Ai vrut sa spui vapeing!
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
Cateva idei interesante legate de Janty Yentl vs. Dse-901 (merita citit):
Janty vs. Puresmoker - e-cigarette-forum.com • The place for electronic cigarette reviews, news and chat

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote
Cand ma gandesc sa fac o noua achizitie intotdeauna consult formul - sa vad ce experiente au avut altii cu produsul.
... adevarul ca nu era destul de complexa ca si design/functionare/utilizare trebuia adus ceva in plus, nu ?
... miine o sa-i vedem clopotei si zurgalai

. Cartusul ( primul pe care l-0am folosit ) a tinut cam cu 30-40 mai multe fumuri si nu mai curge absolut deloc, cum se mai intampla la alte modele. Are si o forma fff putin diferita...
la greu timp de 36 de ani
. Aici, in tot ce ati scris voi am gasit sprijinul si informatiile necesare. Dupa asta ajutorul dat de Monky, romancoins si de Cristi care mi-au raspuns la mesajele mele disperate m-au ajutat sa-mi achizitionez primul eT.
. Nici nu trebuie sa avem mari asteptari de la un asemenea acumulator. Modelul este dupa parerea mea cea mai buna investitie pret/calitate. Are o singura gaura de aer si aia este pusa aiurea de tot (exact in locul de unde iti vine comod sa ti tigara cu mana ceea ce face sa ai frustrari foarte mari pana te obisnuiesti).
care intra un pic mai greu si rezolva si problema mustiucului plat. trebuie sa fac rost insa de cartuse de 901 negre... Nu mi-am dat seama daca este din cauza cartusului care intra mai usor sau a materialului absorbant din cartus care nu "tine" lichidul.
O sa mai incerc si alte cartuse primite in alte cutii. Macar cartusul de 901 care v-am spus ca se potriveste, intra mai greu si cred ca nu va scapa nici o picatura.

trebuie mai intai sa golesc cartusul si dupa asta sa pun ceva mai slab sau alta aroma... O alta solutie gasita de mine este sa scot "incarcatura" si sa o inlocuiesc cu una home-made. Cel mai bun material testat de mine este un material utilizat la filtrele din acvaristica (le gasiti la magazine de acvaristica sau la Hornbach). In afara de textura care este foarte OK, sunt si sigilate si cat de cat sterile sau macar fabricate din materiale care in timp nu se descompun si nici nu elimina cine stie ce substante. Pentru cine nu stie pestii sunt foarte sensibili la orice subtanta chimica: mie mi-au murit cativa pesti (neoni rosii) pentru ca un prieten doar a stins tigara in acvariu... Aceste filtre sunt de diverse forme/dimensiuni si seamana ca si aspect cu filtrale de la hotele de bucatarie sau materialele utilizate la confectionat captuseli la haine de iarna. Lauti cel mai mic care va va ajunge pentru un an.

Bookmarks