Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Articole despre “Teoria conspiratiei”

 1. #1 SP
  Senior Member RACHyyy's Avatar

  Articole despre “Teoria conspiratiei”

  UN MARE MASON BILDERBERG DEZVALUIE PLANURILE OCULTELOR MONDIALE PENTRU URMATORII 2 ANI

  Un mare magnat al titeiului – un mason de rang inalt din grupul Bilderberg este bolnav in stadiu terminal si se afla in SUA. El si-a deschis inima plina de remuscari in fata pastorului Lindsay Williams saptamana trecuta. El i-a relatat pastorului unele dintre evenimentele care vor veni pentru noi toti in anul urmator, printre care si faptul ca inainte de preluarea lumii de catre Noua Ordine Mondiala, vom fi condusi de catre China, rasa cu piele galbena. Dar, desigur, Adevaratii Stapanitori sunt Bancherii Illuminati, care vor ramane in umbra pentru ca preluarea chineza sa apara in prim plan! Urmeaza un rezumat al celor spuse de el, care include, de asemenea, si alte dezvaluiri si fapte date noua de catre mass-media alternativa care nu este controlata de masoni.

  01 – O lovitura asupra Iranului in termen de 2 ani si [razboiul] care se va raspandi peste tot!

  02 – Dolarul american va fi cu siguranta mort pana in 2012 – valute vor fi lipsite de valoare deoarece EI vor introduce o noua Unica Moneda Globala. Lumea asa cum o stim acum va fi complet diferita in 2012. Complotul distrugerii valutelor este in curs asa ca retrageti-va banii din Banci si cheltuiti-i ACUM!

  “Chinezii sunt cei puternici” – China este Noua Ordine Mondiala.

  Liderii impreuna cu America vor fi redusi la statutul de Lume a Treia! Timothy Geithner secretarul Trezoreriei Statelor Unite vorbeste fluent chineza! (KEVIN RUDD fostul prim-ministru al Australiei si actualmente ministru de externe vorbeste fluent mandarina-n.editor). In termen de cel mult doi ani nu vom mai recunoaste America. Elitele au schimbat mult Cronologia (orarul planului de atac-n.m.). Dupa 2 ani vom fi atat de saraci, incat nu vom putea nici sa ne mai razvratim!

  03 – Aurul si Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor si a numerarului in aur - Urgent! Nu lanceziti pentru ca Illuminati au de gand sa prabuseasca in continuare bancile, foarte curand. Intram intr-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat saraci in termen de doi ani de acum – atitudine de taran si mod de viata taranesc... Nu depindeti de Imobiliare, Active (averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m)!

  04 – Petrolul brut va fi de $ 150 – $ 200 pe baril in urmatoarele cateva luni!

  05 – Bancile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA cu doua saptamani in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea Imputerniciri. Daca aveti o ipoteca, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a va putea permite sa platiti integral pentru o alta locuinta – chiar daca cu banii rezultati din vanzare o sa cumparati doar o baraca. Asigurati-va ca locuinta dumneavoastra umila este platita – milioane de oameni isi vor pierde casele!

  06 – Legea Sanatatii data de Obama este un instrument de control scris de catre banci si pus in aplicare de catre societatile de asigurare! Preluarea controlului de catre Guvern asupra - armelor de foc, eutanasiei, etc. - este ascunsa in aceasta lege.

  07 – Guvernul SUA a dat, cu multi ani in urma, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relatii Externe (CFR) si a Comisiei Trilaterale!

  08 – China detine toate porturile grecesti!

  09 – China detine 90% din toate mineralele rare ale Pamantului – componente pentru tehnologii, arme, etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se afla la Mila Chinei!

  10 – China este cel mai mare extractor de Resurse Minerale Naturale, la nivel mondial. Ea detine mai mult de jumatate din exploatarile miniere din Australia. China detine exploatari miniere in Africa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada! China detine un monopol de 90% asupra tuturor Mineralelor Rare ale Pamantului!

  11 – China face tranzactii in toate monedele, devenind bogata in numerar, astfel incat ea poate cumpara / vinde in orice moneda.

  12 – Rusia este cel mai mare producator de petrol si gaze. Trebuie sa pandim China si Rusia. Americanii nu vor castiga niciodata un razboi impotriva lor, deoarece SUA si-a mutat toata industria sa de productie in China!

  13 – Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu in cateva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank si FMI sunt deja in Iran – au mers pe usa din dos ca sa spunem asa, in scopul de a le paraliza financiar inainte ca EI sa atace. De asemenea, trebuie sa fiti constienti de faptul ca SUA / Europa au vandut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este in curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak-ul - se fac pregatiri pentru un atac impotriva Iranului in cateva luni!

  14 – Proiectul Devil’s Mesia (Mesia Diavolului). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus:
  “A trebuit sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondiala”. El a mai spus ca Mesia Diavolului inseamna perversiune totala, deoarece EI (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un Popor Drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum stim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, rochiile desfranate, vrajitoria sunt impuse cu forta asupra omenirii – pentru a pregati venirea lui Antihrist!!!

  15 – Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii).

  Consiliul National al Bisericilor (Consiliul Mondial al Bisericilor) este finantat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat ca Comunitatile Religioase sunt un factor-cheie in ceea ce priveste Falsul Ecumenism impins de aceste Consilii si Fundatii. Initiativele Bazate pe Cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci cand reflectezi asupra modului in care Initiativele religioase luate in numele Cuvantului Domnului au fost riguros deturnate in anumite parti ale SUA, Irlanda si in special in Arhiepiscopia Westminster! Astfel de initiative religioase conduc doar spre o Biserica ATOTCUPRINZATOARE! De-ajuns, oameni buni!

  16 – Ordonante (hotarari locale) au fost adoptate in unele districte ale SUA care il imputernicesc pe Seriful districtual sa vina si sa puna lacatul pe o biserica chiar si in cazul in care se face o reclamatie impotriva acestei biserici (pastor), pentru ca a vorbit impotriva homosexualitatii, a unei rochii desantate, etc ! Ei pot prin aceste ordonante sa inchida biserici in afara oricarui proces legal – la fel ca si China!

  17 – “Trebuie sa avem propriile noastre [Mijloace] Media Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondiala!” Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizatia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China si Rusia, dar si pe Presedintele si Congresul SUA. Congresul vrea sa incerce si sa bage pe gat Cyber Security Act si CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava in jur de 3 trilioane marilor banci. Bancile mari distrug bancile mici care incearca sa salveze economiile noastre, dar Baietii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii tale vieti!

  Comentariul meu: Chiar daca nu credem in aceasta asa-zisa marturisire cu limba de moarte, exista alte stiri, oficiale, care se pliaza exact pe unele dintre aceste informatii.

  Sursa:
  Saccsiv's Weblog
  Attached Images Attached Images free-mason-one-dollar-bill.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member calin_kalf's Avatar
  tot ce ai scris este incredibill dar cat % e adevarat? pe langa aceste crize etc. vor fi din ce in ce mai multe catastrofe naturale.

 3. #3 SP
  You're PARROTS Dudel's Avatar
  100% adevarat. Mai ales ca nu da nume ... un mare magnat ...
  Quote Originally Posted by site sursa
  Urmareste saccsiv intre min. 6:37-6:44 si ai sa vezi ca nebuna asta isi declara apartenenta insa si.. originea?..”Satan, I was born this way”… sa fie rezultatul unei desfranari intre satanisti, sau indraciti?
  2 satanisti o facut-o pe lady gaga (ambii masculi). Abia astept sa fiu chinez.

 4. #4 SP
  Senior Member h0stile's Avatar
  mie imi place faza cu Iranu care a cumparat computere cu "viermi".

 5. #5 SP
  Member rulzmaker's Avatar
  Cu atat mai trist tinand cont de China si de faptul ca acestia au si armament nuclear.

 6. #6 SP
  Senior Member SYZYGY's Avatar
  Nu cred ca e mister ca la ora actuala, China e cea mai puternica, ma uitam la o stire pe CNN si am ramas prost.Cat despre Iran, a fost mereu in tinta Americanilor.Ce mi se pare ca a stricat tot articolu (parere personala) e chestia cu Mesia / Necuratu / Illuminati

  Video - Breaking News Videos from CNN.com

 7. #7 SP
  Senior Member calin_kalf's Avatar
  mai devreme sau mai tarziu vor ajunge sa cucereasca lumea...

 8. #8 SP
  Junior Member Horia1's Avatar
  Un comentariu de profan; nu trebuia sa existe un secret in taina spovedaniei (poate nu se numeste asa la ei) si cine detaliaza chiar pe un pat de moarte cucerirea lumii in 17 pasi?

  PS admit insa ca si extrem de ingrijoratoare situatia Iranului

 9. #9 SP
  Vires Intus eagle-eye's Avatar
  Deci de-aia isi cheltuie RACHyyy toti banii pe jocuri si figurine

 10. #10 SP
  Member zempty's Avatar
  Situatia era clara de ceva timp , China se p**a pe SUA care este o tara aflata in deriva . Se pare ca trebuie sa ne pregatim pentru ce este mai rau anii acestia in care inca ne mai avem asa zisa " libertate " ...

 11. #11 SP
  Senior Member Zombozo's Avatar
  M-am uitat puţin prin postul lui RACHyyy şi am văzut asta:
  "15 – Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii)."

  Aşa şi ? Unde e problema aici ? Uită-te cāt de mult rău a adus această rivalitate dintre credincioşii diferitelor religii, o religie mondială ar rezolva o mulţime de probleme.

 12. #12 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
  Aşa şi ? Unde e problema aici ? Uită-te cāt de mult rău a adus această rivalitate dintre credincioşii diferitelor religii, o religie mondială ar rezolva o mulţime de probleme.
  Ok, ca teorie, suna bine. O singura religie scapa lumea de razboaie. Dar... cum alegi religia respectiva? Sau ai accepta asa, la nimereala, o religie care iti este impusa?

  Este vorba de impunerea unei religii distructive pentru om. Cum aceste grupuri nu doresc binele omenirii pe alte planuri, nu doresc nicio religie pozitiva. Exista dovezi (fotografice, video, marturii) ca membrii inalti ai acestor grupuri practica sacrificii, consum de sange, etc. Aceasta este religia (si mai ales credinta) lor.

  Si ca incheiere, razboaiele au fost aduse de oameni, nu de religii. Oameni care au interpretat in favoarea lor orice posibilitate sau usita nedeschisa.

 13. #13 SP
  Member zempty's Avatar


  Acest videoclip spune totul !

 14. #14 SP
  Senior Member Zombozo's Avatar
  Quote Originally Posted by trickz View Post
  Ok, ca teorie, suna bine. O singura religie scapa lumea de razboaie. Dar... cum alegi religia respectiva? Sau ai accepta asa, la nimereala, o religie care iti este impusa?

  Este vorba de impunerea unei religii distructive pentru om. Cum aceste grupuri nu doresc binele omenirii pe alte planuri, nu doresc nicio religie pozitiva. Exista dovezi (fotografice, video, marturii) ca membrii inalti ai acestor grupuri practica sacrificii, consum de sange, etc. Aceasta este religia (si mai ales credinta) lor.

  Si ca incheiere, razboaiele au fost aduse de oameni, nu de religii. Oameni care au interpretat in favoarea lor orice posibilitate sau usita nedeschisa.
  Religie distructivă ? Păi dacă e să o luam aşa ia aruncă tu un ochi peste doctrina creştină şi vorbim după despre cāt de distruvă ar fi o religie mondială, care nu poate fi prea diferită de cea actuală. Acelaşi lucru sa īntāmplat īn trecut cānd a fost format creştinismul şi religiiile moderne, au fost adunate mai multe doctrine păgāne şi o mulţime de zei au fost transformaţi īntr-o singură persoană.

  Şi serios acum, nu-mi spune că tu crezi aberaţiile lui Alex Jones & co despre Bohemian Rhap...i mean grove.

  Cāt despre conflictele ce tot au loc de mai bine de 2k anii, dacă ar fi existat o singură religie nici acele conflicate nu ar mai fi avut loc.


  @zempty: Tipul ăla s-a uitat prea mult la they live.

 15. #15 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
  Religie distructivă ? Păi dacă e să o luam aşa ia aruncă tu un ochi peste doctrina creştină şi vorbim după despre cāt de distruvă ar fi o religie mondială, care nu poate fi prea diferită de cea actuală. Acelaşi lucru sa īntāmplat īn trecut cānd a fost format creştinismul şi religiiile moderne, au fost adunate mai multe doctrine păgāne şi o mulţime de zei au fost transformaţi īntr-o singură persoană.

  Şi serios acum, nu-mi spune că tu crezi aberaţiile lui Alex Jones & co despre Bohemian Rhap...i mean grove.

  Cāt despre conflictele ce tot au loc de mai bine de 2k anii, dacă ar fi existat o singură religie nici acele conflicate nu ar mai fi avut loc.


  @zempty: Tipul ăla s-a uitat prea mult la they live.
  Stai linistit, ca am studiat istoria religiilor foarte detaliat in ultimii ani. Am spus si o sa spun mereu, intre credinta si biserica este o diferenta imensa. Una este in suflet (daca tu crezi in el sau nu), cealalta este o institutie. Institutia face acte, cu care sa isi justifice teritorii si puteri. Pentru ca toti oamenii sunt compromisi.

  Cat despre o religie, imi refac intrebarea. Ok. Una singura. dar care? Spui ca toate religiile sunt divizate din culte. Dar care este cel dominant? Sau cel corect?

  Ca o paranteza mica, credinta este mai mult o filosofie, pentru mine. John Lennon, in cantecul (clasic, pentru cei ce cauta mai multe despre ocultism si/sau conspiratii) spune "imagine no religion". Am studiat budismul si ma simt foarte apropiat de aceasta filosofie, dar tocmai cum studiezi mai mult realizezi adevaruri si intelepciune si in crestinism. De aceea iti recomand pur si simplu sa nu blochezi nicio usa, ci sa lasi adevarul din fiecare parte sa vina la tine.

  Razboaiele au fost mereu disputate pentru reurse si teritorii. Nimeni nu a atacat pentru ca ii spunea "cartea sfanta" sau preotul. Cruciatii au stiut clar pentru ce lupta (poate doar plebea, poporul ce asculta total conducatorii, chit ca erau militari sau clerici, mai credea ca lupta pentru D-zeu). Cu jihadul, s-a vazut clar: conducatorii arabi erau toti pe statul de plata al americanilor sau al altor puteri. Deci ce razboaie s-au facut pentru credinta pura?

  Cat despre ritualuri satanice, da, nu ma indoiesc de existenta lor. Exista un alpha, exista si un omega. Nu ai cum sa nu existe dualitate, traim intr-un univers guvernat de acest fenomen. Deci si un cult satanic. Mai departe, cine ce tap idolatrizeaza sau cat sange se bea, nu stiu si nu ma intereseaza. Nu sunt informatii care sa imi ridice vibratia...

 16. #16 SP
  Senior Member RACHyyy's Avatar
  CONTROL MENTAL GSM

  Control mental cu microunde


  1. Telefonia mobilă

  Ca cercetător īn domeniul armelor cu microunde folosite pe scară largă asupra maselor de oameni, am descoperit că reţeaua de telefonie mobilă de tip GSM 900 şi GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezintă un pericol major pentru sănătate. Agenţiile şi Serviciile de Inteligenţă şi Apărare din ţările foste comuniste (din Europa şi Asia) dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiaţiile electromagnetice de radiofrecvenţă şi microunde īn care se arată că frecvenţele de tipul microundelor folosite īn telefonia mobilă GSM produc o mulţime de probleme de sănătate īn următoarele domenii: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compoziţia sāngelui, funcţionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual şi auditiv.

  Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arată că frecvenţa şi intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde. De exemplu, două telefoane mobile testate (un model mai vechi şi un altul de ultimă generaţie) arată un nivel de 100 mW/cm2 şi respectiv 50 mW/cm2. Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetătorii ruşi care se ocupă cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2. Un simplu calcul aritmetic ne arată că telefonia mobilă este de cel puţin 10 ori mai periculoasă decat orice cuptor cu microunde sau orice armă super-sofisticată de ultimă generaţie! Mobilul dvs este un adevărat "cal troian"!

  Cercetătorii australieni au descoperit că reţeaua de telefonie mobilă (de tip GSM) este responsabilă pentru producerea cancerului la şoareci (īn laborator). Documentele respective arată că microundele trec prin piele şi ajung īn corp unde afectează negativ glandele interne şi creierul.

  Cercetările realizate de serviciile de informaţii din anii 1975-1976 arată ca pericolele generate de folosirea microundelor erau cunoscute īncă de acum 25 ani. Spionii sovietici foloseau arme cu microunde de 1800 MHz şi 900 MHz. Una din regulile serviciilor secrete este de a ascunde anumite adevăruri. Trebuie să recunoaştem că mascarea (deghizarea) armelor cu microunde, folosite pentru controlul comportamentului uman, sub forma telefoanelor mobile a fost o idee genială. Dar să faci ca prostul să şi plăteasca pentru aceste arme de control mental (care deterioreaza creierul şi schimbă comportamentul omului pentru a-l face mai docil şi uşor de controlat), este pur şi simplu diabolic!

  2. Serviciile de securitate şi controlul mental cu microunde

  Arme cu microunde, care transformă oamenii īn vite stresate, ameţite şi ascultătoare, sunt folosite īn toate marile oraşe. Dezvoltate de comunişti, armele cu microunde similare cu cele din cuptoarele cu microunde sunt folosite īncă din 1980 asupra cetăţenilor. Aceste arme transmit semnale de foarte joasă frecvenţă care sunt identice cu cele din creier (aşa-numitele unde cerebrale). Se cunoaşte deja că frecvenţa şi forma acestor unde cerebrale determina comportamentul uman. Astfel, la simpla apăsare a unui buton, cei care se găsesc īn raza de acţiune a acestor transmiţătoare devin adevărate vite umane docile şi ascultătoare, stresate, obosite, apatice şi care vor să lenevească īntreaga zi fără să facă nimic. La ora actuală, aceste transmiţătoare montate pe cele mai īnalte clădiri din oraşe pot fi văzute de oricine; mai mult, cu ajutorul detectoarelor special construite, ele pot fi găsite imediat! Astfel, controlul mental al maselor de oameni este demonstrat, pentru că semnalele de foarte joasă frecvenţă sunt īn mod oficial folosite numai pentru comunicarea pe submarinele nucleare; vă daţi seama ce şoc au avut cercetătorii noştri cānd au detectat astfel de semnale īn toate marile oraşe! Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul staţiilor de radio şi televiziune, al reţelelor de telefonie mobilă şi al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul ţării.

  Creşterea masivă a numărului de abonaţi la reţelele de telefonie mobilă a permis serviciilor de securitate să folosească aceste transmiţătoare pentru a direcţiona semnale de control mental către zone īntinse. Ca să vă faceţi o idee, studiaţi orice hartă ce arată aria de acoperire a reţelelor de telefonie mobilă (Connex, Orange, Zapp, etc). Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu astfel īncāt aceste semnale trec dincolo de craniu şi ajung la creier unde schimbă comportamentul uman datorită semnalelor de foarte joasă frecvenţă pe care le conţin. Astfel, transmiţătoarele de microunde folosite īn telefonia mobilă sunt folosite din plin pentru a controla mental īntreaga populaţie.

  Cercetătorii sunt de părere că evenimentele din decembrie 1989 care au dus la căderea regimului comunist (şi care au fost spontane - necontrolate de oligarhie) au determinat punerea īn practică a planului de control total al populaţiei, plan realizat cu ajutorul marilor companii de telefonie mobilă şi al celor de radio-televiziune. De altfel, acesta este motivul pentru care astfel de companii sunt īncurajate să se dezvolte, deşi toate oferă aceleaşi servicii!

  Cercetările privind armele cu microunde şi folosirea lor pentru controlul mental au īnceput īn anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie, care este faimos pentru subordonarea totală faţă de forţele oculte francmasononice mondiale. Institutul căuta modalităţi de a controla populaţia fără ca aceasta să-şi dea seama. S-au găsit astfel forme de undă cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultător. Aceste forme de undă au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmiţătoarele cu microunde. Marea Britanie a fost prima descoperitoare a tehnologiilor cu microunde, folosite atunci (1940) pentru radar, şi a avut un rol de conducere īn acest domeniu.

  Anii 1970 au adus veşti proaste: sovieticii proiectau microunde asupra ambasadei americane din Moscova. O treime din personalul ambasadei a murit de cancer din această cauză. Īn 1997, cercetătorii australieni au demonstrat că semnale mult mai mici decāt cele folosite de telefoanele mobile au produs cancer la şoarecii de laborator. Primul eveniment public cunoscut īn care forţele de ordine britanice au folosit microunde asupra populaţiei a fost protestul Greenham Common. Cu această ocazie, forţele de securitate britanice au folosit doze mortale de microunde asupra protestatarilor; unii dintre ei au şi murit de cancer.

  Cercetările făcute la Institutul Tavistock au permis guvernului britanic să folosească pe scară largă tehnologia de control mental cu semnale de foarte joasă frecvenţă emise de reţelele de radio şi televiziune, de telefonie mobilă şi de radar pentru ca īntreaga populaţie urbană să poată fi controlată. Reamintim că aceste semnale de foarte joasă frecvenţă nu se folosesc oficial decāt īn comunicaţiile pe submarine nucleare! Prezenţa acestor unde īn mediul acoperit de reţelele de telefonie mobilă demonstrează că armele de control mental sunt folosite din plin asupra publicului. Autorul are acces la documente ştiinţifice care atestă efectele devastatoare asupra omului, cauzate de microunde şi semnalele de radio şi televiziune.

  Faimosul cercetător italian Marconi a fost cel care a pus īn practică pe scară largă această tehnologie cu microunde. O echipă de 30 de alţi cercetători şi personal militar care au īnceput să pună īntrebări au fost "sinucişi" īn condiţii suspecte.

  Cercetările mele au arătat că armele cu microunde sunt folosite īmpotriva persoanelor de clasă medie care pun probleme oligarhiei conducătoare. Cercetările ruseşti şi americane demonstrează că o astfel de armă, care foloseşte microunde ce modulează un semnal similar undelor cerebrale din creier, poate schimba comportamentul victimei aproape instantaneu. Concret, sunt folosite frecvenţe de 91, 147, 153, 197, 447, 456, 853, 912, 1830 MHz, etc. Recunoaşteţi aici atāt spectrul folosit īn radio şi televiziune cāt şi pe cel din telefonia mobilă. Simptomele pot fi: depresie, gāndire īnceată, confuzie mentală, pierderi de memorie, stres, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului şi al sistemului nervos, dureri de inimă, infarct, cancer, moarte.

  Am contactat şi alţi cercetători īn domeniu, şi cu toţii acuzau simptome de atac cu microunde: puternice dureri de cap, greaţă, ameţeală, vedere slabă, auz defectuos. Am testat cu detectorul de radiaţii şi am constatat că serviciile de securitate folosesc spectrul de 750 - 1000 MHz pentru a induce colaps nervos şi fizic. Reamintesc că frecvenţa semnalului dintr-un cuptor cu microunde este de 1000 MHz.

  Un alt cercetător a prezentat descoperirile sale pe aceasta temă la televiziune, īntr-o emisiune īnregistrată. Īn zilele precedente īnregistrării, prezentatorul şi cercetătorii implicaţi īn emisiune s-au plāns de puternice dureri de cap. Ulterior acest cercetător a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, deşi nu īncălcase legea. Apartamentul acestuia este "bombardat" continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic şi tumori canceroase.

  Chiar şi telefoanele obişnuite de ultima generaţie au īn componenţa lor sisteme pentru re-transmisia undelor de foarte joasă frecvenţă prin receptor. Toate telefoanele digitale de ultimă generaţie (mobile sau fixe) sunt astfel folosite pentru control mental. De exemplu, un telefon mobil promovat pe scară largă de majoritatea firmelor de telefonie mobilă emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W īn corpul uman. Aceasta īnseamnă că telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tăcere sau a ucide o persoană care pune probleme oligarhiei conducătoare. Cercetări īn domeniul militar arată că la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total!

  Este deci evident că se folosesc radiaţii de tip radio, televiziune şi telefonie mobilă (microunde) pentru a ţine sub control populaţia, pentru a o face mai docilă, ascultătoare, īntr-o stare mentală pasivă şi a o transforma īntr-o turmă de vite umane. Iar cei care īndrăznesc să-şi pună īntrebări sau să facă cercetări sunt iradiaţi cu microunde pentru a deveni schizofrenici sau pentru a-i ucide.

  Pe 4 iulie 1976, şapte transmiţători uriaşi din Ucraina, alimentaţi de centrala nucleară de la Cernobāl, au emis un semnal de 100 megawatt de frecvenţă radio īnspre europa de vest, care conţinea un semnal de foarte joasă frecvenţă de 10 Hz folosit īn tehnologia de control mental. Andrija Puharich, om de ştiinţă american, şi Bob Beck, au arătat că transmisiile sovietice erau o armă. O frecvenţă de 6,54 Hz determină depresie iar 11 Hz conduce la comportament maniac. Radiaţiile penetrau īn creierul uman şi induceau modificări de comportament, astfel că oamenii pot fi controlaţi īn masă folosind semnale de foarte joasă frecvenţă. Īn plus, el a descoperit că aceste semnale pot induce cancer prin modificarea funcţionării acidului ribonucleic (ARN) din celule, astfel īncāt secvenţele genetice sunt dezorganizate şi făcute să producă proteine toxice cancerigene.

  Sursa: Active Information Media / Romania
  Attached Images Attached Images mind-control.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Articole interesante legate de gaming By Tudoran in forum Console Club
  Replies: 409 Last Post: 20-10-2020, 17:37
 2. Teoria Conspiratiei sau Captain Planet se intoarce? By MonkY in forum Stories & Other News
  Replies: 5 Last Post: 16-01-2014, 15:02
 3. Replies: 13 Last Post: 29-08-2013, 21:56
 4. Despre fotografie de la A la Z By Graft in forum Foto & Video
  Replies: 0 Last Post: 11-07-2011, 01:42

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts