Sa fiu sincer mi sa intors stomacul pe dos, in ciuda tuturor regulilor de igiena (inclusiv spalatul la 20 minute) eu am fost singurul care sa spalat mai des, in acel timp cat am lucrat nu am mai vazut pe nimeni spalandu-se pe maini (sa nu mai pomenim ca in caldura aia mai si transpiri dar nimeni nu avea nici o treaba), pui nu aratau prea grozav, si curatul lor este o gluma proasta, sunt aruncati intr-o chiuveta care la prima vedere nu pare a arata prea rau pana ce este umpluta cu apa acolo find aruncati pui dezghetati, dupa asta totusi numai arata bine de loc, este o adevarata mocirla, de acolo se curata cica, normal se poarta cica manusi, dar cei cu experienta o poarta doar pe o mana, "curatul" insemnand doar inlaturarea defectelor defapt, grasimi, ramasite de pene si o parte din pielita de la picior, lucru care se face cu foarfeca, partile de pui "curatate" sunt apoi puse intr-o a doua chiuveta (care nu contine apa pur si simplu sunt depozitati acolo), dar sa nu va ganditi ca sunt spalati sau ceva, deloc, se sorteaza si se pun in pungi, de acolo urmand sa fie marinati, si vorbind de marinat, sa nu crede-ti povestea aia cu reteta lor secreta din 11 plante si mirodeni defapt este un plic cu chimicale prafos alb care se dizolva in apa si in apa aceea este tinuta carnea de pui o vreme, dupa care este mutata iara la frigider 20 de minute inainte sa fie preparata mai departe (data prin faina etc).