ConsoleGames.Ro | By gamers - for gamers !
Go Back   Console Games Forum > General > Chat > Offtopic
Offtopic Talk about everything else...

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 14-04-2009, 12:30 AM   #441 (permalink)
Junior Member
dekod is on a distinguished road
sal all,
a innebunit lumea...
dau o ciocolata...Cancan
intratzi pe link...
dekod is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2009, 12:03 AM   #442 (permalink)
Junior Member
Please is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Q View Post
si am ramas masca adica dupa opinia lor de spejialisti ! tine maxim 6 luni adica 1/2 ani adica 0.5 ani si ei dau garantie 1 an adica 12 luni ? e daaaa ! asta se numeste afacere, folosesti atomizorul pina pocneste (dupa 6 luni) mergi frumos cu el la garantie si primesti unul nou care va tine inca 6 luni, ar fi culmea ca la cel nou sa primesti tot 1 an garantie ca atunci devine un fel de perpetuum mobile ... te doare mintea
sau poate au incredere in produsele lor. dar merita incercat asta, cum pocneste cum mergi la schimbat
Please is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2009, 06:54 PM   #443 (permalink)
undefined
h0stile's Avatar
h0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really nice
am vreo sansa sa gasesc prin RO cartuse goale pentru RN4072? are cineva idee?

in cazul in care nu gasesc la noi o sa iau de la e-cigs.co.uk .......

PS si niste lichid tobacco low de 50ml? la e-cigs nu gasesc niciodata pe stoc asa ceva. daca aveti alte resurse pls share. thanks
Old 16-04-2009, 07:57 AM   #444 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
MonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to behold
h0stile: incearca si aici pentru lichid Vand E Liquid - lichid pentru tigara electronica. Diferite concentratii si arome. . Cat despre cartuse goale pentru RN4072 in RO... Nici-o sansa. Sau in fine, ai sanse la cei care vand pe site-uri din .ro cu niste preturi mirobolante. Sincer, pe la cei care aduc din China n-am vazut niciodata un RN4072, daramite cartuse pentru ele. Se pare ca romanului nu prea ii place ideea de a trage dintr-un "pix" Eu zic sa iei de pe e-cigs.co.uk cat mai sunt inca...
Thank You MonkY from:
h0stile (16-04-2009)
Old 16-04-2009, 09:07 AM   #445 (permalink)
Junior Member
eugen75 is on a distinguished road
h0stile, poti incerca si aici e-cigs accessories. Au si lichid low dar nu la 50 ml. Singura problema e plata transportului, destul de scump.
O zi buna,
Eugen
eugen75 is offline   Reply With Quote
Thank You eugen75 from:
h0stile (16-04-2009)
Old 16-04-2009, 09:33 AM   #446 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
MonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to beholdMonkY is a splendid one to behold
Quote:
Originally Posted by eugen75 View Post
h0stile, poti incerca si aici e-cigs accessories. Au si lichid low dar nu la 50 ml. Singura problema e plata transportului, destul de scump.
O zi buna,
Eugen
A specificat ca vrea din RO (de la ROmania). bestcig.com nu prea cred ca e din RO, corect ?
Old 16-04-2009, 09:35 AM   #447 (permalink)
Junior Member
eugen75 is on a distinguished road
"in cazul in care nu gasesc la noi o sa iau de la e-cigs.co.uk ......."
link-ul care i l-am dat e doar o alternativa si nimic mai mult, fiecare isi ia de unde doreste
eugen75 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 09:37 AM   #448 (permalink)
undefined
h0stile's Avatar
h0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really niceh0stile is just really nice
da, intr-adevar, am crezut ca gasesc in RO insa pina la urma am comandat de pe e-cigs. MonkY, de ce zici sa iau 'cit mai sunt inca'? dispare modelu? nu se mai fabrica?

tigarea am luat-o pentru socru-miu. am comandat la e-cigs un mini si 50 de cartuse si mi-au trimis un RN4072 cu 50 de cartuse low (sau med nu mai stiu exact) pentru mini. le-am spus si i-am intrebat ce se poate face in cazul asta si nu mi-au mai raspuns. sunt fff dezamagit de ei dar pina la urma socru-miu s-a obisnuit cu tigarea si ii place ca tine destul de mult. cit priveste e-cigs vad ca ei ar cam fi singura sursa de cartuse goale (cu un pret decent al transportului) asa ca sunt oarecum fortat sa cumpar in continuare de la ei. poate chiar o sa comand si o mini pentru nevasta-mea (macar sa folosesc alea 50 de cartuse care stau degeaba).

PS a incercat cineva ePipe?
Old 16-04-2009, 10:15 AM   #449 (permalink)
Junior Member
LucianCM is on a distinguished road
incearca la booster dot ro vezi ca la ei modelul se numeste Value Pack (HQV8) si au si rezerve.
Din cate am vazut pe The Different Types of E-Cigarettes (TOC) unde este un tabel cu multe tigari electronice si cateva caracteristici de la fiecare, RN4072 ar fi echivalent cu DSE801. In mod cert trebuiesc testate totusi daca se potrivesc piesele de la un model la altul (asta daca nu ai confirmarea de la cineva care le-a testat). Am citit pe multe forumuri ca ba se potriveste doar bateria de la un model la altul dar nu si invers iar atomizoarele difera si deci nu se potrivesc cartusele... nu neaparat la modelele de care ai tu nevoie. Ba am citit si de diferente ale tensiunilor date de incarcatoare respectiv acumulatori (4,2V-4,7V) cu toate ca la dimensiuni se potriveau...
LucianCM is offline   Reply With Quote
Old 16-04-2009, 10:23 AM   #450 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
Quote:
Originally Posted by h0stile View Post
da, intr-adevar, am crezut ca gasesc in RO insa pina la urma am comandat de pe e-cigs. MonkY, de ce zici sa iau 'cit mai sunt inca'? dispare modelu? nu se mai fabrica?
Sincer, ma mir ca mai sunt inca pe piata... sunt cele mai vechi modele... De la cei care aduc din China este aproape imposibil sa faci rost de modelul acela. De fapt, pana si Mini a ajuns greu de gasit.

Cat despre e-cigs, n-am avut niciodata probleme (si am cumparat de vre-o 20 de ori de la ei). Incearca sa dai de Simon acolo. El e omul de baza
Old 16-04-2009, 01:12 PM   #451 (permalink)
undefined
h0stile's Avatar
la booster sunt 5 rezerve la 33RON+tva. este enorm.

MonkY, ok, si in cazul asta care sunt modelele mai noi care se gasesc pe piata? exista o lista undeva?
Old 16-04-2009, 01:38 PM   #452 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
Quote:
MonkY, ok, si in cazul asta care sunt modelele mai noi care se gasesc pe piata? exista o lista undeva?
S-a tot discutat despre ele. RN4081 (alias Super), DSE901 (alias Mini - si aceasta e destul de veche), RN4062 (alias Cigar - trabuc). Si "clonele", of course... De fapt, nici nu stiu cum de ai luat RN4072 (alias Classic) cand mi-aduc aminte ca m-ai intrebat si ti-am zis de Mini si Cigar ca ar fi cele mai ok, iar la intalnire ti-am aratat cea mai folosita eT la noi, si-anume Super. Classic dupa parerea mea e si foarte lunga (la 15.5cm este practic mai lunga chiar si decat Cigar-ul al carei baterii si cartus tine de 4-5 ori mai mult), are forma de pix si este printre primele generatii. De fapt, daca aruncai o privire la prima tigare electronica brevetata (detalii aici:
) o sa vezi ca este chiar Classic, alias V8
Old 16-04-2009, 02:01 PM   #453 (permalink)
undefined
h0stile's Avatar
ofofofof, de ce nu citesti postul meu anterior in care am explicat ce am patit cu cei de la e-cigs. am comandat o Mini plus 50 de cartuse si mi-au trimis Classic (RN4072) plus 50 de cartuse de Mini. le-am dat imediat mail si le-am spus ca mi-au trimis gresit, si-au cerut scuze, i-am intrebat ce e de facut si de atunci nu mi-au mai raspuns la mailuri asa ca m-am procopsit cu Classic. pina la urma socrumiu s-a obisnuit cu ea dar puteau sa imi ofere ceva, un discount pentru urmatoarea comanda sau posibilitatea de a o returna.
Old 16-04-2009, 06:46 PM   #454 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
h0stile: ai dupa login pagina speciala de Returns https://www.e-cigs.co.uk/store/index...n_page=returns . Try that.
Old 17-04-2009, 12:32 AM   #455 (permalink)
undefined
h0stile's Avatar
too late. acu s-a obisnuit cu ea si chiar ii place insa o tin minte data viitoare cind imi mai incurca comanda (sper totusi sa nu se mai intimple). pina una alta cartusele sunt pe drum de azi. cred ca vin abia miercurea viitoare, nu?
Old 17-04-2009, 11:20 AM   #456 (permalink)
Member
nicos1968 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nicos1968
cine ma ajuta sa cumpar din bucuresti e liquid o nicotina cu aroma de menta ???astept email vostru.Multumesc
nicos1968 is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2009, 12:15 PM   #457 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
Quote:
pina una alta cartusele sunt pe drum de azi. cred ca vin abia miercurea viitoare, nu?
4 zile lucratoare a fost cea mai mica perioada de asteptare la mine. Insa nu uita ca este Pastele intre timp, iar la noi nu misca nimeni un deget in perioada aceasta...
Old 18-04-2009, 10:28 AM   #458 (permalink)
Junior Member
Joyradu is on a distinguished road
Sarbatori fericite, distractie frumoasa oameni buni !
Joyradu is offline   Reply With Quote
Thank You 2 from:
MonkY (18-04-2009), Q (19-04-2009)
Old 19-04-2009, 09:19 AM   #459 (permalink)
Junior Member
ByTxxx is on a distinguished road
Hristos a Inviat ! Paste fericit si luminat !
ByTxxx is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2009, 08:30 AM   #460 (permalink)
Just play!
MonkY's Avatar
Adevarat a inviat ! Happy non-smoking days !
Reply

Tags
e-smoke, e-tigara, e-tigari, electronica, etigara, etigari, tigara, tigara electrica, tigara electronica, tigari

Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
digital_smoker, mark78
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules