Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 143 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143
Results 2,841 to 2,848 of 2848

Thread: Ce fel de tara este Romania?

 1. #2841 SP
  Member ymess's Avatar
  Offf memwarrior......such a pointless helpless child......God may blast you.....poor child of destiny......forced to live in a world with bad people.....no one will ever understand.....and if they willl.....it will be too late for the human kind.....
  Imi pare rau dar nu sunt de acord cu atitudinea asta. Pot spune ca la un punct in viata m-am regasit in postura lui memwarrior, singura diferanta ar fi daca radicalismul ar fi o distributie normala, eu as fi la o deviatie standard sau doua in dreapta, el e undeva la 3.

  Oarecum ceea ce zic e ontopic, pentru ca suntem romani si cunosc mai multi oameni cu interese si viziuni similare. Eu sunt pe pragul de a termina masterul, si foarte multe idei mentionate de el in off-topic sunt familiare mie si generatiei per ansamblu, repet, luate un pic mai radical. Va suparati sau nu pe atitudinea lui, eu pot baga mana in foc ca ideile, frustrarile, si tot ce mai vine sunt la tot pasul generatiei mele.

  Nu va uniti impotriva unui inamic comun, nici nu cred ca merita scosi ochii unei generatii doar pentru ca e altfel, cu bune si rele. Sunt si eu scandalizat la randul meu de multe lucruri, dar exista si o parte buna.

 2. #2842 SP
  Senior Member Espiritus's Avatar
  ^Nu confirm aceasta teorie. Sunt din aceeasi generatie si toti colegii mei sunt oameni normali, care isi vad de treaba si nu au astfel de idei extremiste. Doar vreo 4-5 sunt eunuci, dar din ei 3 din convingeri religioase. Ma rog, nu e ca si cum memwarrior ar fi sigurul om care e radical si nu isi vede de treaba pe forum, mai sunt si o parte din cei care il ataca la fiecare postare in loc sa dea ignore. O data, de doua ori, inteleg, se numeste debate - dar daca cauti sa profiti de fiecare ocazie sa iti arati superioritatea fata de un dude de pe un forum, mie imi pare ca ai niste frustrari de care nu ai scapat inca.

 3. #2843 SP
  Member ymess's Avatar
  Cred ca tocmai ai confirmat-o. Eu am zis ca intr-o distributie normala lucrurile nu sunt asa, si lucrurile sunt luate aici prea la extrem. Omul normal intr-adevar nu se manifesta asa nici pe departe, in schimb toate teoriile ca umaninatea nu e intr-o directie minunata sunt in mare parte stiute sau luate in considerare. Diferenta consta in cum ne manifestam odata ce le identificam, ori ne vaitam pe forumuri ca murim toti ori, iar la polul opus ignoranta totala. Undeva la mijloc nu ramanem indiferenti, dar nici nu devenim doomsayers. De acord total cu ultima ta idee.

 4. #2844 SP
  Member memwarrior's Avatar
  Ce am facut frate sa fiu catalogat drept "extremist" sau "radical"?


  Daca esti normal in vremurile astea, esti considerat extremist.

 5. #2845 SP
  Senior Member raducucosmin's Avatar
  Bai, ce dracu s-a intamplat cu locul asta?

 6. #2846 SP
  Member Crbl2001's Avatar
  Bine ai venit in rai

 7. #2847 SP
  Senior Member Se7en Fury's Avatar
  https://recorder.ro/minunile-pandemi...-de-protectie/

  Ăștia nici acum nu se potolesc. O să lase țara cu Covidul în cur.

 8. #2848 SP
  Member Crbl2001's Avatar
  Off topic dar.....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 143 of 143 FirstFirst ... 43 93 133 141 142 143

Similar Threads

 1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 12:37
 2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 21:46
 3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
  Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts