiși în următoarele zile

  12. #672 SP
    Banned asperas's Avatar
    Romania SECU! Camelia Bogdan out! remember Basescu : Bai, Bogdane ia vezi ca eu stiu cine esti! hoho ce-mi plac glumele mele!

    oftopic: desi am ditamai backlogul ma gandesc ca parca as avea o pofta de acest Nioh! voi nu..?

  13. #673 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^am venit aici sa postez asta (ce a postat Marv). Destule motive sa luptam si sa iesim in continuare.

    #rezist

  14. #674 SP
    Member iUser's Avatar
    Klaus Iohannis a iesit sa discute cu protestatarii de la Cotroceni. Intentia a fost frumoasa, doar ca, evident, nu a avut cu cine... Mai mult, Administratia Prezidentiala a oferit celor stransi acolo ceai si cafea.

    Klaus Iohannis în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni - Digi24

  15. #675 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Mi-a venit sa-mi arunc telecomanda in TV cand am vazut asta:

    VIDEO. Ironii noi între rivali vechi: Băsescu și Tăriceanu

    Mie scarba de clasa noastra politica, aproape toti sunt dintr-un aluat cat par ei de dusmani...

  16. #676 SP
    Banned Templier's Avatar
    Da... Ceva nou?

  17. #677 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Tuturor le e scarba de astia, dar, culmea, tot se gasesc milioane care sa voteze cu PSD. Un adevarat paradox.

  18. #678 SP
    VIP Member asatgmures's Avatar
    Pentru ca in dreapta e mai rau, uita-te doar cat de ''tristi'' sunt parlamentarii din pnl, usr sau base; nu avem clasa politica... ghinion.

  19. #679 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Adica, "tristi"? Ce ***** la oala sa fie mai rau ca ce-i in PSD?

    Simt cum mi se incarca ultimata numai cand ma uit la video-ul asta:
    https://www.facebook.com/SchimbaStir...c_ref=NEWSFEED

    Aceleasi f*cking lozinci cu "niste drogati", "au fost platiti", "vor sa ne vanda tara". Eu am o scuza, nu am trait perioada aia, dar cei care au trait-o si azi voteaza FSN PSD-ul asa memorie scurta sa aiba?

  20. #680 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Aici trebuie sa admit sunt de acord, PSD-ul nici nu ar trebui sa mai existe, acestea find spuse multe gunoaie si din dreapta si din stanga au cam aceleasi radacine comuniste.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 34 of 63 FirstFirst ... 24 32 33 34 35 36 44 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts