Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 224 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 4463

Thread: Tigara electronica

  1. #161 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu v-as recomanda sa renuntati la astfel de experimente... pe care le faceti pe sanatatea voastra. Ce Dzeu, nu va ajunge ca iesiti mai ieftin decat cu tigarile clasice ? Pe langa asta, nu mai fumeaza lumea pasiv pe langa voi... aveti si arome... o groaza de optiuni (trabuc, tigare mica, mare... pana si pipa electronica), si tot nu este de-ajuns ? Celor de la Ryuan le-a luat ani intregi sa faca acele mixturi cat mai aproape de perfectiune, iar voi vreti sa faceti dupa ureche diverse combinatii pe care sa le trageti in piept ? Sorry, dar nu pot fi de acord cu asa ceva... asa ca va rog, mai usor cu sugestiile (daca nu aveti cumva experiente in chimie, medicina, industria farmaceutica si puteti demonstra stiintific si de-a lungul a catorva ani de experimente). Succes si sanatate maxima va doresc !

  2. #162 SP
    Junior Member matead's Avatar
    Scuze,dar n-am dat nici o sugestie sau sfat pentru combinatii nimanui,chiar am avertizat ca glicerina boraxata poate fi toxica....chiar trebuie sa se sara asa de sus?si chiar de-ar fi asa,n-am vazut nici un copil prin zona asta de forum,iar forumurile straine sunt pline de astfel de discutii(gen:despre e-liquid etc.)Sper ca acum nu voi fi trimis pe-acolo.....Va salut!

  3. #163 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ideea e ca poate cauta cineva pe forum si o ia de buna. Spre exemplificare mi-a povestit prietena ce chestii a gasit pe un forum de femei ca fiind recomandari. Pur si simplu m-a socat
    Si nu e greu de crezut ca se gaseste cineva care chiar sa incerce, dupa aia ne blesteama pe toti.

    Anyway, astazi am avut o problema destul de grava, MonkY stie mai multe detalii ca m-am plans pe PM mai devreme. Pur si simplu fumam fara nici un efect, nu mai iesea aburi aproape deloc.
    Am cautat pe net recomandari si, ca sa revin la subiect, multa lume recomanda spalarea, stergerea, etc. a atomizatorului dar solutia e mult mai simpla.
    Pur si simplu trebuie sa scoti cartusul si sa fumezi pana nu mai iese aburi absolut deloc. Dureaza in functie de cat de mult e "incarcat" atomizatorul. Eu am fumat mai bine de 20 de minute incontinuu.

    Deci, NU spalati atomizatorul ca e pacat de el.

    30 de zile fara tigari normale and counting <:-p

  4. #164 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    si eu am avut probleme cu 2 atomizatoare. unul si-a revenit dupa ce am tras la greu din el (la fel cum a procedat Khan),insa celalalt a ramas "mort" oricat de mult am incercat sa-l fac sa mearga. deasemenea, un acumulator a decedat dupa o saptamana de functionare ceea ce ma face sa cred ca exista un grad destul de mare de rebuturi din ceea ce se comercializeaza, ca de altfel ca la mai toate produsele chinezesti.

  5. #165 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    Matead, nu trebuia sa ceri baroxata - cere glicerina in stare pura fara nici un amestec. Foarte multi o fac fara nici o problema. Vezi threadul urmator: Cut with Glycerin - e-cigarette-forum.com &bull; The place for electronic cigarette reviews, news and chat

    Legat de sanatate... Se folosesc zeci de kilograme de kilograme la discoteci in masinile de facut fum in fiecare weekend . Sunt paste de dinti dedicate gingiilor sensibile cu continut de 85% glicerina pura... deci nu prea i-mi fac griji in legatura cu sanatatea. Glicerina este decompusa de organism in glucoza si eliminata fara probleme.

    Timi

    Nu recomand nimanui sa schimbe compozitia juice-ului asa cum am facut eu. Pentru mine a fost o necesitate de moment - mi-am cumparat un juice cu nicotina prea mare (24mg) si nu o pot fuma. Am avut nevoie de o alternativa viabila pe termen scurt. Am preferat metoda asta decat sa fumez tigari analoage. Oricum in cateva zile ajunge si lichidul meu de 14mg cu care (sper) voi fi foarte multumit. Deci inca o data Smoky are dreptate! Nu recomand nimanui sa faca ca mine - la urma urmelor lichidul facut in fabrica este probabil bine testat si gandit.

    Timi

  6. #166 SP
    Junior Member romancoins's Avatar
    M-am lasat de analoage de 4-5 zile, dupa aprox 13 ani de fumat 20-30 de tigari pe zi. Ma asteptam sa am si o tuse tabacica, asa cum ati descris mai multi dintre voi. Aceasta are loc cand se elemina toxinele din organism si tine 1-2 saptamani.

    Inseamna ca eu am scapat? La voi dupa cat timp s-a instalat tusea asta?

  7. #167 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    S-a lasat de analoage!

    Nush man, eu m-am lasat ce multe ori pentru cateva saptamani, anu trecut chiar jumate de an, si nu am intalnit nici o tuse...

  8. #168 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Doh, sa fiu sincer nu am observat tusea ca fiind excentrica (ca sa spun asa) dupa ce am terminat cu analogele , in ultima vreme oricum incepusem sa tusesc mai des descit in mod obisnuit. In orice caz tot asa estimez, in jurul a 2 saptamini dupa care nu am mai tusit deloc.

  9. #169 SP
    Junior Member wizi's Avatar
    salutare. mi-am cumparat si eu o tigara electronica super mini si fumez alternativ deocamdata dintr-un pachet / zi cat fumam inainte..acum fumez maximum 5. totusi, am o intrebare: de multe ori cand trag din tigara mai tare(si cand nu sunt atent si o tin inclinata in sus) imi curge pe limba acel lichid din rezerva. cat de toxic este acel lichid pentru organism daca este practic inghitit si nu inhalat prin aburi?

  10. #170 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by wizi View Post
    salutare. mi-am cumparat si eu o tigara electronica super mini si fumez alternativ deocamdata dintr-un pachet / zi cat fumam inainte..acum fumez maximum 5. totusi, am o intrebare: de multe ori cand trag din tigara mai tare(si cand nu sunt atent si o tin inclinata in sus) imi curge pe limba acel lichid din rezerva. cat de toxic este acel lichid pentru organism daca este practic inghitit si nu inhalat prin aburi?
    Nu cred ca este toxic. Mi se mai intampla si mie cand pun prea mult lichid in cartus.

  11. #171 SP
    Member SpitFire's Avatar
    E ok daca vreau sa cumpar de aici Tigari electronice,E-tigara,Tigareta electronica,Tigari ? Si cartuse + e-liquid de unde iau? Mersi.
    LE: ****! Numai are decat dupa 6 feb Stiti alta sursa?

  12. #172 SP
    Junior Member wizi's Avatar
    fumez tigara electronica de mai putin de o saptamana si am o problema deja.
    una dintre baterii de rezerva care a venit la pachet nu prea functioneaza. adica trag..dar trebuie sa trag f tare sa se aprinda ledul...si tre sa pufai mult ca sa stea ledul aprins si sa pot sa si inhalez aburul.

    o alta problema ar fi bateria standard..sau atomizatorul..nu stiu la care e beleaua. pe scurt, nici cu tigara completa pe care am cumparat-o nu prea pot sa mai fumez. trebuie sa trag calumea si tare ca sa mai scot aburi. ca si cum ar fi infundat acel atomizator. nu stiu ce sa fac sau de la ce este. am incercat cu rezerve full si la fel face. ati patit asa ceva?

  13. #173 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    E posibil sa se fi infundat, cum am patit eu si am scris mai sus.. si am tras vreo 20 de minute din el.
    Dupa aia a mers OK. Si se poate si sa se fi stricat de tot.

    Cu bateria n-am avut probleme pana acum. Oricum e clar.. daca vrei sa fumezi e-tigara si nu sa o folosesti ca sa te lasi de fumat.. trebuie sa o schimbi odata la o luna doua.

  14. #174 SP
    Junior Member wizi's Avatar

    Post

    si inca ceva.in ultimul timp. am fumat f putine tigari normale 3-4 pe zi dar am tras cam 1-2 rezerve de e-cigarette(nicotina medium si high) probleme e ca ma cam doare spatele..in zona plamanilor si nu stiu daca are vreo legatura cu fumatul de abur a mai patit cineva asa ?

  15. #175 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    eu aveam impresia ca ma apasa ceva pe piept in prima saptamana desi nu cred ca avea vreo legatura cu fumatul e-tig. insa cand am inceput sa utilizez versiunea electronica am renuntat brusc si total la cele calsice. intrebare : tu cate tigari fumai inainte pe zi ?

  16. #176 SP
    Junior Member wizi's Avatar
    fumam mai bine de un pachet pe zi

  17. #177 SP
    Junior Member kickback's Avatar
    Am o luna de cand am trecut pe e-cig.Fumez cam 2-4 rezerve pe zi si cam 2-3 tigari clasice si ma simt foarte bine acum.Parca sa zic ca ma cam durea pieptul.Personal nu cred ca are vreo legatura durerea de spate cu aburul inhalat.Oricum o sa te lase.

  18. #178 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Atomizorul se poate spala cu jet de apa calda ca sa iasa toata nicotina stransa acolo, apoi se lasa la uscat cateva ore. Dupa ce am facut asta vreau sa spun ca merge brici si scoate mult mai mult "fum". Este a doua oara cind il spal. Dupa spalare si uscare posibil sa porneasca mai greu. Insistati mai mult sau puneti o picatura de solutie in atomizor.

  19. #179 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, din pacate analiza continutului unei sticlute de elichid nu poate fi facuta in laboratorul persoanei la care am apelat. Se pare ca respectiva solutie nu raspunde la nici-unul din reactivii pe care-i detin ei, si prin urmare nu au ce rezultate sa-mi dea. Mentionez ca respectivul laborator face teste/analize doar pe probe biologice/sange... Prin urmare, daca stie cineva o alta metoda, sau cunoasteti pe cineva capabil sa face un test real, ar fi super. Pana atunci, happy e-smoking

  20. #180 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Mi-am luat trabuc electronic astazi. Nu am decat un singur cuvant de spus.. BESTIAL !!!!!
    Thx Monky !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 224 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts