Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 63 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #741 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    daca dupa atata timp nu intelegi la ce se refera "noaptea, ca hotii" si nu ai citit nici un articol sau un comentariu din care sa deduci sensul expresiei, inseamna ca poti linistit sa renunti la abonamentul de internet ca nu-ti foloseste la nimic.
    Leșin

    Sent from my EVA-L09

  2. #742 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by marv View Post
    poti linistit sa renunti la abonamentul de internet ca nu-ti foloseste la nimic.
    Nu inainte sa aud explicatia ta, ca te vad pregatit.

  3. #743 SP
    Member Victor420's Avatar
    Expresia "Noaptea ca hotii" provine de la incidentul din noaptea 31 ianuarie spre 1 februarie in care s-a aprobat OUG 13. Ordonanta a fost aprobata de guvern la ora 21:30, in incercarea de a evita avizul de aprobare de la CSM programat pentru ziua urmatoare.

  4. #744 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Pe sistemul 'alta intrebare', iata o intrebare: ce inseamna "PSD ciuma rosie" ?!

    Tanarul de azi trebuie sa se obisnuiasca, de timpuriu, cu denuntul. Doamne fereste!
    *http://m.digi24.ro/stiri/actualitate...rometii-677116

    marv, inca am net. Mai astept mult sa-mi explici cum sta treaba? Sau te pomenesti ca habar nu ai....

  5. #745 SP
    Member eneea's Avatar
    Uite i nca ceva ce ma enerveaza la partea cu politica, de curand familia preszidentiala a mai peirdut o casa printr-o hotarare definita a justitiei . Nu vad niciunde pe net sa sara lumea sa urle ca ce faza nasoala.
    P.S. sunt antiPSD, clar Johannis e mai bun ca Ponta, dar e asa de complicat de inteles ca as vrea un om fara "bube" la carmele statului? M-am saturat sa aleg raul cel mai mic

  6. #746 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Președintele CCR: Considerăm că s-a perturbat buna activitate a Guvernului prin ancheta DNA
    Kovesi, hai mars...fortat !!! Cat mai #rezisti?!

  7. #747 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Voi aveți impresia că ăștia ajung acolo sus de curați ce sunt, Tehnocrați au fost la putere 1 an de zile și nu au făcut nimic în privința pădurilor, se taie într-o veselie.

    Sent from my EVA-L09

  8. #748 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Padurile sunt unul din bunurile cele mai de pret ale acestei tari, insa ignoranta, lipsa legilor aspre si a educatiei ecologice (pe langa altele) au facut ca ele sa fie considerate o materie prima oarecare ce poate fi folosita (defrisata) fara probleme. Consecintele directe si indirecte sunt vazute doar ca un subiect oarecare, ca deh, mai interesante sunt cancanurile de 2 lei decat zeci de arbori (unii avand cateva sute de ani in coroana) taiati si folositi dupa ureche.
    Cand vom mai avea doar cateva palcuri de paduri si alunecarile de teren vor duce cu ele mai multe vile frumusele atunci se vor gandi si amaratii de facatori ori aprobatori de legi sa faca si ei ceva in sensul asta; iar dupa alti 10 ani va aparea o lege precum avea Marea Britanie prin 1900...

  9. #749 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce paduri man? Nu vezi ca pe majoritatea ii intereseaza cine e mai tare... Dragnea sau Iohannis? Cum poti sa discuti despre viitorul padurilor intr-o tara unde e mai interesant subiectul "Cine are dreptate: DNA sau CCR"? Ce sanse ai sa vezi ca vor fi opriti hotii padurilor cand ei fac ceea ce fac sub semnatura lui tatuca Iliescu, Nastase & Co... al caror partid "guverneaza"? Sa nu uitam ca ei chiar i-au decorat pentru ce au facut!

    Cat despre tehnocrati... man, au avut prea putin timp la dispozitie, si cel mai grav este ca nu au stiut sa comunice, sa explice Dzeului tuturor ce fac si ce nu. De exp. si eu eram furios pe ei si ma luam dupa pesedisti spunandu-le "guvernul 0". Dar daca te uiti pe statistici, am avut absorbtie de fonduri UE mai mari decat isi propune guvernul actual (si pe care nu are sanse sa le duca la indeplinire). Daca te uiti pe toate cele, vei vedea ca totul a fost pe plus, exceptie fiind acele estimari de la final de an. Sunt sigur ca dupa ceva mai mult timp ar fi ajuns si la paduri & Co. Din pacate, acum ii avem pe unii care nu par a fi genul sa opreasca asemenea furturi... ba chiar vor sa-i scape pe cei care fac asta...

  10. #750 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Aha, pt ca i-a dat CCR-ul cu siktir DNA-ului, si-au adus aminte unii de paduri.
    Ete fleosc, dintr-o data avem peocupari, destea, nationale, ce sa-ti povestesc! Monky, ai vazut tu pe cineva in strada sa #reziste de grija padurilor?! Ca Iliescu, ca Nastase, ca Ciolos, ca Nicusor...egal. E cineva in strada pt paduri???
    Chiar era motiv de iesit, dar mai bine frecam lozinci "noaptea ca hotii" ca e mai la indemana.

  11. #751 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pai și de ce au pierdut alegerile, lipsa aia de interes cum o explicați, faptul că lumea nu sa dus la vot pentru simplul fapt că, "și ăștia sunt la fel" ,au învățat și ei o scuză, nu am avut timp, 1 an de zile nu este puțin uitate la un copil să vezi cum crește, din cauza asta nici nu m-am dus la vot, se știe de problema asta de ft mult timp doar că au preferat să privească în altă parte, eu unul nu îmi mai pun speranțe în nici un guvern.

    Numai dați exemple din afara că și ăștia sunt mânjiți, Nemții, vezi cazul cu noxele, de Englezii se știe de mult timp că cei bogați nu plătesc taxe, trimit bani prin off-shore, cea mai mare mafie la ora actuală este in UK prin facilitățile de a fenta taxele.

    Sent from my EVA-L09

  12. #752 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Uhm, uiti de platforma aia unde cetățenii de rând sesizau "braconierii" de lemne? Unde se înregistrau numerele de înmatriculare şi asa mai departe? Tin minte ca au prins o grămadă de jegosi asa.

  13. #753 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu nu vb de un amărât de camion, uitate la adevărata mafie care, cară cu sutele, plus că au fost cazuri în care sau raportat acele camioane și nu sa întâmplat nimic, la fel ca și cu drogurile prinde un amărât să treacă cu tonele.

    Eu vreau o lege data ca in Suedia, nu ai voie să mai tai pădurea.

    Sent from my EVA-L09

  14. #754 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    E mai mult decât nimic.

  15. #755 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar

  16. #756 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Aha, pt ca i-a dat CCR-ul cu siktir DNA-ului, si-au adus aminte unii de paduri.
    Ete fleosc, dintr-o data avem peocupari, destea, nationale, ce sa-ti povestesc! Monky, ai vazut tu pe cineva in strada sa #reziste de grija padurilor?!
    Alooo, tovarasu' cryyo, mai usor cu mortu' pe scari! Daca ma urmareai si pe Facebook (cred ca am scris si aici), am cerut chiar din a doua zi de meeting, ca daca tot se duc oamenii acolo sa traga si niste pancarte cu "Salvati Padurile" (din pacate mie mi-a fost imposibil sa merg - ca as fi facut-o cu drag). Deci nu e brusc si ales acum momentul pt. ca te doare pe tine de Kovesi vs CCR (nu zic ca ar fi Kovesi vre-o Joana D'Arc dar mie oricum CCR-ul mi se pare doar o alta extensie a ghearei politice - e si normal la urma urmei, fiind format din membrii majoritari alesi de Senat si Camera Deputatilor - unde ghici oare cine decide?).

    Insa, la cateva zile dupa ce venisem cu ideea si pornisem acel indemn, am vazut pe Facebook intr-un grup de "ciumati rosii" (avand in vedere in ce hal se vorbeste acolo, credeti-ma va rog ca aceasta patalama face parte din capitolul "cuvinte si expresii frumoase")... asa, spuneam ca am vazut mizeria pe care incercau sa o faca unii pesedisti "destepti" pentru a atrage mai multi oameni la "meeting-ul de sustinere PSD si jos nazistul!". Am scris si aici despre asta si mi s-a parut o metoda de manevrare a maselor extrem de penibila. Mi-am dat seama atunci imediat ca trebuie sa ma opresc, pentru ca ar putea considera cineva ca si eu fac aceeasi mizerie, dar pt. "tabara cealalta".

    Asa ca acum, cand s-au mai potolit ambele tabere (desi vad ca baronii pesedisti tin cu tot dinadinsul sa aduca "spontan" la meeting-uri sute de autocare pline de analfabeti, manelisti, cocalari, oameni beti morti, precum si oameni amarati care nici macar nu stiu de ce se afla acolo - astia desigur, sunt doar o parte din multimea venita; mai sunt printre ei si multi informaticieni, doctori, oameni de stiinta, etc.)... well, acum cred ca e momentul propice pentru a se iesi in strada pentru asa ceva. Si fara a mai conta cine cu ce partid tine... Asta daca tot s-a spus pana acum ca fiecare meeting separat a rupt tara in doua, hai sa se faca unul care sa uneasca toata tara!

    Dar repet, ma tem ca aceiasi baroni din PSD au interese prea mari in "industria lemnului", si ca sunt prea multe hartii penale semnate cu manutele lor... astfel incat cu siguranta nu isi vor indemna votantii sa iasa in strada pt. asa ceva. La fel si de partea cealalta, Soros nu cred ca plateste pt. asa ceva... poate doar 30 lei pentru caine. Uite, cainii ar iesi cu siguranta in strada - lor le plac padurile, copacii, natura, aerul curat! Eu as iesi cu cainii la protest - dar mi-e ca dupa aia o sa ma caute Militia trimisa de vreun ministru pesedist, cum ca am incalcat cine stie ce drepturi ale animalelor...

    P.S. Nu e nevoie guys sa dati exemple din Suedia... uitati-va frumusel la o tara mult mai aproape de noi, mult mai saraca, si care desi e macinata si sfaramata de toate cele, si tot nu se sinucide asa cum o face Romania. Da, e vorba de Ucraina: Incredibil: Așa arată România la frontiera cu Ucraina. Pădurile au fost rase!!! Imagine din satelit | Cunoaste lumea
    Attached Images Attached Images frontiera_romaniei_cu_ucraina_cr.jpg

  17. #757 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    E mai mult decât nimic.
    As mai adauga si faptul ca totusi, a avut efect, sa nu uitam ca de acest craciun in multe zone au lipsit cu desavarsire brazii din piete. Desi initial am fost extrem de dezamagit de Ciolos si ai lui (mai ales in privinta primului ministru al sanatatii), concluzia mea finala este totusi ca s-au facut enorm de multe, avand in vedere timpul scurt.

    Sa nu uitam, ca intr-un an, abia poti sa evaluezi si sa schimbi cativa ministri, cateva cadre de conducere ale unor institutii sau companii de stat, problema reala, si din cauza careia "nu se poate face nimic" (mai corect spus, se poate, dar extrem de incet) sunt aparatele/organele statului, institutiile de stat, pline-pline de incompetenti, corupti si dezinteresati. Oricine are sau a avut dintre voi o ruda sau prieten apropiat care sa fie sincer cu voi, o sa va spuna cum stau lucrurile.

    Exemplul concret, cu padurile, se poate corecta doar cu implicarea si cooperarea unor institutii precum politie rutiera, politie locala, ocol silvic, primarii etc. Pe de alta parte, curatarea acestor institutii de specimenele mai sus mentionate este imposibil sa se faca peste noapte. Ganditi-va, daca pur fantasmagoric, Firea s-ar gandi sa faca curat in primaria Bucuresti. Ar trebui probabil sa dea afara 60-70% din personal, s-ar bloca efectiv institutia, deci varianta asta pica. Iar despre schimbarea graduala, este de asemenea nevoie de timp, mult timp, altfel daca timpul e prea scurt se va ajunge din reavointa si frica unora la acelasi blocaj. Oricine a lucrat la o institutie de stat, stie ca in majoritatea cazurilor raspunderea se pierde, toata lumea da din umeri, nimeni nu mai stie nimic, toti se arata cu degetul unii pe altii. Iar in momentul in care se va zvoni ca "X" vrea "sa ii vaneze", imediat se distrug documente, se formateaza HDD-uri etc. Poate nu ma credeti, dar cel mai bun exemplu e contractul Bechtel, care "s-a pierdut" si nimeni nu mai stie nimic. Si eu stiu cazuri de contracte distruse la primarii, cu rea vointa, fiindca erau cu "lipsuri sau greseli" (voite sau intentionate, ma rog...). E halucinant ce se intampla, cine a lucrat in interior stie, cine nu, este idealist si crede ca institutiile statului roman pot functiona si asa cum ar trebui in teorie. E o realitate trista, dar pe care pana nu o acceptam, si pana asteptam rezultate peste noapte si minuni, nu se va schimba. O caracatita care s-a extins si s-a format in 27 ani necesita nimim 4-5 ani pentru a fi nimicita, deci e nevoie de nimim un mandat complet al unui guvern corect si bine intentionat...restul e apa de ploaie.

    Ah, si ca sa ma adaug la problema padurilor, atata timp cat multa populatie (sa nu zic majoritatea, ca nu-i frumos sa generalizam) a fost indignata si suparata pe "ce le-a facut Ciolos", ca s-a scumpit lemnul si abia mai gaseai brazi de craciun, si aia scumpi ca naiba...ce sa mai vrem? Sa fim o clipa sinceri, majoritatea populatiei este mai interesata sa fie lemnul ieftin, decat sa aibe paduri, la fel cum este mai interesata sa primeasca 100 lei la ajutoare sociale, decat asfalt, canalizare si locuri de munca decente.

    LE:
    ...extrem de putina experienta de-a lungul istoriei cu democratia si capitalismul (ca sa nu mai vorbim de ultimii 70ani) au dus ca noi, ca popor (evident, e o generalizare, sunt si exceptii multe), sa fim interesti doar de interestul direct si imediat, pe care il simtim in buzunar, sa nu ne intereseze lucruri indirecte sau care sunt de perspectiva. De aici si avem vorba (care, poate ma corecteaza cineva daca gresesc, nu stiu sa existe in alte limbi) cu "ce-i in mana nu-i minciuna". Tot ce nu primim acum si direct in mana ni se pare ca nu se va intampla. Asta si exploateaza celebrele galeti ale partidelor

  18. #758 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Este o caracatita imensa in toata problema padurilor, cu noduri si "mate incurcate" peste tot, iti dai seama ca e super dificil sa cureti teava. Si nu e numai la paduri asa, nici nu vreau sa ma gandesc cum e in sistemul de educatie sau de sanatate (desi la sanatate incepuse deja curatenia de primavara, dar PSD happened si s-a oprit).

  19. #759 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by Victor420 View Post
    Expresia "Noaptea ca hotii" provine de la incidentul din noaptea 31 ianuarie spre 1 februarie in care s-a aprobat OUG 13. Ordonanta a fost aprobata de guvern la ora 21:30, in incercarea de a evita avizul de aprobare de la CSM programat pentru ziua urmatoare.
    Nu are CSM de aface sa dea avize pe problematici, care nu-l privesc. Poate CSAT.
    Nu este in competenta CSM-ului sa-si bage coada. Parlamantul sau Guvernul (prin delegare), NU trebuie sa intrebe CSM-ul ce legi/ordonante trebuie sa dea cand vrea sa schimbe coduri penale.

    Reiau intrebarea: ce inseamna "noaptea ca hotii" ?!

    PS. CCR ciuma rosie

  20. #760 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Reiau intrebarea: ce inseamna "noaptea ca hotii" ?!
    Pai vezi ca ti-a raspuns deja alesul PSD, care e ditamai deputatul. A declarat foarte senin ca:
    "A inceput sedinta tarziu si s-a terminat tarziu. Daca eram vara, daca eram dupa 1 mai, era ziua inca la ora respectiva, asa ca nu e noaptea ca hotii"
    Deci nu a negat ca erau ca hotii, ci doar ca putea fi chiar zi atunci cand au facut operatiunea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 63 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts