Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Dodge Circuit EV

  1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

    Dodge Circuit EV

    Noul Dodge, purtand sigla caracteristica firmei, primeste de asemenea o noua culoare "Tangogreen".

    Au trecut doar trei luni de cand Chrysler a dezvaluit un concept numit Dodge EV: un vehicul electric bazat pe Lotus Europa. Acest prototip a fost condus, fotografiat si laudat - dar conceptul galben dungat cu negru nu avea nici o legatura cu designul Dodge. Priveste grila noului EV si vei observa ca foloseste grila semnatura a Dodge.

    Asteptam ca varianta de productie in masa sa ajunga in showroomuri in 2010.

    Dodge ofera 150-200mile de autonomie si 0-100km/h in mai putin de 5 secunde. Pistele de drag au un nou competitor: mai putin de 13 secunde pentru cei 402m. Dodge declara ca Circuit EV poate fi incarcat la o priza de 110v si multumita adaptorului de 220v, poate fi incarcata in jumatate din timpul initial.

    News in colaborare cu TuningGarage
    Attached Images Attached Images phpthumb_generated_thumbnailj.jpeg phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg2.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpga.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpgf.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpgg.jpg

  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Daca se poate edita numele threadului incat sa fie threadul central pentru Salonul Auto de la Detroit ar fi superb

    _________________

    Cand Alan Mulally a ocupat postul de CEO la Ford, unul din primele lucruri pe care le-a facut a fost sa redenumeasca sedanul Five Hundred in Taurus, pentru a primi toate avantajele trecutului acestui nume. Al doilea lucru a fost sa comande o redesenare totala a masinii.

    Ford va repozitiona Taurus incat sa se axeze pe lux mai mult decat orice sedan care a purtat marca Ford in ultimii foarte muuuulti ani. Ford a decis sa imbine elemente de "American indraznet" si european "Kinetic" pentru modelul 2010.

    Noul Taurus este propulsat de un V6 de 3.5litrii Duratec, combinat cu una din cele doua cutii de viteze automate. Precum si la modelul anterior, tractiunea integrala este disponibila ca optional.

    Motorul V6 dezlantuie aproximativ 263cp. Masina va fi disponibila initial in pachetele de echipari SE si SEL. Teoretic, noul Taurus va porni de la $25.995 si va ajunge pana la $31.995

    Taurus contine o lista lunga de noutati high-tech, printre care: Cruise Control adaptiv cu avertizare anti coliziune, MyKey - control parental, informatii despre punctul orb, stergatoare sensibile la ploaie (americanii astia... asta e feature high-tech pentru ei ), Ford SYNC si navigatie activata vocal.

    Ford nu va oferi si o varianta Mercury Sable (wiki pentru mai multe info) pentru prima oara din 1986.
    Attached Images Attached Images phpthumb_generated_thumbnailjpg.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg1.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg2.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg3.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg4.jpg

  3. #3 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Audi a ales salonul de la Detroit pentru a isi dezvalui conceptul Sportback, o versiune draguta si pufoasa a mult anticipatului sedan de lux A7. Urnit de un diesel TDI V6 de 3.0 litrii, sedanul finut va fi rivalul lui Mercedes CLS.

    Modelul A7 Sportback imparte multe elemente de design cu A5 coupe dar este, per total, un design unic. Are jante pe 21inch care nu vor face parte, probabil, din modelul de serie dar are un model de LEDuri unice care va fi mai mult ca sigur inclus pe versiunea finala.

    Inauntru, conceptul se lauda cu interfata MMI cu monitor retractabil si niste finisaje unice modelului, printre care insertii de aluminiu si cusaturi in forma de diamant.

    Sunt absolut sigur ca ne putem astepta de la un model demn de admiratie. Doar sa nu o dea in Q7 kitsch...
    Attached Images Attached Images phpthumb_generated_thumbnailjpg1.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg2.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg3.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg4.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg5.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg6.jpg

  4. #4 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Volkswagen a dezvaluit conceptul Bluesport, care este disponibil pentru vizionare la salonul de la Detroit.

    Creata pentru a fi rivalul lui Lotus Elise, masina, daca va fi produsa, va fi relativ ieftina si extrem de usoara. Spre deosebire de fostele concepte roadster de la VW, Bluesport pare a se indrepta spre productia in masa. "Este 5 a oara, in tot atatia ani cand am creat un concept cu un asemenea feedback pozitiv dar de data asta semnele sunt pozitive pentru a primi aprobarea de productie in masa" a declarat o sursa din interiorul companiei.

    Asteptat sa intre in productie pe undeva in urmatorii doi ani, masina va fi propulsata de 180 cai, asezati central. Puterea se va transmite prin intermediul unei cutii de viteze cu dublu-ambreaj.

    Platforma pe care masina va fi bazata va fi impartita cu Porsche 914.
    Attached Images Attached Images phpthumb_generated_thumbnailjpg2_150.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg4_200.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg_137.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpgaaa_688.jpg

  5. #5 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Thx for all the infos Trickz. A7-le pare sa aiba potential, insa cum ai zis si tu "sa nu o dea in Q7 kitsch" .

    Btw, vezi ca la stirea cu VW, ai uitat sa spui al catelea concept este: "Este a ..oara" .

  6. #6 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    A7 arata bine.Dodge EV arata si el bine,dar motoarele electrice mai au mult de evoluat.Bluesport pare OK,iar Taurus nu-mi place

  7. #7 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Thanks I edited...

  8. #8 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Chrysler a dezvaluit un vehicul electric cu autonomie mare, Chrysler 200C EV, un posibil inlocuitor pentru putin iubitul Sebring. Conceptul se deplaseaza doar cu motorul electric pe o distanta de ~65km.

    Chrysler a declarat ca 200C este dorit in productia de masa pe o platforma deja existenta: ori cea a existentului Sebring ori cea de pe 300C, usor scurtata. Momentan, conceptul isi misca rotile cu ajutorul unui motor hibrid benzina-electric de 268cp, bazat pe Phoenix V6. Producatorii anunta un 0-100 de aproximativ 7 secunde.

    Inauntru, 200C EV pune pe locul de onoare pasagerii, folosind un device de tip "tablet" pe care calatorii pot naviga pe internet si stoca date. Acest sistem conecteaza telefoanele smartphone de masina, proprietarul putand porni motorul, ajusta deschiderea ferestrelor si setarea unei temperaturi, totul de pe displayul telefonului.

    Interiorul este clar inca in versiune de concept, nepregatit pentru productie de serie. Speram sa il vedem cat mai aproape de versiunea finala la un salon din toamna .

    Cred ca asta e ultimul news pe care il fac pe noaptea asta
    Attached Images Attached Images phpthumb_generated_thumbnail5.jpeg phpthumb_generated_thumbnailjpg1.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg2.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg3.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg4.jpg phpthumb_generated_thumbnailjpg5.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Mad Catz | MLG Pro Circuit Controller (PS3/X360) By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 5 Last Post: 30-06-2012, 22:08
  2. Replies: 0 Last Post: 29-06-2011, 14:03
  3. Replies: 0 Last Post: 29-06-2011, 14:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts