Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 63 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1241

Thread: Politica - tichie de margaritar

  1. #861 SP
    Member clovnusor's Avatar
    ce specimene triste exista pe planeta asta. decat sa ma bucur la mizeria aia de gratar (carne care si-asa e de o calitate indoielnica) facut intr-un depozit pe pamant/praf cu lautareasca la discretie mai bine imi pun streangul de gat.
    merci marv pt reminder.

  2. #862 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Dant3, ce prieteni ai avut! Ii mai ai si acum, sunt la fel de cretini? Cum, mah, citesc o tampenie, cum ar fi a mea, isi fac o cruce si se convertesc?!?! : )))

  3. #863 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ia de aici „A luat o dată o mită. Acuma nu îi distrugem toată viaţa. Aşa a fost în tranziţie”

    Adunătură de hoții.

    http://m.gandul.info/stiri/amendamen...video-16239514

  4. #864 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    S-a stricat si asta la cap, il credeam destept acum mult timp. Chiar asa mult o iubeste pe Udrea? Zici ca-i fii-sa nelegitima

  5. #865 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

  6. #866 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    S-a stricat si asta la cap, il credeam destept acum mult timp. Chiar asa mult o iubeste pe Udrea? Zici ca-i fii-sa nelegitima
    Intrebarea e daca a fost vreodata normal (si da, prima oara l-am votat si eu, in disperarea de "altceva")... Cat despre Udrea, nu stiu daca ati citit ce "amendamente" are, dar se pare ca sunt targetate nu doar pt. ea, cat si pentru cele doua fiice... O sti el ceva

  7. #867 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ba, imi place sa cred ca da, desi poate sunt un pic naiv, dar il consider cel mai bun presedinte de pana acum (desi, daca te uiti la lista iti dai seama ca nu inseamna mare lucru ). Macar era respectat si bine vazut in afara, which is something rare nowadays.

  8. #868 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Sa șters la cur cu toată cariera lui după afirmația aia, pai cam asta ar fi și problema " în lipsă de altcineva " un lucru e cert cum ajung la putere, cum se umple de bani. Eu l-am votat de două ori deci... E gravă situația dacă au ajuns să ceară compasiune pentru asemenea fapte, adică noi suntem răi că nu îi înțelegem, pai dacă este așa doar nu o să ne distrugem toată viața plătind taxe. Nu ?

  9. #869 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oare cum am vrea noi oare sa ne conduca oameni de valoare, cand cei care ajung la puterea tarii asteia sunt de cele mai multe ori fix imaginea celor pe care ii reprezinta? De ce ne mira ca avem un troll printre noi pe forum, cand acum trage fraiele tarii cel mai mare dintre trolli? De ce ne mira ca un user se face ca nu intelege ce inseamna sa furi noaptea ca hotii, cand se poate vedea in oglinda din Guvern fix aceeasi pozitie indolenta de tip "alta intrebare!". De ce ne mira ca un user precum cryyo nu renunta nici dupa ce au sarit toti pe el si si-a luat ban, cand fix aceeasi situatie se poate spune despre dragul nostru Guvern. Au sarit oamenii pe el, au iesit in strada sa-l baneze. Ei si ce? Pe genul acesta de oameni ii doare in c*r, sa o spun pe romaneste.

    Probabil ca ambele "terenuri de joaca" pentru domnii carora "li se rupe" se vor duce dracului, pentru ca asta e deja o normalitate la romani, sa distrugem tot ce poate fi bun. Noi vom inchide forumul spre satisfactia trollilor nostrii... iar tara se va vinde pe la amaneturile baietilor destepti, spre satisfactia trollilor care isi rad acum pe sub mustata si ne anunta ca avem 899% crestere de absorbtie a fondurilor europene (asta in timp ce oamenii cu carte incearca sa explice ca de fapt avem o scadere cu 60%).

    Anyway, eu sunt scarbit atat de trolii de-aici, cat si de cei de la putere (si nu ma refer acum neaparat la PSD - poate altii ar fi facut-o si mai lata). Nici cei de aici nu fac nimic constructiv... dar macar aici exista functia de ignore, exista banhammer-ul. Pentru tara asta insa, ma tem ca nu mai functioneaza nici cu ignore si nici cu ciocanul. N-am idee ce se va intampla... dar nu vad nimic bun.

    P.S. Acum, lasand deoparte parerile mele personale, va anunt cu drag ca urmatorul post in care va mai jigniti gratuit, va injurati, va faceti tembeli sau mai stiu eu cum, zburati si gata. Nu ma plateste nimeni sa pierd timpul citind injurii puerile demne de certurile din spatele blocurilor. Daca atat puteti, atunci nu aveti ce cauta pe CG. Cat va mai rezista, macar sa reziste cu oameni adevarati, nu cu maimute (imi cer scuze ca jignesc maimutele)... Amen!

  10. #870 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Din pacate dintr-un cos cu mere, ala stricat iese in evidenta.
    Pe vremuri eram si eu mai pesimist, dar, lucrurile vazute in ultima perioada m-au facut sa-mi schimb radical parerea. Oamenii cu cap si coloana, sunt (inca) mai multi decat aia fara. Cel mult procentele sunt sensibil egale.
    Se vede pe strada, la alegeri, pe forum-uri, in familie, in viata de zi cu zi. Ne miscam, pacat ca inca suntem condusi de niste lepre.. dar incet, incet, ne miscam, se schimba lucrurile. Se se schimba generatiile, mentalitatea.. exemplele. Noi de-abia acum ne dam seama cum sta treaba in democratie, ce inseamna capitalismul, etc. Mai e mult pana departe, dar avem cu ce.

    Mizerii si mizerabili au fost si vor fi intotdeauna, nu trebuie sa le lasam sa ne murdareasca sau sa ne opreasca din drumul nostru.
    Intre timp, las asta si aici, a fost postat in urma cu cateva pagini daca nu ma insel, m-a marcat la acel moment.. tot romani, versuri romanesti, tot romaneste, tot Romania:

    De-asta Monky!

  11. #871 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    In caz că nu sunteți la curent cu activitatea Domnului Ciolos.

    http://www.national.ro/dezvaluiri/so...i-580449.html/

  12. #872 SP

  13. #873 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa devina atat de banala chestia asta cu urmaritii penal si condamnatii, incat nu o sa mai mire pe nimeni nimic. Ba mai rau, sa nu ajungem sa suspectam cand apare unul care nu are dosar penal sau nu e condamnat... sa spunem: "Bai, nu se poate, asta nu e bun pt. societatea romaneasca. Nu stie sa fure!".

  14. #874 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu când vă zic că toate-s la fel, îi și la ăsta "O naţiune îşi poate pierde teritoriul, populaţia, Capitala şi armata, dar rămâne vie şi trează atâta timp cât continuă să fie întrupată de Parlament"

    https://www.realitatea.net/tariceanu...ampaign=trkweb

    Ăștia trăiesc într-o dimensiune paralelă că altfel nu îmi explic de unde atâta rahat.

  15. #875 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Mai degraba Tâmpiceanu.

  16. #876 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Tot ăștia sunt cei care au drept de vot.

    http://m.adevarul.ro/locale/vaslui/c...433/index.html

  17. #877 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului, şi bisericii restul...nu asa era?

  18. #878 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar

  19. #879 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Se7en, tu esti DOR 'fury'.
    Care-i treba cu taranii? Te deranjeaza ca au drept la vot?

  20. #880 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum mai, Dragnea a fost repetent? Nuuuuu, nu pot sa cred asa ceva! El? Chiar EL ???



    Si asta pe "directia usoara"... Pfoai, deci cum de s-a aflat asta tocmai acum?

    Ma scuzati ca am dat link de pe antene... dar, e mult prea tare! A se observa ce repede au incercat sa schimbe subiectul (chestia cu "era rocker" mi s-a parut super penibila - in mintea lui Badea, daca erai rocker automat erai si prost la invatatura... doh)...

    P.S. Savurati acum, pentru ca o sa dispara cu siguranta filmuletul... parol!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 63 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1 Last Post: 28-07-2013, 11:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts