Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 173 of 224 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 183 223 ... LastLast
Results 3,441 to 3,460 of 4463

Thread: Tigara electronica

  1. #3441 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O parere foarte buna... ce putem spune ?
    Eu ca main eT folosesc LR 510 + eGo + VG eliquid + buretei. Nothing beats it for now. Pufai toata ziua...

  2. #3442 SP
    Junior Member Amonastro's Avatar
    MonkY, e mai mare durata de viata a atomizoarelor LR? Am inteles ca aburii produsi de ele ofera o senzatie mai puternica! Cat despre Atomizorul TECC 510? Se apropie de calitatea Joye? ... Sau, e adevarat ca bateria Pretiosului poate sa stoarca si atomizoarele mai vechi care nu mai scoteau aburi cu acumulatoare mai mici?

  3. #3443 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Amonastro: nu are cum sa fie mai mare durata de viata a unui LR. Ba din contra, ma tem ca vor tine mult mai putin decat cele normale (deh, vorbim de temperatura mai mare, amperaj mai mic...). Da, TH-ul de la LR momentan nu se compara cu nimic. Despre TECC 510 nu stiu nimic... eu credeam ca e tot by Joye... Cat despre Pretios, cel mai bine iti poate raspunde MadDoc... eu inca nu detin asa ceva. Dar fiind vorba tot de voltaj 3.7, personal nu cred ca e mare diferenta dintre el si un eGo. Poate noul Pretios, cu voltaj reglabil, va fi alta poveste...

  4. #3444 SP
    Member MadDoc's Avatar
    Din experienta mea (2 saptamani cu LR) tin la fel de mult ca cele normale. Eu la 2 saptamani le declar folosite si le schimb pe toate oricum.
    Spun ca rezista la fel pentru ca l-am tinut cateva minute bune conectat si nu s-a ars. S-a apasat butonul in buzunar si cand m-am prins eu ca miroase a ars cartusul era topit complet si intrase in atomizor de tot. LR-ul mai mergea dupa asta dar putea a plastic ars.

    TECC 510 aka Titan este produs de Joye si singura diferenta este banda lata de la mufa.

    Cat despre pretios, depinde doar de tipul de baterie. Prin constructie conecteaza atomizorul la baterie cu cea mai mica rezistenta posibila ceea ce inseamna un 10-15% in plus la putere fata de aproape toate modarile sau bateriile standard de fabrica. Probabil de aici se trage ideea ca stoarce atomizoarele mai vechi.

    Diferenta intre el si eGo vine din marimea bateriei. Dupa 30min -1 ora incepi sa simti ca-si pastreaza puterea mai bine ca un eGo.

  5. #3445 SP
    Junior Member Amonastro's Avatar
    Multumiri pentru informatii! Se pare ca unele atomizoare sunt cu noroc. Am doua bucati de la Janty de mai bine de 7 luni. Cel alb e putin obosit, iar cel negru e ca si nou. Nu pot sa trag fumuri prea lungi pentru ca mi se opresc in gat ... si am observat ca lichidele pe mentol pastreaza mai bine atomizoarele. De obicei le curat la jet de abur cu un steamer, apoi le clatesc in alcool. Am reusit sa mai scot randament in felul asta si din cateva atomizoare Joye (cam 2 din 5). Multumiri pentru sfaturi. Am comandat Pretiosul L si atomizoarele LR. Nu stiu daca sa ma arunc si la TECC 510 - adica nu stiu daca sunt la fel de "rezistente in timp"

  6. #3446 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    De 3 zile sunt posesorul unei bateri eGO cu atomizor LR. Toata lumea le lauda insa eu sunt dezamagit total. Lichide folosite sunt toate pe PG de la Dekang cumparate de pe vapers club. Problemele sunt urmatoarele:
    1.Dupa cateva "fumuri" 3-4 se simte un gust de ars, scot cartusul si mai mult de 2 picaturi nu intra
    2.Am cateva dubii si in legatura cu un lichid cumparat in loc de camel era scris camal(am mai avut un lichid camel tot de la dekang si era dulceag cu aroma caramelizata, asta ce il am acum mi se pare inecacios si un pic ciudat)
    In concluzie daca incepeam cu asa ceva sigur renuntam la electronica.
    Gresesc eu undeva sau.....?
    Cine a mai folosit lichid pe PG de la Dekang poate sa-mi descrie aroma.
    Multumesc

  7. #3447 SP
    Admin MonkY's Avatar
    JONNY: Eu am renuntat la PG-uri de ceva timp... insa cu LR-ul e intr-adevar mai complicat. Daca ai inceput din start cu LR, e cam grav... pentru ca nu e pt. incepatori. E genul de atomizator care trebuie sa aiba tot timpul lichid... (si consuma mai mult lichid). Iar cum ramane fara... vei avea miros de ars. Also, nu recomand folosirea vatei default... chiar si buretelul cateodata nu face fata la LR.

    Cat despre nume, am inteles ca fac treaba asta cu Camal, Kant, etc... pentru a nu avea probleme cu numele licentiate. Intr-adevar, Camel si RY4 sunt arome de tutun cu un pic de caramel. Si sunt preferatele mele... insa pe VG

  8. #3448 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    Nu am inceput direct cu LR, am 3 luni de JOYE 510(atomizator normal si baterie manuala normala). Tocmai ce mi-am modat un cartus cu plasa lipton si este diferenta de la cer la pamant, se pare ca vata era problema in schimb la lichidul camel nu se simte aroma de caramel. Merci de raspuns MonkY

  9. #3449 SP
    Junior Member Amonastro's Avatar

    Sfat

    JONNY: .... lichidele de pe vapers.club sunt gretoase. Eu sunt foarte multumit de lichidul cu mentol de pe okazii.ro. Sunt mai multi care le vand acolo (35 lei/30ml). Cat despre umplutura cartuselor, incearca si cu vatelina pentru filtre de acvariu de tipul asta:
    http://www.gardensite.co.uk/upload/m...ilter_wool.jpg
    Imita foarte bine pasla originala. O tai la dimensiune (putin mai lunga), o introduci cu un ac mai gros si tai surplusul de la suprafata cu un forfecel pentru unghii (ca sa fie taietura cursiva si ca sa nu lase fire scamosate). Folosesc metoda asta de mai bine de un an si sunt foarte multumit. Cat despre pasla, e cea mai sanatoasa! Filtrele pentru acvarii nu sunt toxice!

  10. #3450 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    .... lichidele de pe vapers.club sunt gretoase.



    Ai putea fi mai explicit.....! Nu de alta dar daca ti-e nu-ti place ceva, nu trebuie sa o spui in asa fel incat altul care nu e in cunostinta de cauza, sa o ia de buna! Ce lichid ai folosit si ce "greata" ti-a provocat?

  11. #3451 SP
    Junior Member daffy's Avatar
    Lichidele de pe Okazii, pe care nu scrie nici macar in a cui cada au fost preparate... Personal, zeama de pe vapers mi se pare mult mai curata! Then again, fiecare cu ale lui...

  12. #3452 SP
    Member digital_smoker's Avatar
    eu fumez vg de pe vapers. sunt arome destul de ok la unele. eu am blueberry , cherry , marlboro... sunt multumit. idee e ca am incercat si tabacco si cum am inhalat am vomitat instantaneu... culmea lui dokky ii place foarte mult... eu nu pot sa l suport. asa ca e si dupa gusturi.

  13. #3453 SP
    Egoist vladtheodor's Avatar
    Atentie la confuzii !!!

    Sint doua situri diferite:



    Vapers Club - Vapers Club

    si

    Forumul vaporizatorilor


    Acum depinde de la cine ai cumparat ca sint mai multi utilizatori care posteaza cu acordul masterului...

    ---------- Post added 07-06-2010 at 10:20 PM ----------

    Quote Originally Posted by digital_smoker View Post
    idee e ca am incercat si tabacco si cum am inhalat am vomitat instantaneu...
    Eu suport tobacco ala de care zici. E bun daca-l amesteci cu altceva, sa-i dea aroma celuilalt. Merge si asa cum e.

  14. #3454 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Dupa un stagiu complet (~1 an si 2 luni) de abureala am reusit sa renunt definitiv si la nicotina si la abureala ceea ce va doresc si voua...

    Istoria in cateva cuvinte: primele cautari, primul contact cu CG, primele eT, frustrari/nemultumiri, pipa, trabuc, alte si alte modele, lichide din toate colturile tarii si de la toti furnizorii, import propriu... iunie-iulie 2009 am ajuns la ~3-5ml /zi si pufaiala continuua de dimineata pana seara, inceput sa raresc pufaiala si sa pufai doar in ritmul fumatului (~o data pe ora), din august-septembrie am inceput sa scad continutul de nicotina, fabricarea primelor Nicostik-uri si importul de piese electronice si din decembrie 2009 am aburit exclusiv fara nicotina iar de o saptamana nu mai aburesc deloc si nici nu mai am necesitatea ocuparii timpului cu pufaiala. A mai ramas doar nostalgia
    O sa revin cu pareri si sfaturi.

    P.S. Chestia cu "EU nu vreau sa ma las ci doar sa inlocuiesc tigara... si Imi place pufaiala" nu tine.
    Este modul personal de a ne gasi scuze la lipsa de vointa. Uitati-va in oglinda si spuneti-va cum va simtiti cand vi se termina bateriile, cand stati toata ziua cu incarcatoarele in priza, cand vi se "infunda" atomizorul si grija permanenta la sticluta si stocul de lichid Unde este frumusetea si relaxarea?

  15. #3455 SP
    Junior Member drbarsan's Avatar
    Subscriu si eu la cele spuse mai sus

    Da, m-am lasat de tot de e-cig....... (de analoage ma lasasem mai de multisor)
    Parca ma incearca asa o nostalgie la ce vad in urma.....adica la ce vedeam in oglinda cand fumam.Caci acum nu mai incap in oglinda
    Oricum sa stiti ca vindeca dependenta de tigara clasica. Nu mai simt acea arsura in coltul buzelor.... nu mai simt nevoia sa apas butonul.....
    E pacat, dar e BINE!

  16. #3456 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bravos LucianCM ! Ma bucur ca ai reusit ! Din pacate, la mine e boala grea... de cate ori am incercat sa ma las, am repornit mai rau ca niciodata. Prin urmare, momentan trag si analoage si eT-uri (in proportie 90% in favoarea eT-urilor). Nu am renuntat complet la analoage pentru simplul motiv ca inca nu am gasit eT-ul perfect. Cand il voi avea, voi spune adio tigarilor clasice.

    Acum, ce nu-mi place, chiar si la 510 LR + eGo ar fi cam asa:
    1. orice/oricum as incerca, imi curge lichid pe la imbinarea intre mustiuc si atomizator. Indiferent ca pun o picatura sau 10...
    2. oricat de atent as fi, tot reusesc sa trag cel putin un fum de "ars" cu LR-ul. Fie pt. ca ramane repede fara lichid, fie ca nu-si trage cum trebuie chiar si cu buretel.
    3. aroma e mult stricata de catre 510-uri... probabil ca producatorii au preferat sa produca mai multi vapori in defavoarea "gustului".

    Cred insa (sau mai bine zis sper) ca toate acestea se vor rezolva odata ce voi avea primul eT cu "dozator de lichid". In momentul in care se elimina pasla/buretelul respectiv, dispare si problema arsului... si se apropie de metoda de dripping, doar ca e totul automat. Din pacate, chiar si la 4ml, tot va fi un recipient cam maricel... asa ca dorinta de a ramane la o "imitatie" a tigarii normale este in momentul de fata aproape imposibil.

    In concluzie, cred ca un eGo de 900mAh + Joye 510 LR + picurator ar fi solutia ultima pentru un eT de nota 10. Mai avem un picut de asteptat insa...

  17. #3457 SP
    Junior Member LucianCM's Avatar
    Multumesc MonkY. Asa cum am spus trebuie si vointa si determinarea sa depasesti toate frustrarile si sa scapi de dependenta, chiar si psihica - mi-au trebuit totusi aproape jumate de an sa pot sa ma debarasez de obisnuinta de a pufai (de dependenta de nicotina scapasem).

    Factorii care au contribuit la posibilitatea de a ma lasa de abureala (in afara de vointa ):
    - scaderea treptata a nicotinei
    - combinarea oricarei arome cu menthol. Cu cat concentratia de nicotina scadea cu atat maream concentratia de menthol. Mentholul este singura aroma care in afara de gust da senzatii "fizice" - simti in plaman aburul si astfel treci mai usor peste lipsa de nicotina (care da si "taria" aburului)
    - pentru a ma obisnui cu mentholul aveam 2 tigari: una cu arome normale si alta cu mentol. Trageam reprize alternative...

    Cea mai reusita eT ever a fost Nicostik-ul cu regulator de tensiune fixat la 4.2V si atomizor de 801:
    - acumulator de 900 mA (ma tinea o zi intreaga)
    - regulatorul facea ca randamentul atomizorului sa fie constant
    - atomizorul de 801 este singurul care asigura cea mai mare productie de abur fara sa altereze gustul
    - greutate si marime redusa

  18. #3458 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by LucianCM View Post
    - atomizorul de 801 este singurul care asigura cea mai mare productie de abur fara sa altereze gustul
    Ba altereaza si 801 gustul (fata de un RN4081 de exp.) dar problema lui cea mai mare nu e asta... cat faptul ca pt. mine TH-ul e aproape zero la 801... Chiar si cu XHigh... Nu mai vorbim de capacitatea de vapori. Acum insa, nu stiu cum o fi la 4.2V... dar cert este ca daca mi-am calcat pe suflet si fumez din "mini lanterne" gen eGo... sigur n-o sa ma vedeti fumand din USB Stick-uri

  19. #3459 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Monky poate faci și tu un tutorial...ce să cumpăr/ ce ar fi bun pentru �ncepători..că așa mă uit la ce vorbiți voi și nu �nțeleg nimic din termenii "de specialitate". M-ar interesa ceva... oarecum tare, pentru că fumez de mult și nu pot să �nlocuiesc cu aer/ cam la c�t m-ar duce investiția..
    Am citit un preview al tău și mi s-a părut foarte ok p�nă acum țigara... dar ma �nv�rt pe aici fără să �nțeleg nimic, merci.

  20. #3460 SP
    Admin MonkY's Avatar
    naz: ultimele impresii le poti citi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f35...tml#post345415
    Investitia depinde foarte mult de cat fumai inainte, de ce eT doresti... Sunt prea multe variabile (unora le place sa fie cat mai mica, altora le place sa imite tigarea normala cat mai mult, altii vor cat mai multi vapori, altii TH, unii vor pipa, and so on...).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 173 of 224 FirstFirst ... 73 123 163 171 172 173 174 175 183 223 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts