Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 158 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 3157

Thread: Ce fel de tara este Romania?

  1. #2741 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Dacă nu va faceți și buncăr degeaba vă cumpărați atâtea alimente, oricum am auzit că alcoolul ajută, vă recomand să tratați Corona Virus cu berea Corona cică ajută.

  2. #2742 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La bunkere ne bat americanii. Cred ca ei acolo se vor inchide cu totii, in momentul in care va incepe epidemia si la ei

  3. #2743 SP
    Member Smara's Avatar
    Stau, ma uit, citesc si ma minunez.
    Daca nu te apuca pandaliile, ti se ureaza sa ajungi in spitale si alte balarii...Totul plin de spirit civic si responsabilitate.

    Uneori mai are dreptate si Dana Budeanu aia....
    Eu am incheiat subiectul ca devine penibil.
    O zi buna si sanatate !

  4. #2744 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Daca ai ajuns in stadiul de a urmari persoane gen dana budeauna imi pare rau pt tine, nu cred ca mai exista cale de intoarcere.

    ---------- Post added 28-02-2020 at 18:22 ----------

    Total off-topic dar care e treaba cu zapada sangerie? E fake?

  5. #2745 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Nu este fake, este un fenomen natural normal datorat unor alge fiind vara in Antarctica (desi mult prea cald anul acesta cu temperaturi ce s-au apropiat de ~20 grade Celsius).
    Mai jos explicatiile stiintifice.

    https://www.livescience.com/antarcti...elon-snow.html
    https://www.livescience.com/antarcti...mperature.html
    https://www.sciencealert.com/these-a...n-ominous-sign

  6. #2746 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Mersi de informare, n-aveam idee despre ce era vorba, am vazut fugitiv o stire si mi s-a parut dubios.Apoi mi-am amintit de zapada cu nisip de acum 3 sau 4 ani....

  7. #2747 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

  8. #2748 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thanks Dant3. Am intrat sa-i dau Dislike. Dupa 5 minute n-am mai rezistat si am iesit. Nu ca n-ar avea pe deoparte dreptate. Dar pe de alta parte, asta e fix in extrema opusă. Pentru ca eu, cu mintea mea ingusta, vad ca majoritatea romanilor se situeaza in 2 extreme: pe deoparte cei care sunt isterizati, se lasa prostiti de Antene & Co... si pe de alta parte, cei pe care ii doare fix undeva (precum tipul din clip). Daca la prima parte te bufneste un pic rasul, te gandesti ca atat ii duce capul, macar iti dai seama ca nu te afecteaza in mod direct (nu mori daca nu mai gasesti faina si pateu la supermarket o zi, pana se face aprovizionarea). Well, la a doua parte, incepi sa te cam temi. Pentru ca e genul ala care se duce la petreceri cu chinezi, pe sistemul "nu mai fiti bah isterici, ca nu e mare scula virusul asta". Mai merge pe la 2-3 lansari (de filme, de carti, de mobile), baga niste bericioaice cu toti prietenii, mai da si o mare petrecere cu familia... si dupa aia, ghici ce? Afla ca a plimbat coronavirusul pe la toti. Ha? Suna cunoscut? Fix asa a facut italianul de la care a pornit nebunia la noi... l-a durut in paișpe.

    Oricum, mai devreme sau mai tarziu, eu unul sunt convins ca il vom lua toti, sau aproape toti. In Romania e aproape imposibil sa speri ca nu se va extinde. Doar ca va trebui sa invatam sa traim cu el, pana apare antidot. Ramane de vazut cine va fi mai OK in perioada aceasta. Cel care si-a facut niste extra provizii, sau cel care si-a dat seama ca nu mai are nici macar niste paste pe-acasa pentru ca a petrecut cu chinezii si coreenii? We shall see...

    P.S. Apropos, tocmai a murit un ministru al Iranului. Datorita coronavirusului. Era tanar, veteran de razboi, nu poti sa spui ca era vreunul vai de el. And still...

  9. #2749 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Exact. Tipul de mai sus: ce prosti sunt toti istericii astia ca golesc magazinele. Tot tipul de mai sus: nu am putut sa cumpar mancare omg!
    Poate daca ar fi golit si el magazinele din timp acum avea paste cu sos la borcan, zic si eu.

  10. #2750 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am fost azi prin 2-3 magazine, all good. Au re-aprovizionat, e totul OK. Si fara aglomeratie. Un moment foarte bun sa faceti niste mici provizii (sau mari, daca va permiteti). Daca nu sunt alimente perisabile si aveti spatiu de depozitare, nu aveti nimic de pierdut. Eu de exp. am tot timpul o colectie de conserve cu ciuperci (love them), n conserve de peste, tone de conserve cu fasole (d-aia de o gatesti in 10 min), si congelatorul plin de legume congelate. Bonus niste paste (Barilla rulez) cu rezerva aferenta de tomate la conserva. Si o sticla-doua de ulei (la noi astea tin cate o luna, sau mai mult). Nimic senzational. Nu m-am batut cu nimeni pentru ele... nu am cumparat cum am vazut la americani, de si-a incercuit casa cu saci de faina, porumb, cafea si alte alea.

    Pentru ca am tot discutat de eficienta autoritatilor in Romania, sa vedem si de ce ajungi sa faci aceste provizii. Nu doar pentru ca romanasul nostru businessman innascut o sa creasca preturile la toate cele, nu doar ca o sa creasca oricum euro and stuff like that, ci pentru ca tocmai am avut exemplu de cum merg lucrurile la o zona in carantina. Citeam povestea la tanti aceea care s-a intors din Italia, si care este in carantina la domiciliu. I s-a promis sa va veni cineva la ea de 2 ori pe zi, sa-i aduca tot ce are nevoie. Ghici ce? A avut noroc cu o cunostinta, care ii aduce pachet si lasa in fata usii, pentru ca altfel autoritatile nu fac altceva decat sa o sune o data pe zi, sa o intrebe daca e OK. Really? E mai OK sa ajungem asa, sa stam la mila unui sistem tampit? Ah, btw... tanti era "isterizata", dar nu de coronavirus. Ci de faptul ca avea nevoie de diverse, si ii era frica de faptul ca daca iese, o aresteaza.

    Mbon, revenind la tipul din video, care a tot incercat sa arate cat de mult ii doare pe aia in Barcelona la basca. Tin sa-l anunt ca exagereaza maxim. In Spania, Italia, Germania, de aproximativ o saptamana, nu se mai gasesc masti chirurgicale. Si nu vorbim aici de cele pentru toti, ci necesarul obligatoriu pentru medici, chirurgi in special. Vorbesc de la prima mana, nu din auzite. Amicul meu din Germania spune ca deja refuza sa mai opereze... preia doar cazurile extrem de grave. La supermarket-uri a zis ca e destul de OK, dar doar pentru motivul ca se baga marfa in continuu. Si de-abia se incep zonele de carantina (are deja 6 persoane in zona lui, persoane dintre care 2 sunt medici... deci care la randul lor au avut interactiune cu zeci/sute de alte persoane).

    Repet, nu vreau sa par alarmist, mai degraba sa fiu realist, decat sa ma doara la basca si sa ma trezesc ca prostul ca n-am de niciunele. Imi vine in minte balada aia romaneasca, a greierului care a cantat toata vara... Da, suntem romani, ni se infierbanta repede sangele, dar daca ne uitam prin jurul nostru, reactiile sunt oarecum asemanatoare.

  11. #2751 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu cred că se exagerează in ambele tabere. Nu stau să-mi dezvolt ideea pe forum sau alte canale de socializare pentru că nu-mi plac bătăile cu pietre aruncate de cei care dețin adevărul absolut.

  12. #2752 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai si atunci cum se explica faptul ca ai postat clipul respectiv? Practic tu ai aruncat piatra si dupa aceea trebuie sa stea 10 fraieri sa o scoata?
    Nu stiu cine detine adevarul absolut, probabil era un apropos la adresa mea. Eu doar am vrut sa arat ca poti alege o cale de mijloc. Sa fii informat, sa faci niste mici provizii, si sa nu iei totul in bascalie.

    De exp. aproape pe nicaieri eu nu vad nicio discutie despre cum poti sa te protejezi cu adevarat. Si nu ma refer aici la masti sau solutii care nu au efect (poate doar ca se micsoreaza rata de raspandire). Eu de exp. am intrebat 3 doctori, si toti mi-au recomandat ca in afara unei atentii mai sporite la persoanele cu care intru in contact, sa iau niste vitamine. Multivitamine, mai exact. Mi-au zis ca in mod normal ar fi recomandat legume/fructe, doar ca nu suntem in perioada pentru ele, iar cele din comert au trecut prin n maini, nu le vom consuma in mare parte fierte, so... Acum, daca va ajuta un sfat ca asta, bine. Daca nu, nu.

  13. #2753 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ca de obicei, iei totul personal. Indiferent de ce spun se găsește mereu cineva care nu înțelege sau are chef de scandal...Am căzut în capcana asta de multe ori aici pe forum, mai ales în anii când era activitate mare. Nu mai am energia necesară pentru polemică.

  14. #2754 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Pff ce va mai agitati pt nimic....tipu e pe mistocareala, face haz de necaz, si va rade in nas
    Eu nu m-am aprovizionat cu nimic, dar tot sunt ingrijorat de situatie pentru nu pot sa nu fiu.Avem deja 3 cazuri, iar numarul va creste in cateva zile.Si contrar la ceea ce s-a spus, uite ca unul din bolnavi e in stare destul grava, si e destul de tanar.
    Multi dintre noi care chiar daca nu mai avem 20 de ani, nici mosi sau babe nu suntem, deci de ce sa ne ingrijoram?
    Because coronavirus? What the f*** is coronavirus?

  15. #2755 SP
    Admin MonkY's Avatar
    OK, Dant3, înțeleg. Dar data viitoare când postezi un filmuleț, o să te rog să ne spui și ce-i cu el, de ce l-ai postat. E la bășcălie, e serios, ești de acord cu el sau împotrivă. Că altfel iese, cum zici tu, polemică aiurea.

  16. #2756 SP
    Member ymess's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Oricum, mai devreme sau mai tarziu, eu unul sunt convins ca il vom lua toti, sau aproape toti. In Romania e aproape imposibil sa speri ca nu se va extinde. Doar ca va trebui sa invatam sa traim cu el, pana apare antidot. Ramane de vazut cine va fi mai OK in perioada aceasta.
    +1 si eu cred ca se va intampla asta. Chiar la scara globala. E o sansa buna ca in urmatorii ani asa cum e sezonul racelilor/gripelor asa vom avea si coronavirus. Un antidot va dura cel putin 1-1.5 ani. Chiar daca nu va exista curand nu e tragic.
    Ideea era cu preventie se putea preveni inca o boala, mai ales una ce creste exponential. Mai degraba am incredere ca regimul autoritar din China e mai capabil decat pe un teritoriu european sa gestioneze asa ceva. In zona UE vor fi o multime de organizatii si acorduri pentru a demara initiative si restrictii pentru a controla raspandirea, orice actiune va dura foarte mult pana sa se aprobe si sa se implementeze.

    LE: tot vad pe Facebook oameni razand, in bataie de joc de cei cu frica (mai mult sau mai putin justificata) de coronavirus. Nu am invatat nimic de la Dostoievski, daca vedem pe altii facand o prostie si suntem convinsi de prostia lor, asta nu inseamna ca noi avem dreptate.

  17. #2757 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ziua de azi pe scurt: în Grecia a început războiul cu migranții eliberați de turci, în US avem primul mort de coronavirus, în Coreea de Sud mai adaugă un număr record de 813 noi cazuri, Papa Francisc e bolnav, Canada anunță primele cazuri, moare un ministru al Iranului datorită coronavirusului (numărul deceselor in Iran sărind de 210), la bursă aflăm că doar săptămâna asta s-au pierdut 6.000 de miliarde de dolari... Și toate astea în timp ce în România lumea încă se întreabă dacă Pintea o fi luat șpagă 120.000 lei sau or fi fost 120.000 euro. Bine de tot! De-abia aștept să văd ce se mai întâmplă și mâine... pentru că nu-i așa, dacă a furat o pesedistă doar 110.000 lei și nu euro, it's all good. Right?!?

  18. #2758 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Macar avem candidat unic la opozitie pentru primaria Bucuresti

  19. #2759 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    În prezent, sunt aproximativ 166.000 de cazuri de gripa clinică și aproape 1000 de cazuri confirmate.
    Tot din cauza gripei sunt închise peste 120 de scoli din toată tara, printre care 55 sunt numai în București.



    • Sunt 45 de morti de la gripa si oameni care nu erau in varsta sau cu complicatii existente. Cazurile astea se afla in fiecare tara enumerata mai sus cu Coronavirus. In USA a fost prima moarte de la Coronavirus, dar gripa face ravagii de mama mama in tara aia de cand hau.
    • Ministru ala din Iran, oficial a murit de la gripa si complicatii de la rani chimicale din razboiu Iran - Irak ..ca deh era veteran.
    • Papa nu stiu la ce se astepta ca om in varsta sa stai sa dai noroc cu toti oamenii desi ai 11 orase din tara in carantina in momentu ala
    • Migrantii aia sunt aruncati prin europa de ani buni, dai un search sa vezi rata de viol in Suedia, rata PE ZI de injunghieri in Franta si tot asa...nu e semn de intrebare cine fac astea.
    Probabil ca nu e asa ok sa ne luam in brate cu media si retele de socializare care merg pe valu asta de virus si sa urlam "Vine Iisus" prin piata mare si sa analizam stirile internationale ca sa ne dea semne apocaliptice.

    Orice rezumat de la stiri internationale per zi te face sa te spanzuri in debara, pentru ca guess what...ei fac bani pe haos nu pe: "o marmotica a dat noroc cu un pinguin" hai sa cantam kumbaya.


    Partea cea mai trista e ca stati sa va luati la cearta pe forum-uri de parca din senin, tabara adversara va realiza ca nu eee chiar asa si ca domnee poate are dreptate. Daca cineva vrea sa cumpere toata faina din magazine ..by all means, daca altu vrea sa isi continue ziua de parca nu se intampla nimic...again, by all means, nu o sa schimbati voi nimic.
    La sfarsit de zi tot veti vedea prin metrouri oameni care isi tin fularu cu mana pe fata, oameni care poarta masti si se scarpina la ochi sau coboara masca pe gat ca sa vorbeasca si tot asa.

    Isteria e la suprafata ca prostia tot primeaza la majoritatea populatiei.

  20. #2760 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Vad ca la noi tot 3 cazuri sunt si ceva imi spune ca asa vor ramane.Oamenii aia s-au intalnit cu atatea persoane, pana acum era logic sa avem de peste 5 ori numarul de bolnavi (asta in cel mai bun caz).
    Ceva nu e curat la mijloc.Just sain'

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 158 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 ... LastLast

Similar Threads

  1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
  2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
    Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
  3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
    Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts