Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Dotari noi pe Dacia

 1. #1 SP
  is the man! trickz's Avatar

  Dotari noi pe Dacia

  Dacia va extinde gama de motorizări cu un propulsor pe benzină de un litru, disponibil deja pe Sandero şi Logan vāndute īn Brazilia, sub marca Renault, iar anumite modele vor fi echipate cu sistem de climatizare automat şi cutie de viteze automată.

  Propulsorul, care are patru cilindri īn linie, dezvoltă o putere de 76 CP alimentat cu benzină şi de 77 CP alimentat cu alcool şi are un consum de 5,5 litri de benzină (8,4 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcurşi īn afara localităţii şi de 7,4 litri de benzină (11,5 litri de alcool) pentru 100 de kilometri parcurşi īn oraş.

  Acest motor poate face ca Sandero şi Logan să ai aibe o viteză maximă de 160 de km/h (161 km/h īn cazul īn care se foloseşte alcool), demarajul de la 0 la 100 km/h realizāndu-se īn puţin peste 14 secunde.

  Performanţele motorului de un litru montat pe Sandero şi Logan vāndute īn Brazilia sunt apropiate de cele ale motorului de 1,4 litri montat pe aceleaşi modele disponibile īn Romānia. Propulsorul de 1,4 litri oferă o accelerare de la 0 la 100 km/h īn 13 secunde, viteza maximă fiind de 160 km/h pentru Sandero şi de 162 km/h pentru Logan.

  Consumul motorului de 1,4 litri este mai mare īn comparaţie cu a celui de un litru, pentru parcurgerea a 100 de kilometri īn oraş fiind necesari 9,4 litri de benzină. Īn afara localităţii valorile de consum sunt similare pentru ambele motoare. Avantajele unui motorului mai mic ar fi legate şi de plata unor taxe mai mici către stat şi cote mai mici la asigurări.

  Motorul de un litru este montat şi pe Renault Clio Campus (vechea generaţie a modelului Clio) şi pe Renault Clio Symbol. Īn oferta pentru piaţa braziliană, toate modelele Renault sunt echipate cu motoare pe benzină adaptate să funcţioneze şi cu alcool, variantele diesel nefiind disponibile.

  Contactat de MEDIAFAX şi īntrebat cānd vor fi introduse motorizările de 1,6 litri cu 16 valve pe Sandero, motorul pe benzină de 1 litru şi cutia de viteze automată pe modelele Dacia, vicepreşedintele companiei Constantin Stroe a spus că orice constructor auto se pregăteşte, pentru a nu fi luat prin surprindere de reacţiile pieţei.

  Sursa: Mediafax

  Singura mea dilema este... te duci la carciuma, te imbeti, constati ca nu mai ai benzina, ca sa ajungi acasa mai ceri o berica de la barman si o torni in rezervor?
  Attached Images Attached Images nieuwe-logan_nieuw.jpg

 2. #2 SP
  Member N3O2005's Avatar
  trebe ceva consistent ... un wishchean ceva ... daca nu, merge si cu spirt

 3. #3 SP
  The Chip Master Donely's Avatar
  Nu arata rau sa sti !!!!

 4. #4 SP
  Member sarpe's Avatar
  Quote Originally Posted by Donely View Post
  Nu arata rau sa sti !!!!
  minti.

 5. #5 SP
  Senior Member Bobby's Avatar
  Dintre toate pozele cu dacia ai gasit doar una cu rezolutie incat nu inteleg nimic din ea?
  Attached Images Attached Images wallpaper-dacia-sandero.jpg dacia-sandero-geneva-front.jpg dacia-sandero-1680x1050.jpg dacia-sandero-1680x1050_2.jpg

 6. #6 SP
  Senior Member DonAdryan's Avatar
  Quote Originally Posted by Donely View Post
  Nu arata rau sa sti !!!!
  Ce mincinos...

 7. #7 SP
  Max
  Member Max's Avatar
  Am vazut si eu una prin oras si nu m-am prins prima data ce masina e, fata de Dacia Logan arata bine, in rest.. tot dacia ramane

 8. #8 SP
  is the man! trickz's Avatar
  Quote Originally Posted by Bobby View Post
  Dintre toate pozele cu dacia ai gasit doar una cu rezolutie incat nu inteleg nimic din ea?
  Era relativa poza... mesajul era important

 9. #9 SP
  Q
  Member Q's Avatar
  cel mai mare avantaj este ca Sandero la aceleasi dotari cu vechiul Logan este la aprox. 1000 eur mai ieftina ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Dacia Shift Concept By trickz in forum Auto & Moto
  Replies: 5 Last Post: 15-06-2009, 22:33
 2. Dacia concept By trickz in forum Auto & Moto
  Replies: 12 Last Post: 06-03-2009, 00:16

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts