Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 147 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 2931

Thread: Ce fel de tara este Romania?

 1. #21 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by Tudoran View Post
  Si raspunsul la interbarea lui Donely esteee : Romania e o tara foarte frumoasa dar din pacate locuitorii acesteia nu au contribuit cu nimic la aceasta . Eu sunt foarte mandru de tara mea , ea avand o istorie foarte bogata , nenumarate castele si monumente de o frumusete rara , foarte multe zone de munte si mare care ar putea sa atraga tot mai multi turisti la noi . Din "pacate" cum a spus si Andrewqp , o tara este formata din cetateni . Foarte multi cetateni sunt corupti , lenesi , hoti sau pur si simplu prosti ......
  Cumva cetatenii astia de care pomenesti tu, conduc acum Romania si ne reprezinta interesele pentru care au fost alesi de unii dintre noi ? Exista o vorba si anume ca "Pestele de la cap se impute". Istoria bogata de care vorbesti tu, este una de servitute fata de alte puteri ale Europei si asta se vede si in zilele noastre cand statul roman se umileste pe la portile occidentului in detrimentul poporului roman. Economia, agricultura, turismul sunt distruse sistematic chiar de cei care ar trebui sa aiba grija ca ele sa functioneze. Romania este o tara fara infrastructura in care parcurgi 650Km in 12 ore pe niste drumuri pline de pericole. Cum sa atragi tu turisti cand cel care vine din occident sa iti viziteze tie superba tara, merge 12 ore de la Arad la Bucuresti pe niste drumuri mortale. Este cumva de vina pentru asta cetateanul de rand al Romaniei sau cei care conduc aceasta tara si acest popor ? AI fost cumva in tara in ultimii ani sa vezi in ce stare jalnica sunt monumentele noastre nationale si "nenumaratele" castele de care aduci aminte ? Cu parere de rau iti zic ca suntem departe de adevar si chestia asta cu "Romania este o tara superba cu istorie, monumente si castele" nu foloseste la nimic atata timp cat ea Romania, este o tara furata si distrusa chiar de cei care ar trebui sa aiba grija de ea si aici ma refer la cei care o conduc.

 2. #22 SP
  Senior Member huber's Avatar
  Dupa parerea mea Romania este un sat fara caini , asta de 20 de ani, nu cred ca am iesit cu multe lucruri pozitive in fata in ultimi ani , Romania adevarata era prin ani 30- 40 merita sa cititi putin despre cum arata Romania pe vreme aceea . La noi in tara se poate dar nu se vrea , asta e devizia mea despre cei care conduc tara in ultimi ani .

 3. #23 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Chiar am primit azi un email cu un mesaj de genul acesta. Nu mai spun mai multe, ca am impresia ca le-a cuprins pe toate:
  AlexandruTocilescu (regizor): "Scrisoare către ţara mea"

  Nu-mi iubesc ţara . Trebuie să fie aşa, din moment ce nu-mi vine decīt să vorbesc urīt despre ea. Să-i spun vorbe grele īn fiecare oră, īn fiecare dimineaţă, cīnd īntīrzii cīt pot de mult īntīlnirea cu oamenii, locurile, serviciile, televiziunea, pīinea, mirosurile, maşinile, culorile, limba ei.

  Am obosit de ţara asta. Am obosit de ţara īn care cei care conduc mă cred prost şi-mi spun "omul simplu, de pe stradă", omul căruia se simt datori să-i explice cum stau treburile, īntr-un limbaj gīngav, analfabet, ca acela folosit de adulţii inculţi, pentru a răspunde gīngurelilor unui bebeluş.

  Am obosit de ţara īn care nimic nu este ceea ce pare: un site colorat cu multe promisiuni al unei grădiniţe private e doar un paravan īn spatele căruia se află o clădire care-i adăposteşte pe preşcolari de ploaie cīt timp părinţii se află la serviciu (altfel, educatoarele īşi roagă colegele de breaslă mai norocoase, de la alte grădiniţe, să fure plastilină şi creioane).

  Avocatul care-mi promite că va cīştiga procesul n-are niciodată chitanţier pentru banii pe care-i dau şi nici argumente īn instanţă. Nici şefa firmei de recrutare nu-mi dă chitanţă pe banii primiţi, pe care i-am dat soţului ei, venit la īntīlnire īn trening, īntr-o staţie de autobuz. Atunci s-a desfăşurat şi ultima secvenţă de colaborare, fiindcă plata taxei n-a fost urmată de nici o invitaţie la un interviu. Editura la care s-a angajat prietena mea, editură foarte renumită, scoate cărţi de filozofie de pensionar trist, de jucător de table fără noroc, şi literatură erotică, pe līngă care graffiti-urile din WC-urile şi gările publice sīnt suave declaraţii de amor. Iar patronul te felicită dacă ai reuşit să-i promovezi cărţile doar printre cei sau, mai bine zis, cele cu care īncă nu s-a culcat. Că aşa, ar fi putut s-o facă şi el... Profesoara de franceză a nepotului meu miroase a vodcă, profesorul de religie nu-l lasă să iasă īn timpul orei să facă pipi, iar cea de fizică pleacă īn Grecia din două īn două săptămīni (plus īn vacanţele şcolare). Redacţia la care m-am angajat are două birouri pentru redactori - unul pentru făcut sex - şi un art director care ilustrează un articol despre cartea Golful francezului cu două fotografii: una cu o lagună şi cea de-a doua cu un francez. Anonim. Adică nu ştim dacă e francez, dar are bucle pudrate de secol XVIII şi zīmbeşte tīmp spre obiectiv. Fotografie pe care a schimbat-o, la insistenţele mele, multe, năduşite, cu o imagine portocalie a unei corăbii īn apus de soare. Pentru lagună n-am mai avut suflu. Şi nici pentru corabie. Redactorul-şef spune că-i genial, că face şi art şi e şi director, că numai el poate să aplice, īn Photoshop, ghiocei pe rochia vedetei şi numai el poate să ilustreze un reportaj despre copiii orfani cu un copil cu ursuleţ īn braţe, şi clipul Nokia - cu mīini īnlănţuite. Din cauza lui, īntreaga redacţie şi-a dat demisia. A rămas doar redactorul-şef. Isteric şi nefericit. Din cauza celor care au pregătit o conspiraţie īmpotriva lui.

  Am obosit de ţara care-mi spune că orice speranţă are rădăcini firave şi că orice opţiune sinceră, onestă se dovedeşte a fi cretină. Am obosit ca din patru īn patru ani să aleg prost, īmpreună cu alte 22 de milioane de locuitori, de oricare parte a baricadei am fi. Am obosit să sper că cel care se numeşte şef de guvern sau preşedinte de ţară sau măcelar sau avocat sau cīntăreţ chiar se pricepe la ceea ce diploma, votul, discursul spun că se pricepe. Am obosit de ţara care mă transformă īn victimă sau complice. Īn victimă, fiindcă oricīt de multe rele s-ar īntīmpla īn ţara asta, oricīt de multă corupţie ne-ar tăia răsuflarea cu duhoarea ei, statul, legile, funcţionărimea, judecătorii, DNA-ul, Guvernul, Parlamentul par cu toate că există īntr-un univers diafan, paralel cu al nostru, din care aruncă, din cīnd īn cīnd, o ocheadă către noi, să ne supravegheze. Să
  ne certe că n-avem răbdare să ajungă şi la noi bunăstarea. Să ne dojenească, cu glas de domnu' Trandafir acrit, pentru iresponsabilitatea cu care le cerem imposibilul, īn condiţiile unei moşteniri grele.

  Am obosit să fiu victima statului care mă fură la facturi, la impozite sau īn justiţie, victima patronilor care mă pot exclude din organigramă din trei ţipete şi două semnături, victima poliţiştilor care mă roagă să
  nu reclam furtul din buzunare.

  Orice protest este inutil. Orice gest de solidaritate, orice iniţiativă care m-ar putea transforma īn cetăţean sau concetăţean, īn membru al unei comunităţi rezidenţiale sau al unei organizaţii se fīsīie īn faţa privirilor nepăsătoare, a replicilor de tipul "c'eşti copil" sau "mă laşi?!" sau a celor care transformă iniţiativa īn afacere profitabilă pentru ei şi dezastruoasă pentru beneficiari. Iar renunţarea mă face complice cu cei care acceptă ca lucrurile să meargă prost, din neputinţă, din interes, din indiferenţă. Sīnt complice, prin tăcere, cu toţi impostorii, mincinoşii, neisprăviţii, hoţii, de care depind, īntr-un fel sau altul, īn bătăliile mele mărunte, de zi cu zi.

  Am obosit de ţara unui singur televizor, a unui singur program īn care se amestecă, de-a valma, senzuale cu securişti nejudecaţi, brăilence cu analişti obosiţi, discuţii lălīi despre salarii enorme, furt la factură, poliţişti beţi, judecători mituiţi, miniştri penali cu breaking news-uri īmpotriva cărora tot romānul moţăie: īnvīrteli, băşcălii, ogici, ciumace, anchete de doi şi un sfert, morţi de trei parale, incesturi de patru stele.

  Am obosit să aud sau să citesc comentarii lungi, strivite de ură sau īnmuiate de slugărnicie, ale jurnaliştilor obosiţi din presa romānească. Am obosit de vorbe grele de prostie, nesimţire, ipocrizie, inepţii, vorbe care nu mai interesează pe nimeni, vorbe caraghioase, care-i transformă pe toţi ciutacii, dumitreştii şi morarii īn bufoni disperaţi ai orelor tīrzii de televiziune.

  Am obosit să văd societatea civilă, care face curat īn universităţi şi alegeri, īnghesuită pe liste de alegeri europarlamentare ale unui partid majoritar. Am obosit să aud că singurul lucru pe care-l avem de opus alegerii fiicei preşedintelui īn Parlamentul European este pluralul nefericit "succesuri". Am obosit să văd susţinători sinceri ai preşedintelui, care vor salariu de jurnalist independent. Am obosit să văd jurnalişti independenţi care devin guvernatori interesaţi. Am obosit să-l aud pe ministrul Culturii ţinīnd-o langa cu explicaţiile despre pleaşcă şi iubire de preşedinte.

  Am obosit să văd reportaje cu oameni care mănīncă din gunoaie, copii violaţi, preoţi care ţin liturghii erotice, puştile lui Michi Şpagă(azi la putere iar), termopanele lui Adrian Năstase,casa din Mihaileanu si Udrea oameni care se īmperechează cu oi, ţărani care tasează pămīntul cu obuze īncă detonabile, pensionari care se străduiesc să prindă două porţii de sarmale de 1 Decembrie, ţigănci care-şi arată popoul poliţiştilor, şoferi beţi, criminali filmaţi īn circade poliţie, īnmormīntări īn direct,sicrie fotografiate cu mobilul, ştiri animate despre ficatul de 20 de kilograme al unui cīntăreţ, oameni urcaţi pe cruci ca să vadă mai bine groapa, cozile isterice de Sfīnta Cuvioasa Paraschieva şi de Izvorul Tămăduirii, proteste pe marginea balconului sau a macaralei şi comentariile profesioniştilor care īncep cu: "Ce efect poate să aibă violul asupra unei fetiţe de 12 ani?".
  Mă obosesc " profesioniştii "televiziunilor, chiar şi fără comentarii. Fiindcă sīnt aceiaşi. Şi apar des. Foarte des. Īn ţara asta nu mai există un psiholog cumsecade, un profesor eminent, un cīntăreţ talentat, un analist respectabil, un preot cu har, un poet īnzestrat: toţi devin vedete şi, īn clipa imediat următoare, descoperă că au văzut idei. Despre orice altceva decīt meseria pe care altfel ar fi putut s-o practice onest şi din care să aibă un venit regulat.

  Mă obosesc emisiunile care-mi promit că vor dezbate soluţiile anti-criză şi īn care invitaţi şi moderatori ajung să vorbească despre beregate, prostănaci, caraghioşi, şobolani rozalii, lupta dintre fata preşedintelui şi intelectuali, despre insinuările cutărui senator, despre sforăitul din Parlament al nu ştiu cărui deputat, despre nepoate de senatoare care sīnt de fapt amante de miniştri. Am obosit să văd feţe lungi de jurnalişti care anunţă, cu acelaşi ton grav, de īnceput de apocalipsă, şi că se măresc facturile, şi că s-a dus dracului rapiţa īn Alexandria , şi că Mutu are tendonul rupt. Sau că nu-l mai are deloc. Am obosit să aud de mitică-de-la-ligă, naşu-sandu, meme-stoica, galactici, jucători-titraţi, distracţie-pe- cinste.

  Am obosit să ştiu că din atītea cazuri de malpraxis īn medicină, un singur doctor a fost condamnat pentru viol. Mă oboseşte Mihaela Rădulescu, şi cei care o combat, şi cei care o apără. Mă oboseşte oricine comentează un film, o carte, un spectacol, mai departe de rude, prieteni sau părinţi, fără să poată arăta vreun act, o diplomă, care să-i confere acest drept. Am obosit să mă tot īntreb cine este cel sau cea care apare pe prima pagină a tuturor ziarelor, fără să reuşesc să-mi amintesc vreo ispravă, bună, rea, dar īn orice caz extra-ordinară, care să merite măcar efortul scanării fotografiei lor.

  Am obosit să văd că patroni de firme de salubrizare īşi dau cu părerea despre expoziţii de artă, că pe Wikipedia Mircea Badea este actor romān, că Monica Tatoiu are răspuns pentru orice - de la īncălzirea globală, la cum nu trebuie să renunţi la speranţa de a avea orgasm. Am obosit ca, la douăzeci de ani de la Revoluţie, să-i īnjur tot pe Iliescu, Năstase, Văcăroiu, Şerban Mihăilescu, Viorel Hrebenciuc, Talpeş, Mitrea, Vadim Tudor, Voiculescu, Adrian Păunescu etc.iar cei de azi la puterescapa.

  Am obosit, de fapt, să nu am īncredere īn nimic şi nimeni.

  Am obosit să scriu acest protest. Nu va folosi la nimic. M-am gīndit, la un moment dat, să le cer oamenilor obosiţi ca şi mine să iasă īn stradă. Dar am īn faţa ochilor imaginile filmate la diferite proteste: pancarte şi lozinci analfabete, revendicări haotice şi isterice, feţe tīmpe īn fundal care transmit salutări familiei, sindicalişti mīngīiaţi pe frunte de opoziţie, trecători plictisiţi şi amintiri duioase despre concediile la mare din vremea fraţilor Petreuş şi a Daciilor īn rate.

  Am obosit de ţara īn care nu se īntīmplă nimic. De ţara care m-a făcut să privesc cu lehamite drepturi la care am tīnjit ani mulţi şi grei īn comunism. Mie, omului simplu de pe stradă, mi-e lehamite de dreptul meu de a vota. De dreptul de a fi informat. De dreptul de a protesta. De dreptul şi obligaţia de a-mi apăra ţara . De dreptul de a mă asocia liber īn partide politice, īn sindicate, īn patronate şi īn alte forme de asociere. De dreptul de a avea acces la tratamente corecte īn spitale. De dreptul de a fi egal cu ceilalţi romāni īn faţa justiţiei.

  De aceea spun că nu-mi iubesc ţara . Mi-a mai rămas, totuşi, un singur drept: acela de a circula liber īn străinătate. De a emigra. Poate c-a venit timpul să-l folosesc. Ştiu bine că nici acolo nu umblă cīinii cu covrigi īn coadă. Sper doar ca acolo, īntr-o limbă străină şi pe străzi curate, să am timp să mi se facă dor de ţara mea. "

  Acest articol reprezintă īntr-o formă concisă şi condensată exact lucrurile pe care le gāndim toţi cei dezamăgiţi, declară invitatul Alexandru Tocilescu, care a mai adăugat că media romānescă e vinovată pentru genocid cultural.

 4. #24 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Alexandru Tolicescu a obosit la fel ca multi dintre noi, sa vada in ce hal a ajuns Romania. In Romania ai senzatia ca te-ai nascut "obosit" si ca de fapt vorbele lui Tolicescu si anume ca - Am obosit de ţara īn care nu se īntīmplă nimic - este o stare de fapt pe care o traim multi dintre noi, in tara asta.

 5. #25 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Quote Originally Posted by Donely View Post
  Este cumva de vina pentru asta cetateanul de rand al Romaniei sau cei care conduc aceasta tara si acest popor ?
  Da, intr-o mare masura e vina cetateanului de rand al Romaniei pentru ca, desi pare greu de crezut, acei oameni care ne conduc nu fac parte dintr-o dinastie ci sunt votati si validati de cetatenii de rand ai tarii.

 6. #26 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
  Da, intr-o mare masura e vina cetateanului de rand al Romaniei pentru ca, desi pare greu de crezut, acei oameni care ne conduc nu fac parte dintr-o dinastie ci sunt votati si validati de cetatenii de rand ai tarii.
  Din pacate sunt prostiti la fiecare cinci ani sa vina la vot, li se promite marea cu sarea apoi dupa ce baietii care vor sa conduca tara isi vad sacii in caruta, uita de toate promisiunile facute in campania electorala si incepe jaful din nou din banul public.

 7. #27 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Problema cea mai mare este ca de fiecare data sunt aceeasi oameni care promit multe populatiei si la fiecare 5/4 ani vin si ii prostesc inca o data si inca o data.

 8. #28 SP
  Member ciypriyan's Avatar
  ca tot vine 2012, eu zic sa facem revolutie, sa iesim in strada, anarhie .etc . glumesc

 9. #29 SP
  Banned cryyo's Avatar
  E o tara de rahat...si eu put...
  Sintem in stare de multe si nu sintem in stare de nimic. Nu sintem in stare sa ne luam destinul in propriile miini, nu sintem in stare sa realizam ca toti aia ‘de sus’ care ne fura traiesc DATORITA NOUA, si ca daca am vrea, i-am putea da jos intr-o luna, intr-o singura luna! Dar nu vrem. Sau nu putem. Sau si una si alta, dar n-o recunoastem decit pe prima. Pentru ca sintem lasi. Pentru ca la noi s-a inventat proverbul “Capul ce se pleaca, sabia nu-l taie”…chintesenta milenara a lasitatii congenitale a poporului roman.
  Popor de lasi, care nu are curaj decit sa loveasca in cel cazut. Popor de prosti, pe care il ademenesti cu fasole si carnati prin piete si cu o "surprizesurprize" si cu o "iartama" si cu o "dindragoste" si cu o "samoaradujmaniimei" si cu un "copiluminune" si cu o…
  Cred că a sosit momentul să tragem aer īn piept şi să dăm, bărbăteşte, piept cu realitatea crudă: ăştia sīntem! Din coapsa Daciei şi-a Romei, aici de 2.000 de ani, cei mai viteji dintre traci, un popor blīnd şi iubitor şi care, iată cum vibrează mărunţel la ritmurile orientale şi la rimele agramate ale manelelor.
  As mai sta si as mai divaga dar mă duc că mi-am lăsat rīnd la coada de carduri bancare "personalizate". Am īnţeles că, după seria cu Ilie Năstase, Hagi şi Nadia, mai scot una, tare de tot, cu Pleşu, Patapievici şi Alina Mungiu. Ce dileala va fi sa-i vad pe comercianţii mapamondului cu ele in mana!

  Hai sictir!

  PS. Pacat ca 'ciypriyan' glumeste. Inca un motiv pt. ca suntem unde suntem...noi cu glumita, caterinca. N-avem cohones, tra sa recunostem.

 10. #30 SP
  Member ciypriyan's Avatar
  lol.. hai sa facem anarhie, sa-i dam jos pe cei din parlament.

 11. #31 SP
  I Unlimited Bitza's Avatar
  Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
  lol.. hai sa facem anarhie, sa-i dam jos pe cei din parlament.
  ma bag si eu.

 12. #32 SP
  Senior Member DevilBringer's Avatar
  Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
  lol.. hai sa facem anarhie, sa-i dam jos pe cei din parlament.
  Si ce rezolvam ? se intampla ca acum 20 de ani, din saracie si comunism am avansat la saracie si democratie .

 13. #33 SP
  Senior Member Mihail's Avatar
  DevilBringer, imi place spiritul tau de luptator innascut. Un adevarat formator de opinie, un revolutionar, un haiduc. ''Ce ai vrea sa facem noi, niste simpli cetateni ?'' ''Si ce rezolvam?'' - din aceasta cauza am ajuns ca 20 de ani de la revolutie sa ne scaldam in mizerie si in prostie. Din aceasta cauza sunt ''ridicate la rang de vedeta nulitati ordinare'' precum bianca lui bote, sexy braileanca, ''to the be the best'' voicu panzar, samd. ''Hai sa facem anarhie'' - de pe canapea. Hai sa pornim petitii online, hai sa savuram o shaorma de pe canapea in timp ce pornim adevarate lupte.

  Un mic citat:
  ''In jurul vostru justitia si sistemul economic se prabusesc si in loc sa luati masuri si sa va cereti drepturile, stati ca oile si asteptati ca cineva sa va rezolve problemele. Va e atat de bine incat sa va permiteti luxul de a o freca la rece citind tabloide si uitandu-va la televiziunile securistilor? Puneti osul la treaba si incercati sa schimbati ceva pentru ca nimeni nu o sa va ajute daca nu va ajutati singuri. Nu va mai plangeti ca va merge greu pentru ca vina e a voastra. Trebuie ca mai intai sa iei atitudine pentru a avea apoi dreptul sa te plangi ca lumea e nedreapta'' - RST.

 14. #34 SP
  Senior Member DevilBringer's Avatar
  Televiziunea promoveaza specimene precum sexy braileanca, spectatori nu pot face nimic altceva decat sa schimbe pe alt canal.

 15. #35 SP
  Senior Member Razvan's Avatar
  Quote Originally Posted by Pizzi View Post
  [....]- RST.
  Off: Cine/ce este RST?

 16. #36 SP
  Senior Member GeOKeR's Avatar

 17. #37 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  RTS - Ce bine ca mai exista si asa ceva.
  Emil Boc cerea astazi spitalelor din Romania sa faca economii. Cat de cretin sa fi sa ceri asa ceva, cand sistemul sanitar in Romania este in agonie. De 1Mai am fost pana la munte si am urcat cu telecabina sus la babele sa admir si eu minunatiile naturii dar am avut parte de un spectacol deprimant. "Fetitele si baieteii" smecheri, cu manele rasunand din telefoanele mobile faceau poze catarati pe monumentele naturale, sticle de plastic aruncate peste tot, cladirea telecabinei plina de mucegai si infiltratii cu apa, unii ametiti de bautura urinau tot pe langa monumentele naturale. Cum sa faci turism in Romania cu asa oameni cu asa management ? NU avem nici o sansa, nici de acum in 200 de ani sa civilizam romanii.

 18. #38 SP
  naz
  Senior Member naz's Avatar
  Problema in Romania este ca toata lumea cauta sa se imbogateasca si nimeni nu face nimic . Oamenii s-au inrait si au devenit haini , la televizor numai crime , furturi . Parlamentarii sunt o gloata de lenesi care nu fac decat sa sece tot ce pot pentru propriul interes .

  Am fost in alte tari unde mentalitatea este diferita si oamenii sunt mult mai relaxati . Noi suntem ocupati sa bravam cu masini de lux si fite cand nu avem bani nici sa mancam.

  Nici un presedinte nu ne vrea binele , cand ma duc la vot nu am ce face decat sa aleg raul mai mic , dar care rau mai mic ca toti vor aceelasi lucru ?
  In loc sa faca ceva sa repare cat de cat tara se gandesc decat la cat mai multe moduri de a fura . Domnesc mafiotii si afacerile "underground" in Romania.

 19. #39 SP
  Member playgame's Avatar
  Romania a ajuns tara care duce lipsa de respect incepand de la preturi pana la comportament!

 20. #40 SP
  Senior Member RazvyLord's Avatar
  Acum 2 ani am fost in Austria, in vacanta de vara. In comparatie cu noi, ei sunt de pe alta planeta . Tot drumul ( prin orase, sate) nu gaseai o sticla de plastic aruncata la intamplare pe jos... iar in agricultura fanul era rulat si impachetat in folii de plastic ( nu ca la noi, unde rareori gasesti asa ceva...). Nici nu mai vorbesc de drumuri, unde cu greu gaseai o groapa... plus ca pe timp de ploaie apa se "scurgea" de pe astfalt, el fiind doar umed, nu plin de balti sau lacuri. Asta e, ne-am obisnuit cu situatia noastra, ne-am obisnuit sa fim o tara plina de hoti ( cu mici exceptii ) unde totul este permis. In alte tari ( ex.: SUA ) daca spui vreunui politist ca nu vrei sa-i dai carnetul de sofer ( cum se intampla astazi la noi) risti puscaria, nu alta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 147 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast

Similar Threads

 1. Intrebare legata despre 2 jocuri la fel By andreiaka in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 3 Last Post: 10-03-2014, 13:37
 2. Ce fel de sfarsit preferi intr-un joc video? By Dant3 in forum Console Club
  Replies: 20 Last Post: 29-10-2012, 22:46
 3. Ce fel de clasa dintr-un RPG sunteti ? By Strike105X in forum Offtopic
  Replies: 18 Last Post: 29-05-2011, 11:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts