![]() |
||||
![]() |
|
|
#442 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#443 (permalink) |
|
undefined
|
am vreo sansa sa gasesc prin RO cartuse goale pentru RN4072? are cineva idee?
in cazul in care nu gasesc la noi o sa iau de la e-cigs.co.uk ....... PS si niste lichid tobacco low de 50ml? la e-cigs nu gasesc niciodata pe stoc asa ceva. daca aveti alte resurse pls share. thanks
|
|
|
#444 (permalink) |
|
Just play!
|
h0stile: incearca si aici pentru lichid Vand E Liquid - lichid pentru tigara electronica. Diferite concentratii si arome. . Cat despre cartuse goale pentru RN4072 in RO... Nici-o sansa. Sau in fine, ai sanse la cei care vand pe site-uri din .ro cu niste preturi mirobolante. Sincer, pe la cei care aduc din China n-am vazut niciodata un RN4072, daramite cartuse pentru ele. Se pare ca romanului nu prea ii place ideea de a trage dintr-un "pix"
Eu zic sa iei de pe e-cigs.co.uk cat mai sunt inca...
|
|
| Thank You MonkY from: | h0stile (16-04-2009) |
|
|
#445 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
h0stile, poti incerca si aici e-cigs accessories. Au si lichid low dar nu la 50 ml. Singura problema e plata transportului, destul de scump.
O zi buna, Eugen |
|
|
|
| Thank You eugen75 from: | h0stile (16-04-2009) |
|
|
#446 (permalink) | |
|
Just play!
|
Quote:
|
|
|
|
|
#448 (permalink) |
|
undefined
|
da, intr-adevar, am crezut ca gasesc in RO insa pina la urma am comandat de pe e-cigs. MonkY, de ce zici sa iau 'cit mai sunt inca'? dispare modelu? nu se mai fabrica?
tigarea am luat-o pentru socru-miu. am comandat la e-cigs un mini si 50 de cartuse si mi-au trimis un RN4072 cu 50 de cartuse low (sau med nu mai stiu exact) pentru mini. ![]() ![]() le-am spus si i-am intrebat ce se poate face in cazul asta si nu mi-au mai raspuns. sunt fff dezamagit de ei dar pina la urma socru-miu s-a obisnuit cu tigarea si ii place ca tine destul de mult. cit priveste e-cigs vad ca ei ar cam fi singura sursa de cartuse goale (cu un pret decent al transportului) asa ca sunt oarecum fortat sa cumpar in continuare de la ei. poate chiar o sa comand si o mini pentru nevasta-mea (macar sa folosesc alea 50 de cartuse care stau degeaba).PS a incercat cineva ePipe?
|
|
|
#449 (permalink) |
|
Junior Member
![]() |
incearca la booster dot ro vezi ca la ei modelul se numeste Value Pack (HQV8) si au si rezerve.
Din cate am vazut pe The Different Types of E-Cigarettes (TOC) unde este un tabel cu multe tigari electronice si cateva caracteristici de la fiecare, RN4072 ar fi echivalent cu DSE801. In mod cert trebuiesc testate totusi daca se potrivesc piesele de la un model la altul (asta daca nu ai confirmarea de la cineva care le-a testat). Am citit pe multe forumuri ca ba se potriveste doar bateria de la un model la altul dar nu si invers iar atomizoarele difera si deci nu se potrivesc cartusele... nu neaparat la modelele de care ai tu nevoie. Ba am citit si de diferente ale tensiunilor date de incarcatoare respectiv acumulatori (4,2V-4,7V) cu toate ca la dimensiuni se potriveau... |
|
|
|
|
|
#450 (permalink) | |
|
Just play!
|
Quote:
Cat despre e-cigs, n-am avut niciodata probleme (si am cumparat de vre-o 20 de ori de la ei). Incearca sa dai de Simon acolo. El e omul de baza
|
|
|
|
|
#451 (permalink) |
|
undefined
|
la booster sunt 5 rezerve la 33RON+tva. este enorm.
MonkY, ok, si in cazul asta care sunt modelele mai noi care se gasesc pe piata? exista o lista undeva?
|
|
|
#452 (permalink) | |
|
Just play!
|
Quote:
|
|
|
|
|
#453 (permalink) |
|
undefined
|
ofofofof, de ce nu citesti postul meu anterior in care am explicat ce am patit cu cei de la e-cigs. am comandat o Mini plus 50 de cartuse si mi-au trimis Classic (RN4072) plus 50 de cartuse de Mini. le-am dat imediat mail si le-am spus ca mi-au trimis gresit, si-au cerut scuze, i-am intrebat ce e de facut si de atunci nu mi-au mai raspuns la mailuri asa ca m-am procopsit cu Classic. pina la urma socrumiu s-a obisnuit cu ea dar puteau sa imi ofere ceva, un discount pentru urmatoarea comanda sau posibilitatea de a o returna.
|
|
|
#454 (permalink) |
|
Just play!
|
h0stile: ai dupa login pagina speciala de Returns https://www.e-cigs.co.uk/store/index...n_page=returns . Try that.
|
|
|
|
#455 (permalink) |
|
undefined
|
too late. acu s-a obisnuit cu ea si chiar ii place insa o tin minte data viitoare cind imi mai incurca comanda (sper totusi sa nu se mai intimple). pina una alta cartusele sunt pe drum de azi. cred ca vin abia miercurea viitoare, nu?
|
|
|
#457 (permalink) |
|
Just play!
|
4 zile lucratoare a fost cea mai mica perioada de asteptare la mine. Insa nu uita ca este Pastele intre timp, iar la noi nu misca nimeni un deget in perioada aceasta...
|
|
![]() |
| Tags |
| e-smoke, e-tigara, e-tigari, electronica, etigara, etigari, tigara, tigara electrica, tigara electronica, tigari |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests) | |
| digital_smoker, mark78 |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|